Владимир Мазниченко - Эзотерическая энциклопедия

Vladimirs Mazničenko - Ezotēriskā enciklopēdija

Ezotēriskā enciklopēdija

no filozofa-tehnokrāta

17 05 20

Autors Vladimirs Mazničenko

Sveicināti, dārgā Natālija! Sen es ar Jums neesmu sazinājies, bet labprāt apmeklēju Jūsu vietni un bieži atrodu tur sev noderīgu informāciju, par ko izsaku savu patiesu pateicību. Esmu pabeidzis mācību līdzekļa sesto daļu un, atceroties Jūsu lūgumu dalīties savās domās un vēlējumos, nolēmu pasniegt savu redzes viedokli (no tehnokrāta pozīcijas). Pēdējo notikumu iespaidā atcerējos Jūsu ideju par Kristus-apziņas Savienības radīšanu. Neskatoties uz to, ka toreiz šī ideja neatspoguļojās juridiski noformētas organizācijas veidā, es domāju, ka šajā momentā tā realizējas virtuālajā telpā ar daudzu subjektu pūliņiem, pa lielākai daļai zemapziņas līmenī. Turklāt katrs subjekts formē savu paša pasaules uzskatu, bieži pat nenojaušot, ka ienes savu pa spēkam esošo ieguldījumu vispārējā egregora formēšanā.

 

Es domāju, ka tādā veidā var saformēties jauna cilvēku paaudze ar jaunu pasaules izpratni, kas savukārt ļaus radīt jaunu realitāti paralēli eksistējošai. Dabiski, ka pirmajā etapā virtuālajā telpā, un tālāk jau pēc situācijas, – ar pāriešanu uz jaunu fizisko plānu vai uz citu Globusu. Bet mani vairāk interesē jaunās apziņas formēšanās jautājums, un gribu pievērst Jūsu uzmanību dažiem šī procesa momentiem.

Es neesmu pārliecināts, ka Jums atradīsies laiks un vēlēšanās iedziļināties manis piedāvātajā materiālā, vēl jo vairāk, ka tas ir diezgan apjomīgs un ne gluži Jūsu vietnes formātā, taču, pat pārskrienot ar acīm, var noteikt jaunā pasaules uzskata formēšanās nosacījumus. Turklāt, ja skatāmies caur Jūsu skolas mācības prizmu, tad var atrast ļoti daudz kopīgu uzskatu (tikai citā rakursā un citā terminoloģijā):

Pirmkārt, ko piedāvā Krievijas zinātne: http://www.trinitas.ru/rus/doc/0001/005b/00011827.htm

Otrkārt, jauna praktizējoša filozofa (faktiski autodidakta, kuram nav titulu un kurš ir V.I. Vernadska (Вернадский, Владимир Иванович) mācības par noosfēru piekritējs) pasaules uzskats: https://www.youtube.com/watch?v=-YrfTfcqvhk

Treškārt, piedāvāju uzmanībai mācību līdzekļa sesto daļu (kaut gan tā var būt arī pirmā).

http://sanatkumara.ru/downloads/Chast`6.Kosmicheskie-faktory`-vliianiia.docx[1]

 

Ar cieņu, Vladimirs.

 

PS. No NK: Visiem iesaku izlasīt Vladimira darbu (trešo norādi) – tā ir ezotērikas enciklopēdija, no Blavatskas stanciem līdz mūsdienu čeneleru atklājumiem.

 

Pievienots 20.05.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/ezotericheskaya-entsiklopediya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat.http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Downloads/VM_Kosmiskie_faktori_un_ietekmes_rus.doc (Tulk. piezīme)