Татьяна Рыбалова Реинкарнация Души. Личный опыт осознания

Tatjana Ribalova – Dvēseles reinkarnācija. Personiskā apzināšanās pieredze

16 03 01 01

Zināšana, ka mēs dzimstam, dzīvojam un mirstam bezgalīgi daudz reižu, pastāvīgi evolucionējot šajā ceļā, man sen vairs nav jaunums.

Jau 20. gs. 90. gados man rokās nonāca R. Mūdija (Raymond Moody) grāmata “Dzīve pēc dzīves”[1] un kļuva skaidrs, ka dzīve nebeidzas līdz ar mūsu aiziešanu no fiziskā plāna[2].

Pēc tam man paveicās satikties un 10 gadus ilgi draudzēties ar cilvēku, kuram savu pārjūtīgo talantu starpā bija arī mēdija talants.

Notika tā, ka šajā laika periodā pēc smagas slimības no dzīves aizgāja mana māmiņa, pats tuvākais un mīļākais cilvēks.

Nav jēgas aprakstīt mana stāvokļa smagumu sakarā ar šo zaudējumu, tas bija neizmērojams.

Tad, lai atbalstītu mani un manus dzīvības spēkus, mana draudzene rīkoja man sakaru seansus ar viņu no citas realitātes.

Neslēpšu, ka, pat esot “dzīves pēc nāves” tēmā, tāds seanss, kuru tu veic pirmoreiz, atstāj ļoti spēcīgu iespaidu.

Mans ķermenis dunēja kā augstsprieguma vads, visu ķermeni kratīja sīks drudzis no neizskaidrojama satraukuma. Bet cik gan dziedinoši bija šie seansi!

16 03 01 02

Pamazām izmisums un zaudējuma sāpes atkāpās un dzīve, mūžīgā dzīve triumfēja dvēselē, sirdī un saprātā.

Jo māmiņai taču viss ir labi, viņa turpina dzīvot, tikai ir iegājusi jaunā attīstības etapā, jaunā eksistences lokā, citā ķermenī un citā realitātē.

Un tātad – nav baiļu no nāves[3], un mēs visi dzīvojam vienā un tajā pašā laikā, tikai dažādās dimensijās.

Kopš tā laika man ir kļuvis skaidrs, ka šī zināšana ir pati galvenā, pati iedvesmojošākā, lai dzīve uz zemes noritētu apzināti, bez liekas kņadas, bez tiekšanās visur paspēt, bez bailēm neietilpt panākumu shēmā, ko uzspiež sociums, bet meklēt un iemīt savu unikālo ceļu[4].

Veltījums no māmiņas no pasaules, kur viņa tagad mitinājās, bija vārdi: “Nerosies... Dzīvo mierīgi... Seko savai interesei un priecājies par dzīvi. Tā ir brīnišķīga!”

Un vēl: “...Šeit viss nemaz nav tā, kā jūs iedomājaties...”

Šī pēdējā frāze ilgi man nedeva mieru, jaucot iztēli un radot iekšējus jautājumus.

Un, lūk, tagad, pēc daudziem gadiem, kas pagājuši pēc tā laika, savā pašreizējā, daudz “attīstītākajā” apziņas stāvoklī, ieguvusi psihologa izglītību, būdama ar pieredzi daudzos kontaktos ar smalko pasauli[5], tajā skaitā redzējusi arī savus iepriekšējos iemiesojumus, esmu – Reinkarnacionikas Insitūta pirmā kursa skolniece, lasu M. Ņūtona (Michael Newton) grāmatu “Dvēseles liktenis”[6].

Tā ir tik brīnišķīga, priecīga sajūta: manās rokās ir nonākusi grāmata, tikšanos ar kuru es tik ilgi gaidīju.

16 03 01 03

Grāmata turpina sižetu, kurš mani tā satrieca un aizrāva pagātnē. Tur ir detaļas, kā dzīvo dvēseles, atstājušas zemes plānu[7], kā tur ir iekārtota dzīve, kā viņas kontaktējas savā starpā.

Beidzot esmu saņēmusi atbildi uz visiem saviem iekšējiem jautājumiem!

Un tā ir satriecoša sajūta, ka nepārtraukts ir pats dzīves, evolūcijas process...

Tā ir apzināšanās, ka, lai kādu zemes dzīves nodzīvošanas pieredzi dvēsele neizvēlētos šajā iemiesojumā, no augstākā redzējuma viedokļa tā būs pareiza, tikai viens no tavas personīgās izvēles daudziem variantiem.

Mani šī zināšana neticami iedvesmo un motivē pētīt iekšējos resursus, meklēt savu patiesību, savu ceļu, pa kuru ejot, var savienoties ar sevi pašu – neviltoto, īsteno, īsto.

Un, iemantojot savus talantus, dalīties tajos ar citiem cilvēkiem, palīdzot viņiem “pamosties”, izdzirdēt īstenās dzīves aicinājumu un, nostājoties uz sava ceļa, nekad no tā nenoiet.

 

P.S. Un kas jums liek nodarboties ar garīgiem meklējumiem?

 

Pievienots 01.03.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/reinkarnatsiya-dushi-lichnyj-opyt-osoznaniya/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://egramatas.com/2015/12/31/reimonds-mudijs-dzive-pec-dzives/ (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4028-reimonds-mudijs-navei-tuva-pieredze-maina-cilveku-dzives (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-obuhova/11-dazadi/3689-alona-obuhova-vai-mirt-ir-briesmigi-es-atradu-zales-pret-bailem-no-naves (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4137-ka-atrast-savu-celu (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/2518-tatjana-zotova-zinatnieki-nodibinajusi-sakarus-ar-tas-puses-pasauli (Tulk. piezīme)

[6] Skat. https://egramatas.com/2015/10/18/maikls-nutons-dveselu-liktenis-dzive-starp-dzivem-jauni-petijumi/ (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4000-tiksanas-ar-m-nutonu-kas-notiek-pec-naves (Tulk. piezīme)