Print

Очищение крови

Asins attīrīšana

Seanss ar Diženo Dievieti 06.06.19.

22 01 08

Es atradu ierakstu ar vecu seansu ar Diženo Dievieti, kurš nebija publicēts. Domāju, ir noderīgi atcerēties, kā mēs nodarbojāmies ar fizisko ķermeni savā laikā. Ar mums tika daudz eksperimentēts.

 

Dārgā Diženā Dieviete, lūdzu šodien veikt ar mums seansu!

DD: Šodien:

- mēs tīrām asinis,

- aktivējam sarkanos ķermenīšus,

- vācam prom no asinīm piesārņojošas vielas, ķīmiskos piesārņojumus, cukuru un parazītus.

Katrā no mums eksistē parazitārs komplekts. Tās ir šūnas-parazīti, tie ir tārpi, sēnes un baktērijas. Jūs atrodaties relatīvā simbiozē ar viņiem, un neviens uz Zemes nevar palielīties ar fiziskā ķermeņa absolūtu tīrību. Cita lieta, ka organisma periodiska tīrīšana vienmēr ir noderīga. Šodien mēs ķersimies pie attīrīšanas no baktērijām lauka līmenī. Tā būs organisma viļņveidīga apstrāde. Mēs pamēģināsim jums novākt dažas baktērijas un pēc tam paskatīsimies, kā un kas jums būs.

Gribu teikt, ka arī holesterīns uzkrājas tajās vietās, kur uzkrājas baktērijas. Tāpēc daļēji tā ir cīņa ar piesārņojumu-holesterīnu. Bet tas ir tikai sākuma etaps, jo mums tādus seansus neviens nav veicis, un mēs sekojam ārstēšanas procesiem un to efektivitātei.

***

Es ielīdu internetā un atradu pirmās pagadījušās norādītes:

https://metaphysican.com/eti-produktyi-pomogut-ochistit-sosudyi-2/

http://h-psy.ru/health/ayurveda_krov

Kādreiz tika uzskatīts, ka asinis ir sterilas, ka asinīs nekā nav; patiesībā tur viss ir, viss, kas organismā, ir arī asinīs. Mums ar Vladimiru bija pētījums tumšlauku (темнопольном) mikroskopā, un tur cukurs peld gabaliem, un tur fosforskābe melniem gabaliem peld. Helmintus mēs tur neredzējām, bet cik daudz visa kā mūsu asinīs, izrādās, dzīvo. Tas bija pirms gadiem 10, un mēs toreiz bijām jauni.

***

Atslābināmies…

Uzdodam jautājumus un piedalāmies sarunā. Kā tas viss notiek? Un mani interesē, kā mēs to visu sajutīsim?

Mūsu zinātnieki jau sen nodarbojas ar viļnveida ģenētiku, Garjajevs (Пётр Петро́вич Гаря́ев), piemēram, un citi. Un viņi nodarbojas ar to, ar ko mēs tagad nodarbosimies, lai ieraudzītu, ka viss ir iespējams. Jaunākie pētījumi rāda, ka holesterīnu izstrādā pats organisms, bet bieži ne barības iedarbībā.

Paskaidroju, kā es šo ārstēšanu saprotu. Katram mikroorganismam, piemēram, sēnēm, visvienkāršākajām, helmintiem, ir savi viļņi/vibrācijas, un tagad uz to balstās viļņveidīgā ārstēšana. Parazītisks organisms nebaidās ne no kādām vibrācijām, izņemot no savām paša. Un, kad uz viņu vērš paša vibrācijas, tad parazītiem ir jāatslābst un rezultātā jāiet bojā. Lūk, uz to acīmredzot tad arī būs balstīta ārstēšana šodien…

***

Mēs paceļamies pēc iespējas augstāk. Lai sajustu saikni ar DD un viņas vibrācijām, mums ir jāiet pēc iespējas augstāk uz smalkāku plānu, jāpakļauj sevi apstarošanai. Es jūtu, ka tur gatavojas palīgi, jo tā nav pati DD, bet viņas palīgi, kuri ar viņu strādā. Viņi gatavo kaut kādu izstarotāju. Viņi to noskaņo uz noteiktu vilni. Tā kā mēs nezinām baktēriju nosaukumus, tāpēc mums ir bezjēdzīgi skaidrot, kādas baktērijas mums vāc prom. Skaidrs, ka kādas mūs graujošas baktērijas; ja tās ir noderīgas, tās no mums netiks aizvāktas. Un tālāk viņi mūs skatīsies, varbūt pa naktīm, varbūt pat citās meditācijās, kad mēs esam atvērti kanālā. Kā tas viss notiek organismā, kā viss atkal tiks kompensēts. Un viņi droši vien novērsīs to, kas paliks, vētrainu vairošanos; lai kompensētu floru, vai arī viņas ies bojā. Tas būs kā eksperiments.

Un tagad viņi skaidro, ka ir ļoti svarīgi atvērties, lai ļautu pieeju, un labi atslābināties, lai nebūtu šķēršļu iedarbībai uz asinīm. Kaut kas nonāk zem viļņiem, kaut ko aizsargā organisms. Pagaidām nav nekādas iedarbības. Uzdodiet jautājumus, kamēr notiek noskaņošanās.

Jautājums par baktēriju grupu – saprofītiem.

Saprofīti – tā ir mikroorganismu grupa; viņi barojas ar dzīvo būtņu atmirušajām šūnām, pārstrādā sarežģīta tipa organiskas vielas vienkāršās neorganiskās vielās. Tādējādi šie mikroorganismi spēj nest ievērojamu labumu.

Barojoties ar atmirušajām šūnām, mikroorganismi attīroši iedarbojas uz cilvēka organismu, atbrīvojot viņu no toksīniem un uzlabojot vispārējo pašsajūtu. Nonākot cilvēka ķermenī, aprakstītie mikroorganismi var novērst parazītu negatīvu ietekmi. Veicina šūnaudu sašķelšanos, uz tā rēķina ir novērojama ātrāk barības asimilācija.

Šīs baktērijas, atrodoties ķermenī, nenodara viņam nekādu kaitējumu – gluži otrādi – nes labumu, lai arī nelielu.

Bet, par lielu nožēlu, ārēju faktoru ietekmē baktērijas var sākt uz organismu iedarboties negatīvi, provocējot dažādu slimību rašanos. Tamlīdzīga situācija ir izskaidrojama ar to, ka arī saprofīti izdala dzīvības procesu norises produktus. Un tieši šie produkti var būt bīstami cilvēka organismam, jo mikroorganismi taču barojas ar atmirušajām šūnām, kuras var izraisīt dažāda veida alerģiskas reakcijas. Piemēram, tāds baktērijas veids kā zarnu nūjiņa var izprovocēt tādas slimības kā meningīts, pneimonija, sepse. Visas šīs slimības ir bīstamas tādā ziņā, ka var beigties letāli.

https://parazits.ru/saprofity-i-parazity-chto-eto-i-chem-oni-otlichayutsya/

***

Seanss ar Diženo Dievieti 06.06.19.

Es jūtu, ka jau nāk enerģija, starojoša, īpaša, tā mani ir aptvērusi līdz pat kājām. Gaiši dzeltena, man tā šķiet. Diezgan blīva enerģija. Un šķiet, ka man ir iemirdzējies ēteriskais ķermenis tādā krāsā.

Jūs strādājat ar katras šūnas ēterisko ķermeni, vai jūs strādājat ar šo saprofītu fizisko apvalku?

DD: Mēs strādājam ar saprofītu fizisko apvalku.

Nāk viegls vilnis. Uz jums nāk darbs.

Mēs vienkārši sēžam, vai mums arī ir kaut kā jāpalīdz vai jājūt kaut kas?

Pagaidām mēs vienkārši sēžam. Viņi ir ieslēguši viļņu ģeneratorus, un tos var pamanīt kanāla augšā. Man 8. čakrā ir šie ģeneratori. Pašlaik enerģija pastiprinās. Viņi ir ieslēguši stiprāk. Ja paskatīsieties kanālu uz augšu, tad jūs ieraudzīsiet astrālā šos ģeneratorus, un es jūtu plūsmas ekstremitātēs, uz sejas. Rokas un kājas ir it kā zem viegla sprieguma, bet vienalga ir labi jūtamas.

Vai visiem tagad izdodas, kas atrodas grupā, saņemt šo vilni? Visiem pietika ģeneratoru?

DD: Ģenerators ir viens, un notiek darbs ar klasteri, tāpēc pietika visiem. Asinis tikai visiem ir dažādas, dažādā kvalitātē un atšķirīgi piesārņotas.

Zinātnieki ir pamanījuši, ka sirds asinsrades, sirds slimības utt. ir saistītas ar gaisa piesārņotību no tehnoloģiskajām atbirām, tāpēc tie, kas dzīvo svaigā gaisā, ir vinnētāji no tā. Un, izrādās, kam ir 1. asins grupa, negūst sirds slimības, tāpēc ka viņiem nav tāda gēna, kurš gaisa piesārņojumu sasaista ar sirds slimībām. Tas ir, no asins grupas arī ir atkarīgs, cik mums ir veselīga sirds.

Man viss deg, bet ne stiprs karstums, un ir jūtams enerģijas plūdums.

DD: Mazāk sarunājieties un vairāk klausieties sevi. Vairāk pieņemiet. Atvērtībai un pieņemšanai ir nozīme. Pamata plūsma iet mugurkaula priekšā.

Tagad mainīsies enerģijas parametri. Viņi strādāja ar šūnas kodolu, bet tagad strādās ar apvalku, jo tās ir dažādas vibrācijas.

Vai mēs esam stipri netīri?

DD: Nē, jums viss ir normāli, ir piesārņotāki cilvēki. Bet jūs bieži attīrāties un strādājat ar DD, arī ar Saules Brālību un esat gatavi tādiem apstarojumiem.

Beidzas šī enerģija, iet uz samazināšanos, tikai kājās strādā. Sāk aktivēties Zemes enerģija. Nāk plūsma no lejas. Es palīdzu sev pacelt šo enerģiju.

Cik komfortabla ir šī enerģija? Tā pacēlās augšup sākumā līdz ceļgaliem, pēc tam līdz iegurnim un turpina iet tālāk. Tagad tiek strādāts ar kapilāriem, ar asinsvadiem, jo daudziem asinis ir salipušas.

DD: Kad pienāk izmisums, tad vienmēr sakiet “Viss ir labi”, lai izmisums nesakrātos šajā vietā.

No lejas nāk gaismas fotoni, silta plūsma bez elektriskiem impulsiem. Ir apgaismojies ķermenis KA. Viss sāk mirdzēt man apkārt. Meridiāni ir iegaismojušies. Kam slikti iet rokās, pastrādājiet, palīdziet šai enerģijai tikt cauri labāk. Pastrādājiet ar jebkuru orgānu. Parunājiet ar viņu un nosūtiet papildu gaismas enerģiju.

Pastrādājiet ar aknām, aizkuņģa dziedzeri, sirdi, nierēm un smadzenēm. Katrs izvēlas savu orgānu. Papildiniet enerģiju tajā ķermeņa daļā, kur pēc jūsu sapratnes enerģijas trūkst. Apgaismojiet visu.

DD: Mēs jūs caurskatām.

Pārbaudījām, cik viss ir atslābināts.

Viņi ieslēdz dažādus parametrus, vai arī jūs uztverat šo enerģiju dažādi.

Mūs uzslavē, ka mēs ar viņiem mijiedarbojamies. Ģeneratora augšā vairs nav, un enerģija ienāk no lejas.

Pūšanas procesi vienalga mums ir, tāpēc ka cilvēks vienalga nav gluds, ir krociņas, ieliekumi, kaut kur uzkrājas barība, un tur sāk vairoties saprofīti… un viņi cenšas pastrādāt ar tiem.

Nāk laba liela plūsma. Viņi to pastiprina pakāpeniski. Rokas ir pielijušas ar siltumu, it kā es zem gaismas sēdētu.

DD: Mēs tagad pabeidzam šo plūsmu, vēl dažas minūtes, un pārslēgsimies uz nākamo darba līmeni.

Izslēdz visu mīksti, ne strauji, un pakāpeniski aiziet arī šī plūsma. Pastāvīgi pārbaudām savu atslābumu, cik lielā mērā mēs esam Šeit un Tagad, kādas domas ir prātā. Sekojiet, lai jūs neiemigtu.

Paskaidro, ka ir saprofītu noliktavas zarnu traktā, muskuļos, asinsvados un tos ir grūti caursist atšķirībā no atsevišķiem. Mūs lūdz padzerties ūdeni. Mūsu sūknīši ir sākuši strādāt, ieslēgušies. Viņi skatās, kā ūdens sadalās organismā, vēro.

DD: Draudzējieties ar ūdeni. Tas ir patiesi burvju līdzeklis veselībai.

Interesanti ir vērot glāzi ūdens, sākot no kuņģa. It kā no kuņģa nāktu gaisma. Viņi pašlaik šo ūdeni apgaismo speciālā veidā un skatās, kur nonāk ūdens molekulas.

DD: Mē vienmēr sekojam, kurp aiziet ūdens, un, ja tas netiek cauri, tātad šajā vietā ir bloks.

Sāku just zarnu traktu, tur pašlaik ir sausums, kaut arī es šodien daudz kustējos.

Tagad ir ieslēgusies maz patīkama enerģija. Tagad mums noskaņos, ir jāpacieš, šis vilnis būs ne pārāk patīkams, pelēks tehnoloģisks vilnis, kurš nogalina saprofītus. Virs galvas stāv tumšs liels ģenerators.

Kļuva vieglāk. Ja kādam bija sāpes, palūdziet, lai samazina vilni. Man palaida vilni uz saprofītiem, un saprofīti, protams, nav apskaidrotas būtnes, tāpēc arī vilnis bija ne visai patīkams. Vilnis parādās pakāpeniski, sākot no centra. Dzeriet vairāk ūdens.

DD: Pašlaik vilnis ir zemfrekvences, ne pārāk ātrs, tas ir starojums no pašām baktērijām, ar kurām mēs pašlaik strādājam. Jūs tagad nebūsiet sterili, tas ir ilgs process. Pašlaik tiek pētīta organisma un baktēriju, un organisma visu funkciju reakcija. Mēs strādājam ar saprofītu kolonijām.

Strādā ar galvu, ienākot ar enerģiju. Kad mēs guļam, rodas enerģijas nosprostojums, tas tiek izkliedēts. Iztaisiet galvas masāžu.

Rāda kanālu, un tas iet nevis pa mugurkaulu, kā mēs agrāk uzskatījām, bet iet priekšā. Tā ir prānas caurulīte. Pašlaik turpinās zemfrekvences enerģijas plūsma. Un mēs varam to just zarnu traktā, aknās, nierēs, nieres bļodiņā.

Cik lielā mērā visi šie saprofīti ir atkarīgi no domām?

DD: Ir atkarīgi, bet ne pārāk. Tie vairāk ir atkarīgi no organisma īpatnībām, no asinsrades, organisma piesārņotības ar sēnēm, vīrusiem utt.

Sēnītes mēs pašlaik arī ārstējam. Vispār saprofīti draudzējas ar sēnītēm. Visi to lauki sakrīt. Tas darbā tiek ņemts vērā, un mēs atvienojam šos laukus. Precīzi izdalījām saprofītus.

Kļūst brīvāk ķermenī. Zemfrekvences enerģijas aiziet.

DD: Tagad mēs jūs attīrīsim. Iedzeriet vēl ūdeni.

Grupa izlīdzinās. Katram ir iedots savs enerģijas apjoms, kaut arī ģenerators bija viens. Ķermenis paņēma tik daudz enerģijas, cik viņam vajag. Ķermenis arī cīnās. Ir kļuvis ievērojami vieglāk, un atkal nāk enerģija no augšas, mentāli starojoša, var pat teikt, briljanta. Vairs ne astrāla, bet budhiāla, kura nāk no DD un kura tagad dedzinās.

DD: Mēs ģenerējam savas plūsmas, ne tādas kā jūs, un tas ir tas vilnis, kādu mums tagad vajag.

Tā ir viegla enerģija – smadzenes atpūšas, atslābinās visas rieviņas. Tas atgādina Venēras kūrorta enerģijas. Nomierinoša enerģija, un mums tāda enerģija patīk. Notiek organisma noskaņošana, jo pirms tam bija postoša enerģija. Bet tagad viss atjaunojas,

DD: Tā ir pēdējā enerģija, kuru mēs jums šodien dodam, un lai tā kā ar slotu visu iztīra, izskrāpē.

Ko darīt ar pārējām sēnītēm, helmintiem?

DD: Mēs pagaidām nezinām. Ēdiet vairāk zaļumu un dārzeņu, lai iztīrītu zarnu traktu. Taisiet smūtijus no noderīgiem zālaugiem un ogām. Sasaldējiet ziemai lauku zālaugus. Jūs visi to zināt, ir vienkārši jādara.

Mums sola, ka mūs pakāpeniski izārstēs.

DD: Mēs beidzam seansu ar jums.

Pateicamies gan DD, gan SB, visiem palīgiem no DD plāna. Ceram atkal kļūt jauni un elastīgi.

Vai ūdeņraža pārskābes dzeršana palīdz?

DD: Jā, jo tā sārmina organismu. Arī zālaugi labi sārmina.

Vai ir jābadojas?

DD: Pēc pašsajūtas.

Ja kādam ir čūla, nieru slimība, diabēts – viņiem nav jābadojas. Kurš ir salīdzinoši vesels, tas var reizi 10 dienās.

No mums atvadās un aiziet.

Pateicamies visiem, kas ar mums strādāja.

 

Pievienots 08.01.2022.

https://sanatkumara.ru/stati-2022/ochischenie-krovi

Tulkoja Jānis Oppe