Разные авторы - Новые отзывы - весна 2021

Dažādi autori - Jaunas atsauksmes – 2021. gada pavasaris

21 03 31 02

Nadežda Anaņjeva par semināriem

Sveicināti, Natālija!

Gribu izteikt Jums sirsnīgu pateicību par semināriem, kurus Jūs novadījāt mums janvārī un martā (labāk vēlu nekā nekad). Un man sagribējās padalīties savos iespaidos par tiem.

Man īpaša kļuva ziemas semināra pēdējā diena – 6. janvāris. Meditācija uz atmisko plānu ar Diženo Dievieti bija vienkārši maģiska. Enerģijas tik patīkamas, siltums ietina, negribējās laisties lejā no Debesīm. Meditācija ar Galaktisko Kristu – ļoti augsta, daudz gaismas, sajutu spēcīgu enerģiju virs galvas. Mūsu atmiskā aspekta aktivācija ar Debesu Tēvu bija, tāpat kā visas meditācijas, ļoti jutīga enerģētikas ziņā, bet tajā pašā laikā aizkustināja līdz asarām.

Ziemas semināra pēdējā dienā 6. janvārī vakarā, kad nolikos gulēt, bet vēl nebiju aizmigusi, notika kas neparasts. Negaidīti man pēkšņi uz iekšējā ekrāna parādījās kaut kādas zīmes uz gaišbrūna fona. Zīmes bija vairākas. Centrālā it kā pulsēja. Es tās neiegaumēju un pēc tam ļoti ātri iemigu. Un no rīta es pat ne uzreiz atcerējos to. Kaut kur pēc stundas strauji atcerējos, un atnāca izpratne, ka zīmes bija līdzīgas hieroglifiem. Tieši tāpat man reiz parādījās siena no baltiem plakaniem akmeņiem (Natālija, iespējams, jūs atceraties, kā mēs to grāvām personiskās konsultācijas laikā).

Es vērsos pie sava AEs un pajautāju, kas tas bija? Saņēmu tādu atbildi: “Nu tas bija parādīts ne nejauši, un tajā nav nekā sarežģīta. Viss tiek dots ar noteiktu mērķi. Šīs zīmes nes sevī informāciju, un tās patiešām ir līdzīgas hieroglifiem. Informācija pakāpeniski atklāsies samērā ar nepieciešamību un apziņas izaugsmi. Iespējams, caur sapni vai kaut kādā citādā veidā. Bet, ja reiz tika dota, tātad arī tiks atklāta savā laikā. Esi uzmanīga…”

28. janvārī zīmes atkal parādījās uz gaiša fona.

7. un 8. marta seminārs bija ne mazāks interesants un nozīmīgs man. Man patika prakse no Ugunīgā plāna, kurā apakšējos aspektus attīrām no negatīvām īpašībām un ierobežojošām programmām. Meditāciju laikā ar Diženo Dievieti un Dievišķo Aizgādni, Debesu Tēvu enerģijas tā pārklāja, ka kļuva karsti. Šķita, ka paaugstinās ķermeņa temperatūra, kaut gan tā man gandrīz vienmēr ir zema.

Arī teorētiskā daļa abos semināros, kā vienmēr, bija piepildīta ar svarīgu un interesantu informāciju.

Es ļoti priecājos par sevi, ka piedalījos šajā jaunradē. Vēlreiz pateicos!

Ar mīlestību Nadežda Anaņjeva

21 03 31 03

Vakara nodarbība 2021. gada 2. martā

Svetlana Sazonova

Pateicos. Visas sajūtas bija ļoti labvēlīgas, spēcīgas, un ļoti patika! Uz seansa beigām jutu, ka palielinos es vai smalkie ķermeņi, un enerģiju pieplūdumu!!! Pateicos!

21 03 31 03

Jānis Oppe

Sveicināti, Natālija!

Sirsnīgi patiecos Jums par rakstu “Ugunīgie ķermeņi – 2”[1]! Šķiet, SK nolaidās mazliet zemāk, lai būtu saprotams lielākam cilvēku skaitam. Un tas jau mums dod jaunu azimutu dzīvē.

Ar Mīlestību

Jānis

21 03 31 03

Aleksandrs Siņicins

Pēc ugunīgo ķermeņu aktivācijas seansa manāmi izmainījās enerģētika: iekšējā uguns pastiprinājās būtiski, es to jūtu smalko ugunīgo enerģiju jušanas līmenī. Centri ir sākuši emanēt mierīgu labvēlīgu uguni, es to nosauktu par mīlestības uguni, tāpēc ka tas tomēr ir Budhi plāns. Saprotu, ka darbs, pilnveidojot un nostiprinot ugunīgo aspektu, vēl ir priekšā, atslābināties nav vērts viennozīmīgi. Cenšos arī pēc iespējas piesaukt Sanatu Kumaru un Saules Brālību, lai saglabātu sasniegto vibrāciju līmeni, – uzskatu to par svarīgu.

Patiesi, no visas sirds, no visas manas Daudzdimensionalitātes milzīga pateicība Augšupceltajiem Skolotājiem, GK, DD par to, ka veda mūs un tomēr atveda pie maksimālā garīgā sasnieguma, un atsevišķa pateicība Sanatam Kumaram, bez viņa tas nebūtu iespējams. Ne velti Viņu dēvē par Lielo Iesvētītāju (vismaz senatnē tā dēvēja). Arī jums, Natālija, liela pateicība, jūs esat kā Gaismas stars tumšajā valstībā. Nu ko tur – tā arī ir.

 

Pievienots 31.03.2021

http://www.sanatkumara.ru/otzivi/novie-otzivi-vesna-2021

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/3037-ugunigie-kermeni-2 (tulk. piezīme)