Ольга Шмидт - Мои впечатления о ретрите

Olga Šmidta - Mani iespaidi par retrītu

17 06 30 01

Gribu izteikt savu sajūsmu un bezgalīgu pateicību Natālijai Nikolajevnai un Vladimiram par retrītu, kurš noritēja viņu piepilsētas mājā Kosulino no šī gada 18. līdz 25. jūnijam.

Mana iepazīšanās ar Natāliju Nikolajevnu notika 2015. gada oktobrī seminārā, kurš noritēja Astanas pilsētā Kazahstānā. Seminārā es uzzināju daudz jauna par čakru tīrīšanu, kā aizsargāt auru, kā tīrīt kanālus un dibināt sakarus ar Augstāko Es. Kopš tā laika es pastāvīgi esmu apmeklējusi tiešsaistes vebinārus, lasījusi Natālijas grāmatas un apmeklējusi nodarbības klubā, tas ir, esmu vienmēr bijusi šajā dievišķajā plūsmā.

Tikko kā aprīlī parādījās informācija, ka jūnijā noritēs retrīts saulgriežu periodā, es uzreiz uz to pierakstījos un nevarēju vien sagaidīt, kad aizbraukšu. Mani uzreiz pārsteidza mājīgums un siltums mājā. Bija vēl viesi no Krievijas, Ukrainas un Latvijas. Mēs uzreiz iepazināmies un visi sadraudzējāmies.

Nākamajā dienā mums tika noorganizēta ekskursija pa pilsētu ar lielisku gidi Helēnu, kura mūs iepazīstināja ar pilsētas ievērojamajām vietām, mēs apmeklējām Dievnamu uz Asinīm (Храм на Крови; Church of All Saints, Yekaterinburg), kurā tika nošauta cara Nikolaja II ģimene. Palika neaizmirstami iespaidi.

17 06 30 02

Mūsu agrais rīts ik dienas sākās ar Divdaivu ginka (Ginkgo biloba) zāles uzlējuma dzeršanu, acu skalošanu un pilināšanu tajās, pēc tam mēs dzērām svaigi spiestu apelsīnu, ābolu un burkānu sulu un gājām vingrot uz terases. Pēc vingrošanas mēs visi kopā gājām gatavot brokastis. Pēc brokastīm vingrinājām acis un kaklu, pēc tam noritēja dziedinošs seanss ar Diženo Dievieti.

17 06 30 03

Līdz pusdienām mums bija satriecoša pastaiga pa mežu, kurā valdīja neskartas dabas klusums un bija neparasti tīrs svaigs gaiss! Pēc pastaigas mēs saskanīgi gatavojām pusdienas, dzērām Divdaivu ginka zāles uzlējumu, pilinājām acīs un vingrinājām tās. Pēc pusdienām bija klusā stunda, bet vakarā noritēja seminārs.

Svētdienas vakarā mums bija seminārs „Piedošanas prakse” pēc Aleksandra Svijaša (Александр Свияш; Alexander Sviyash) prakses. Natālija Nikolajevna katram dalībniekam uzdāvināja disku ar šīs prakses ierakstu patstāvīgam darbam ar piedošanu.

17 06 30 04

Pirmdienas un otrdienas vakarā mēs mācījāmies seminārā „Darbs ar bailēm”, pēc kura aizgāja bailes un dvēselē iestājās miers.

17 06 30 05

Otrdien mēs gatavojāmies sagaidīt saulgriežus – neprecējušās meitenes pina vainadziņus līgavaiņu piesaistīšanai. Vakarā gājām uz dīķi, iededzām ugunskuru un, skanot šamaņu mūzikai, savienojāmies ar uguns stihiju! Un visi sāka lēkt pāri ugunskuram. Bet daži pēc tam staigāja pa oglēm.

17 06 30 06

Puiši izpeldējās dīķī, meitenes meta vainagus kokā, nodomājot savas pašas ilgotākās vēlēšanās!

Nākamajā dienā – trešdien, mums bija Saulgriežu (Солнцеворот) meditācija un ceremonija – ūdens un uguns savienošana!

17 06 30 07

Bet vakarā mums noritēja divu dienu seminārs „Akašas Hronikas”, kurā katrs varēja uzzināt savu pašu labāko iemiesojumu un savienoties ar to tēlu.

Ceturtdienas rītā mūsu viesis no Ukrainas Jevgēņijs novadīja brīnišķīgas jogas rīta nodarbības, pēc kurām mums sākās klusēšanas diena.

17 06 30 08

Katrs iegremdējās sevī, un, neskatoties uz klusēšanu, visi cits citu saprata un spēja pagatavot pusdienas un vakariņas, bet vakarā mums turpinājās seminārs „Akašas Hronikas”, kurā katrs varēja uzzināt savu misiju šajā zemes iemiesojumā.

 

Piektdien pēc pusdienām mums noritēja meditācija „Lemūrijas atjaunošanās Templis”. Meditācija noritēja Alanas (Алана) lieliskās balss pavadījumā. Tā kā tā ir piektās dimensijas prakse, bija maģijas un burvestības sajūta! Un bija satriecoša atjaunošanās sajūta!

Piektdienas vakarā sākās divu dienu seminārs „Čenelings”.

Nedēļas laikā ar katru retrīta dalībnieku tika novadīta personīga konsultācija ar Natāliju Nikolajevnu, kurā tika konstatētas un atrisinātas personiska rakstura problēmas.

Sestdienas rītā mums notika ilgi gaidītais „Augšupcelšanās Krēsls”, kurā bija garīgi augsti skolotāji, kuri atbildēja uz jautājumiem un palīdzēja risināt problēmas. Katrs dalībnieks saņēma svētību un garīgu izaugsmi turpmākajā dzīvē.

17 06 30 09

Neskatoties uz piesātināto tempu garīgajos semināros, mēs visi saliedējāmies vienā draudzīgā ģimenē – paspējām gan pastaigāt pa mežu lietū, gan pagatavot garšīgu ēdienu un no sirds parunāties cits ar citu, pasauļoties, un vēl divreiz apmeklējām baseinu ar saunu un turku pirti. Visi bija pilnīgā pozitīvā! Bija pilnīgs garīgas izaugsmes un fiziskas atslābināšanās savienojums, no kura visi saņēma lādiņu visam gadam!

Ļoti ceru uz jaunu tikšanos nākamajā gadā!

Ar mīlestību Olga Šmidta,

Karaganda, Kazahstāna

 

Pievienots 30.06.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/moi-vpechatleniya-o-retrite

Tulkoja Jānis Oppe