Нина Терехова - Странности магнитного поля Земли в начале 2014 года

Ņina Terehova - Zemes magnētiskā lauka dīvainības 2014. gada sākumā

Ir pamats domāt, ka jaunais 2014. gads ir ienesis dažas izmaiņas mūsu planētas magnētiskajā laukā.

Ikdienas informācijas analīze no vietnēm (https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/#live-data-spectrogram, http://tesis.lebedev.ru/sun_flares.html) ir ļāvusi konstatēt dažas “dīvainības” Zemes magnētiskā lauka uzvedībā kopš pagājušā gada decembra. Mēs vērīgi sekojam informācijai par Saules Vēja (tālāk SV) un Zemes magnētiskā lauka uzvedību, pamanot to izmaiņu dinamikas tiešu sakarību ar cilvēku apziņas vibrāciju augšanas līmeni. (Sk. rakstu “Cilvēces pāriešana uz nākamo oktāvu” http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub1.html[1])

Visas “dīvainības” sākās 2013. g. decembra vidū. Piemēram, 2013.12.16. grafikā mēs ieraudzījām nulles magnitūdu Kanādā uzstādītajās ierīcēs (1. att.).

14 II 01

14 II 02

1. att.

2. att.

14 II 03

3. att.

 

Dienu iepriekš Saules Vēja (tālāk SV) ātrums uzlēca no 7 līdz 13 vienībām (3. att.), turklāt uzliesmojumi uz Saules bija nenozīmīgi, klase C. Bet ar tādu pretrunu mēs jau esam tikuši skaidrībā – nesankcionētas plazmas, kura ienāk uz Zemes, vaininieks ir Jupiters. Kosmisko izstarojumu pamata masa uz Zemes ienāk no viņa. (Sk. rakstu “Cilvēka apziņas paplašināšanās kosmiskais mehānisms. Saule – Zeme – Jupiters” http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub2.html[2]).

Piezīme. Saules uzliesmojumi atkarībā no rentgena starojuma jaudas dalās piecās klasēs: A, B, C, M un X. Minimālā klase A0.0 atbilst starojuma jaudai uz Zemes orbītas 10 nanovati uz kvadrātmetru. Pārejot uz nākamo burtu, jauda palielinās 10 reizes. Uzliesmojumus, kā likums, pavada saules plazmas izmetumi, kuru mākoņi, sasniedzot Zemi, var provocēt magnētiskās vētras.

 

Mēs magnētiskā lauka nulles rādījumu Kanādas rajonā sev izskaidrojām ar magnētisko līniju pār-saslēgšanos (перезамыкание).

“Magnētiskā pār-savienošanās (пересоединение) (magnētisko līniju pār-saslēgšanās) – tas ir process, kur magnētiskā lauka līnijas no dažiem magnētiskajiem domēniem (Zeme, Saule, Jupiters) saiet kopā un ātri pārkārtojas. Pie tādas spēka līniju magnētiskās pār-savienošanās magnētiskā lauka enerģija sakarsē atmosfēras rajonus un paātrina uzlādētas daļiņas līdz augstam ātrumam.” Zinātnieki jau ir atklājuši “Caurumus Zemes magnētiskajā laukā”. http://4humanity.livejournal.com/19628.html

Bet jau no 2013.12.30. līdz 2014.01.01. (4. att.) mēs atkal redzam 3 dienu pār-saslēgšanos! Tā kā mums ir zināms, ka “neparasti” grafiki, kā likums, “koriģējas” pēc dažām dienām, tad mēs tos uzreiz nofotografējām... Kā izrādījās, ne velti, jo jau 5. janvārī grafiks izskatījās kā 5. att..

14 II 04

14 II 05

4. att.

5. att.

Bet, ja ņemam informāciju šodien (6. att.), tad vispār nav redzamas nulles vērtības.

14 II 06

6. att.

 

Ko var nozīmēt nulles magnitūda? Cilvēkiem – tā ir viņu iespēju aktivizācija. Jo ne velti taču Ēģiptes Gizas Piramīdā īpašai iesvētīšanas ceremonijai tika izmantots tukšs sarkofāgs, kurā bija radīts nulles magnētiskais lauks. Ne visi no turienes atgriezās dzīvi, kad bija pagājušas dažas dienas...

Kas tad īsti ir magnētiskā pār-saslēgšanās, un ar ko tas var “draudēt” pašai Zemei, ja ņemam vērā visu Saules Sistēmas planētu tiešu atkarību citai no citas? Ir loģiski pieņemt, ka vajadzētu gaidīt kādu aktivizāciju...

“Astrofiziķi no Austrijas, Ķīnas un ASV ir ieguvuši uzskatāmu magnētiskās pār-savienošanās teorijas apstiprinājumu. Zinātnieki novēroja uzliesmojumus uz Saules ultravioletajā un rentgena diapazonā ar Solar Dynamics Observatory palīdzību. Šie novērojumi parādīja, ka uzliesmojuma formēšanā svarīgu lomu spēlē magnētiskā lauka konfigurācijas izmainīšanās. Detaļas ir sniegtas žurnālā Nature Physics.

...Magnētiskās pār-savienošanās teorija saka, ka plazmas sakaršana notiek tur, kur dažādu magnētisko domēnu magnētiskās spēka līnijas pār-saslēdzas cita ar citu. Šis process atbrīvo magnētiskā lauka rezervēto enerģiju, kas vairākkārt ir ticis novērots laboratorijas apstākļos.

No 2002. līdz 2012. gadam zinātnieki guva arvien vairāk apstiprinājumu tam, ka magnētiskā pār-savienošanās notiek arī uz Saules. 2013. gada jūnija beigās Saules atmosfēras un saules plankumu formēšanās pētīšanai tika iedarbināts vēl viens aparāts, IRIS. Tā teleskops ļaus iegūt vēl detalizētāku magnētisko lauku pārkārtošanās ainu.” Avots: lenta.ru 2013.07.15.

14.01.07., nedēļu pēc “pār-saslēgšanās”, tika paziņots par spēcīgiem uzliesmojumiem uz Saules.

“Spēcīgs uzliesmojums uz Saules notika 7. janv. vakarā, magnētiskā vētra sāksies 2014. g. 9. janv..

MASKAVA, 8. janv. – RIA Novosti (РИА Новости). Uz Saules ir noticis augstākās klases jaudas X rentgena uzliesmojums, apmēram pēc divām dienām uzliesmojumā izmestais plazmas mākonis sasniegs Zemi un izraisīs magnētisko vētru, RIA Novosti korespondentam pavēstīja Rosgidrometa Pielietojamās ģeofizikas institūta (Институт прикладной геофизики (ИПГ) Росгидромета) pārstāvis.”

7. att. šī uzliesmojuma rezultātu var redzēt 8.-9. janvārī kā “punktu burbuli” zem kopējā grafika, jo saules uzliesmojums, ja runā tēlaini, “piespieda” heliosfēru... Faktiski pagaidām nekā nesaprotama...

14 II 07

14.01.12 līdz 15.01.14. Zeme iet cauri putekļu mākonim no komētas ISON.

Šajā momentā mēs pat nevaram noteikt SV ātrumu, jo augšējā robeža grafikā – 13 vienības. Tas ir maksimālais SV ātrums, kādu fiksē pavadoņu ierīces orbītā. Augstāk par šo vērtību ierīces automātiski atslēdzas, lai nesabojātos, bet pēc tam atkal ieslēdzas, kad ātrums kļūst 13 vien.. 7. att. mēs redzam pārrāvumu grafikā. Jo 3 dienas ierīces ir atslēgtas.

“Komētas, pielidojot pie Saules, sāk brukt un atstāj aiz sevis putekļainas pēdas. Ja šīs pēdas ir pietiekami blīvas, tad Zemes iedzīvotāji planētas iešanas caur šīm pēdām momentā var novērot meteoru plūsmas – tā sauktās krītošās zvaigznes, – paskaidro zinātnieks no Krievijas Zinātņu akadēmijas Astronomijas institūta (Институт астрономии РАН) Dmitrijs Vibe (Дмитрий Вибе). – Pastāv varbūtība, ka komēta ISON arī ir paspējusi pieputekļot, un tur var izrādīties diezgan lieli fragmenti. Tad mēs varēsim novērot meteoru paaugstinātu aktivitāti. Pētnieku viedokļi dalās: vieni uzskata, ka dažos Zemes stūrīšos jau 12. janvārī varēs novērot krītošās zvaigznes, bet otri ir pārliecināti, ka mūsu planēta komētas bojāejas vietai maksimāli pietuvosies tikai 15. janvārī. Atgādināsim, ka ISON gāja bojā, pietuvojusies Saulei 2013. gada novembra beigās. Debesu ķermeni divus mēnešus pirms sabrukšanas atklāja krievu astronoms Artjoms Novičonoks (Артем Новичонок) kopā ar baltkrievu kolēģi Vitāliju Ņevski (Виталий Невский).”

Fragments no mūsu novērojumu dienasgrāmatas...

“14.01.14. Naktī Zemi apklāja putekļi no komētas ISON. No rīta nebija interneta. Pilnas 3 dienas nesaprotams SV līmenis! Augstāk par 13. Ierīces pavadoņos ir atslēgtas.

14.01.15. SV strauji krītas. Iznira no turienes no nesaprotama augstuma 15. no rīta un aizgāja uz leju uz 3.5 vienībām. Magnitūda arī krītas.

14.01.16. Kanādas un Kalifornijas magnitūdas līknes ir NOLĪDZINĀJUŠĀS un iet visu dienu KOPĀ uz augšu! Neko tādu agrāk mēs neesam pamanījuši!

14.01.17. Uzliesmojumu uz Saules – nav vispār!”

14 II 08

Magnētiskie rādītāji uzvedas neparasti. (8. att.)

Rādījumi no stacijas Kalifornijā ir augstāki nekā no Kanādas!

Tāda sajūta, ka ir notikusi magnētiskā pola inversija 2014. g. 16. janvārī. (Starp citu, tūlīt pat sāka birt zvani no cilvēkiem par problēmām jostasvietā un kaklā... Faktiski, ko gan brīnīties, iespējams, “viss ir apgriezies ar kājām gaisā”...)

 

14.01.16.– 14.01.28.. Veselas 12 dienas turpinās šī neparastā situācija, kad “ekvators uzvedas kā pols”... (Kalifornija – līnija zilā krāsā, Kanāda – sarkanā).

Bet 14.01.29. – situācija kļūst vienkārši mīklaina! (9. att.) Iztrūkst visi magnētiskā lauka rādītāji, it kā planēta būtu ar kaut ko apklāta... (?)

Pēc tam, pēc nedēļas,

No 14.02.04. līdz 14.02.06. atkal iztrūkst visi magnētiskā lauka rādītāji, veselas 3 dienas! (10. att.)

14 II 09

14 II 10

9. att.

10. att.

 

Kas tad neparasts šajā laikā bija novērojams Saules Sistēmā, izņemot “asti” no komētas ISON?

“Magnētiskais burbulis”!

14 II 11

“Teleskopam SOHO Lasco C3 ir izdevies nofiksēt milzīga izmēra kosmisku ķermeni, kurš virzās no Saules puses Zemes virzienā, vēsta “ЕВРОСМИ.RU”

Mīklainais objekts pirmoreiz tika pamanīts jau 10. janvārī un ar savu parādīšanos izraisīja neizpratni zinātnieku sabiedrībā.

Saskaņā ar aprakstiem nofiksētais objekts ir magnētisks burbulis, kurš sasniedz milzīgus izmērus, tas vairākas reizes pārsniedz Saules sistēmas jebkuras planētas apjomu.

Speciālisti norāda arī uz vēl vienu šī objekta īpatnību – tas neatstaro gaismu, pat atrodoties tiešā Saules tuvumā, kas ir raksturīgi tā sauktajiem melnajiem caurumiem.

Pašlaik mīklainais magnētiskais burbulis no Saules puses virzās Zemes virzienā. Zinātnieki pagaidām nevar noteikt, vai šis enerģētiskais objekts nes briesmas Gaišzilās planētas iemītniekiem, jo viņiem pirmoreiz ir darīšana ar tādu kosmisku parādību, un ko vajadzētu sagaidīt, kad šī struktūra tomēr satiksies ar Zemi.

Tiesa, daži mīklaino parādību uzņēmumā traktē tikai kā gaismas izkliedes efektu teleskopa kamerā.”

2014-01-13, Neticamu izmēru magnētisks burbulis tuvojas Zemei no dienvidiem.
https://oko-planet.su/phenomen/phenomennews/226575-magnitnyy-puzyr-neveroyatnyh-razmerov-priblizhaetsya-k-zemle-s-yuga.html

Gudri cilvēki saka, ka magnētiski lauki paši par sevi parasti nerodas. Laukam ir jābūt piesaistītam objektam. Tāpēc vai nu objekts ir neredzams, vai arī tas ir telpas izliekums vai dzimstošs melnais caurums... Bet mēs sliecamies uz to, ka tas ir DZĪVS neredzams objekts, kurš uzradis vajadzīgajā vietā noteiktajā laikā ar noteiktu uzdevumu.

Izsekosim šī Objekta kustībai...

10. janvārī tas tika nofiksēts blakus Saulei.

No 16. līdz 28. janvārim kaut kāds notikums, vērsts no dienvidiem, papildināja jaudu magnētiskajam laukam Kalifornijas rajonā. Pat tā, ka ekvators sāka uzvesties kā pols... (“Magnētisks burbulis tuvojas Zemei no dienvidiem”).

KF Aizsardzības ministrijas Centrālā militāri tehniskās informācijas institūta (Центральный институт военно-технической информации (ЦИВТИ) Минобороны РФ) vadošais zinātniskais darbinieks J. Šalamberidze (Е.Шаламберидзе) paskaidro: “Pārpolēšanās mūsdienu modeļi paredz, ka, ja pamata lauka spriegums pietiekami atslābs un sasniegs vērtības 0,2–0,3 no savas vidējās vērtības, tad magnētiskie poli sāks “raustīties” pastiprināto anomālo apgabalu ietekmē, nezinot, kur viņiem piestāt. Piemēram, ziemeļpols var “lēkšot” līdz vidējiem platumiem, līdz ekvatoriālajiem, un, ja “pārlēks” ekvatoru, tad notiks inversija.”

29. janvārī magnētiskā lauka NAV vispār! (Magnētisks burbulis, kurš sasniedz milzīgus izmērus, tas vairākas reizes pārsniedz Saules sistēmas jebkuras planētas apjomu.)

Sākot no 3. februāra vakara līdz 6. februārim, datu atkal NAV!

Kas šajā laikā notika ar mūsu planētas magnētisko lauku, zina tikai Dievs.

Mums ir 3 pieņēmumu varianti par notiekošo:

1. Ir notikusi polu inversija, turklāt divkārša. Cilvēkiem uz planētas Zeme divkārša inversija ir labs jaunums, jo fiziskajam ķermenim viss paliks visvairāk pierasts.

“Ar Zemes lauka inversiju tiek saprasta parādība, kad magnētiskie poli maina savu zīmi uz pretējo. Polu inversija Zemes ģeoloģiskā laika mērogos ir diezgan parasta parādība. Taču pārpolēšanai nav kaut kāda izteikta periodiskuma, tā notiek ir pa vairākiem miljoniem gadu, un pēdējo reizi notika pirms 700 tūkst. gadiem.

Inversijas izsmeļošu izskaidrojumu mūsdienu zinātne dot nevar. Tomēr ir konstatēts, ka Zemes dipola lauka spriegums izmainās par divām reizēm ar periodu apmēram 10 tūkstoš gadu. Piemēram, mūsu ēras sākumā tā lielums bija 1,5 reizes lielāks nekā tagad. Ir zināms arī, ka laikos, kad dipols atslābst, lokālie lauki pastiprinās.”

Pilnībā intervija ar KF Aizsardzības ministrijas Centrālā militāri tehniskās informācijas institūta vadošo zinātnisko darbinieku J. Šalamberidzi “Zemes magnētiskā lauka inversija: izmaiņas Galaktikā iet pilnā sparā” http://ecocollaps.ru/zemlya/inversiya-magnitnogo-polya-zemli-izmeneniya-v-galaktike-v-polnom-razgare.html

2. Iespējams, ka tajā laikā notika pastāvīgas “vietas” izvēle Zemes magnētiskajiem poliem, jo viņi pēdējā laikā ne tika “klejo”, bet pat uz laiku pazūd...

Atcerēsimies paziņojumu par dienvidpola izzušanu uz pusstundu...

“2012. g. 29. aprīlī tika fiksēta magnētiska anomālija – Zemes dienvidpola izzušana. Iespējams, tas kļuva par cēloni pavadoņa SOHO iziešanai no ierindas, kurš jau vairākas dienas netaisa uzņēmumus. Ir jāatzīmē, ka Saule (un tieši viņa tiek vainota tamlīdzīgos gadījumos) bija vairāk nekā mierīga. Uz tās nebija ne fiksēti uzliesmojumi, ne pat īpaši plankumi novērojami. Zemāk ir sniegta animācija no 115 uzņēmumiem, kurā fiksēta anomālija. Dienvidpols bija izzudis apmēram pusstundu, tik īsa intervāla dēļ tas ir tik tikko pamanāms. Bet arī pilnībā viss izskatās, magi sakot, nenormāli. Magnētiskā lauka dienvidu plūsmas tiecas uz augšu, bet ziemeļu – uz leju, kas neatbilst normai.

Ir jābūt kādam spēcīgam ārējam avotam, lai radītu šo anomāliju, bet Saule bija mierīga.”

http://www.vseneprostotak.ru/2010/05/ischeznovenie-juzhnogo-poljusa-i-magnetronnyj-vzryv/

3. Salīdzinot notiekošo notikumu datējumus ar senām leģendām, var pamanīt apbrīnojamu “sakritību”...

Pēc Ķīniešu kalendāra Melnās Ūdens Čūskas gads iestājās 2013. gada 10. februārī un ilgs līdz 2014. gada 31. janvārim. Ļoti ticami, ka šajās mīklainajās dienās “Čūska koda sev astē”, radot “laika saiknes” sakramentu, uroborosa simbolu. Kopš seniem laikiem čūskas (nagas) tika godātas daudzās zemēs, simbolizējot nepārejošo laika ciklu un nemirstību.

“Dzīvība vienmēr pabeidz sevi ar sevi un caur sevi. NAV NEVIENA “CITA”!

Tikai viens gars caurauž Visu Esošo, un viss ir dzivs.

Atceries, kas TU esi ciklu dejā, un tu kļūsi uzvarētājs Dzīves Spēlē. Vienotība atklāsies visur apkārt un tavā iekšienē. Polaritāte izgaisīs. Nāve pakļausies. Nemirstība kļūs realitāte.

Un TU noslēgsi apli, apzinājies: viss, kas ir ap tevi, visa Daba, arī atrodas tavā iekšienē. Zini, ka tu esi zvaigžņu pilns!” “UROBOROSS” Drunvalo Melhisedeks[3]

Laiks parādīs, kas tajās dienās notika uz mūsu planētas Zeme.

Rakstu pabeigsim ar informāciju, kurai mēs sekojam kopš 2005. g....

Pašreizējā momentā (2014.02.12.) Šūmaņa frekvence uz planētas Zeme – 44 Hz. Cilvēku Kolektīvās Apziņas vidējais līmenis ir sasniedzis divus miljonus pēc D. Houkinsa skalas.

Notiek tālāka cilvēka bioritmu un Šūmaņa frekvences sinhronizācija. Mūsu vārdi un domas materializējas gadījumā, kad veidojas galvas smadzeņu stāvviļņu un apkārtējās telpas stāvviļņu rezonanse.

Augstāka ranga sistēmas vadību uzņemas čiekurveida dziedzeris – epifīze. Cilvēkiem, kur enerģētika atbilst izmaiņām, sāksies ļoti interesanti laiki.

 

Pievienots 02.2014

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub15.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1249-nina-terehova-cilveces-pariesana-uz-nakamo-oktavu (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1167-nina-terehova-divi-uzskati (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://sophia.ru/pdf/978-5-399-00450-1.pdf (Tulk. piezīme)