Print

Мария Симоненко - ПОЧЕМУ ТАК ВАЖНО ОЧИЩАТЬСЯ...

Marija Simoņenko - KĀPĒC IR TIK SVARĪGI ATTĪRĪTIES…

KĀPĒC IR TIK SVARĪGI ATTĪRĪTIES, NOSKAŅOJOT SAVU KANĀLU

20 07 05

Autors Marija Simoņenko

Čenelingu praktizējošie Skolotāju vēstījumos nodod ne tikai un ne tik daudz informāciju par kādām pamācībām, bet pārvada enerģijas, kas ienes izmaiņas enerģētiskajā laukā tam, kurš mijiedarbojas ar vēstījumu tekstu.

Jebkura informācija, kuru mēs saņemam, ietver noteiktas enerģētiskas komponentes fona veidā un aizved lasītāju uz to līmeni, no kura tā tiek padota.

Lūk, rakstnieks fantasts raksta par kādu naidīgu citplanētu civilizāciju un savos tekstos atklāj pieeju un ieeju šajā līmenī. Lasītājs neviļus iegremdējas apakšējā astrāla pasaulēs, mijiedarbojoties ar tekstu. Rezultātā viņš var naktī redzēt murgus, pēc sižeta pat nesaistītus ar grāmatu, tas ir, var izpausties pilnīgi citādas formas, taču tās atbildīs tam enerģētiskajam plānam, no kura atnāca informācija. Tā tikai šķiet, ka rakstnieks savu iedvesmu smeļ tikai no savas galvas.

Būtu arī kļūdaini uzskatīt, ka jebkuras konstrukcijas ir vienkārši paņemtas no smalkā plāna gatavā veidā. Patiesībā cilvēks ar savu iztēli rada noteiktas formas, kuras veido sižetu, taču šo formu materiāls jeb to enerģētiskais pamats sastāv no noteiktu parametru smalkās matērijas. Tādējādi var teikt, ka autors patiešām rada kādu jaunu pasauli smalkajā plānā, kurā pēc tam arī iegremdē lasītāju.

Lūk, kāpēc ir centīgi jāizvēlas, kāda veida informācijā ir vērts iegremdēties un kādu labāk neielaist sevī, kādu grāmatu pētīt un kādu atlikt patālāk.

Tagad es gribu atgriezties pie čenelinga. Šis informācijas veids atšķiras no parastā ar to, ka autors mijiedarbojas nevis ar mazām formām, radītām smalkajā plānā patstāvīgi, bet ar pilnīgi apzinošām un neatkarīgām būtnēm, no kurām daudzas ir daudz vecākas par cilvēku civilizāciju kopumā. Viņām ir citāda struktūra, kuras dabu mums ir grūti saprast, un var tikai daļēji nodot caur kādām formām un analoģijām tās vibrācijas, no kurām viņas sastāv.

Kontaktētāja uzdevums – attēlot šīs vibrācijas visprecīzāk. Taču nodošanai būs nepieciešams izmantot zināmu personīgo simbolu (tēlu) komplektu, kurš katram ir savs. Un, lūk, šeit mēs saduramies ar noteiktām grūtībām. No vienas puses, efektīvai informācijas nodošanai no būtnes cilvēkiem nepieciešams ne tikai ļoti bagāts vārdu krājums, bet arī spēja pareizi saprast un nodot informāciju. Bet, no otras puses, neienest tajā izkropļojumus, kas nāk no paša nenobriedušiem priekšstatiem.

Kad cilvēka iekšējā pasaule ietver daudz priekšstatu, kas nāk no dažādiem kompleksiem, bailēm, kaislībām un cita “zemes” pieredzes ražošanas materiāla, tad informācija, nolaižoties no citiem augstiem esības plāniem, izkropļojas, lūzt gluži kā gaismas stars, nonācis duļķainā ūdenī.

Lūk, ļoti bieži es redzu, ka cilvēkam ir saikne ar augstu avotu, taču dēļ paša neattīrītās dabas viņš nes izkropļotu informāciju. Un tas ir tikai labākajā gadījumā un jau attiecas uz labiem kontaktētājiem, kuri tomēr pieļauj tamlīdzīgas kļūdas.

Protams, vienā vai otrā pakāpē katrs no mums izkropļos informāciju, laižot caur sevi, taču ir jātiecas minimizēt šo izkropļojumu. Lūk, kāpēc ir tik svarīgi pat ļoti apzinošiem pastāvīgi strādāt pie iekšējām īpašībām, cenšoties maksimāli attīrīties no zemes pieredzes uzslāņojumiem.

Visbiežāk cilvēks, vēl maz apzinošs, kam ir daudz izkropļotu priekšstatu, vispār nemaz neiziet uz līmeni ar augstu avotu. Tādā gadījumā viņš vai nu translē savus izkropļotos priekšstatus pilnībā, vai arī pievieno šiem priekšstatiem enerģētisku komponenti no zemu vibrāciju būtnēm, kuras visbiežāk ir kādu cilvēku grupu kolektīvā apziņa, vai līdzīgas pēc vibrācijām, bet pēc līmeņa augstāk par citplanētu struktūrām.

Tādā gadījumā kontaktētāja izkropļotie priekšstati maksimāli pastiprinās, iegūst skaidrākas formas un nodod graujošas vibrācijas, kuras pašas par sevi negatīvi ietekmē tos, kam ar tām ir darīšana. Turklāt atveras ieeja sakaru kanālā ar būtnēm, kuras mijiedarbojas ar kontaktētāju. Tādējādi, izmantojot kontaktētāju kā dzīvus vārtus, viņi gūst iespēju pieslēgties un ietekmēt daudz cilvēku.

Sniegšu dažus piemērus. Ja cilvēks cieš no ksenofobijas, tad viņa tekstos tā vai citādi uzpeldēs pieminējumi par rasu cīņu.

“Ksenofobija – antipātija pret kādu vai kaut ko svešu, uztverot svešo kā nepatīkamu un bīstamu. Ksenofobija, pacelta no kāda pasaules uzskata rangā, var kļūt par cēloni cilvēku dalīšanai pēc nacionālā, reliģiskā vai sociālā principa.” Vikipēdija

Tie var būt norādījumi uz kādas tautas kultūras naidīgumu vai krasa viņu dievu nepieņemšana, piemēram. Viņš vēstījumos var slavināt savu tautu, viņas gara spēku, taču noteikti pierakstīs, ar ko un kāpēc šai tautai būtu jācīnās.

Ja cilvēku nodarbina šķiru cīņa un viņš dvēselē neieredz aristokrātiju, tad viņš daudz rakstīs par šīs šķiras ļaunprātīgo ietekmi uz masu apziņu. Turklāt viņš var pasniegt diezgan iedvesmojošus un augstus kādas noteiktas cilvēku grupas vēstījumus, taču tā vai citādi šie vēstījumi atspoguļos viņa paša negatīvo attieksmi pret otru pretējo šķiras grupu.

Un otrādi, ja cilvēks vēl nav pārvarējis sevī slāpēs pēc varas, tad viņa tekstos tā vai citādi būs norādījumi uz iespēju kaut kādā veidā pārvaldīt citus no spēka pozīcijas. Tad viņš var iedvesmoti runāt par gribasspēka nostiprināšanu, pavadot to ar dažādām tehniskām manipulācijām.

Tas ir tas, ko parasti sauc par pelēku kanālu. Ir pieņemts uzskatīt, ka pelēks kanāls – tā obligāti ir saikne ar negatīvām būtnēm vai naidīgām civilizācijām, un informācija, kas nāk no kontaktētāja un ietver sevī augstāk uzskaitītās un citas kļūdas, ir tikai ļaunprātīga.

Taču es domāju, ka tas nav gluži pareizs secinājums. Precīzāk, es atdalītu augstas informācijas izkropļojumu, kas nāk no kontaktētāja, kurš pieņem, un informāciju, kas nāk no negatīvām būtnēm.

Lai tiktu ar to skaidrībā, es uzskatu, ka vajag labāk ieskatīties paša kontaktētāja personībā un viņa priekšstatos. Tas ne vienmēr nostrādā, taču dažreiz ir ļoti skaidri izteikts un redzams, kā augstai informācijai cilvēks piejauc savus nenobriedušos uzskatus par dzīvi.

Tādā gadījumā var runāt par to, ka viņa kanāls vēl nav attīrīts. Taču, ja kopumā informācija ir vērsta pozitīvā gultnē, proti, konkrēti modina cilvēkā tieksmi uzlabot sevi un apkārtējo pasauli, tad var runāt par izkropļojumu no pieņemošā puses, nevis par negatīvu būtņu ietekmi uz informāciju.

Taču, kad informācija uzstājas kā katalizators, lai dažādu ieganstu dēļ modinātu maziskus instinktus cilvēkā, kad baro viņā bailes un nedrošību/antipātiju pret sevi un citiem, tad var runāt par negatīvu ietekmi no malas, pat ja tā nav spilgti izteikta.

Tā ka es iesaku lasīt un vērtēt autoru, pētot nevis kādu vienu tekstu, bet sēriju, un mēģināt uzķert informācijas kopējo virzienu.

Nu bet tiem, kas pēc pašu pieredzes uzņēmušies atbildību praktizēt čenelingu, varu ieteikt tomēr tīrīties no savām bailēm un kompleksiem, lai lasītājam nenāktos minēt, ar kādiem spēkiem viņam ir darīšana))

 

Pievienots 05.07.2020

http://sanatkumara.ru/stati-2020/pochemu-tak-vazhno-ochischatsya

Tulkoja Jānis Oppe