Print

Полезная книга для всех

Noderīga grāmata visiem

 

Atsauksme par Faļejeva Alekseja Valentinoviča (Фалеев Алексей Валентинович) grāmatu

Slaiduma Maģija (Магия Стройности)

 

Aptaukošanās pieder tai grupai saslimstību, kuras līdz ar alkoholismu un tabakas smēķēšanu ir kļuvušas par komerciālas ekspluatācijas priekšmetu. Tūkstošiem priekšlikumu cīņai ar aptaukošanos, neticamas reklāmas, piemēram, mīnus viens kg diennaktī, dažādas tējas, zāles, maisījumi, diētas, supersistēmas, krēmi, tīrīšanas, aparāti un jostas novājēšanai, Kremļa tabletes, psihoterapijas metodes un daudz kas cits – lūk, ne tuvu pilns uzskaitījums piedāvājumiem cīņā ar lieko svaru.

Ir saskaitīts, ka tikai diētu vienu pašu ir vairāk par tūkstoti.

Tirgus ir piepildīts ar simtiem, ja ne tūkstošiem grāmatu, kuras piedāvā savu pieeju aptaukošanās ārstēšanai.

Šīs literatūras vidū Alekseja Valentinoviča Faļejeva grāmata ieņem īpašu vietu.

Pirmām kārtām es gribu atzīmēt lietpratīgo pieeju no fizioloģijas skatpunkta. Autors nevis vienkārši aprobežojas ar faktu konstatēšanu, bet detalizēti aplūko gremošanas sistēmas, paša gremošanas procesa fizioloģiju, un, balstoties uz to, aplūko daudzās eksistējošās sistēmas un pieejas aptaukošanās problēmai.

Paskaidrojis barošanās kaloriju sistēmu, autors pāriet pie šobrīd vispopulārāko diētu aplūkošanas, piemēram, barošanos pēc Montiņjaka, Atkinsa diētu, tā ir tā pati laikraksta „Комсомольская правда” plaši izreklamētā „Kremļa diēta”, diētu pēc asins grupas, kā arī veģetārismu, svaigēšanu un badošanos.

Nepašaubāms autora nopelns ir liekā svara problēmas biznesa aplūkošana. Daudzi mūsu laikraksti ir pilni ar sludinājumiem par burvju tabletēm novājēšanai. Pastāvīgi parādās jauni preparāti, kuri īsā laikā garantē atbrīvošanos no liekajiem kilogramiem. Atzīmēšu, ka ar to grēko pat daži medicīnas centri.

Īpaši gribu pasvītrot uzsvaru uz darbu ar zemapziņu. Šis svarīgais aspekts bieži paslīd garām daudziem autoriem, bet daži to vienkārši nenovērtē. Grāmatā tai tiek veltīta īpaša vieta, un galvenais, ka tiek doti konkrēti padomi, kā nepieciešams strādāt ar zemapziņu.

 

Medicīnas centrs “Iņ un Jan” Lielajā Novgorodā jau vairāk nekā 16 gadu nodarbojas ar aptaukošanās problēmu. Centra pacienti ir ne tikai Krievijas, bet arī ārvalstu pilsoņi. Mūsu pētījumi rāda, ka visbiežāk ne endokrīnās patoloģijas aptaukošanās cēloņi ir traucējumi aizkuņģa dziedzera, aknu, tievās un resnās zarnas sistēmās.

Kāpēc gan šūnas sāk uzkrāt taukus? To veicina esošā patoloģija un tas, ko mēs saucam par organisma piesārņotību. Visvairāk sārņu atrodas starpšūnu šķidrumā. Lūk, kāpēc, kā pareizi raksta A. V. Faļejevs, dažādās tā saucamās attīrīšanas nedod pozitīvus rezultātus.

Sārņi traucē barojošām vielām iekļūt šūnās, tiek traucēta mikroelementu, vitamīnu, hormonu un vairuma zāļu ienākšana.

Ko gan šūna darīs, lai nodrošinātu sevi ar barību? Viņa absorbēs enerģētiski ietilpīgākos taukus, nevis olbaltumvielas un ogļhidrātus. Vēl jo vairāk, ka taukus var nolikt rezervei un nepieciešamības gadījumā tos var izmantot. Tauku uzkrāšanas process tad arī ved pie aptaukošanās.

Kā gan ārstēt aptaukošanos? Kā mums iesaka A. V. Faļejevs, bet mēs tam pievienojam diagnostiku, kura ļauj noteikt organisma traucētās sistēmas, un dziļu organisma attīrīšanu. Balstoties uz diagnostiku, mēs varam ārstēt traucētās sistēmas. Tam tiek pielietota noteikta sešu reižu barošanās sistēma, korejiešu Suczi-Čimsur (Суцзи-Чимсур; Sooji Chim) terapija, adatu terapija, psihopunktūra, homeopātija, fitoterapija, ajūrvēdiskā ārstēšana u.c.

Lai atjaunotu aizkuņģa dziedzeri, mēs uz īsu periodu nosakām diētu ar zemu ogļhidrātu līmeni.

Aptaukošanās ārstēšanas process ir ilgstošs un sarežģīts, taču mūsu prakse rāda, ka pilnīgi iespējams. Un šajā nozīmē A. V. Faļejeva grāmata ir vērtīgs mācību līdzeklis šīs problēmas risināšanā.

Grāmata ir uzrakstīta lieliskā izklāstā, viegli lasās, un tai ir praktiska ievirze. Neapšaubāmi, tā būs noderīga tiem, kas vēlas atbrīvoties no liekā svara, un tiem, kas nodarbojas ar šīs patoloģijas ārstēšanu.

 

Glinkmans E.A. (Гликман Э.А.), medicīnas zinātņu doktors, Eiropas Dabas Zinātņu Akadēmijas akadēmiķis, profesors, Novgorodas valsts universitātes (НовГУ) medicīniskās izglītības institūta refleksoterapijas kursa vadītājs, akupunktūras Patrons, Psihopunktūras un austrumu medicīnas akadēmijas “Iņ un Jan” (“Инь и Ян”) Prezidents, centra “Iņ un Jan” ģenerāldirektors.

 

Grāmatas saturs:

 

1. daļa. Kā novājēt.

Barošanās kaloriju teorija.

Uzdevumi novājēšanai.

Uzdevums Nr. 1. Pats fizioloģiskākais fiziskās slodzes režīms

Uzdevums Nr. 2. Darbs ar zemapziņu

Uzdevums Nr. 3. Prolongētā vingrošana

Uzdevums Nr. 4. Ikdienas aknu tīrīšana

Uzdevums Nr. 5. Vannas procedūras

Uzdevums Nr. 6. Pazeminām apetīti

Kā aerobika traucē novājēšanu.

2. daļa. Kā nevajag vājēt.

Mišela Montiņjaka (Michel Montignac) metode.

Atkinsa diēta (Atkins diet) (tā ir tā pati “Kremļa diēta” (“кремлевская диета”)).

Diētu kaitīgums.

Badošanās.

Veģetārisms un svaigēšana.

Tabletes novājēšanai.

Cukura aizstājēji.

Krēms novājēšanai.

Vibromasažieri.

Miostimulatori.

Bodiflekss.

Organisma “tīrīšana”.

Noslēgums.

 

Lejupielādēt grāmatu[1]


 

Жолондз М.Я. Книги онлайн

http://www.koob.ru/jolondz_m/

Вегетарианство. Загадки и уроки, польза и вред

Выведение камней и отложений из организма

Единственная правда об астме

Инфаркт и стенокардия начинаются... в легких!

Лишний вес. Новая диетология

Новая практика исцеления рака

Новый взгляд на гипертонию: причины и лечение

Новый взгляд на остеохондроз: причины и лечение

Победить остеохондроз

Рак практика исцеления и профилактика. Лечение ядами

Рак: только правда

Сахарный диабет. Новое понимание

Щитовидная железа. Выход из тупика

 

Izsūtīts 03.07.2017

Sanata Kumaras vietnes vēstkopa

Izsūta Natālija Koteļņikova

e-pasts This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Pieejama arī http://www.koob.ru/faleev_a/magiya_stroynosti (Tulk. piezīme)