Print

Авторы разные – Отзывы декабря 2017

Dažādi autori - 2017. g. decembra atsauksmes

18 01 08 01

Sveicināti, Natālija!

Ļoti gribas izteikt Jums milzīgu pateicību par Sanata Kumaras Klubu 23. decembrī.

Atsevišķa pateicība Tatjanai Čujevai (Татьяна Чуева) par burvīgajām praktiskajām meditācijām. Tas bija tik vienkārši un tajā pašā laikā ļoti efektīvi. Pateicos!

Bet īpaša pateicība par Dmitrijam Hvorostovskim veltīto programmu. Tas ir mans iemīļotais dziedonis! Es ar sajūsmu vienmēr skatos un klausos visus viņa koncertus. Operu ārijas, romances, kara gadu dziesmas, programma “Deja Vu”, jebkuras dziesmas – viss ir augstākajā līmenī!

Kad kļuva zināms par viņa šausmīgo diagnozi, es domāju, ka viņu jau nu gan spēs glābt. Bet pēc tam, kad Internetā ieraudzīju viņa atvadu koncertu Krasnojarskā, ieraudzīju izmainījušos ārieni, es vienkārši izplūdu asarās. Dmitrija Hvorostovska nāve satrieca gandrīz kā tuva cilvēka nāve.

Pārņem lepnums, ka šis satriecoši talantīgais cilvēks ir mūsu krievu sibīrietis!

Var nožēlot, ka dzīves laikā viņš neatrada Dievu… Bet viņš atstāja visiem mums tādu radošu mantojumu, ka cilvēki to varēs baudīt vēl ilgus, ilgus gadus. Gaiša piemiņa Dmitrijam Hvorostovskim.

Ne mazāk svarīga un interesanta bija Kluba trešā daļa – par laiku, par to, cik svarīgi ir zināt mērķi mūsu klātbūtnei uz Zemes, par savu misiju un tās pildīšanu. Ļoti patika visas filmas!

Natālija! Vēlreiz pateicos no visas Sirds!

Ar mīlestību, Nadežda!

18 01 08 02

Labvakar, Natašeņka! Es pateicos jums par šodienas tikšanos (klubā 17.12.23) Es pirms tikšanās jutos slikti. Sirds un asinsvadi lika par sevi zināt. Šodienas nodarbības mani tā uzlādēja, ka, kad es izgāju uz ielas, man sāka likties kopā rindiņas pasakai. Un man uzreiz gribējās to uzrakstīt. Sākumā dzejolis, kuru atradu internetā.

А я за Жизнь! За нашу с вами жизнь,

Что Господом дарована однажды...

И в смуты час он шепчет мне: "Держись"

И также беспокоится о каждом...]

 

Добра не отыскать в жестоком зле...

Войной не победить души тревогу...

А я за мир!!! За мир на всей земле!

За дружбу, за любовь, за веру в Бога...

Bet es par Dzīvi! Par mūsu ar jums dzīvi,

Ko Dievs Kungs reiz dāvāja…

Un ķildas stundā viņš man čukst: “Turies”

Un tāpat satraucas par katru…

 

Labo neatrast asā ļaunumā…

Karā neuzvarēt dvēseles trauksmi…

Bet es par mieru!!! Par mieru uz visas zemes!

Par draudzību, par mīlestību, par ticību Dievam…

 

Irina Smarina (Ирина Самарина) – Labirints https://www.stihi.ru/avtor/labirint1

Pasaka

18 01 08 03

Reiz dzīvoja zēns. Viņš ļoti gribēja, lai visi cilvēki būtu laimīgi. Lai nebūtu asaru un bēdu, un visi priecātos un būtu laimīgi.

Un par to ļoti sapņoja.

Un kādā jaukā dienā viņš nolēma pajautāt Dievam: “Ko viņam vajag izdarīt, lai cilvēki būtu laimīgi?”

18 01 08 04

Dievs zēnam atbildēja: “Tu savu sirdi vari atvērt tā, lai viņa aptvertu visu Visumu. Un tu šajā Visumā ieliksi visus cilvēkus, un viņi savās sirdīs iesūks Dieva Mīlestību. Un kļūs Dievišķi. Pateiksies Dievam un tev par to, ka tu tā sapņoji par laimi visiem cilvēkiem.”

18 01 08 05

Zēns visu izdarīja, kā teica Dievs. Un visi cilvēki atžirga, atvēra savas sirdis pretim cits citam.

Tik daudz prieka sāka līt no viņu sirdīm, ka pat dzīvnieki sāka nākt pie cilvēkiem un arī uzlādēties ar šo mīlestību un prieku. Un visa pasaule pārvērtās. Koki un ziedi sāka cilvēkiem atdot savu mīlestību, garšīgus augļus un ļoti daudz dažādus ļoti skaistus ziedus. Visa pasaule uzplauka lieliskās krāsās, un sāka plūst brīnišķa mūzika.

Visi cilvēki klausījās mūziku, baudīja daudzos ziedus un ieelpoja ziedu aromātu.

18 01 08 06

Baudīja lieliskos garšīgos augļus, kurus viņiem dāvāja daba. Un zēns visvairāk priecājās, ka viņa sapņi ir piepildījušies. Pasaule ir kļuvusi harmoniska, gaiša, un slīkst Mīlestībā un Priekā.

18 01 08 07

Drīz zēns satika ļoti glītu meiteni. Viņi pastaigājās šīs brīnišķīgās zemes dārzos. Stādīja vēl vairāk koku un ziedu un rūpējās par viņiem. Atlidoja putni un ar savām skanīgajām balsīm un čivināšanu saldināja viņu Dvēseles. Visiem bija ļoti labi šajā burvīgajā pasaulē. Beigas.

18 01 08 08

Ar Mīlestību, Emīlija.

18 01 08 02

Sveicināti, Natālija!

Padies par Klubu!

Par pēdējo filmu īpašs paldies! Kvintesence visam…

Par Hvorostovski pirmoreiz uzzināju, kad jūs izlaidāt vēstkopu, ka viņš ir nomiris. Tā ir iznācis, ka es augu uz angļu-amerikāņu rokmūzikas vērtībām, un līdz šim laikam ar akadēmisko mūziku esmu uz “jūs”.

Nesen pārliecinājos, ka talantīgs cilvēks – tas nav sinonīms = harmonisks cilvēks. Drīzāk otrādi. Raugoties uz dziedoni pēdējā filmā un klausoties dziesmu, viņa acīs nolasāmas visuma mēroga skumjas.

Kad Jūs stāstījāt par to, kā Jūs viņu atbrīvojāt… Un ja nebūtu Jūs, kurš viņu tad glābtu?

Tā ir viena no pašām neatklātākajām tēmām – dvēseles fragmenti – klaidoņi. Jūs esat atbrīvojusi dažus no viņiem, vēl kāds ar to nodarbojas. Kāds ir galīgais liktenis tiem, kuri neprot palūgt palīdzību? Maikls Ņūtons (Michael Newton) līdz šim laikam man paliek kā pamats jēdzieniem par dzīvi starp dzīvēm. Dvēseles-klejotājas viņa shēmā neiekļaujas.

Vēlreiz Laimīgu Jaungadu!

Ar Mīlestību

Jānis

 

Natālijas Koteļņikovas privāta atbilde:

Jāni, es jūs arī apsveicu ar Jauno Gadu un Ziemassvētkiem!

Lai nostiprinās veselība un laika ir tik daudz, kā gribētos!

Es viņu tikai nedaudz augstāk pacēlu, neglābu. Tur viņam ir labāk.

Lai mūsu būtu pēc iespējas vairāk, tad arī nevienu glābt nevajadzēs.

Vēlu Laimi!

18 01 08 02

Sveicināti, Natālija! Pieņemiet manus apsveikumus sakarā ar jauna cikla, jauna gada sākšanos (pēc slāvu kalendāra jaunais gads iestājas 21.–22. decembrī, Koljādas (Коляда) svētkos), un pieņemiet Pateicību par Jūsu darbību cilvēku un Zemes labā mūsu šajā nevienkāršajā, bet apbrīnojami interesantajā laikā!!!

Un vēl man ir jautājums Jums: es strādāju ar bērniem, un man ir savi bērni, es redzu, ka pašlaik nāk ļoti daudz stipru un augstu frekvenču Dvēseļu (no augstākajiem plāniem), bet nez kāpēc daudzi no viņiem klausās mūsdienīgo zemas frekvences mūziku (kā saka mans dēls, jūsu mūzika iedzen mani depresijā), un viņam patīk reps utt., un es uzdevu sev jautājumu, un negaidīti atnāca tāda doma: varbūt viņi, klausoties šo mūziku, velk uz virsmu izpausties zemām vibrācijām, kuru daudz ir sakrājies uz mūsu planētas, un, klausoties to, tas ir, laižot caur sevi, izdedzina šīs vibrācijas vai neitralizē tās, tādā veidā palīdzot mūsu planētai? Kā to apzināti darīja, piemēram, Anastasija, un viņi varbūt to dara neapzināti? Vai tā var būt, vai nē? Kā jūs domājat?

Ar pateicību, Nadežda A.

18 01 08 02

Sveicināti, Natālija Nikolajevna!

Pirmkārt, gribu pateikties par lielisko materiālu papildus 6. nodarbībai. Pēc mana ieskata, nodarbības Skolā kļūst enerģētiski piesātinātākas un ar augstām vibrācijām, tas ir, gaisma sablīvējas, bet matērija kļūst retinātāka, tajā pašā laikā sazemējums nekur nepazūd, un mēs arvien vairāk iesakņojamies Vienotībā caur Zemes kodolu un izejam uz Ss enerģijām un pat augstāk. Mēs arvien vairāk jūtam savu dziļumu un paplašināmies līdz visuma mērogiem. Atkārtošos, tā ir mana personīgā uztvere, bet domāju, ka daudzi no mūsu grupas man piekritīs, tāpēc ka sajūtas nepiemānīsi.

Neapšaubāmi, sasnieguši kursa vidu, mēs esam kļuvuši apskaidrotāki, vairāk apzinošies, mūsos ir kļuvis vairāk mīlestības, pateicoties tām garīgajām un enerģētiskajām praksēm, kuras tika dotas nodarbībās, neskatoties uz to, ka daudzi bija jau pietiekami informēti, enerģētiski attīstīti un, iespējams, izgājuši ne vienu vien treniņu un pat ezotērikas skolu. Jo būtība taču nav tajā, lai piepildītu sevi ar zināšanām, kaut arī tas ir svarīgi, bet tajā, lai iemācītos jutīgu pasaules uztveri, prasmi atšķirt enerģijas/vibrācijas, iemācītos ar tām strādāt, kļūtu par meistariem, bet galvenais, kļūtu viengabalaini. To visu sniedz Sanata Kumaras Skola un jūs, kā šo zināšanu un enerģiju pārvadītāja. Dzīvie čenelingi no Augstākajiem Garīgajiem Skolotājiem un Augšupceltajiem Meistariem pastāvīgi baro mūs ar enerģijām/vibrācijām no ugunīgajiem plāniem, iniciējot apziņas transformāciju un viņas evolucionāro izaugsmi.

Es nenogurstu pateikties saviem garīgajiem audzinātājiem, AEs un dvēselei par to, ka viņi palīdzēja man pieņemt lēmumu un izdarīt apzinātu izvēli – iziet apmācību Augšupcelšanās Skolā. Es esmu pateicīga arī jums, Natālija Nikolajevna, par jūsu izglītojošo darbu, par pacietību un spēju pasniegt vienkārši un pieejami jebkuru sarežģītu materiālu, kā arī par ļoti dzīvo atsaukšanos uz visām vēstulēm un jautājumiem, kurus mēs uzdodam.

Ar Mīlestību, Valentīna.

18 01 08 02

Labdien, Natālija Nikolajevna!

Pateicos par ātro atsaukšanos uz manām vēstulēm! Esmu pateicīga, ka čenelingi, kuri nāk pa manu kanālu, jūs ieinteresēja. Man nemaz nav vajadzīga uzslava, jo saprotu, ka tas nav tikai manas pašreizējās personības nopelns – tieši par šo man ir vismazāk ilūziju, – bet rezultāts dvēseles attīstībai visā atrašanās periodā uz Zemes visos iemiesojumos, kā arī citās Visuma pasaulēs, par ko es it nemaz nešaubos, tāpēc ka zināšanas, kuras man sniedz mani garīgie skolotāji, ir tikai atmiņas par to, ko es Zinu, un tieši caur saziņu ar viņiem es daudz uzzināju par sevi kā par enerģētisku būtību.

Jo dvēsele nešaubās, tāpēc ka viņa vienmēr atrodas sakaros ar savu Ģimeni. Tie ir tie apziņas ierobežojumi, kuri, būdami klātesoši mūsos DNS-imprinta līmenī un ir sava veida ieejas biļete iemiesojumā un uzdevumi, kurus nepieciešams atrisināt atrašanās uz Zemes laikā, neļauj atslābināties un vienā vai otrā veidā atgādina par sevi. Ne velti dvēsele plāno tos daudzos aspektos iepriekš, vēl pirms iemiesojuma, neskatoties uz to, dažus no tiem mēs paši sev radām, neapzinoties, ko radām pašreizējās dzīves laikā.

Tomēr šis jautājums ir ļoti daudzšķautņains, un to interpretēt var dažādi, atkarībā no tā, cik apzinošies mēs esam un cik pavirzījušies pa savas apziņas attīstības ceļu. Laiks jau arī man kā personībai uzticēties savai dvēselei, saviem AEs un audzinātājiem, kā arī nebaidīties kļūdīties – jo mēs taču mācāmies no kļūdām, iegūstot pieredzi un viedumu.

Tomēr reizēm gribas atgriezenisko saiti no ārējās pasaules. Tādejādi mēs nostiprināmies savā ticībā un sava izvēlētā ceļa pareizībā, kā arī tajā, ka ir domubiedru un radniecīgu dvēseļu atbalsts. Vēlreiz pateicos par visu un vienkārši par to, ka jūs esat. Ar Mīlestību, Valentīna.

18 01 08 02

Nataša, sirsnīgi pateicos tev par kārtējo personisko konsultāciju ar mani! Pateicos par palīdzību manas dvēseles pazaudētās daļas atrašanā un atgriešanā. Kad bija pagājušas dažas dienas, līdz ar dvēseles daļas atgriešanos, es sajutu jaunu dzīvības spēku spēcīgu pieplūdumu. Elpošana stabilizējās, elpas trūkuma lēkmes izbeidzās. Cik lieliski ir justies, kad tu elpo ar pilnu krūti! Apmeklējot baseinu, es atkal izbaudu ūdens stihiju, tajā es pašlaik jūtos kā zivs ūdenī! Man ir aizgājušas bailes no ūdens – briesmas noslīkt. Ir atgriezusies pārliecība par sevi, par saviem spēkiem. Elpoju pilnu krūti – viegli un brīvi! Sajūtas visā ķermenī ir tādas – it kā būtu atgriezusies tā dvēsele daļa, kura ir atbildīga par manu iekšējo pilnību, un tas tā ir! Pateicos pašam tuvākajam man gara ziņā cilvēkam – manai dzīvesbiedrei par atbalstu un palīdzību visā!

Ļoti pateicamies tev par lieliskajiem vebināriem! Sekmes visā! 18 01 08 09   18 01 08 10

Nikolajs un Tatjana, Čeļabinska

18 01 08 02

Atsauksme Svetalanai Tumanovai uz manu izsūtni Svetlanas grāmatas skolniekiem ar norādēm uz viņas dzeju.

Sveicināti, dārgā Svetlana!

Pat Jūsu vārds atspoguļo jūsu Dvēseles gaismu. Es gribu izteikt savu sajūsmu par Jums! Jūs esat pilnīgi apbrīnojama sieviete, ar satriecoši jutīgu iekšējo pasauli! Jūsu dzeja pārsteidz ar savu dziļumu un absolūto atklātību. Tajā ir tik daudz vieduma un mīlestības. To gribas pārlasīt reizi pēc reizes.

Izlasīju jūsu grāmatu “Izdziedināšanās ar redzēšanas gaismu” (“Исцеление светом прозрения[1]”). Milzīga pateicība par viņu. Viss ir ļoti vienkārši izklāstīts, ar mīlestību un vēlēšanos pievērst lasītāja uzmanību pašam sev: un kas ir iekšienē?

Un tu sāc darboties tūlīt pat lasīšanas laikā: gan apzināšanās ieslēdzas, gan sirds atveras.

Gribas pārskatīt visu savu dzīvi un izlabot to, kas iespējams.

Vēlreiz pateicos Jums no visas sirds!

Ar mīlestību!

Nadežda Ananjeva

 

Pievienots 08.01.2018

http://www.sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-dekabrya-2017

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. Свет прозрения. Путь к вознесению http://www.ozon.ru/context/detail/id/7391559/ (Tulk. piezīme)