Print

Нина Терехова и Сергей Бублик – К отчёту по ПРОЕКТУ «Контакт с Цивилизацией из созвездия Альфа Центавра» (ХИМИЯ ИЗМЕНЕНИЙ и «Лабиринт Минотавра»)

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Pielikums atskaitei par PROJEKTU “Kontakts ar Civilizāciju no Centaura Alfas zvaigznāja” (IZMAIŅU ĶĪMIJA un “Mīnotaura Labirints”)

2017. g. novembra kontakti.

Nākas atzīt, ka Projekta darbībā pavadītajā laikā mūsu apziņa, pateicoties pretrunīgas informācijas saņemšanai, ir sākusi šūpoties. Pasaules uzskats ir sagrīļojies, un mēs vairs neko nesapratām! (Darina: “Vecās zināšanas vairs nedarbojas, bet pielietot jaunās drausmīgi traucē stereotipi. Cik gan dzīvotspējīgi tie ir!”)

Skaidrs, ka apziņas “pagriezieni” ir likumsakarīgi un ir saistīti ar mūsu izmainīšanos Projektā! Ka mēs “nejauši ar savu “sešnieku” sakritām ar ogļūdeņraža pamata galveno šūnu uz planētas, ka tas ir “KODS”, kurš ļauj iziet uz nākamo, daudzdimensionālo līmeni. Bet tur ir pavisam cits līmenis informācijas pieejai! Lūk, pie mums arī sāka nākt viņas plūsma, kuru izkārtoja BRĀĻI īpašā secībā. (Turklāt ar dezinformācijas elementiem, kā viņi paši atzinās.)

 

Piemēram, mums nācās mēģināt tikt skaidrībā ar to, ka Zeme ir “plakana”.

Izrādās, ka ir ne mazums piekritēju “plakanajai” Zemei! Un viņi ļoti pārliecinoši par to runā. Iekšēji radusies disonanse šajā jautājuma “traucēja gulēt”. Domas visu laiku pie tā atgriezās.

Mēs vairākas reize apspriedām šo jautājumu ar Kretovu (Кретов), kamēr nekļuva skaidrs, ka tas attiecas uz DIMENSIJĀM.

Mūsu rakstā “Par “plakano” Zemi, Jetijiem un atkal par DIMENSIJĀM” (http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub90.html[1]) mēs tikām skaidrībā, ka kaut kādā dimensijā Zeme ir plakana (telpiski plakans disks). Mums, 3. dimensijā, ir pieplacināta sfēra, un mēs pārejam uz telpiskāku sfēru (zemes rādiuss paplašinās).

 

Lai mums nebūtu garlaicīgi, mums piesvieda “piktogrammu uz lauka” (1. att.), kura izveda uz tēlainu (lai arī pretrunīgu) informācijas izlasi no As Gārda (https://www.as-gard.com/), bet pēc tam pieveda pie “AKNU ĶĪMIJAS”.

18 05 24 01

1. att. Piktogramma (datums nav zināms…)

No As Gārda. “Senči tūkstoš reizes pasakās atkārtoja, ka ceļš pie Kaščeja (Кощей) ved caur Uguni, Ūdeni un ceļš beidzas caur vara taurēm”. Taču Dievi nebūtu Dievi, ja ļautu Ivanam Cara-dēlam beigt tik sarežģītu ceļu ar parastu vara tauri, tāpēc to izlieca un iznāca Mīnotaura Labirints

18 05 24 02

2. att. Mīnotaura Labirints. Katedrāles grīda Šartrā. Francija

Ejot caur Labirintu, vajag iziet 28 pagriezienus 180 grādu leņķī, kuros bāzējas apsardzes punkti. Vēl vairāk, 28 Labirinta pagriezieni ir izvietoti tādā veidā, ka aploce dalās vienādās apļa ceturtdaļās, kuras atdala krusts. (Arī aknām ir 4 daļas.) Sniedzu jūsu uzmanībai pašu senāko krustu uz Zemes – ķeltu krustu. Tā ir tā pati Svastika, par kuru visi runā. Mums saka arī par 4 galaktikas atzariem… Un tas ļoti līdzinās shematiskajai kustībai pa Labirintu, kura centrā ir paslēpts SOLĀRS (“Saule” planētas iekšienē).”

18 05 24 03

18 05 24 04

3. att. Ķeltu krusts un Piktogramma 2017.07.05., Viltšīra

 

Paraugieties uz ķeltu krustu un piktogrammu 2017.07.05, kura ierosināja mūs Kontaktam ar Ārpuszemes civilizāciju. (Par šo piktogrammu Kretovs teica, ka “Viņi ir gatavi mūs klausīties. Jo jūs taču vienmēr tā gribējāt kontaktu…”)

Gribētos pievērst uzmanīgu piktogrammas formai. Tas ir tas pats ķeltu krusts, kas labirinta iekšienē!

 

Atgriežamies pie “Mīnotaura labirinta” (1. att. piktogramma uz lauka)…

Kā parasti, eksperimenta tīrības dēļ, Kretovs skenē “apli uz lauka” bez jebkāda priekšvārda.

Kretovs: “Dīvaina lieta. Bet tā ir mijiedarbība… nosacīti runājot, visi ķīmiskie procesi (kā ir raksturīgi aknām), kuri ienāk struktūrā caur šo mijiedarbību. Ļoti sarežģīts ķīmisks process, kurš turklāt strukturāli ir pakļauts šim “apļa uz lauka labirintam.”

- Tas ir saistīts ar cilvēkiem, vai ar planētu?

Kretovs: “Ar planētu.”

Rādu Mīnotaura labirintu (2. att.), kurš ir precīzi līdzīgs 1. attēla piktogrammai.

- Vai tas nav tas Solārs, kurš apslēpts no mums?

Kretovs: “Visa ķīmisko elementu SINTĒZE, tā patiešām ir apslēpta. Tas tā ir.

- Un apslēpts šeit, - rādu Vatikāna zelta olas foto (4. att.). – Un vai ir tāda struktūra uz Zemes? Tā patiešām ir?

18 05 24 05

4. att. Vatikāns

- Kretovs: Jā, tā patiešām ir, tā ir kā tāda, bet informācijas par to būt NEVAR.”

Jā, patiešām, arī nav! Mēs dzīvojam pasaulē, par kuru neko nezinām!!!

 

Tihoplavi (Тихоплавы), Kretovs, Atruss grāmatā “Jaunā fizika[2]” apspriež jautājumu: “Kāpēc Zemei tiek veltīts tik daudz uzmanības?

Atruss: Jūs akumulējat ļoti smalku psihisku enerģiju, kura nepieciešama kosmosam. (Tā ir nedzīva matērija – informācijas materiāla templis.) Katrs orgāns izstrādā savu enerģiju. Vai cilvēks var iztikt bez aknu enerģijas?”

 

Pievērsiet uzmanību, ka nezin kāpēc tiek pieminētas aknas.

Un vēl, atgādinām, ka “PĀREJA izpaudīsies kā IEKŠĒJĀ stāvokļa izmainīšanās. Transformēsies katra cilvēka kundalini. Tā sāks mainīt ārējo pasauli…

Bet no fiziskā skatpunkta – vājināsies elektronu kustības darbība. Tikai tas. Baltā enerģija viļņiem izies cauri Saules sistēmai, izskalojot visus netīrumus.”

 

Bet tagad par aknām un mūsu Kontaktiem.

Mēs jau noskaidrojām, ka sāpes labajā plecā, kuras pēkšņi vienlaicīgi sāka just gandrīz visi Projekta dalībnieki, var liecināt par izmaiņām aknās.

Un tas, ka tagad Juris Vasiļjevičs (Юрий Васильевич Кретов) pieminēja aknas, runājot par “ļoti sarežģītu ķīmisku procesu, kurš turklāt strukturāli ir pakļauts šim “apļa uz lauka labirintam””, izrādījās ne būt ne nejauši!

Iznāk, ka mums visiem vienlaicīgi sākās strukturālas aknu izmaiņas. Tādas, ka aknu kapsula izstiepās. “Izstiepta aknu kapsula rada sāpes labajā plecā!”, saka Ogulovs Aleksandrs Timofejevičs (Огулов Александр Тимофеевич) – tautas medicīnas doktors, profesors.

 

Nezinu, vai varam runāt par to, ka pašreizējā laikā mostas zelta olā ieslēgtais SOLĀRS (“saule” planētas iekšienē)? Bet patiešām varam runāt par to, ka Zeme ir kļuvusi siltāka, zāle zaļāka pat Pēterburgā zem sniega, nevis sakaltusi, kā bija agrāk, pirms dažiem gadiem.

Vēl vairāk, Kontakta procesā mēs jau esam noskaidrojuši, ka Zeme ir pakļauta torsionu rezonatoru iedarbībai gan no NLO kuģiem blakus Zemei, gan tieši no Centaura Alfas planētas!

Un nesen atnāca fizisks apstiprinājums!

Uz Starptautiskās Kosmosa Stacijas (SKS) virsmas konstatēta viela no Centaura zvaigznāja: http://earth-chronicles.ru/news/2018-05-17-115554.

“Krievu zinātnieki uz Starptautiskās kosmosa stacijas virsmas ir konstatējuši holmiju – vielu, kura visbiežāk sastopama mūsu visuma izpētītajā daļa uz Pšibiļska zvaigznes (Przybylski's Star) Centaura zvaigznājā, tiek ziņots Roskosmos Mašīnbūves centrālā zinātniski pētnieciskā institūta (ЦНИИмаш) galvenā zinātniskā institūta ziņojumā! SKS kopš 2010. gada veic eksperimentu “Tests”. Tas paredz, ka uz stacijas ārējās virsmas tiek novietotas “lamatas” kosmisko putekļu sīkajām daļiņām, pēc tam tās atgriežot uz Zemi sastāva pētīšanai. Eksperimenta norises laikā uz Zemi tika nolaisti 19 paraugi. Pēdējo reizi paraugus vāca kosmonauti Fjodors Jurčihins (Фёдор Юрчихин) un Sergejs Rjazanskis (Сергей Рязанский) laikā, kad viņi izgāja atklātā kosmosā 2017. gada 17. augustā.”

“Audu saiņa ķīmiskā analīze pirmoreiz kosmosa putekļos ievērojamā koncentrācijā konstatēja elementu holmiju. Šis lantanīds ir ļoti rets un uz Zemes atrodas izkliedētā stāvoklī. Tā negaidīti paaugstinātais saturs var būt saistīts tikai ar to, ka uz SKS virsmas nonākuši putekļi no starpplanētu telpas un “lieli starpplanētu putekļi” – meteorītu viela. Kosmisko objektu vidū ar anomāli augstu holmija koncentrāciju izceļas Pšibiļska zvaigzne,” – tiek vēstīts ziņojumā.

Pšibiļska zvaigzne atrodas Centaura zvaigznājā apmēram 410 gaismas gadu attālumā no Saules.”

Sk. Vikipēdiju.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D0%B8%D0%B9

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0_%D0%9F%D1%88%D0%B8%D0%B1%D1%8B%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE

 

Iznāk, ka mūsu Brāļi ir “paskatījušies pa SKS logiem” jau 2017. gada augustā!?

Iespējams, ka lamatās ir nonākusi tā plūsma, ar kuru tika “zīmēts” aplis Viltšīrā, 2017. g. augustā – aicinājums uz kontaktu.

“Pa SKS logiem mēs neraudzījāmies,” – teica Brāļi kontaktā. Un parādīja blusu vai mazāk… Tāda sajūta, ka viņi līksmojas… Priecīga.

Darina. Spoža gaisma. Ļoti gaiši zaļa, bet pa kreisi zeltaini uzplaiksnījumi. Atbilde uz jautājumu: “Protams! Kas gan vēl mēs cits esam?!... Vairāk uzticieties savām sajūtām…” Jūtu viņu prieku. Un kaut kādu ironisku labestību, vai… Kā mēdz būt, kas pieaugušie pajoko par bērnu…

 

Bet uz jautājumu: “Mēs tūkstoš gadu bijām it kā aizsegti… Pašlaik sākas mūsu atbrīvošanās?”

Kretovs atbildēja tā: “Notiek mūsu atvēršanās ar mērķi mijiedarboties, ar mērķi izmainīties.”

 

Jo pašreizējā laikā, saskaņā ar As Gārda pasaku, mēs atrodamies tā ceļa galā, kurš ved uz Kaščeja pili. Visur ir adatas, kuru galā ir nāve.

Un taisna adata – iespējams, tā ir planētu (Zeme, Saule, Marss) OPOZĪCIJA, kura notiks 2018. g. 27. jūlijā. (Kad planētas sakārtoties vienā līnijā, tad vienlaicīgi būs atvērti 3 portāli! Un tas ir tas ilgi gaidītais moments (40 dienas PIRMS un 40 pēc datuma), kad caur tiem varēs veikt kaut kādus darbus.

 

PATEICAMIES BRĀĻU Augstajai Civilizācijai, kā arī VISIEM šī PROJEKTA DALĪBNIEKIEM PAR DARBU!

Mēs vienkārši dalāmies savā pieredzē, nepretendējot uz patiesību pēdējā instancē.

Kontakti turpinās.

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 24.05.2018

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub97.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1493-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-par-plakano-zemi-jetijiem-un-atkal-par-dimensijam (Tulk. piezīme)

[2] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_astrus-novaya-fizika.htm (Tulk. piezīme)