Print

Как астрология объясняет происходящие в мире события

Kā astroloģija izskaidro notiekošo pasaulē

20 03 26 01

Profesionālais indiešu astrologs Punits Nahata (Punit Nahata) atrodas divu nedēļu karantīnā mājā Maskavā un dalās savā viedoklī par koronavīrusa izcelsmi un nākotni.

Sākšu ar to, ka dzīvē ir viena nemainīga konstante – pārmaiņas. Svarīgi turēt prātā: lai kas nenotiktu, lai cik grūts nešķistu periods… Arī tas pāries! Kas paliks rezultātā? Nenovērtējama pieredze. Ne laba, ne slikta, ja mēs filozofiski, bez vērtējuma paraudzīsimies uz situāciju. Koronavīruss mums rāda, ka dzīve ir nepareģojama lieta. Mums nav pa spēkam to kontrolēt, lai kādi resursi, nauda, vara mums nebūtu.

Galvenais jautājums: kāpēc tas notika? Vai var vīrusu izskaidrot astroloģiski? Kas mūs sagaida tālāk? Senā zinātne Džotiša (Jyotisha) nevar noģist konkrētus cēloņus un turpmāko rezultātu, bet astrokombinācijas debesīs palīdzēs mums dziļāk saprast notiekošā būtību.

Koronavīrusa dzimšanas un izplatīšanās vaininiece – ēnas planēta Ketu, Mēness dienvidu mezgls. Šī planēta pie debesīm nav redzama, jo tas ir Mēness krustpunkts ar ekliptiku. Taču nevajag par zemu vērtēt tās karmisko ietekmi uz jūsu dzīvi. Ketu sniedz eksplozīvas izmaiņas, ir atbildīga par visu veidu infekcijām, vīrusiem, infekcijām.

20 03 26 02

2019. gada novembrī ugunīgajā Strēlnieka zvaigznājā, kur jau atradās Ketu, ienāca Jupiters. Neraugoties uz to, ka šī planēta tiek uzskatīta par pašu žēlīgāko un dziedinošāko, viņa arī atgriež karmu un ir atbildīga par balansu pašā globālākajā nozīmē. 2019. gada 26. decembrī notika neparasti rets un spēcīgs aptumsums, kurā piedalījās septiņas no deviņām planētām, saskaņā ar Džotišu. Spēcīgs un degošs maisījums uzliesmoja Strēlniekā. Tas iedarbināja dziļus attīrīšanas procesus – kā konkrētu cilvēku (viņu ģimeņu, darba, pašattīstības) līmenī, tā arī pasaules ekonomikas un politikas līmenī.

Savienojums Ketu + Jupiters ilgs līdz 2020. gada 30. martam. Tas var labvēlīgi ietekmēt situāciju ar pandēmiju: koronavīruss palēninās savu izplatību, situācija stabilizēsies. Taču Jupiters no Strēlnieka pāries sava krituma zīmē – Mežāzī, kur viņš maksimāli novājināsies un nevarēs paust savas dziedinošās īpašības. Jau saslimušajiem tas nav pats pozitīvākais moments, bet veselajiem cilvēkiem, otrādi, izredzes izvairīties no vīrusa. Jupiters Mežāzī visdrīzāk piebremzēs inficēto skaitu pieaugumu, taču ir svarīgi atzīmēt, ka šis tranzīts atkailinās citas problēmas, kas nav saistītas ar veselības aizsardzību. Ekonomika, attiecības ģimenē, iekšējie konflikti – lūk, sfēras, kur var parādīties problēmas. Sāli uz brūces var uzkaisīt Saturns, planēta – karmas skolotājs, kura 2020. gada februārī iegāja Mežāzī uz 2,5 gadiem.

Cēlonis tik ātrai koronavīrusa izplatībai – astrokombinācija Ketu + Marss. Par laimi, jau 24. martā Marss attālinās no Ketu, kas arī ir faktors par labu, lai saslimšanu skaita pieaugums palēninātos.

20 03 26 03

Bet tagad labi jaunumi. Kas notiks aprīlī? No 14. aprīļa līdz 15. maijam Saule būs savas eksaltācijas zīmē – Aunā, nakšatrā (Mēness stāvvietā) Ašvini, kura ir atbildīga par dziedināšanu. Šis tranzīts uzlādēs cilvēkus ar optimismu. Iespējams, atradīsies risinājums – vakcīna vai kādi citi paņēmieni, lai uzvarētu vīrusu. Atvieglojums var izrādīties īslaicīgs, bet tomēr cilvēki varēs nedaudz uzelpot. Uz 2020. gada decembri ekonomiskā situācija daudzmaz izlīdzināsies, taču esiet pārliecināti: koronavīrusa psiholoģiskais efekts sniegs pašus sulīgākos un labākos augļus mums visiem.

Kādēļ mums šis vīruss? Tā darbojas karma. Tas ir atgādinājums, ka katrs no mums ir atbildīgs ne tikai par savu dzīvi, bet arī par visu cilvēci, par visu planētu. Viss ir savstarpēji saistīts.

Pacentieties koronavīrusu uztvert kā iespēju personīgam restartam. Pašlaik mums ir laiks uzdot sev jautājumus: kā mēs dzīvojam? Mēs esam patērētāji vai radītāji? Mūsu labklājība un veselība ir iekšienē, nevis ārpusē.

Pašnomierināšanai rekomendēju atkārtot afirmāciju septiņas reizes dienā (tajā skaitā pirms miega) vienu minūti ilgi: “Es pieņemu sevi un visu, ko redzu apkārt.” Saudzējiet sevi, savus vecākus. Tieciet: viss būs labi. Mēs tiksim galā.

 

Pievienots 26.03.2020

https://zen.yandex.ru/media/id/5daf0093bd639600ad172a8e/kak-astrologiia-obiasniaet-proishodiascie-v-mire-sobytiia-5e7c95f75cc0810ff7f8d156

Tulkoja Jānis Oppe