Евгения Горева Знак Верхнего Зодиака Колесница. 21-23 июля

Jevgēnija Goreva - Augšējā zodiaka zīme Vedējs. 21.-23. jūlijs

18 12 07 68Augšējā Zīme Vedējs pieder tā sauktajai Augšējo Zvaigznāju joslai, kas atrodas tieši virs visiem zināmās pierastās Zodiaka joslas.

Kas tas ir – Augšējais Zodiaks, un kā tas var ar jums būt saistīts?[1]

Mūs visus var iedalīt divās daļās attiecībā pret Augšējo Zodiaku:

  • tajos, kas to nejūt, tas ir cilvēku vairākums, kas dzīvo parasto 12 zodiakālo zvaigznāju ietekmē;
  • tajos, kas to jūt. Daudzi no viņiem paši ir dzemdēti pārejā no vienas Zodiaka Zīmes pie citas.

Dienās, kad viena Zodiaka Zīme pāriet citā, jūs varat noteikt – vai jūs reaģējat uz vertikālo laiku, kuru virza Augšējais Zodiaks? Vai jūs esat tie, kas aicināti mainīt un atjaunot mūsu pasauli?

18 12 07 66

21.-23. jūlijā mums visiem parādās iespēja pārbaudīt – vai uz mums iedarbojas Augšējā Zodiaka Vedēja Zvaigznājs un kādā veidā.

Uz mūsu parastā Zodiaka jums jau zināmo zīmju robežas – starp Vēzi un lauvu – ieslēdzas Augšējā Zodiaka Zīme – Vedējs. Astronomiski tas atbilst Lielā Kausa – Lielā Lāča – zvaigznājam (slāvu-āriešu Makošas vārti).

Šīs Augšējā Zodiaka Zīmes pārstāvji atnāca uz šejieni pilnveidoties un pilnveidot apkārtējo pasauli caur jaunradi, caur garīgo izaugsmi, caur svētu profesiju attīstību. Šie cilvēki spēj modināt garīgo sākumu citos, atklāt zināšanas par Kosmosa Likumiem.

Viņi – Saules pirmatnējās enerģijas nesēji, spējīgi mirdzēt citiem cilvēkiem, modinot viņos vēlēšanos iesaistīties dzīves radošajā procesā un gūt prieku no tā.

Cilvēka, dzimuša Augšējā Zodiaka Vedēja zīmē, kārdinājums – lepnība – tad viņa zināšanu pilnība un īpašības modina citos nevis vēlēšanos līdzināties viņam un radīt, bet tikai kompleksus un haosu.

Pārējie cilvēki, kas spēj uztvert Augšējā Zodiaka enerģijas, šajās dienās (21.-23. jūlijā) varēs vienlaikus justies gan kā Mēness, gan kā Saule. Sasniegt sevis iekšienē zināmu līdzsvaru, balansu starp ūdens un uguns enerģijām. Jums aktīvi darbosies gan apziņa, gan zemapziņa, parādīsies iespēja just savu viengabalainumu, visā tā pilnībā.

Jutīsiet, ka jūs pēc būtības esat ar pieredzi piepildīta Dvēsele, kuras atmiņa stiepjas daudz plašāk par pašreizējo dzīvi. Un tajā pašā laikā jūs – Gara vertikālā Ass; viņš jūs – cilvēku – vada pa dzīvi, spraužot mērķus un mudinot apjēgt notiekošo.

18 12 07 69

Tādā stāvoklī cilvēks var justies kā Vedējs, kurš vada savus dzīves Ratus, visā savā varenībā. Visa iepriekšējā pieredze padara jūs piesardzīgu, un jūs protat balstīties uz tradicionālām metodēm, iestrādātām prasmēm. Tajā pašā laikā jūsos ir pietiekami varonības un uguns, lai jūs būtu spējīgs iemīt jaunas takas un sasniegt savus mērķus.

Pavērojiet sevi tajās dienās (21.-23. jūlijā) – kurp jūs vairāk vilks. Kas izpaudīsies jūsu stāvoklī: maigums un stingrība, varonība vai nogaidīšana, jūtīgums vai griba?

Izvairieties no galējībām, taču esiet uzmanīgi pret dvēseles tieksmēm. Centieties nevis noturēt, bet izteikt savas iekšējās jūtas, – caur romantiku, mīlestību, jaunradi.

Noteikt, kā jūs ietekmē Augšējais Zodiaks, – ASTROLOGA pakalpojums.[2]

 

Par citām Augšējā zodiaka zīmēm var izlasīt rubrikā “Augšējais Zodiaks[3].

 

Pievienots 07.12.2018.

https://znak-simvol.ru/znak-verhnego-zodiaka-kolesnitsa-21-23-iyulya/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/2-uncategorised/3144-jevgenija-goreva-augseja-zodiaka-zimes-nozime-un-ietekme (Tulk. piezīme)

[2] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/31-jevgenija-goreva/3157-jevgenija-goreva-noteikt-augseja-zodiaka-ietekmi-3 (Tulk. piezīme)

[3] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/augsejais-zodiaks (Tulk. piezīme)