Нина Терехова и Сергей Бублик – Противостояние Юпитера, Земли, Солнца. Июнь 2019г. Продолжение

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Jupitera, Zemes, Saules opozīcija. 2019. g. jūnijs. Turpinājums

 

Turpinām “reportāžu no Planētas Zeme laukiem”. Saules, Zemes, Jupitera opozīcijas 40 dienas nav beigušās…

Sekojošās Francijas piktogrammas liecina par notiekošu, notikušu iedarbību uz planētu, bet angļu piktogramma ir informācijas rēbuss, kurš jāatmin tam, kam interesē kontakta tēma.

Tātad,

2019.06.14. Francija, Menetou-Salon.

19 06 29 01

1. att. 2019.06.14. Francijas piktogramma, Menetou-Salon

Kretovs (Юрий Васильевич Кретов): “Mūsu sistēmas pārkārtošana.”

2019.06.17. Francija, Saint-Jean-de-Bassel.

19 06 29 02

2. att. 2019.06.17. Piktogramma Francijā, Saint-Jean-de-Bassel

Kretovs: “Bet tā ir kristāla darbības struktūra. Atkarīga no pārkārtošanas sistēmas. (Notiek kāda “pārbīdīšana”, “pāriešana”. Autore.) Lūk, teiksim, ar kristālu palīdzību var pašlaik nolasīt papildus informāciju, kura ir “pārbīdīšanai”. Viss, kas pašlaik radīsies, mijiedarbojoties jau organizētiem kristāliem un tiem, kas no jauna organizējas (audzējot), var izraisīt saspringumu, un caur to var lasīt informāciju.”

- Tas ir, no mūsu planētas pašlaik tādā veidā nolasa informāciju?

Kretovs: “Nē, runa ir par sistēmas pārkārtošanu. Bet papildus tāds faktors tiek dots.”

 

Bez pēdām, kas liecina par enerģētisku mijiedarbību, VIŅI var speciāli dot informācijas materiālu, un tamlīdzīga piktogramma parādījās.

2019.06.21. Sari (Surrey), Anglija.

19 06 29 03

3. att. 2019.06.21. Piktogramma Anglijā, Sari (Surrey)

Kretovs: “Bet tas izskatās līdzīgs kaut kāda kontakta iespējai. Tā mums ir uzvedne, kā var iziet uz saziņu.”

 

Tad kas gan tāds nozīmīgs varēja notikt planētu jūnija opozīcijas momentā, kad iedarbība ir pati precīzākā?

Griezīsimies pie informācijas no Tihoplaviem (Тихоплавы) un Astrusa:

“Jupiters un Saule konfliktē viens ar otru, jo viņiem ir dažāds laiks. Saule piegādā laiku Saules sistēmai, Jupiters to koriģē. Bet viņš ne tikai koriģē laiku, viņš vēl piedalās jūsu planētas magnētiskā lauka radīšanā un noturēšanā. Jupiters lielākā mērā ir “dzīvības piegādātājs” nekā Saule. Ja ne Jupiters, bioloģiskās dzīvības uz Zemes nebūtu.”

Un daudzās jūnija piktogrammas tieši arī liecina par planētas bioloģisko sistēmu izmaiņu.

Atkal Astruss: “Ar laiku visās sistēmās sāk uzkrāties neprecizitāte un ir nepieciešama korekcija. Saules laiks sāka stipri atpalikt, un tas draudēja ar to, ka Zemes kodols uzsprāgs. Lai tas nenotiktu, Saules sistēma telpā tika pārvietota par 30 grādiem attiecībā pret Polārzvaigzni, un, lai saglabātu dzīvību uz Zemes, Zemes un Jupitera magnētiskais lauks tika kardināli izkoriģēts. Jupiters ar Zemi radīja vienotu magnētisko lauku, un kā galvenais LAIKA piegādātājs uz Zemi tagad kļuva Jupiters.

Zemes magnētisko polu stāvokļa maiņa notiek dēļ sajūguma ar Jupitera magnētisko lauku.”

Sajūgums ir kaut kā savstarpēja saikne ar kaut ko, obligāta sasaiste, vairāku objektu, parādību savietošana. Detaļu savienojuma veids, kurā viena no tām pilnīgi vai daļēji ieiet otrā (citās).

 

Tātad, vai gadījumā nenotika Zemes magnētisko polu korekcija opozīcijas ar Jupiteru laikā?

Savāksim svaigus faktus no zinātniekiem un izdarīsim dažus drosmīgus pieņēmumus par to, kā tagad būs izvietoti mūsu planētas magnētiskie lauki. Šķiet, ka atgriezties pie parastā kompasa nekādi neiznāks!

 

Par Zemes ziemeļu magnētisko polu ir zināms, ka

“Pirms trīs gadiem Eiropas pētnieki ar zonžu Swarm palīdzību pamanīja kaut ko neparastu – magnētiskais lauks Zemes ziemeļpola rajonā bija ļoti spēcīgs un ātri mainījās, zīmējot savdabīgu “pīpeni” no pēc kārtas sekojošām zonām ar anomāli vāju un anomāli spēcīgu magnētisko lauku polārajos rajonos. Magnētiskā lauka spriegums tās “lapiņās” tikai vienas sezonas laikā mainījās par vērtību, vienādu ar planētas magnētiskā lauka “kopējo” spēku.

19 06 29 04

4. att. Zemes magnētiskā lauka kustības trajektorija

Viena no tādām “lapiņām”, zem Kanādas, spēji nomainīja savu formu pagājušā gadsimta pēdējā trešdaļā. Tās robežas stipri paplašinājās, kā rezultātā tās iedarbības spēks uz Zemes magnētisko lauku nokritās, bet lauka kustības ātrums Krievijas virzienā strauji paaugstinājās. Un pirms diviem gadiem tā šķērsoja datumu maiņas līniju un “oficiāli” iekļuva Austrumu puslodes teritorijā.

Pēc pašreizējām ģeofiziķu prognozēm tās kustības ātrums un trajektorija tuvākajos gados nemainīsies, kā rezultātā magnētiskais pols pārbīdīsies vēl par 390-660 kilometriem uz dienvidiem, bet nesasniegs Eirāzijas ziemeļu krastus.” http://earth-chronicles.ru/news/2019-05-16-128465

Un ko mēs zinām par Jupitera magnētisko lauku?

“Pētnieki konstatēja, ka Jupitera magnētiskais lauks stipri atšķiras no Zemes magnētiskā lauka. NASA kosmosa kuģi “Junona” uz Jupiteru nosūtīja jau 2011. gadā. 2016. gadā “Junona” pietuvojās gāzveida gigantam 4000 km attālumā no virsmas. Pēdējos divus gadus aparāts nenovērš acis no planētas magnētiskā lauka. Ko tad rāda dati?

Ka ar Jupiteru notiek kaut kas dīvains.

19 06 29 05

5. att. Jupitera magnētiskais lauks

Acīs krīt magnētiskā lauka ne-dipolā daba ziemeļu puslodē un dipolā dienvidu puslodē. Ekvatoriālā aina ir koncentrēta pie Lielā Zilā Plankuma un demonstrē magnētisko līniju, kuras iekļūst caur Plankumu, saikni. Kontūras virsma atrodas pie r = 0.85RJ, kur lauka līniju blīvums ir proporcionāls magnētiskā lauka radiālajam spriegumam un attēlojas krāsu gammā (sarkanā – ārējā plūsma, bet zilā – iekšējā).

Gāzveida gigantam ir novērojamas plūsmas līnijas, kuras nāk no ziemeļpola. Taču planētas rīcībā ir divi atgriešanas punkti: dienvidpolā un pie ekvatora! Turklāt Zemes gadījumā magnētiskais lauks sadalās starp poliem, bet Jupiteram visas līnijas ir koncentrētas ziemeļu puslodē.” https://v-kosmose.com/sekretyi-magnitnogo-polya-yupitera-v-chem-ego-strannosti-i-pochemu-otlichaetsya-ot-zemnogo/

Tā kā mums, zemiešiem, notiekošajās globālajās izmaiņās ir lemts tikai “pēcvārds”, nāk atmiņā viena no sarunām ar Juriju Vasiļjeviču Kretovu. Tas bija 2008. gads. Tad mūs nodarbināja jautājums, KAS un KĀ notiks 2012. gada decembrī, optimistiski saucot šo notikumu par “PĀREJU”. Un tad Jurijs Vasiļjevičs teica, ka “viss sāksies daudz agrāk, 2009. gadā, un ilgs 7 gadus. Un “pārejas sākumu iezīmēs komētas iekrišana Indijas okeānā.” “Būtība nav komētā, bet tajā “sarkanajā virpulī”, kuru viņa atnesīs,” viņš piebilda.

(Sk. “PĀREJA. Pēcvārds. 2017. g. janvāris” https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub54.html[1].)

 

Paskatāmies uz Zemes karti.

19 06 29 06

6. att. Pasaules karte

Lai cik dīvaini nebūtu, bet šī vieta – Indijas okeāna rajons – ir ļoti līdzīga zilā plankuma novietojumam pie Jupitera ekvatora!

Pēc analoģijas ar Jupitera magnētisko lauku rodas sekojošs pieņēmums:

uz mūsu planētas formējas otrais atgriešanas punkts magnētiskā lauka līnijām, kuras nāk no Ziemeļpola. Un tas atrodas Indijas okeāna rajonā.

 

Šis stāsts sākās jau 2009. gadā, bet tagad mēs atrodamies globālo izmaiņu ātrajā fāzē.

Vienkārši paskatāmies, kas neparasts tad ir noticis šajā rajonā šajā mēnesī (2019. gada jūnijā).

“Anomālais karstums (+51 grāds) Indijā ir nosaukts par klimatisku katastrofu. Upes un ezeri strauji izsīkst, ir fiksēts saldūdens trūkums virknē lielu pilsētu. Bīdas (Beed) pilsētas iedzīvotāji nemazgā apģērbu, bet Maharašratā (Maharastra) fermeri mēģina atrast ūdeni dzīvniekiem un stādījumu apūdeņošanai.” https://360tv.ru/news/ekologiya/anomalnuju-zharu-v-indii-nazvali-klimaticheskoj-katastrofoj/

Saūda Arābijā, netālu no vietas, par kuru mēs runājam, gaisa temperatūra pacēlās līdz 62 grādiem!

19 06 29 07

6. att. Saūda Arābija 2019. g. 9. jūnijā

“24 jūnijā seismiskās stacijas Bandas jūrā fiksēja spēcīgu 7,4 magnitūdu zemestrīci. To juta ne tikai Indonēzijas iedzīvotāji, bet pat 700 km no tās epicentra Austrālijā grūdieni bija tik spēcīgi, ka nācās evakuēt iedzīvotājus no daudzstāvu namiem (cilvēki zaudēja līdzsvaru, gāzās mēbeles un šūpojās lustras).” http://earth-chronicles.ru/news/2019-06-24-129888

Spriediet paši!

Pēc vietnes https://global-weather.ru/earthquakes#map datiem maijā uz planētas bija 30 zemestrīču, bet jūnijā – 2970!

Notiek planētas paplašināšanās tieši tajā zonā, uz kurieni, domājams, pārbīdās ekvators. (Sk. “ZEMES ATJAUNOŠANĀS. Ekvatora līnijas pārbīde” https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub72.html[2].)

 

Jautājums Jurijam Vasiļjevičam: “Vai var tāda magnētiskā lauka aina nodibināties uz Zemes? Zemes magnētiskais lauks kļūst līdzīgs Jupitera magnētiskajam laukam, un planētu opozīcijas momentā tika veikta precīza lauku korekciju?”

Kretovs: “Vai var būt? Var!

Kardinālas izmaiņas jau notiek, tik turies, kādas!

Trešais pasaules nesanāca, “pasaules gals” nesanāca, nekas nesanāca, tikai, lūk, dimensiju sistēma mainās vietām, un smadzenes peld kā lukturi Saūda Arābijā… Tur viss sāks peldēt…”

2019. gada 28. jūnijā

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 29.06.2019

https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1058-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-pareja-pecvards-2017-g-janvaris (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1236-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-zemes-atjaunosanas-ekvatora-linijas-parbide (Tulk. piezīme)