Евгения Горева Родившиеся 6 числа — ваши слова да Богу в уши!

Jevgēnija Goreva - 6. datumā dzimušie – lai jūsu vārdi Dieva ausīs!

18 08 08 01

Cilvēki, kas dzimuši 6. datumā, neatkarīgi no sava dzimšanas mēneša, ir diezgan universāli cilvēki, daudzšķautņaini un līdzsvaroti savos talantos un spējās.

Ir vismaz 2 modeļu figūras, kas apraksta šo cilvēku raksturu:

Navigācija pa rakstu

Tie, kas dzīvo pēc modeļa Dāvida Zvaigzne

Tie, kas dzīvo pēc modeļa Piramīdiņa

Skaitlis 6 un tā izpausmes

 

Tie, kas dzīvo pēc modeļa Dāvida Zvaigzne

Pārstāv divus trīsstūrus.

18 08 08 02

Ko tāds modelis dod cilvēkiem, kuru dzimšanas diena ir 6. datumā?

Viņi viegli strādā ar pagātni, tagadni un nākotni, viņiem ir atklātas visas trīs lineārā laika lentas. Viņiem ir arī spējas saprast notiekošā jēgu: cēloņus, procesus un sekas.

Viņiem piemīt labi attīstītas jūtas un enerģija to realizācijai. Viņiem ir līdzsvaroti Sirds un Saprāts, vīrišķais un sievišķais. Tādi cilvēki ļoti patīk pretējā dzimuma pārstāvjiem.

 

Tie, kas dzīvo pēc modeļa Piramīdiņa

Piramīdiņas pamatā atrodas Pentakls, Cilvēka Zvaigzne.18 08 08 03

Šis ir cits modelis jebkura mēneša 6. dienā dzimušajiem, telpisks – tas ir it kā uzbūvēts uz Piecnieka[1] jēgas un Vieninieka[2] vertikāles.

Kur slēpjas skaitļa 6 maģija šajā variantā? Tādi cilvēki realizē savu Gaismu, spēku un veiksmi kādas idejas dēļ, viņiem ir svarīga tās iezemēšana, materializācija. Šie cilvēki ir noturīgāki nekā pēc Dāvida Vairoga tipa dzīvojošie, viņi pārliecinātāki par sevi, viengabalaini.

Un visbiežāk viņiem patiešām ir taisnība, vismaz tajā savā darbā, ar kuru nodarbojas. Bieži viņi ir neoficiālie līderi savos kolektīvos, tādi “pelēkie kardināli”.

Ir vērts atzīmēt, ka tiem, kas uzradušies 6. datumā, ir potenciāls lieliski pārvaldīt Vārdu, viņi var spēcīgi ietekmēt cilvēkus ar savu runu, un bieži to izmanto savās interesēs.

18 08 08 04

 

Skaitlis 6 un tā izpausmes

6. datumā dzimušie sākotnēji nes sevī Zemes 6. Rases potenciālu; tai ir jāiestājas pēc mūsu āriešu rases. 6. Rase – Starojošā cilvēce.

Mendeļejeva tabulā sestais elements ir Ogleklis, Zemes dzīvības attīstības vēsturē – pirmā izpaustā dzīvā šūniņa. Šī analoģija sniedz cilvēkiem, kas nākuši pasaulē Sestajā, spēju strādāt ar šūnas saprātu, saprātu šūnas līmenī. No tā tīrības un efektivitātes ir atkarīga jūsu veselība visos līmeņos.

Taro kāršu hologrāfiskajā sistēmā Sešniekiem atbilst 6. Vecākais Arkāns – Mīlnieki.

18 08 08 05

6. Taro Vecākais Arkāns – Mīlnieki. No Vaita Taro kavas

Pēc būtības šī arkāna jēga ir tajā, ka cilvēkam ir jādabū sava dzīves pieredze, jānovērtē un jāizmēģina savas morālās un kulturālās vērtības praksē. Jāapjēdz tās no jauna, jāiziet cauri šīs pasaules kārdinājumiem, cauri matērijas, seksa pavedināšanai. Un jāizdara sava paša izvēle, brīvi, apzināti.

Tādu vispārīgo programmu uzstāda dzimšanas dienas skaitlis 6.

Citi rubrikas Skaitļu numeroloģija pēc dzimšanas datuma[3] raksti.

 

Pievienots 08.08.2018.

https://znak-simvol.ru/rodivshiesya-6-chisla/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/skaitli-un-datumi/31-jevgenija-goreva/3310-jevgenija-goreva-5-datuma-dzimusie-ka-saglabat-savu-veiksmi (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/skaitli-un-datumi/31-jevgenija-goreva/3346-jevgenija-goreva-1-datuma-dzimusie-viesi-uz-zemes (Tulk. piezīme)

[3] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/skaitli-un-datumi (Tulk. piezīme)