Читатели - Отзывы осень-зима 2021г

Lasītāji - Atsauksmes – 2021. gada rudens-ziema

21 12 26

Jūlija Trofimova

Natālija Nikolajevna, milzīga pateicība par mācību!

 

Hamdija Dizmena

Apsveicu skolu.

Vienmēr atceros, kā jūs ar mums aktivējāt Urālu kalnus.

 

Aleksandrs

Natālija, labvakar!

Sakarā ar pēdējo vebināru ar Dievieti.

Tāds vieglums, tīrība un skaidrība iekšienē, kas bez kādām šaubām apliecina pastiprinošos saikni ar dvēseli. Ne uzreiz apzinājos Dievietes frāzi, ka mūsu dvēseles no šī brīža ir brīvas un nepakļaujas Sansaras Riteņa likumam. Iekšējs prieks, miers un aprimums – tas, ko jūtu kopš pagājušās sestdienas, un domāju, ka šis stāvoklis ilgs mūžīgi. Kāpēc es tā domāju? Tāpēc ka es/mēs gājām ne vienu gadu vien pie tā, un iekarotā brīvība tika iegūta pilnīgi pelnīti.

 

OĻEGS MASLOVS

Paldies, ka jūs esat, dažreiz, kad man kļūst tumši, es ieeju jūsu vietnē un redzu mīlestības liesmu, un sildos pie tās.

 

Jeļena Kaļiņina

Labdien visiem! Natašeņka! Sveicināta! Ļoti sagribējās padalīties savā pieredzē. Pēdējos 13 gadus pa dzīvi mani ved debesu Skolotāji. Viņi mācīja man redzēt patiesību, mīlēt, būt žēlsirdīgai utt. Viņi palīdzēja izmainīt uz labo pusi ne tikai manu dzīvi, bet arī dzīvi daudziem cilvēkiem, kuri nāca pēc zināšanām)))). Kad sākās runas par “pandēmiju”, tie cilvēki, kuri nāca pie manis pēc zināšanām, protams, uzdeva daudz jautājumu. Tāpēc ka bija bail!) KAS tas ir tāds par “Monstru”, kurš var bez tavas piekrišanas paņemt dzīvību))). Un mēs visi kopā uzdevām jautājumus, saņēmām atbildes, vērojām, mainījām sevi, protams, ka nodarbojāmies ar imunitātes un veselības uzlabošanu. Un ziniet ko? Mums bija vakars ar jautājumiem pašiem sev, savam viedumam. Lūk, tikai daži jautājumi, kuri tika uzdoti: KAS būs, ja es saslimšu? Kas būs, ja es nesaslimšu ar šo vīrusu? Vai es varu pati bez ārstu palīdzības izdziedēt sevi? Kas būs, ja vakcinēšos? Kāpēc? Kas būs, ja nevakcinēšos? Kāpēc? utt. Atbildes bija aptuveni vienādas))). Nekā kritiska nebūs). Organisms tiks galā gan ar vīrusu, gan ar vakcīnu. Un vispār mūsu organisms ir ļoti vieds)))). Tikai vairums cilvēku ir aizmirsuši, kā viņu vadīt). Kopumā visi cilvēki pēc tam, kad paši sev bija atbildējuši uz visiem jautājumiem, izelpoja un saprata, ka visi instrumenti un mehānismi, lai noregulētu JEBKURU situāciju, tajā skaitā arī ātri atjaunotos pēc modīgās slimības, viņiem ir. Vakcinēties vai nevakcinēties – tā ir katra paša darīšana!! GALVENAIS!!!! BŪT ŽĒLSIRDĪGAM!!!!!!! PRET JEBKURU IZVĒLI!!!!!! JEBKURU VIEDOKLI!!!!! Tas arī ir norādījums no DIEVA! Visuma! BŪT VIENOTIEM, neraugoties uz dažādiem viedokļiem un Pasaules uzskatiem, ādas krāsu, uz talantu dažādību un raksturu dažādību!!! Būt godbijīgiem, Mīlošiem, Gaismu Dāvājošiem attiecībā pret visiem! P.S. Visi, kas atbildēja uz jautājumiem tajā tikšanās reizē, ir dzīvi un veseli))). NERAUGOTIES uz IZVĒLI!!!! Un vakcinētie brīvprātīgi, kā arī darba devēju piespiestie, un nevakcinētie pēc savas izvēles (un, starp citu, neraugoties uz to, ka nav vakcinējušies, viņiem ir Antiķermeņi!!!!!)

 

Jeļena P.

Natālija Nikolajevna, labvakar. Gribēju jums uzrakstīt milzīīīīīīgu paldies par seansu. Paniskās, protams, vēl sagādā raizes, bet esmu nodomājusi ar tām strādāt kopā ar jums visu nākamo gadu un pilnībā no tām atbrīvoties, ceru, ka jūs tajā man palīdzēsiet.

Bet sirsniņa ir pārstājusi sāpēt pavisam, jūtu savu kanālu taisnu, nesakropļotu, laime ir atgriezusies dvēselē .

 

Pievienots 26.12.2021

https://sanatkumara.ru/stati-2021/otzivi-osen-zima-2021g

Tulkoja Jānis Oppe