Print

Нина Ошева - Ответ Саната Кумары на вопрос на клубном занятии «День открытых дверей»

Ņina Oševa - Sanata Kumaras atbilde uz jautājumu kluba nodarbībā “Atvērto durvju diena”

– Es, Ņina, sveicu Sanatu Kumaru un sūtu mīlestības un pateicības enerģiju.

Vakar Sanata Kumaras Skolas izsūtnē (N.N. Koteļņikova) bija izlikts videoklips “SĀTANISTI VĒLAS VADĪT CILVĒCES ATDZIMŠANU[1]” (12:48), kurā tiek runāts par to, ka Romas Kluba loceklis, tā līdzpriekšsēdētājs Anderss Vijkmans (Anders Wijkman) sniedzis ārkārtas paziņojumu: “2020. gads ir vecās sistēmas faktiskās nāves gads. No šī brīža pasaulei ir jāuzsāk jauns ceļš, kurš ved pie vispārēja taisnīguma un sociuma, ekonomikas un dabas harmonijas, citādi nāve gaida visu civilizāciju.”

Klubam ir drūma smadzeņu tresta slava; to dibinājuši lielākie rietumu kapitālisti, lai iznīcinātu cilvēci.

Lūdzu izanalizēt un komentēt, cik patiess ir paziņojums, ka cilvēku, kuri slēpti vada pasauli, galvās ir notikusi revolūcija pasaules uzskatā? Un, ja tas ir tā, tad uz kā rēķina tas ir noticis? Tās ir bailes zaudēt planētu, kuru viņi ir vadījuši un bez kuras viņiem neizdzīvot? Vai arī viņu apziņas transformācija ir Gaismas Spēku darbs un viņi patiesi ir apzinājušies, ka cilvēku dzīve pieder ne viņiem, bet Radītājam?

Sanats Kumara

Es bez jebkādām šaubām gribu atzīmēt, ka arī tumsas spēki, kurus vada saprāts, ir spējīgi apzināties, ka pretstatu laiks aiziet. Katrs, kurš spēj saprātīgi spriest, saprātīgi raudzīties uz pasaulē notiekošo, spēs pieņemt tādu lēmumu, kurš sniegs iespēju viņam dzīvot un attīstīties kopīgi ar citiem.

Atšķirtības periods, periods cīņai par varu, par resursiem, ir beidzies, un, saskaņā ar Radītāja plāniem, iestājas savienošanās laiks. Saprātu tiem, kas veica cilvēces vibrāciju nolaišanas darbu, nevar nosaukt par vāju. Un tāpēc viņi ir pilnīgi spējīgi iziet no tās programmas, kura veda pie iznīcības, un pāriet uz jaunu programmu, kura sniegs iespēju eksistēt, dzīvot, attīstīties.

Bez tādiem spēkiem, kas noteiktu laiku valdīja uz Zemes, cilvēces apziņa nevarētu tik ātri evolucionēt, jo katrs cilvēces pārstāvis spēlēja savu lomu Radītāja izrādē pēc pašas planētas un visu, kas to apdzīvo, evolucionēšanas scenārija. Būt vai nebūt tumsas spēkiem jaunajās vibrācijās – tāds jautājums nepastāvēja, tāpēc ka – jo augstāka vibrācija, jo mazāka iespēja tādiem spēkiem izdzīvot. Tāpēc viņi arī pieņēma lēmumu kāpt augšup kopā ar visu cilvēci.

Par pieaugušas apziņas rādītāju kļūs spēja pieņemt tādu informāciju bez nosodījuma un kritikas. Viss ir Radītāja radījums, un bez Viņa gribas neviens nevar spēlēt kādu lomu Viņa scenārijos jebkuras sugas attīstībai.

Ir pienācis laiks atvērt savas sirdis visam tam, kas attīstījis savu apziņu līdz visa esošā PIEŅEMŠANAS līmenim.

Jums ir svarīgi apzināties, ka planētas un jūsu, un visu, kas izdara tādu izvēli, kāpšanas augšup process ir viens. Tieši visu ar visiem savienošanās palīdzēs jums apzināties sevi kā Vienotā veselā daļu.

Man bija prieks runāt ar tevi šajā kanālā, un es sveicu visu grupu, kas īpašā tempā iet uz apziņas attīstīšanu. Tāds darbs rada iespēju plūstošākai un ātrākai cilvēces apziņas atjaunošanai, ar ko jūs arī apsveicu. Jūsu Sanats Kumara.

– Pateicos, pateicos.

Ņina

 

Pievienots 16.09.2020

https://pulsarvremeni.ru/otvet-sanata-kumary-na-vopros-na-klubnom-zanjatii-den-otkrytyh-dverej-n-osheva/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://www.youtube.com/watch?time_continue=615&v=TlrEX3Tdkf4&feature=emb_logo (Tulk. piezīme)