Мария Симоненко - МЕДИТАЦИЯ ДЛЯ ОЧИСТКИ

Marija Simoņenko - ATTĪRĪŠANĀS MEDITĀCIJA

MEDITĀCIJA, LAI ATTĪRĪTU APZIŅU

NO CITPLANĒTU IMPLANTIEM

UN PROGRAMMĀM

18 10 11 01

Autors – Marija Simoņenko

Izlasīju vairākus rakstus un noskatījos filmas par to, kā mēs tiekam zombēti. Mums sūta noteiktus viļņus, lai iedarbotos uz smadzenēm, liek iekšā implantus, lai kontrolētu apziņu, un visu ko citu. Pašlaik ir ļoti daudz tāda veida informācijas. Droši vien katrs no jums kaut reizi ir redzējis ko tamlīdzīgu un aizdomājies.
Aizdomājos arī es.
Gribējās uzzināt, kā ir ar mani. Vai ir kāda iedarbība uz mani no ārienes.
Es piesaucu Hēliosu, kurš enerģētikas un smalko darbu ziņā ir ļoti līdzīgs Luciferam. Šis sakaru kanāls parādījās pavisam nesen. Šī gada sākumā es pirmo reizi izgāju ar viņu uz sakariem.

Es palūdzu viņam pārbaudīt, vai man ir citplanētu implanti un vai nāk vēl kāda iedarbība no ārienes. Viņš atbildēja, ka nē, uz mani negatīva iedarbība nenāk.

 

Jautājums: Es domāju, ka tāda veida iedarbība uz cilvēkiem tiek izdarīta 4. dimensijas līmenī. Ja cilvēks pēc vibrācijām uzkāpj augstāk vai arī otrādi, kad stipri iezemējas fiziskajā plānā konkrētam uzdevumam, tad zombējošās ierīces viņu neietekmē. Tas ir, ir jāmanevrē ar apziņu, lai neiekristu. Tā ir taisnība?

Hēlioss: Daļēji – jā. Būtība ir tajā, ka cilvēkiem ar attīstītu apziņu principā nevar ielikt kaut kādu tāda veida programmu ar primitīvām tehnoloģijām.
Jūsu smadzenes strādā frekvencē apmēram 12-14 Hz, bet ierīces, kas ietekmē apziņu, maksimums ir uz 8 vai pat 7 Hz.
Tu taču lasīji, ka agrāk planēta strādāja pastāvīgā frekvencē 8 Hz un uz šo frekvenci bija noskaņotas militārās izstrādes. Atceries? Lūk, par to arī ir runa.
Tikai pašlaik planēta ir pārbīdījusi vibrācijas – tās ir paaugstinājušās. Tā kā šī programma kļūst vispār maz efektīva, un tai vairs nav tik stipras ietekmes. Iedarbība notiek tikai uz cilvēkiem ar novājinātu apziņu. Uz parastiem cilvēkiem (smaida)… Vienkārši jau ir ļoti maz cilvēku ar smadzeņu ritmu, kas nepārsniedz 8 Hz.
Bet pat ja viņiem no ārpuses tiek ieliktas kaut kādas programmas, tad tās nevar traucēt programmām, kuras ielikusi cilvēka dvēsele. Tas ir, attīstību nevar ietekmēt. Dvēsele vienalga ieliks savas attīstības programmas, un cilvēks tās izstrādās neatkarīgi no tumšu tehnoloģiju, zombēšanas un citām ietekmēm no ārienes. Tā pēc tā ir maznozīmīga parādība, un no tās bīties nevajag.

Jautājums: Vai tehnoloģiju radītāji var noskaņot vai radīt tādus aparātus, kas strādās frekvencē 12-14 Hz?

Hēlioss: Viņi ļoti gribētu radīt tādus aparātus, bet tas nav iespējams.

Jautājums: Vai es varu nākt pie tevis, lai sekotu, vai uz mani šajā brīdī nāk kaut kāda negatīva iedarbība?

Hēlioss: Jā, protams, jūs varat pie manis vērsties. Es palīdzēšu vākt prom tāda veida iedarbību.
Vajag cilvēkiem palīdzēt sajust savas apziņas spēku, viņas iespējas. Tas atbrīvos no zombēšanas bailēm, kuras pašas par sevi pašlaik ir daudz stiprākas nekā jebkuras iedarbības kaitīgums. Ja netic sev un savai spējai izteikt gribu – nāk ļoti stipra novājināšana.
Neviens jūs nepadarīs par marionetēm BEZ JŪSU uz to GRIBAS
neticiet!
18.04.03.

 

Starojošais Hēlioss ir radījis mums speciālu filtru, lai attīrītos no astrāli-mentāliem implantiem un citiem objektiem slēptai cilvēku zombēšanai.
Visi, kam ir aizdomas par negatīvu ietekmi uz sevi no ārienes, var ieiet šajā telpā, lai attīrītos.

Gribu ieteikt arī no savas puses, kam vajag pamēģināt šo attīrīšanos.
- Ja jums rādās nepatīkami sapņi, kad jūs nolaupa atnācēji
- Ja jūs dzirdat svešas balsis un troksni sev galvā
- Ja jūs periodiski jūtat, ka jūs kāds novēro
- Ja jūs bieži sakāt un jūtat ne to, ko gribat
- Ja jūs nomoka nemotivētas un pēkšņas depresijas (apātijas) lēkmes
- Ja jūs nevarat kontrolēt savas negatīvās emocijas un bieži uzsprāgstat nieku dēļ.
Pilnīgi iespējams, ka jums ir piekarinātas svešas programmas un nāk iedarbība.

 

Atslābināmies. Var apgulties (tikai neaizmiedziet). Iededzināt vīraku un ieslēgt meditatīvu mūziku. Ir svarīgi atslēgties no visa ārējā, ieiet transa stāvoklī un pēc iespējas skaidrāk vizualizēt instrumentus programmu aizvākšanai.

Piesaucam Hēliosu un lūdzam ievest attīrīšanas telpā. Var sacīt: “Es piesaucu Hēliosu Starojošo un lūdzu palīdzēt man ieiet kanālā, lai attīrītos no citplanētu programmām.”

Vizualizējam sev priekšā arku no gaismas gredzena zeltītā krāsā. (Tas var atgādināt nelielu kosmosa kuģa slūžu.)
Ieejam iekšā. Parādās zelta gaismas gredzeni, kuri vibrējot virzās gar jūsu ķermeni uz augšu un no augšas uz leju. Stāvam mierīgi; veicam dažas dziļas ieelpas un izelpas. Kādā brīdī jūs ar izbrīnu konstatēsiet, ka it kā ar milzīgu magnētu jums ir atrauti metāla gabaliņi. (Man pat skaņa bija kaut kāda metāliska, kad programmu gabaliņi dauzījās pret gaismas gredzeniem.)
Tālāk izejam no šīs vietas un nonākam mirdzošā apaļā baltā istabā. Apsēžamies uz grīdas un, sākot no kājām, lēnītiņām velkam nost no sevis gluži kā gumiju gabaliem – veco enerģētisko apvalku. Ņemam nost to, ko var noņemt. Sajūtas ir ļoti interesantas, it kā velc nost smacīgu, šauru, karstu ūdenslīdēja kostīmu. (Kam nost nevelkas, nekā briesmīga.)
Pārejam uz trešo noslēdzošo filtru. Tas ir ļoti līdzīgs tam, kuru man iemācīja Sanata Kumaras Skolā.
Tie ir divi zelta tīkli. Viens no tiem nāk no augšas uz leju pa jūsu ķermeni, bet otrs tam pretī – no apakšas uz augšu; pabeidzot tīrīt, izķerot programmu atliekas.
Ejam ārā. Atgriežamies normālā stāvoklī.

Biju pārsteigta par procesa vienkāršību, un lūdzu Hēliosu pakomentēt procesu.
Es: Tik vienkārši līdzekļi. Praktiski tīri tehniski. Es biju domājusi, ka tiks sūtītas augstas enerģijas izdedzināšanai vai kas tamlīdzīgs.
Hēlioss: Tāpat arī iedarbības programmas nesastāv no augstām enerģijām. Magnētiskie gredzeni pievelk sev implantus un citu aparatūru, bet gaismas režģi attīra no domformām.
Es: Tagad skaidrs. Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bet ko mēs darām otrajā istabā? Es it kā ādu no sevis vilku nost… blīvu un vecu. Tas ir tas cietais ķermenis, kurš saskaņā ar leģendu mums tika radīts no māla?
Hēlioss: Ne gluži. Tas tika radīts nedaudz vēlāk. Tas ir vecais ēteriskais apvalks, elastīgs un blīvs. Tam visvienkāršāk ir piesaistīt negatīvas programmas, kuras izmanto tumšie. Jums tika uzspiests, ka viņš ir nepieciešams, lai patiesībā vieglāk būtu veikt kontroli. Pašreizējā laikā šis ķermenis ir novācams. Droši vien vilkt nost vajadzēs vairākas reizes, kamēr apziņa nepieradīs pie jaunā stāvokļa – viņa radīs tā projekcijas no jauna.
Tagad nofiksē uzmanību uz savu stāvokli. Ko tu jūti?
Es: Viegluma sajūta, nekas nesatrauc, mierīgs, pozitīvs stāvoklis.

Hēlioss: Tas ir sava veida etalona stāvoklis. Kad sajutīsi, ka esi stipri no tā novirzījusies, vari atkal iet iekšā filtrā, lai attīrītos. Nākt šeit iekšā ir ļoti vienkārši, un tas ir pieejams praktiski katram. Vērsieties pie manis, un es palīdzēšu noskaņoties. Jūs varat nāk šeit iekšā pēc nepieciešamības jebkurā laikā un tik daudz reižu, cik būs vajadzīgs. Šī attīrīšanās, kā jebkura cita, nav panaceja, un nav iespējams reizi par visām reizēm atbrīvoties no programmām, jo tās var jums uzspiest atkal. Taču tas ir visai efektīvs instruments. Pastāvīgi vērojot savu stāvokli un laikus aizvācot negatīvās ietekmes, var savu apziņu aizsargāt no ielaušanās no ārpuses un iet pa Augstākā Es iezīmēto ceļu ar vismazāko kropļojumu.
Bet galvenais, kas jums ir jāizdara – ir jāpārstāj bīties! Jūsu apziņa pieder tikai jums, un ar nodomu atbrīvoties no iedarbības no ārpuses jūs aizliedzat jums iesakņot tumšas svešas programmas! Jums uz to ir pilnīgas tiesības! Viss, kas jums ir vajadzīgs – stingri pateikt viņiem: “nē”!
Es: Es pateicos Valdniekam Hēliosam par palīdzību un sadarbību!
18.07.17.

18 10 11 02

Pēc iziešanas pa šo noskaņojumu mani gaidīja pārsteigums. Pēc kāda laika uz kreisās rokas mazā pirkstiņa es sev atradu kaut ko līdzīgu mikroskopiskam stikla gabaliņam. Tas bija ieaudzis ādā, un organisms uz to pilnīgi nereaģēja: nebija iekaisuma, pūžņošanas u.c., kā mēdz būt ar jebkurām skabargām – tas vienkārši bija sajūtams kā kaut kas durošs. Es ilgi nepievērsu uzmanību, jo, periodiski pataustījusi, garāmejot jautāju sev, kas tas varētu būt, un veiksmīgi aizmirsu. Kamēr reiz neatcerējos par šo čenelingu un par implantiem.
Es sāku to ķeksēt ārā ar adatu, un tas vienkārši pazuda. Es tā arī īsti to nesaskatīju. Brūcīte uz pirksta sadzija. Un te notika pats interesantākais – tas svešais priekšmets atkal izrādījās tajā pašā vietā. Es sāku atkal to ķeksēt ārā, un atkal pat nevarēju aplūkot. Tā notika reizes 4. Katru reizi tas pazuda, bet pēc tam parādījās atkal.

 

Pievienots 11.10.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/meditatsiya-dlya-ochistki

Tulkoja Jānis Oppe