Нина Терехова и Сергей Бублик – Глобальные события мая 2019г. «Ватный слой» планеты Земля

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - 2019. g. maija globālie notikumi. Planētas Zeme “vates slānis”

 

2019. gada aprīļa vētrainie notikumi ir plūstoši pārtecējuši maija vētrainajos notikumos.

Anomālas parādības blakus Saulei turpinās, parādījušies pirmie “Apļi uz laukiem” šajā gadā.

 

2019. gada maija jaunumi.

2019.05.21. Konstatēts milzīgs “kubs” blakus mūsu Saulei.

19 06 03 01

1. att. 2019.05.21. Gigantisks “kubs” blakus mūsu Saulei. http://earth-chronicles.ru/news/2019-05-21-128654

Kretovs (Кретов): “Tas ir objekts, kurš akumulē enerģiju (bet patiesībā tas ir lidojošs objekts), akumulē enerģiju, kura iedarbojas uz Zemes kodolu un provocē viļņveida atbildi no Zemes kodola.”

Un mēs uzreiz redzam, ka parādās vulkānu izvirduma “sarkanais” bīstamības līmenis!

23.05.19. Konstatēts gigantisks zemūdens vulkāna izvirdums. http://earth-chronicles.ru/news/2019-05-23-128745

27.05.19. Spēcīgs vulkāna Sinabungs (Sinabung) izvirdums izmetis 15 km pelnu stabu. http://earth-chronicles.ru/news/2019-05-27-128871

29.05.19. Klusajā okeānā, Ziemeļamerikas Rietumu piekrastē, 480 kilometrus no Oregonas štata piekrastes sācies kāda zemūdens vulkāna (to ir vairāki) izvirdums. http://earth-chronicles.ru/news/2019-05-29-128960

 

Kādēļ gan vajag traucēt planētas kodolu un izraisīt gigantiskus izvirdumus?

Izrādās, ka tam ir tiešs sakars ar visiem globālajiem procesiem uz Zemes. Ja runājam īsi, tad tas tiek darīts, lai aizsargātu visu dzīvo uz planētas, īpaši cilvēkus. Tādēļ arī tiek palielināts “vates slāņa” – vulkānisko pelnu slāņa – biezums.

 

2019. g. 22. maijs. Parādījies šajā gadā pirmais “Aplis uz lauka” Anglijā, Viltšīrā. Šie apļi ir uz Zemes notiekošo globālo procesu enerģētiskās pēdas. Un procesi ir ļoti, ļoti sarežģīti.

19 06 03 02

2. att. Aplis 2019.05.22., Viltšīra, Anglija

Kretovs: “Nu, lūk, teiksim, kādā veidā nošķirt kaut ko, atdalot to no kaut kā? Tas ir milzīgs mehānismu daudzums! Mūsu planēta nav vienkārša, un, teiksim, pārkāpt pašas planētas likumus neviens nesāks. Bet veikt noteiktu korekciju... it kā iespējamas likumsakarības, kas rodas, pārkāpjot noteiktus likumus, – lūk, tas var būt. Tas, lūk, ir ar to saistīts.

Piemēram, jūs man no laba datora iedosiet čipu un jautāsiet, ko tas nozīmē. Es pateikšu, ko tas nozīmē. Tas aptuveni ir tas pats. Tikai atšķirībā no šī piemēra ar čipu te ir vēl moments – ja kāds pamēģinās izmantot savās interesēs... Nu, lai viņam saulaina taciņa. Lai izmanto.”

 

Pēdējā laikā mums bieži saka, ka raksti ir ļoti sarežģīti.

Lieta tāda, ka iedarbinātie procesi ir ārkārtīgi sarežģīti, globāli. Mūs pārved uz citu telpu, ar citiem likumiem. Agri vai vēlu ar to nāksies tikt skaidrībā katram.

Piedāvājam tādu rakstu shēmu. Sākumā jaunumi, pēc tam pārdomas par tēmu, un beigās – rezumē divos vārdos. Varēsiet izlasīt tikai sākumu un beigas, atliekot “skaidrošanos” uz “pēc tam”...

 

Atcerēsimies, kas ir pāreja? Kā tā izpaužas?

“Pāriešana no vienas laika fāzes citā – tā ir dažāda līmeņa struktūru mijiedarbība. (Runa ir par dimensiju.) Laiks dalās fāzēs: viena garāka, otra – īsāka. Jums būs trīs īsas fāzes pārejas procesā. (Sākums 2012.12.22., un beigsies 2017. g..)

Pāreja izpaudīsies iekšējā stāvokļa izmaiņā!”

Pievērsiet uzmanību pēdējai frāzei. Runa ir par dzīvo.

Šodien mēs pacentīsimies saprast, kāpēc pāreja ir iespējama, TIKAI pateicoties planētas dzīvajam! Pateicoties cilvēcei!

Kā arī tiksim skaidrībā mazliet dziļāk ar to, KURP tad mēs pārejam telpas pārbīdes rezultātā. Kāda ekoloģiska niša mums ir lemta.

Neaizmirstam, ka MŪS VED, bet mums ir lemts tikai “pēcvārds” – sekot izmaiņu faktiem.

 

2018. g. novembrī zinātne oficiāli atzina, ka mēs esam izlaisti, atvērti Esībai. Un drosmīgais mazais klejotājs “Voyager 2” pat iezīmēja datumu – 5. novembri. (“Sensācija! Mūsu Saules sistēma ir atvērta Visumam, var teikt, Esībai!”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub126.html[1].)

Un tas nozīmē, ka telpa ir izmainījusies. Tas ir fakts.

Astruss: “Telpa – tas ir tukšums, kuram nav atskaites punkta. Telpa eksistē pati par sevi. Telpa – tā ir esība. Šajā esībā atrodas jūsu Visums.”

Noskaidrojās, ka NASA aplūko DIVUS iespējamos heliosfēras interfeisa modeļus (3. att.). (Sk. “Tad uz kurieni gan atvēra mūsu Saules sistēmu?”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128.html[2].)

19 06 03 03

3. att. Amerikāņu projekts IBEX (starpzvaigžņu robežas pētnieks). Šķēlumā augšā – paredzamie novērojumu rezultāti diviem iespējamajiem heliosfēras interfeisa modeļiem

Mūsu Saules sistēma tika atvērta uz abām pusēm, turklāt lielākā mērā uz heliosfēras konusa iekšieni.

 

Pēc vienkāršas un tēlainas izpratnes griezīsimies pie ģeniālā krievu zinātnieka J. A. Babikova (Ю. А. Бабиков) grāmatas “Pasaules uzskats jeb Prometeja Atgriešanās” (“Мировоззрение или Возвращение Прометея[3]”). Astruss viņa pētījumus raksturoja kā ļoti precīzus.

Tabula no J. A. Babikova grāmatas “Pasaules uzskats jeb Prometeja Atgriešanās”

N.p.k.

Nosacīti pieņemtais telpu nosaukums

Enerģiju koeficients

Telpas saspieduma koeficients

Atoma orbitālā daļiņa

Telpas matērijas elementu skaits

No iepriekšējās telpas pārnākošo elementu skaits

Piezīme

7.

Zilā spektra telpa

9

9

mve

18

3

Dieva Telpa Vmve=8C ki=1

6.

Pelēkā spektra telpa

7

7

**

180

16

V=6C ki=1

5.

Tumsas telpa (citādāk - Elle)

5

6

**

137

16

Starojumu nav

4.

Dzeltenā spektra telpa

6

5

ve0 - vitons mve=0,62me

151

17-teroīdi

VVE=4C ki=**

3.

Mūsu (Ķeceru) telpa

1

1

e elektrons

159

31

Ve=1C ki=1

2.

Nedzīvās matērijas telpa

**

**

**

73

Nav

ki=**

1.

Retro telpa

Nav

Nav

Nav

Nav

Nav

Sākotnējā struktūra

Pavisam

635

83

Piezīme: ** - aizklājis autors

Tā ir ļoti, ļoti informatīva tabula! Tāpēc sniedzam to pilnībā.

“Tas, kas pašlaik notiek ar mums, – tas saucas TELPAS PĀRBĪDE. Kad katras telpas matērija var piederēt kaimiņu telpai, nodrošinot visuma materiālās struktūras nepārtrauktību, savstarpēji iespiežoties vienai otrā kā elementu atomu līmenī, tā arī tos veidojošos daļiņu līmenī.

...Nedzīvās matērijas telpā Zemei un Saulei ir būtiski lielākas masas un izmēri. Zemes izmērus, piemēram, sastāda vairāki desmiti tūkstoši kilometru, un tie ir salīdzināmi ar viņas magnetosfēras izmēriem, un mūsu pilotējamie orbitālie lidojumi faktiski notiek planētas iekšienē: tas kosmonautus aizsargā no Saules un Visuma jonizējošā starojuma postošās iedarbības.

...Dzeltenā spektra telpā mūsu planēta ir maza, tās diametrs ir tikai apmēram 2500 km, tas ir, salīdzināms ar planētas cietā kodola izmēriem... (saspieduma koeficients vienāds ar pieci).” J. Babikovs.

 

Tad uz kurieni gan tika atvērta mūsu Saules sistēma (pēc Babikova klasifikācijas)?

Jāatceras, ka visas telpas caurauž cita citu.

Mēs esam saņēmuši pielaidi pāriešanai (paplašināšanai) gan uz Dzeltenā spektra telpu, gan uz Nedzīvās matērijas telpu. Vienlaikus.

Kā to saprast, un vai ir kādi fakti, kas izskaidro šo procesu?

 

Tas, ka veicam pārbīdi uz Nedzīvās matērijas pusi, ir acīmredzami.

Mēs jau rakstījām, ka “Pāri Zemei pārvēlies neparasts seismisks vilnis. Zeme PAPLAŠINĀS!”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1.html[4] 2018.11.11.

 

Zinātnieki pavēstīja (2016.12.12.), ka pazuduši 5% tumšās (nedzīvās, saskaņā ar Babikovu) matērijas! https://www.mk.ru/science/2016/12/12/fiziki-temnoy-materii-stalo-menshe-i-eto-izmenilo-vselennuyu.html

Astruss: “Tumšā matērija – tas ir telpas mirdzums. Tumšā matērija – tā ir visuma iespēju rezerve. Tā nefiksējas mūsu telpā, bet izstaro papildus fāzē, kas seko pēc elektromagnētiskā starojuma. To dara kvazāri. Tumšajai matērijai ir magnētisks lauks, kuru bloķē tukšums. Pie noteiktas melno caurumu komponentes tai piemīt elektromagnētisks starojums. Bet, ja caurumi ir tālu cits no cita, tad ne.”

Un to, ka melnie caurumi mūsu Visumā ir kļuvuši aktīvi, parāda gravitācijas viļņu fiksēšana (kopš 2016. gada to ir bijis 13. Bet 2019. g. – uzreiz pieci. Maijā ir fiksēti divi gravitācijas viļņi vienā dienā!) Zinātnieki uzskata, ka gravitācijas viļņi radušies, saplūstot melnajiem caurumiem, kuri ir Visuma kaulu sistēma.

Un tad ir loģiski pieņemt, ka kāda daļa tumšās matērijas (5%) ir pārdzīvojusi transformāciju un izpaudusies mūsu telpā. (Iespējams, kā jaunu elementu bāze.) Var uzskatīt, ka mēs esam saņēmuši pieeju visuma iespēju rezervei par 5%.

Astruss pat izskaidro šo mehānismu.

“Tikko kā tumšā matērija nonāk kristāliskajā režģī, tā kļūst plūstoša vienā virzienā. Kristāliskais režģis ir katalizators, taču ieslēdzas mehānismā tikai ar melnajiem caurumiem. Kad tiek sasniegta melnā cauruma masas kritiskā komponente, tad sākas mijiedarbība ar vielu.”

Atgādinām, ka mūsu Saules sistēma (kopā ar tās kristāliskajiem režģiem) ir pagriezta pretēji pulksteņa rādītāja virzienam par 30 grādiem attiecībā pret Polārzvaigzni. Un mūsu vietu ieņēma sistēma, līdzīga mūsējai.

 

Zinātnieki: Britu zinātnieki ir izteikuši drosmīgu pieņēmumu – Tumšā matērija var sūkties iekšā Visumā no citas dimensijas caur nelielām atverēm, eksistējošām dažādās tā vietās.

Šī matērija pilda ļoti svarīgas funkcijas: koriģē zvaigžņu, sistēmu un galaktiku kustību, kā arī palīdz tām mijiedarboties. Turklāt tā nekādi nereaģē un pievilkšanu un citu fizisku iedarbību, kas dod mājienu uz tās neparastu izcelsmi.

https://dni24.com/exclusive/222915-uchenye-temnaya-materiya-mozhet-prosachivatsya-vo-vselennuyu-iz-drugogo-izmereniya.html

 

Mēs šodien apsolījām parunāt par to, kāpēc pāreja ir iespējama, TIKAI pateicoties planētas cilvēcei.

“Spoguļpasaules matērija, kura caurauž pasaules-ēku, ir tumšā matērija. Šī tumšā matērija, kuras Visumā ir milzīgi daudz, parāda sevi tikai organisma mikrosistēmās. Un turklāt to nosaka organisma telpas liekums... Visur, kur rodas liekums, sakrītot vibrācijas vilnim, saistītam ar ritmisko komponenti (runa ir par ienestajiem ritmiem – diennakts, gada utt.), tā izpaužas.” Astruss.

Uzsveram, cik svarīgi ir saprast, ka “pāreja izpaudīsies cilvēka iekšējā stāvokļa izmaiņās”.

Pasteidzoties uz priekšu, pateiksim:

Izrādījās, ka tieši “dzīvais”, kam ir fizioloģiskā telpa, ir “mehānisms”, lai planētai būtu iespēja pāriet uz nākamo ekoloģisko nišu!

Astruss: “Fizioloģiskā telpa – tā ir rezonējošā komponente, kura sakrīt ritma veidošanā. Turklāt fizioloģiskā telpa – tas ir visuma princips, kā tiek organizēta jebkura sistēma, kurai ir tendence paust sevi kā dzīvu struktūru. Organizēta šūnu līmenī, orgānu un organismu līmenī.

Fizioloģiskās telpas dimensija ir lielāka par četri. Dimensiju ieslēgšanās ir automātiska.”

Augstāk tika teikts, ka nesen “Britu zinātnieki ir izteikuši drosmīgu pieņēmumu – Tumšā matērija var sūkties iekšā Visumā no citas dimensijas caur nelielām atverēm, eksistējošām dažādās tā vietās”.

Mēs ar jums saprotam, ka šīs “atveres” ir cilvēki.

“Šī matērija pilda ļoti svarīgas funkcijas: koriģē zvaigžņu, sistēmu un galaktiku kustību, kā arī palīdz tām mijiedarboties. Turklāt tā nekādi nereaģē un pievilkšanu un citu fizisku iedarbību, kas dod mājienu uz tās neparastu izcelsmi,” saka zinātnieki.

Turklāt “pāreja” uz jaunu ekoloģisku nišu ir unikāla katram planētas cilvēkam un atkarīga no milzīgi daudzām komponentēm! Cilvēks ir daudzu telpu mezgls, ieskaitot Saules, Mēness, zvaigžņu, zem kurām viņš ir dzimis, telpas. Lūk, kāpēc katram cilvēkam nāksies tikt skaidrībā ar notiekošajiem procesiem – jo katrs iet savu unikālu ceļu. Rupji runājot, visas izmaiņas jūt uz “savas ādas”. Un, ja cilvēkam nav pareizas izpratnes par pasaules-ēkas iekārtojumu, tad arī šūnas nezina, kā dzīvot – sāk “izklīst”, un parādās trūces dažādās organisma vietās (pat kuņģī).

 

Kas attiecas uz cilvēkiem, tad cilvēce laikus tika gatavota baltās enerģijas ienākšanai mūsu Visumā! Lai mēs varētu plūstoši un viskomfortablāk uztvert jauno Dzeltenā spektra telpu. Mūs pārved uz jauno nišu fiziskajos ķermeņos. Dabiski, kardināli viņus izmainot.

Fakts no zinātniekiem.

Protona diametrs kļuvis mazāks par 4%. https://www.popmech.ru/science/13631-proton-menshe-protona-eksperimentalno-dokazano/, 2013.01.04.

Ja protona diametrs ir kļuvis mazāks, tad attālums no atoma līdz elektronam tā orbītā ir kļuvis lielāks un to ir aizņēmis kaut kas neredzams (vitoni). Tukšumu daba nemīl (Sk. “Cilvēka radīšana: cilvēka vitonu matrica. 2017. g. aprīlis”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub61.html[5].)

Notiek “iesaistīto lauku robežas pārbīdes efekts uz vitona pusi, tas ir, mūsu telpas kāda lokāla zona ar materiāliem objektiem var kļūt par zonu, kur darbojas Dzeltenā spektra telpas likumi”. Babikovs

Astruss: “Teroīdam Nr. 157 trīs valentie elektroni no otrā, energoietilpīgākā, vitonu veidotā apvalka, izveido kristālisku režģi informāciju saturošās 12 pavedienu DNS veidā. (To ir divpadsmit, bet atspoguļojas tikai divi.)

Turklāt pārējie DNS pavedieni var aktivizēties, sabiezējot vai koncentrējoties baltajai enerģijai šī informācijas pamata mijiedarbības perēklī...” (“Tihoplavs V.J., Tihoplava T.S., Kretovs J.V.. Pa tuksnesi ejošie” (“Тихоплав В.Ю.,Тихоплав Т.С.,Кретов Ю.В. Идущие по пустыне[6]”))

 

Pašlaik ir 2019. g. maijs. Mēs jau, kā minimums, mēnesi atrodamies spēcīga baltās enerģijas pieplūduma apstākļos. (Sk. “Pienāks kosmiskās aukas “Ideālā vētra”. 2019. gada vētrainie notikumi”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1.html[7].)

Skaidrs, ka mēs esam pielaisti Dzeltenā spektra telpai, kuras energoietilpība ir 6 reizes lielāka par mūsējo.

Kāpēc gan mēs, cilvēki, esam līdz šim dzīvi? (Diemžēl ne visiem cilvēkiem iztur ”tinumi, vadi” – daudzi mēneša laikā ir “sadeguši” šajā ugunī...)

Mūsu “vadi” būtu sen pārdeguši, ja ne savdabīgais “buferis”, kurš izkliedē enerģijas pārmēru. Tā ir Nedzīvās matērijas telpa. Tā “kliedē” enerģijas pārmēru, kamēr planēta audzē “vates slāni”, vulkānisko pelnu slāni visa dzīvā aizsardzībai.

Ja šie procesi notiek sinhroni, tad arī iznāk tas mūsu pārejas “plūdenums, mīkstums”, par kuru visu laiku runā Astruss.

 

Apbrīnojami, bet izrādījās, ka tieši “dzīvais”, kam ir fizioloģiskā telpa (daudzdimensionāla), ir vienīgais “mehānisms”, pateicoties kuram planēta var pāriet uz mākamo ekoloģisko nišu!

 

Uz cik ilgu laiku ievilksies šis intensīvais process?

Kretovs saka, ka vismaz visu uz 2019. gadu. (Sk. ““Pērļu virtenes” uzbrūk mūsu Saulei”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub2.html[8].)

Un, tā kā tas ir process, pārejas uz piekto dimensiju process, tad gan zinātniekiem, gan katram no mums atliek tikai vērot, kā tas norit. Mēģināt apjēgt jaunu dimensiju uztveri. Un kādus secinājumus un mērījumus varēs izdarīt tikai, tam beidzoties.

2019. gada 31. maijā

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 03.06.2019

https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1921-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-sensacija-musu-saules-sistema-ir-atverta-visumam-var-teikt-esibai (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1934-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-tad-uz-kurieni-gan-atvera-musu-saules-sistemu (Tulk. piezīme)

[3] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_mirovozzrenie-ili-vozvrashchenie-prometeya.htm (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1960-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-pari-zemei-parvelies-neparasts-seismisks-vilnis-zeme-paplasinas (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1140-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-cilveka-radisana-cilveka-vitonu-matrica-2017-g-aprilis (Tulk. piezīme)

[6] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_idushchie-po-pustine.htm (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/2166-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-pienaks-kosmiskas-aukas-ideala-vetra-2019-gada-vetrainie-notikumi (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/2122-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-perlu-virtenes-uzbruk-musu-saulei (Tulk. piezīme)