Print

Отзывы весны - 2

Dažādi autori - Pavasara atsauksmes - 2

20 04 30 01

30.04.2020.

Dmitrijs Kaļiņins par kolektīvo meditāciju:

Labrīt, Natālija un Vladimir!

Biju meditācijā – TAS NU BIJA KAUT KAS!!!!!!!

PALDIES par kanāla organizēšanu un Visu mūsu grupas dalībnieku sapulcēšanu.

Tāds spēks ir mūsu grupai, es pat nenojautu. JAUDA. Dīvaini, bet redzēju visu. Stāvoklis teicams (pat sirds darbojās bez aritmijas). Istabā ļoti silti un gaiši kļuva (atrodos 6 dienas karantīnā – starpība ir redzama). Gatavoju materiālu (drīzāk piedāvājumu), drīz uzrakstīšu un izsūtīšu.

JUMS ar VLADIMIRU un VISAI MŪSU GRUPAI milzīgs PALDIES par veikto darbu – domāju, rezultāts neliks sevi gaidīt!!!!!

Ar Cieņu un Mīlestību,

Dmitrijs Kaļiņins

20 04 30 02

Emīlija Žilinska

Natašeņka, pēc meditācijas sēžu un raudu, nāk: “Pilnā balsī dziedam Aleluja pasaulei un mīlestībai uz planētas Zeme. Mīlestības, Gaismas un Varenības Spēki pateicas un atbalsta visu Zemes cilvēci šajā cildenajā lietā – vispasaules meditācijā. Mēs esam laimīgi, ka tas notika.

Lai notiek tā!!!

Mēs pateicamies tev, tu esi malacis, spēji ieiet šajā meditācijā, jo tava dvēsele ļoti to gribēja. Apsveicam! Sanats Kumara un tavi Skolotāji. Gaismas Spēki.”

Raudu. Pateicos!!! Visiem Augstākajiem Spēkiem un Natālijai par lielisko vadību tādā šajā momentā vajadzīgā vispasaules meditācijā, kura cilvēkus apvieno Miera, mīlestības, uzplaukuma un visas cilvēces labklājības Vienotībā uz šīs brīnišķīgās planētas Zeme!

Ar Mīlestību Emīlija

20 04 30 02

Tatjana Muravjova

Draugi!! Es uzskatu, ka MĒS ESAM LAIMĪGI CILVĒKI! Mēs esam kopā, mums ir vietne, skolas, vebināri, semināri, meditācijas. Mēs esam notikumu centrā, mēs esam domubiedri. Tas ir lieliski!!!!

Tatjana Muravjova

20 04 30 02

Jeļena Kaus

Protams, tā agonē vecā pasaule, kuru vada noteikti spēki, kuriem jau nu būtu laiks noiet no mūsu skatuves! Atceries savas uzstāšanās un dzen viņus prom, nē, palīdzi aiziet ar savas arfas skaņām, dvēseles gaismu, augstiem sapņiem un darbiem – prom no MŪSU skatuves. Notaurēja savu, kaut ko ļoti nedaudziem no mums iemācīja, un atlaižam viņus ar mīlestību un pateicību tālākai attīstībai pēc Dievišķā plāna ieskata.
Pilnīgi nekaunīgi notiek naudas, izejvielu, cilvēku (skan šausmīgi) un citu līdzekļu pārdalīšana – ir iesaistīts absolūti viss –, visa MŪSU Pasaule, kur viņiem vairs nav vietas, tāpēc mūs arī visus pārklāja ar NĀVES BAILĒM, lai mēs sēdētu mierā, bet vēl labāk viņiem – neko pat nepamanītu.
Jāsaprot, ka viss notiek ar Dievišķā plāna piekrišanu, vadību. Nopelnījuši mēs, guļam vēl dziļā miegā! Aizkulisēm jāsaka milzīgs paldies! Apstākļos – vairāk par diviem nepulcēties un ieturēt distanci – 2 metrus!..

Ko atliek darīt cilvēkam no 3D? Normāli, metas visos iespējamos grēkos: sekss (stipri pieaugusi seksuālu mantiņu pārdošana… un bērnus, ieņemtus tādos apstākļos, dzemdēs?.. un ja dzemdēs?), stiprs alkohols (pieaudzis pieprasījums un cenas), tabaka (stipri pieaugusi lietošana). Un vēl cilvēkus ir piespieduši baidīties no cilvēkiem – no absolūti visiem! No pazīstamiem un pavisam nepazīstamiem. No visiem tiem, kurus, iespējams, mīlējām, neieredzējām, nosodījām vai attaisnojām… Lieliski, ka mūs tā “noklāja”!
Pozitīvs – kolosāls! – tajā, ka savu dzīvokļu, māju vai slimnīcas gultu klusumā cilvēks ir SPIESTS aizdomāties par sevi mīļo – beidzot taču!

Īsāk, mūs spiež kļūt par apzinošām būtnēm uz mūsu brīnišķīgās planētas!

Sakņu un augļu dārzi – tā taču ir Dieva svētība, tā taču ir velte! Dzīvnieki, augi, akmeņi… – tas viss ir priekš mums, jāprot tikai šo velti pieņemt… un darboties!

Ar Mīlestību

Ļena

20 04 30 02

Emīlija Žilinska

Natašeņķa, Jūs esat veikusi varoņdarbu, sniedzot konsultācijas un koučingus, modinot un iedvesmojot audzēkņus un Skolotājus. Es esmu Jums tik pateicīga. Jūs mani pamodinājāt, kā ir teicis El Morija, un es augu, to neredzot. Taču man pat paziņa teica, ka esmu kļuvusi pavisam citāda salīdzinājumā ar pagājušo gadu. Jūs to apstiprinājāt. Un tagad man ir tāda iedvesma rakstīt grāmatu un milzīga vēlme piedalīties skolas “Nu ka mosties” atklāšanā. Esmu saņēmusi tik daudz mīlestības, kura arī pašlaik plūst no manas dvēseles. Man ārstēja asinsvadus, sirdi, trombu kājā. Esmu pateicīga Diženajai Dievietei, Saules Brālībai un viņas palīgiem, Sanatam Kumaram, Kosmosa medicīnai, dārgajam Skolotājam Junne. Mans Skolotājs El Morija aizgāja, un atnāca jauns ar jaunu apziņu un idejām Skolotājs Junne. Es uzzināju, ka aurā man ir meitene, palīdz man, un mēs redzamies ar viņu sapnī.

Uzzināju, ka karmas grupā Nr. 1 ir māmiņa, bet negatīvais cilvēks – vīramāte, kuru es sen esmu iemīlējusi. Jūs aizvācāt trīs āķus – koronavīrusa iedarbību, es to jutu kreisās lāpstiņas pusē. Novācāt bērnības bailes kara laikā, bērna aizvainojumu uz māmiņu un vecmāmiņu, vainas apziņu un uztraukumu par meitu. Strādājām ar 8 sākotnējām šūnām, pats galvenais – aizvācāt no 8. šūnas tētiņu – iekšējo garīguma aizliegumu. Es sapratu, no kuras puses man ir Diženā Dieviete, no kuras Dvēsele. Kontrakti mani ir atstrādāti. Es pati jūtu, ka esmu sākusi vairāk atvērties, agrāk jutos spīlēs. Viss, pateicoties Jums, Natašeņķa, Sanata Kumaras skolai. AEs teica, ka esmu salaulāta ar Kristu, Tā tad arī ir Kristus-apziņa, un sākās spontāns darbs Zemes labā. Pēc tam atnāca dzejolis.

Turpinājums.

Реальность в нашем мире

Тщета "коронных звёзд".

Когда пройдут все пандемии,

Наступит мир в сияньи Звёзд.

Восходит Солнце над Землёю,

Уходит мрак со всех сторон.

И человечество ликует

В объятьях Бога и всерьёз.

Realitāte mūsu pasaulē

“Kroņa zvaigžņu” niecība.

Kad paies visas pandēmijas,

Iestāsies miers un Zvaigžņu mirdzums.

Aust Saule pār Zemi,

Aiziet tumsa uz visām pusēm.

Un cilvēce gavilē

Dieva Apkampienos un nopietni.

***

Свет Зари восстал из пепла,

Души Света вверх пошли.

И грядёт по всей Земле примета,

Что народы мира объединены.

Ausmas Gaisma pacēlusies no pelniem,

Gaismas Dvēseles augšup iet.

Un nāks pār visu Zemi zīme,

Ka pasaules tautas ir apvienojušās.

Vēlreiz pateicos, Natašeņka, par Augsto Kalpošanu cilvēcei un planētai.

Ar Mīlestību Emīlija

 

Pievienots 30.03.2020

http://www.sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-vesni-2

Tulkoja Jānis Oppe