Print

Татьяна Бреславская – Обращение вознесенных владык с Сириуса

Tatjana Breslavska - Sīriusa augšupcelto valdnieku aicinājums

18 05 31 01

18.05.28.

Mēs sveicam jūs no mūsu jaunā atskaites punkta! Kā jūs jau zināt, mēs ietilpstam jaunajā Zemes Hierarhijā. Uz zināmu laiku mēs no jums atvadījāmies, lai veiktu mūsu augšupcelšanos, un tagad, jau no jauniem augstumiem, mēs vedīsim jūs. Kas mūsos ir izmainījies, kā ir izmainījušies mūsu uzdevumi attiecībā pret jūsu evolūciju, kādas ir mūsu mijiedarbības perspektīvas?

Mēs esam kļuvuši “apskaidrotāki”, ja ar to domājam jūsu augšupcelšanās jēdzienu. Apskaidrošanās mums – tās ir jaunas, ar gaismu vairāk piesātinātas enerģijas, kurās mēs iegājām. Mūsu ķermeņi ir kļuvuši retinātāki, viņi ir izpletušies kilometriem tālu, aptverot ar sevi kosmiskās telpas. Mūsu gaisma ir sākusi izstarot jaunus fotonus (tāpēc tu mūs ne uzreiz atpazini). Pateicoties šim jaunajam starojumam, mēs varam celt arī jūs uz citu vibrāciju līmeni. Ar savu mirdzumu, stariem mēs ieejam jūsos un jūsu telpā, it kā “aplipinot” jūs ar savām daļiņām. Personīgi ar tevi mēs pašlaik noturējām smadzeņu un ķermeņa apstarošanas seansu, lai uzlabotu sakarus ar mums un pilnveidotu tevi kopumā. Protams, mēs palīdzēsim jums dziedināšanas jautājumos, liksim priekšā jaunus veidus un metodes.

Ko mēs jums piedāvājam jūsu attīstībai kā kuratori? Mēs atstājam jums pašnoteikšanās tiesības. Nekādu spiedienu un stingru kontroli no mūsu puses jūs nejutīsiet, gluži otrādi, mēs atdodam jums tiesības pilnīgi veikt jūsu turpmākā ceļa izvēli. Galvenokārt mēs uzņemamies skolotāju un padomdevēju uzdevumus. Mēs redzam, cik apzinošies jūs esat kļuvuši, kuri asi izjūt vajadzību pēc pārmaiņām un aktīvas sadarbības ar visiem pārstāvjiem, kas apdzīvo planētu un tajā skaitā apvieno visus Zemes apziņas līmeņus, ka esat kļuvuši atbildīgi par katru jūsu rīcību un domu. Uz Zemes jau ir normāli domājošu cilvēku pirmrindas kodols, un tās ir gaismas grupas, kuras skaidri apzinās savus mērķus un uzdevumus, nelolojot ilūzijas, ņemot vērā visus aspektus radījumiem uz planētas, meklējot konsensu ar visiem spēkiem un pārstāvjiem.

Jūs esat manāmi izauguši kā kopība, un tas liek mums cerēt, ka jūs paši atradīsiet savas turpmākās attīstības pareizo ceļu. Bet mēs no savas puses sniegsim jums vispiemērotākās metodes un instrumentus.

Tātad mēs ar lielu labpatiku piedalīsimies jūsu meditācijās, apmācot un virzot jūs, bet, nerisinot jautājumus jūsu vietā. Aiciniet mūs, un mēs pieņemsim jūsu uzaicinājumu!

 

PALIKT VAI AIZIET?

18 05 31 02

18.05.27.

Šodien tiek svinēta Svētās Trīsvienības Diena... Pagājušo nakti man bija sapnis, kur es uzlecu uz ātri braucoša vilciena pakāpiena un lūdzu man atvērt durvis uz vagonu. Durvis izskatās neparasti: kaut kādas trīsstāvīgas vērtnes, es redzu “kādu” vienā no tām un lūdzu ātrāk atvērt, citādi es nokritīšu, jo vilciens uzņem arvien liekāku ātrumu, taču man neatver, un es nolecu atpakaļ “izejas pozīcijā”, piespiežoties pie sienas, lai mani nenotriektu.

Manos sapņos vilciens vienmēr ir simbols. Reiz es redzēju, kā vilciens brauc pa apli, un tur, kur sapulcējusies cilvēku grupa, tas neapstājas un nepiebremzē, lai cilvēki varētu iekāpt, bet paātrina savu kustību. Un tajā momentā man bija jāaizrauj šī grupa uz vilcienu, taču cilvēki pēkšņi izklīda, un man nācās tāpat nolēkt no pakāpiena, tāpēc ka es nevarēju aizbraukt viena bez viņiem. Es atceros, cik apbēdināta es biju par to, ka cilvēki nespēja iekāpt kopā ar mani.

Bet šodien mani neielaida vilcienā, un es lūdzu manu mīļo Ra Gaismas Ģimeni iztulkot šo manu sapni.

Tavs sapnis nozīmē tikai to, ka tev vēl ir par agru iet prom no Zemes, neskatoties uz to, ka tu esi gatava un izpildījusi visu, ko Dvēsele bija iecerējusi pirms iemiesojuma. Lieta tāda, ka visi Dvēseles “kontrakti” ir nosacīti, un tie nav stingri noteikti, citādi jūsu dzīve uz Zemes patiešām līdzinātos cietumam.

Bet man nemaz nav sajūtas, ka man ir laiks iet prom. Bija laiki, kad man to gribējās, bet tagad es atkal sajūtu pieaugošu interesi, es jūtu sevī lielu potenciālu, kuram vēl ir jāatveras, tas “plēš pušu” mani, un man gribas to ātrāk “izliet”.

Jā, mēs, protams, to zinām, jo paši arī vedam tevi. Tava Dvēsele “paplašinās”, “aug” samērā ar iecerētā realizāciju, un to veicina meditācijas, kuras jūs noturat vakaros.

Jo vairāk iegriežas Dvēseles programma un uzdevumi, jo vairāk spēka Dvēsele saņem, kļūst enerģētiski ietilpīgāka. Caur sapni tev lika saprast, ka šī “aiziešana” tev ir jāizlaiž ne kaut kādu cilvēku dēļ, bet tādēļ, lai kļūtu piesātinātāka un apjomīgāka Dvēseles attīstības ziņā, un tas jau ir cits uzdevums un programma, nekā vest aiz sevis grupu. Tev tas tika parādīts “ar apsteidzi”, kā stratēģisks uzdevums, bet tas it nemaz nenozīmē, ka tev tagad ir jānodarbojas tikai ar savu Dvēseli un jāaizmirst par darbu ar grupu. Tā ir viena no tavas pašrealizēšanās šķautnēm.

Bet es taču gribēju “aizbraukt”, tātad tas bija MANS lēmums, bet “augšā” izlēma citādi. Kurš tad vēlējās “aizbraukt”, un kurš – atstāt?

Tavs Augstākais Es gribēja tevi pārvest uz citu līmeni, nodarbinot tevi ar citiem uzdevumiem, bet Augstākie Skolotāji nebūt ne pretēji AEs “balsij” nolēma likt tev priekšā citu attīstības variantu un, konkrēti, atrodoties uz Zemes, tajos pašos apstākļos.

Jā, jā, tā ir eksperimenta turpināšana aiz blīvā “aizsega”. Parādījās iespēja iegūt pieredzes jaunas šķautnes, vadoties pēc visām parādībām un notikumiem, kas pašlaik izvēršas uz Zemes un Kosmosā, pateicoties tam, kas pirmām kārtām notiek tieši uz viņas un, pateicoties tam, ko “radāt” jūs visi un tajā skaitā jūsu grupa – tie, kas meditē.

Jūs skarat esības dziļos jautājumus un kosmiskas problēmas. Mēs redzam, ka jūs neatkāpjaties savā iekšējās pārliecības pilnajā interesē par to, kas “nav redzams ar vienkāršu aci”, ieņemat visai aktīvu pozīciju pret visu notiekošo un manāmi karsti vēlaties būt saimnieki ne tikai uz planētas, bet arī bezgalīgajā kosmosā.

Lūk, tagad tu personīgi, kā pārvadītāja, piedalījies jaunā Galaktiskās izlīdzināšanas lokā, bet vai tu zini, ka tā notiek, vadoties pēc JŪSU attīstītības līmeņa? Un atkal taču, daudzējādā ziņā pateicoties jūsu grupveida meditācijām. Natālijai (Koteļņikovai) nesen tika paziņots, ka tādu grupu, kā jūsējā, uz planētas ir tikai divas (diemžēl), bet, pat pateicoties tādam dalībnieku daudzumam, notiek spēcīgas pārbīdes ne tikai cilvēku apziņā, bet arī visā Kosmosā, šajā gadījumā – Galaktikā.

Jūsu darba laikā jūs izlīdzināt visas savas apziņas un Dvēseles šķautnes, tādā veidā veicinot magnētisko plūsmu, elektromagnētisko lauku, starojumu un daudzu fizisku parādību izlīdzināšanu – izkārtošanu “vienā līnijā” – Kosmosā.

Turklāt jūs tiešā veidā ietekmējat Galaktisko Sauli – galaktikas centru. Jums šķiet, ka jūs izstrādājāt tikai “privātu” jautājumu, lai uzlabotu savu zemes dzīvi, lai kaut ko saprastu un apgūtu, lai “labāk dzīvotu”, bet patiesībā jūs kā Hērakli izkustināt milzīgus enerģijas “bluķus” visā Kosmosā, būdami viņa sūtņi un pārstāvji uz Zemes, kura jums ir ne tikai Mājas, bet arī laboratorija ar plašām pilnvarām, kur dzimst jaunas idejas, plāni, gribas izpaudumi un nodomi, un ar to visu rēķinās viss Kosmoss, jo jūs viņu šeit arī pārstāvat.

Apzināties problēmu globālismu ne tikai uz planētas, bet arī visā kosmiskajā okeānā, mēģināt izmainīt, uzlabot daudz ko “aiz aizsega” – tas ir milzīgs cilvēces progress!

Jūsu grupu gaida jauni Iesvētījumi, un tas ir vēl viens no izšķirošajiem faktoriem, kāpēc tevi neielaida vilcienā” tavā sapnī: uzskati, ka “augšā” nolēma, ka tu vari vēl vairāk, nekā bija iecerēts, un galvenais, ka tu un tavi biedri turklāt, gaidot ko lielāku, izjūt kaut ko līdzīgu “enerģētiskai ekstāzei”, kad notiek tavējā un dievišķā saplūšana, dzemdinot jauno un skaisto.

Jā, jūs izstrādājat un aktivizējat to, kas jums jau ir raksturīgs, bet piešķirot visam jaunu nokrāsu, formu, piesātinot ar savu uguni, jā, tieši ar uguni ne ugunīgajā, bet zemes plānā. Mēs redzam, kā šī ugunīgā plāna daļiņas nokāpj pa sutratmu “lejup” jūsu laukos, izvēršot ap tiem jaunas radījuma telpas.

Jūs varat uz Zemes izdarīt vēl neiedomājami daudz, galvenais – neaizmirstiet DZĪVOT, “nepakarieties” “teorijā” meditācijās, nesiet visu pārveidoto un aktivizēto dzīvē, pašā harmoniskākajā veidā ievijoties “dzīves ritenī”, ienesot jaunas vēsmas Dzīvēs Principā, bet, turklāt paliekot CILVĒKAM ar lielo burtu, nesamainoties vienošanās, piekāpšanās un “saldas dzīves” solījumos.

Ievietojot sevi savienībā ar savu Garu tur, kur jums visvairāk vajadzīgs, kur jūs vislabākajā veidā realizējaties un pildāt Dvēseles uzdevumus, jūs saņemsiet visu, kas jums vajadzīgs, tas ir likums.

Mēs zinām, ka tev un jums visiem gribas kļūt par ĪSTENIEM saimniekiem uz Zemes, ieraudzīt “pelēko” un “tumšo” valdnieku krišanu vēl dzīves laikā, zinām, cik nevienkārši ir apzināties, ka jūs šo laiku tuvināt, bet jūsu atrašanās fiziskajos ķermeņos lēni tuvojas beigām un jūs varat nekļūt par šī fināla lieciniekiem. Bet kas tas ir – uzvaras svinēšana – tā pirmām kārtām ir EGO pašapmierinātība! Tā ka, kā ir izteicies Krajons, svinēsiet debesīs (joks).

Vai Tev vēl ir jautājumi?

Ir vēl jautājums: Ramta apgalvo, ka karmas nav –

“...tas, ko jūs saucat par karmu, – tas nav Dieva likums, tas ir likums tiem, kas tai tic.

Viņi tic, ka par visu, ko viņi izdara dzīvē, viņiem ir jāsamaksā, atgriežoties nākamajā dzīvē.

Karmas likumi patiesībā ir realitāte, bet tikai tiem, kas tiem tic.

Es neatzīstu ne karmu, ne pilnību, jo es tās redzu kā ierobežojumus, nevis atalgojumus. Es atzīstu tikai Visbūtību, kurai pilnīgi nav likumu un ideālu, kas traucē kļūt par sevi pašu, kļūt par Dievu. Visbūtības izpratnē tev dzīvē nav jādara nekas, izņemot vienu – jādara tas, ko tu gribi. Ja tu gribi pieņemt mācību par karmu, tad tā ir tava izvēle un tavs radījums tavai paša pieredzei. Bet saproti, meistar, ka tu esi radījis sev ierobežota spēka un atmaksas ilūziju. Tas ir tavs liktenis: atzīstot to, kas tiek saukts par karmu, kļūt pa savas paša ierobežotās domāšanas gūstekni.”

Un tālāk es sniegšu citātus no čenelinga ar Debesu Tēvu par karmu[1].

“Karma kopumā ir programma cilvēka-indivīda dzīvei uz planētas.

Karma nav atmaksa, bet dzīves process. Un cēlonis rada sekas, lai kur jūs neatrastos – pat ugunīgajā līmenī. Un, lai kā jums negribētos domāt, lai kā negribētos “aizvākt” vai “izšķīdināt” karmu – ja reiz jūs radāt, tad katra darbība rada nākamo. Karma māca, kā radīt un dzemdināt no sevis – sevis un savu darbību rezultātā.”

Ko jūs teiksiet sakarā ar šiem diviem atšķirīgajiem redzes viedokļiem par karmu?

Ko mēs varam teikt? Tās patiešām ir nedaudz atšķirīgas pieejas šim jautājumam.

Ramta ir brīvi mīloša un brīvi domājoša būtība, kura izgājusi, tā teikt, caur cilvēka apziņas tapšanas tīģeli. Viņam ir liela praktiskā dzīves pieredze, un viņš karmu uztver kā ierobežojošu likumu, bet Tēvs uzsver, ka tā ir programma, kuru radījusi cēloņsakarības saikne.

Pirmais solis uz Zemes jau rada sekas un tātad programmu tālākai attīstībai un darbībai. Vai tu tai tici, vai nē, vai gribi saukt to par “karmu” vai citā vārdā, tas VIENMĒR darbojas! Ramtam pie tā ir nedaudz “arhaiska” pieeja, viņš grib aiziet no apzīmējuma “pienākums, likumība”, dot brīvību visatļautībai attīstībā, lai izvairītos no šīs ‘likumības” pinekļiem pat domās.

Nu ko, viņam savā ziņā ir taisnība un nav taisnība vienlaikus. Ko tu pati izvēlies?

Es izvēlos gan vienu, gan otru. Gribas savietot šīs divas pieejas, bet, nepārkāpjot “Viena Likumu”.

Nu, veikli tu izgrozījies, malacis! Labi, šodienai jautājumu pietiek?

Jā, es jums pateicos, un uz tikšanos!

 

Pievienots 31.05.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/obraschenie-voznesennich-vladik-s-siriusa

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1550-karma-programma-cilveka-dzivei-uz-planetas (Tulk. piezīme)