Татьяна Друк Связь сквозь пространство и время

Tatjana Druka - Saikne caur telpu un laiku

15 03 08 01

Ārpus laika (Вне времени) (2015)

Oriģinālais nosaukums: The Lovers

Žanrs: fantastika, grāvējs, melodrāma, piedzīvojumi

Valsts: Beļģija, Indija, Austrālija

Režisors: Rolāns Žofē (Roland Joffé)

Lomās: Džošs Hārtnets (Josh Hartnett), Temzina Edžertone (Tamsin Egerton), Alise Englerta (Alice Englert), Mahešs Džadu (Mahesh Jadu), Oms Puri (Om Puri), Simona Kessela (Simone Kessell), Temīna Sannija (Tehmina Sunny), Bipaša Basu (Bipasha Basu)

“Dzīve ir cīņas cienīga, mīlestība ir nāves cienīga.”

 

Par filmu

Filmas notikumi izvēršas 2020. gadā. Arheologs-pavadonis Džejs Finnels kopā ar sievu pēta nogrimušu XVIII gadsimta tirdzniecības kuģi.

Reiz, mēģinot glābt dzīvesbiedri, viņš gūst bīstamu ievainojumu un iekrīt komā.

Cīnoties ar nāvi, varonis pāriet realitātes robežu un tiek pārnests uz 1778. gada Indiju, kur sāk dzīvot britu oficiera Džeimsa Stjuarta dzīvi, pārņemts ar kaisli pret sievieti-cīnītāju Tuladže.

 

15 03 08 02

15 03 08 03

15 03 08 04

 

Iespējams, atgriešanās pagātnes dzīvē nav nejauša[1]. Viņam šeit ir jāizdara kaut kas svarīgs, lai atgrieztos atpakaļ. Gredzens kļūst par mīlestības sūtni, kurš iemīlējušos sasaistījis caur daudzām dzīvēm.

“Viss, ko mēs saucam par realitāti, sastāv no sīkām enerģijas daļiņām, un, kad divas daļiņas satiekas, viena sāk riņķot pulksteņa rādītāja virzienā, bet otra – pretēji.

Un, ja jūs šīs divas daļiņas atdalīsiet zem Visuma prizmas, zem laika prizmas un pēc tam vienai izmainīsiet riņķošanas virzienu, izmainīsies arī otras daļiņas riņķošana, momentāni, – saikne starp telpu un laiku.”

 

P.S. Vai Jūsu dzīvē pēkšņi ir iebrāzusies pagātnes dzīve? Vai Jums filma patika?

 

Tatjana Druk

Tatjana Druka

Žurnāla “Reinkarnacionika” galvenā redaktore, Reinkarnacionikas Institūta 1. kursa kapteine, konsultante, meistare personiskā spēka atklāšanā, dvēseles resursu un iedvesmojošu atmiņu atrašanā.

 

Pievienots 31.10.2015

https://ru.journal.reincarnatiology.com/svyaz-skvoz-prostranstvo-i-vremya/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2444-tatjana-zotova-kermena-dziedinasana-caur-celojumiem-uz-pagajusajam-dzivem (Tulk. piezīme)