Print

Евгения Горева Февраль – месяц серой струны

Jevgēnija Goreva - Februāris – pelēkās stīgas mēnesis

18 11 27 01

Februārī mūs sagaida pelēkās stīgas “dzīvju savietošanas (жизнесовмещение)” (jeb “tikšanās”) aktīvās izpausmes pīķis. Zināt stīgas izpausmes ir svarīgi visiem cilvēkiem, bet īpaši tas skar tos, kas dzimuši februārī.

Navigācija pa rakstu

Pelēkā stīga – raksturs un darbība

Pelēkais februāris

Vārda pelēkā krāsa

 

Pelēkā stīga – raksturs un darbība

Šo stīgu un pelēko krāsu daudzi cilvēki uztver grūti, pelēkā pārmēru dzīvē maz kurš varēs ilgi panest.

18 11 27 02

Grūtība ir tajā, ka “pelēkās enerģijas” cilvēks nespēj tiešā veidā uztvert caur čakrām, tas ir, ar savu enerģētisko ķermeni. Tās tiek uztvertas caur vispārējo stāvokli, turklāt tā, ka nepamanīt tās nav iespējams.

Pelēkā stīga atbild par mūsu stāvokļu maiņu, kad viens pretstats pāriet otrā. Un cilvēks to nekontrolē. Viņam rodas iespaids, ka atnāk spēcīgs vilnis un pārsviež viņu turp un tajā polārajā stāvoklī, kuru viņš pagaidām nav apguvis. Un tas ir diametrāli pretējs visam tam, ko viņš jau prot un pie kā viņš ir pieradis.

18 11 27 03

Tas attiecas arī uz viņa attieksmi pret sevi pašu un viņa uzvedību.

Labākai izpratnei – paklausieties Pelēkās stīgas Ritmu.

Pelēkā krāsa – tā ir vidējā starp melno un balto, tiltiņš, pāreja starp tām. Šī pāreja, pārmešana uz jaunu neapgūtu stāvokli var būt kā lēna, tā arī ļoti krasa. Iespējams, esat pamanījuši pie saviem draugiem vai pie sevis paša, kad pēkšņi cilvēks pagriež savas prioritātes par 180 grādiem un:

Tā cilvēku ietekmē pelēkā enerģija, viņa attīsta mūsos tieši to, kur mums pagaidām nepietiek pieredzes, ar viņu mums ir izredzes sasniegt balansu starp saviem krastiem.

18 11 27 04

Kā jūs saprotat, pelēkā stīga cilvēku vairuma dzīvē ieslēdzas ne pārāk bieži. Daudzi var nekad ar to īpaši nemijiedarboties, tāpēc ka viņu attīstītības līmenis pagaidām aprobežojas ar krāsainajām stīgām. Tad pelēkā enerģija paiet garām it kā virs viņiem, neskarot viņu dzīvi.

 

Pelēkais februāris

Kā jūs esat sapratuši – februāris piešķir mums iespēju nonākt uz pelēko enerģiju viļņa un izmainīt savu dzīvi, nonākot absolūti neapgūtā savas trajektorijas vietā, turklāt augsta līmeņa.

Pelēkās stīgas iedarbības uz jums un tās izmaiņu viļņa tuvošanās izpaužas ar pelēko krāsu, tās parādīšanos jūsu dzīvē un jūsu reakciju uz to. Pievērsiet uzmanību tam, kā jūs uztverat pelēko, kādas sajūtas jums no tā rodas – tas jūs piepilda vai, otrādi, nospiež.

Atceraties “Greja piecdesmit nokrāsas (Fifty Shades of Grey)”? Kāds pelēkais jums patīk vairāk – tuvāks pēc nokrāsas melnajam vai baltajam? Kāds ir tuvāks, un kāds šķiet trauksmains? Ja tumšais – tad krāsa ir tuvāk laikam, ja baltais – tuvāk telpai.

No vienas puses, šajā periodā, uz februāra pelēkās stīgas, ir viegli salauzt savas dzīves ierasto plūdumu. Bet no otras, – tā ir iespēja iziet no eksistējošajām problēmām, pārslēdzoties uz absolūti jaunām perspektīvām.

18 11 27 05

Brīvības tilts. Sergeja Davidova (Сергей Давыдов) foto

Februārī pievērsiet uzmanību savam stāvoklim attiecībā uz tiekšanos uz kaut ko, kas jums ir jauns un negaidīts. Esiet uzmanīgi pret izredzēm un piedāvājumiem no tā, kas jūsu dzīvē nekad nav bijis un kas jums bija neraksturīgs. Jūs varat aktivēt jaunu apbrīnojamu pieredzi, iziet no ierastās ikdienas un ieiet svētkos, jums jaunā realitātē. To izdarīt plūstošāk un harmoniskāk jums palīdzēs pelēkās stīgas vārdi-uzvednes.

 

Vārda pelēkā krāsa

Par to, ka jūsu dzīvē sākas pelēkās enerģijas ietekme, pateiks priekšā vārdi, kuri skan uz pelēkās stīgas:

Cilvēki ar šiem vārdiem paši vairāk par citiem ir adaptēti pārmetieniem “no krasta uz krastu”, viņiem izdodas ietilpināt savā raksturā un dzīvē pretstatus. Tas attiecas gan uz viņu iekšējām īpašībām, gan arējiem dzīves notikumiem.

Citiem šie vārdi var būt uzvedne, ka nepieciešams būt gataviem pāriešanai uz savas pieredzes otru pusi. Turklāt pelēkās stīgas sieviešu vārdi pateiks priekšā, ka jūs esat gatavi svētku pieredzei, saistītai ar apmācību, informāciju, jaunām zināšanām, jums var tikt sagatavotas dotācijas smadzeņu attīstībai. Ja jūs nekad ne ar ko tamlīdzīgu līdz šim neesat nodarbojušies, palēkās enerģijas apgūšana būs saspringta un nevienkārša.

18 11 27 06

Bet pelēkās stīgas vīriešu vārdi būs uzvedne tam, ka jūs gaida svētku enerģijas, nāk dotācija no telpas. Piemēram, jūs izaugāt un dzīvojāt pieticīgos apstākļos, bet jums tiek piešķirta izdevība nokļūt Pilī un apgūt šo realitātes līmeni. Diez vai jums tas būs viegli.

Jebkurā gadījumā novēlu mums nonākt uz pelēkā viļņa un noturēties uz tā!

Citu mēnešu, to vārdu un zīmju raksturojums – rubrikā “Krāsas un Stīgas[1].

Jūsu dzimšanas dienas uzvednes – rubrikā “Numeroloģija pēc dzimšanas datuma[2].

 

Pievienots 27.11.2018.

https://znak-simvol.ru/fevral-mesyats-seroj-struny/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/krasas-un-stigas (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/numerologija-pec-dzimsanas-datuma (Tulk. piezīme)