Print

Алеся Егорова Выбираем ли мы родителей, или Откуда берутся дети

Aļesja Jegorova - Vai mēs izvēlamies vecākus, jeb No kurienes rodas bērni

20 03 13 01

“Vecākus neizvēlas,” mēs bieži dzirdam šo frāzi un, iespējams, pat paši ne reizi vien to esam teikuši.

Īpaši asi tas ir jūtams, kad attiecības ar vecākiem ir saspringtas, kad viņi savu mīlestību nepauž tā, kā mums gribas.

Bet, ja vecāki pauž ārkārtīgi negatīvu attieksmi: sit bērnu, bargi soda, pazemo, atsakās no viņa?

Tas viss nodara stipras sāpes mazajam cilvēkam, kurš nes tās cauri visai dzīvei. Un, būdams jau pieaudzis, glabā sevī bērnības nedziedināmas brūces, skumīgi pakļaujoties netaisnīgajam liktenim.

“Vecākus neizvēlas. Par ko man tas viss? Kāpēc tieši šie cilvēki ir mani vecāki? Kā gan man gribas, lai viņi būtu citādi.”

Bet ja nu tomēr mēs izvēlamies vecākus? Ja mēs ienācām ģimenē, apzināti izvēloties sev tieši šo māmiņu un tēti?

Šodien ir daudz liecību no maziem bērniem, kuri vēl atceras, kas viņi ir un no kurienes atnāca, kuri zina par Dvēseļu pasauli visu to, kas aprakstīts pazīstamu speciālistu grāmatās.

Taču mēs varam uz savu ģimeni un vecākiem paraudzīties no citas pozīcijas: “Un ja nu es patstāvīgi izvēlējos šos cilvēkus? Ja mums ir bijis kāds kontrakts starp Dvēselēm?

Tad daudz kas atklājas pilnīgi no citas puses, un Dvēseles bērnības sāpes izdziedinās.

 

No kurienes rodas bērni

Aptuveni grūtniecības septītajā mēnesī mani ļoti interesēja, kas piedzims: zēns vai meitene. Ultrasonogrāfijā mans bērniņš nekādi negribēja mums atklāt šo noslēpumu.

Un tad viņš atnāca pie manis sapnī un pateica: “Esmu zēns. Nevajag mani vairāk vest uz ultrasonogrāfiju. Man tas nepatīk. Zēns es esmu! Zēns!”

Sk. arī Kā bērna dvēsele izvēlas vecākus.

20 03 13 02

Es uzreiz šim sapnim noticēju, biju pārliecināta, ka ar mani patiešām runāja bērna Dvēsele, un vairs neinteresējos, kas piedzims. Es zināju, ka pasaulē ienāks zēns.

Droši vien tādus stāstus jūs esat dzirdējuši vairākkārt, vai arī paši varat pastāstīt līdzīgu savu.

Kādu dienu mans mazais dēls teica: “Māmiņ, es tevi izvēlējos par savu māmiņu jau debesīs. Atceries, kā tu gribēji uzzināt, kas piedzims, un es tev pateicu sapnī?

Es vienkārši nezināju, kā vēl tev to pateikt. Tava Dvēsele satikās ar manējo, kamēr tu gulēji, un es viņai pateicu, ka būs zēns.”

Es pajautāju, kāpēc viņš izvēlējās tieši mani. Un dzirdēju atbildi: “Tāpēc ka tu esi ļoti labestīga un sirsnīga.” Viņš nevarēja zināt par sapni tajā brīdī. Un tamlīdzīgu gadījumu apkārt ir daudz.

Galvenais – dzirdēt, ko runā mūsu bērni, nesaukt viņu stāstus par niekiem, nesmieties par viņiem. Un tad var uzzināt daudz interesanta.

 

Nekas nav nejauši

Nesen pie manis uz konsultāciju atnāca sieviete, kura gribēja saprast, kāpēc viņas dēls pastāvīgi baidās, ka māmiņa viņu pametīs, un saka viņai to.

Ar reinkarnacionikas metodes palīdzību viņa ieraudzīja pagātnes dzīvi, kurā dēls bija sievietei tēvs.

Viņa tēvu vecumā atstāja vienu, un tagad Dvēsele ļoti gribēja situāciju izlabot. Bet tēvs pagātnes dzīvē jutās pamests un nevajadzīgs.

Sk. arī Debesīs noslēgtie kontrakti[1].

 

20 03 13 03

Tās sajūtas un jūtas pārgāja uz šo iemiesojumu. Telpā starp dzīvēm viņa ieraudzīja līgumu starp Dvēselēm par jaunu kopīgu ceļu kā iespēju izlabot sekas.

Bērni patiešām atnāk pie mums ne vienkārši tāpat. Katra Dvēsele atnāk uz šo pasauli, lai pilnveidotos, sastrādātu jaunas īpašības, kaut ko iemācītos, iegūtu pieredzi materiālajā pasaulē, lai realizētu galveno uzdevumu – pastāvīgu attīstību.

Vadoties pēc noietā ceļa, Dvēsele izvēlas tieši to ģimeni un to dzimtu, kurā viņa vislabāk spēs sastrādāt jaunus uzvedības modeļus un papildināt sevi ar jaunām īpašībām.

Izejot dažādas mācības iemiesojumu virknē, Dvēsele varēja iegūt negatīvu pieredzi un viņai nevēlamas īpašības. Tad viņa izvēlas ģimeni, kur viņai varētu atspoguļot rakstura īpašības un parādīt to sekas.

Katras dvēseles stāsts ir unikāls, un jūs varat uzzināt savējo.

 

Kā bērni izvēlas vecākus

Mēs visi esam bijuši bērni, un, kamēr vecāki ir dzīvi, mēs paliekam bērni. Un tāpat, kā mūsu bērni izvēlējās mūs, mēs izvēlējāmies savus vecākus vai dzimtu iemiesojumam.

Izrakstītajā sīkajā plānā uz iemiesojumu Dvēsele izvēlas visus parametrus: dzimumu, valsti, ķermeni, ģimeni, biogrāfijas datus un citus nosacījumus. Un izvēlē viņa vadās pēc tā, kas viņai būs noderīgi konkrētajā zemes dzīvē.

20 03 13 04

Tieši mūsu izvēlētie nosacījumi un vecāki ir mums ideāli tajā, ko mēs taisījāmies iemācīties un ko pārvarēt. Kad mēs zinām, kāpēc izvēlējāmies šos vecākus un kuram vairāk pieķērāmies, māmiņai vai tētim, mēs varēsim atrisināt daudzus jautājumus:

Kad mēs apzināmies, ka paši izvēlējāmies sev vecākus, un zinām, ar kādu mērķi, mēs uzņemamies atbildību par savu dzīvi. Un mums bija svarīgi iemesli izdarīt tieši tādu izvēli. Jūs kopā rakstījāt scenāriju, kurā ietilpa daudzas situācijas.

Arī vecāku rakstura negatīvās iezīmes, kuras jūs kaitina vai nepatīk, var kļūt par atslēdziņām, lai atminētu izrakstīto scenāriju un mācības, kuras vajag iziet.

Jūsu vecāku trūkumi patiesībā var būt dāvanas jums. Viņi piekrita būt ar tādām īpašībām, lai jūs kaut ko varētu iemācīties.

Un iespējams, kad jūs iziesiet un apzināsieties mācību, šīs īpašības vecākiem vairs nebūs vajadzīgas. Izpildījuši savu kontraktu, viņi varēs atbrīvoties no saviem trūkumiem.

Sk. arī Dvēseles pārdzimšana pēc nāves. Bērnu atgriešanās pie vecākiem[2].

 

Ko mēs mācāmies no bērniem

Mūsu sabiedrībā pastāv uzskats, ka tieši vecāki māca bērnus, taču patiesībā tas tā nav. Mēs visi mācāmies cits no cita.

Mēs visi mācāmies cits no cita, un bērni kļūs mums skolotāji, ja tikai mēs viņiem to ļausim. Un dažreiz pašas galvenās mācības dzīvē māmiņai un tētim sniedz bērns.

20 03 13 05

Mēs bērniem mācām zemes dzīvi, bet viņi mums māca Visuma likumus. Viņiem vēl ir saikne ar smalko pasauli, viņi ļoti labi jūt enerģētiku un patiesību, kaut arī ne vienmēr var to izteikt vārdiem.

Zem bērnu jutīgā skatiena mēs kļūstam tīrāki, patiesāki, stiprāki un, pats galvenais, – mēs mācāmies beznosacījuma absolūto mīlestību. Un šī mācība ir pati galvenā dzīvē, neatkarīgi no dvēseļu kontraktiem un karmas atstrādāšanām.

Bērni ir austi no mīlestības, labestības, līdzcietības, drosmes, vieduma, uzticēšanās. Tas ir tas viss, ko mēs bieži zaudējam dienu kņadā un par ko aizmirstam materiālās pasaules iedarbībā.

Pirms mēneša pie manis uz konsultāciju atnāca sieviete, kurai dēls 11 gadus ilgi cietis no smagām hroniskām iesnām. Kas tik nav mēģināts ārstēšanai, taču nekas nav palīdzējis.

Viņai šķita, ka, iespējams, tās ir viņa Dvēseles sāpes pašreizējā dzīvē vai kāda karmiska pagātnes mācība.

Taču ar reinkarnacionikas metodes palīdzību telpā starp dzīvēm sieviete varēja paskatīties šī iemiesojuma plānošanas momentu un uzzināt, ka tā bija viņu kopīga vienošanās.

Sk. arī Mātes un dēla karmiskā saikne.

Atklājās arī pagātnes dzīve, kurā viņai atņēma bērnu vēl maziņu un nodeva bērnu namā. Viņš ļoti cieta un domāja, ka māmiņa viņu ir pametusi. Neatcerējās, kas viņš ir, no kurienes un kas ir viņa vecāki. Tā bija neieplānota situācija pagātnes dzīvē.

20 03 13 06

Dažreiz scenārijos, kurus plānoja Dvēsele, notiek kļūmes. Un šis gadījums bija tieši tāds. Šajā dzīvē, vēloties kompensēt mīlestību bērnam un izlabot situāciju, viņa tādā mērā rūpējās par viņu, ka ar savu gādību slāpēja viņam elpošanu.

Pēc šīs apzināšanās sieviete spēja savā sirdī atlaist dēlu, un burtiski pēc nedēļas viņam iesnas negaidīti izzuda.

Starp vecāku un bērnu Dvēseļu mērķiem vienmēr ir sakrišanas. Un katra Dvēsele, ejot cauri kopīgai pieredzei, var spert lielu soli attīstībā, lai apgūtu pirms iemiesojuma izvēlēto mācību.

 

P.S. Tu zini, kādēļ izvēlējies savus vecākus un kāpēc tavi bērni izvēlējās tevi?

Alesja Jegorova

Aļesja Jegorova

Reinkarnacionikas konsultante, transformācijas koučs, žurnāla “Reinkarnacionika” korespondente

https://www.instagram.com/alesya.yegorova/?hl=ru

 

Pievienots 13.03.2020

https://ru.journal.reincarnatiology.com/vybiraem-li-my-roditelej-ili-otkuda-berutsya-deti/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1689-tatjana-beglaka-debesis-noslegtie-kontrakti (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2609-tatjana-zotova-dveseles-pardzimsana-pec-naves-bernu-atgriesanas-pie-vecakiem (Tulk. piezīme)