Наталья Голубкина Книги о прошлых жизнях. Ченнелинги

Natālija Golubkina - Grāmatas par iepriekšējām dzīvēm. Čenelingi

17 12 18 04

Tā ir sestā publikācija no cikla “Grāmatas par reinkarnacioniku”:

Šodien es lieku priekšā jums iegremdēties garīgajā pasaulē un iepazīties ar to darbiem, kuri saņem vēstījumus un atklāsmes no augšas, no smalkmateriālām garīgām būtībām.

Tie palīdzēs stipri paplašināt jūsu pasaules, cilvēka un savas paša dzīves uztveres apvāršņus.

 

Stīvs Roteres "Garīgā psiholoģija"

(Steve Rother “Spiritual Psychology”)

17 12 18 05

Iedomājieties, ka jūs – mūžīga Garīga Būtne, kas nolēmusi iegūt Spēles pieredzi cilvēka formā uz Brīvās Izvēles planētas. Visa jūsu dzīve bija JŪSU saplānota jau pirms jūsu ieņemšanas.

Jūs paši izvēlējāties, kādam, kur un kad piedzimt. Jūs paši nolēmāt, kādas mācības gribat apgūt.

Jūs jau iepriekš noslēdzāt “kontraktus” ar visām citām dvēselēm, kurām šajā jūsu iemiesojumā ir jānospēlē visas daudzmaz svarīgās lomas. Taču, atnākot uz Zemi, jūs to visu aizmirsāt – tādi ir Spēles noteikumi…

Un tagad iztēlojieties psihoterapijas programmu, kas uzbūvēta uz šiem principiem. Tā tad arī ir Stīva Rotera garīgā psiholoģija – viņš ir cilvēks, kurš sazinās ar būtnēm no Aizsega “otras puses.

Mūsu evolūcija paātrinās, viņš apgalvo, un ir pienācis laiks uzzināt savas Dzīves Mācības, kamēr vēl mēs dzīvojam šajā pasaulē.

 

Sels Reičels “Dzīve uz priekšējās līnijas”

(Sal Rachele “Life on the Cutting Edge”)

17 12 18 06

“Šī grāmata bāzējas uz manas personīgās pieredzes. Es ieslēdzu informāciju, ko piešķir mans augstākais prāts (pazīstams arī kā Augstākais Es): mistiskas atklāsmes, garīgas vīzijas, kontaktus ar potenciāliem cilvēces skolotājiem, telepātisku saziņu ar garīgajiem pavadoņiem un ziņas, skaidras jēgas nodiktētas.

Šīs grāmatas mērķis – dalīties manā realitātes uztverē, tajā, kā to redzu es. Ja tas palīdzēs saprast to, ko uztverat jūs, tad laiks nebūs tērēts velti.

Šajā grāmatā es pamēģināju izdarīt neiespējamo. Un, ja kaut daļēji man ir izdevies sasniegt savus mērķus, pūles nebūs bijušas veltas.”

 

Džons Peins “Jūsu realitāte – tā ir jūsu izvēle”

(John L. Payne “Omni Reveals the Four Principles of Creation”)

17 12 18 07

Četri Radīšanas Principi no OMNI. Omni – tā ir nefiziska garīga būtība, par kuras kanālu kalpo trans-čeneleris un metafizikas skolotājs Džons Peins.

Omni mācības kodolu veido Četri Radīšanas Principi, kuru būtība reducējas uz to, ka Visuma radošais aspekts ir mūsu esības neatņemama daļa. Omni sniedz nomierinošas un iedvesmojošas atbildes uz daudziem cilvēciskiem jautājumiem: par seksu, abortiem, pašnāvību, naudu, panākumiem, veselību, garīgo attīstību…

Saskaņā ar Omni cilvēce attīstās pareizi un spēs iztikt bez pareģotajām katastrofām.

 

Krajons “Ceļojums uz mājām. Maikls Tomass un septiņi eņģeļi”

(Lee Carroll “The Journey Home: The Story of Michael Thomas and the Seven Angels”)

17 12 18 08

Materiālais cilvēks Lī Kerols un bezķermeniskais gars vārdā Krajons.

“Ceļojuma uz mājām” galvenais varonis Maikls Tomass ir ļoti jauns, bet jau ir paspējis vilties dzīvē. Klīniskās nāves stāvoklī viņš nonāk maģiskā zemē, kuru apdzīvo septiņi daudzkrāsaini eņģeļi un viens briesmīgs monstrs.

Laiku pa laikam šeit nonāk cilvēki, kas vēlas, tāpat kā Maikls, saprast, “kā viss ir ierīkots šajā pasaulē”, un iegūt garīgu balstu. Viņus gaida nebūt ne vienkārši pārbaudījumi, bet arī likme spēlē ir augsta…

Nav daudz to, kas iztur visas septiņas iniciācijas. Vai Maikls Tomass kļūs par vienu no Gaismas Kareivjiem? Ko viņš iemācīsies ceļā uz Mājām? Un kā viņš pielietos savas zināšanas?

Krajona piektā grāmata – daiļliteratūra tikai pēc formas. Patiesībā tā ir viena no labākajām Jaunās Ēras metafizikas praktiskajām rokasgrāmatām.

 

Alans Kardeks “Garu grāmata”

(Allan Kardec “The Spirits Book”)

17 12 18 09

“Garu grāmatai” tikpat maz vajadzīgas rekomendācijas kā “Bībelei”, tāpat kā “Bhagavadgītai”, kā “Vēdām” vai “Upanišadām”.

Tā ir veltīta pašai mīklainākajai un svarīgākajai problēmai, kura cilvēci satrauc visā tās vēstures gaitā: vai ir dzīve pēc nāves?

Un, ja jā, tad kāda tā ir un kas tādā gadījumā ir nāve? Kādēļ vispār mēs esam šeit? Atbildi uz šiem un līdzīgiem jautājumiem var atrast Alana Kardeka “Garu grāmatā”.

Godīgi brīdināsim lasītāju, ka tā nu gan nav grāmata lasīšanai, bet grāmata pārdomām.

Alana Kardeka grāmatas izrādīsies vareni konkurenti (ja vien tikai šeit ir vietā runāt par konkurenci) Blavatskas kundzes darbiem vai “Agni-Jogas” grāmatām.

Turklāt Kardeka pusē ir neapstrīdama priekšrocība: viņa darbiem piemīt vienkāršība un izklāsta skaidrība, stingra loģika, ieceres harmoniskums, izpildījuma gleznainums un mēra sajūta.

Pašreizējā izdevuma teksts salīdzinājumā ar 1993. gada izdevumu ir pārskatīts, un tajā ieviesti būtiski labojumi un precizējumi.

 

Soņa Čoketa “Dvēsele, viņas mācības un mērķis”

(Sonia Choquette “Soul Lessons and Soul Purpose: A Channeled Guide to Why You Are Here”)

17 12 18 10

Šī grāmata ir nodota mums caur čenelingu no Trešā Stara Emisāriem, augsti attīstītām Gaismas Būtnēm, kuru misija – sniegt mums palīdzību un atbalstu dvēseles līmenī, lai mēs varētu kļūtu par mūsu dzīves uz Zemes radītājiem un saimniekiem.

Pēc Emisāru teiktā, Zeme – tā ir “dvēseles skola”, kurā mums ir jāapgūst noteiktas mācības. Galvenās mācības ir pavisam 22, un mēs katru no tām apgūstam četros izpratnes līmeņos – iesācējs, māceklis, zellis un meistars.

Strādājot ar šo grāmatu, mēs varam reāli sākt dzīvot kā garīgas būtnes, brīvas no uztveres un uzvedības negatīviem šabloniem. Citādi sakot, mēs varam darboties nevis ego līmenī, bet dvēseles līmenī, ko no mums jau sen gaida planēta, uz kuras mēs dzīvojam.

 

Konkordija Antarova “Divas dzīves”

(Конкордия Антарова “Две жизни”)

17 12 18 11

Grāmatu “Divas dzīves” Konkordija Jevgeņjevna Antarova tika pierakstījusi caur saziņu ar īsteno Autoru ar skaidrdzirdēšanas palīdzību – paņēmienu, ar kādu pierakstīja “Dzīvās Ētikas” grāmatas H.I Rēriha un N.K. Rērihs, “Slepeno Doktrīnu” – H.P. Blavatska.

Šo grāmatu Avota vienotība ir acīmredzama personām, kas tās ir izlasījušas. Mācība, kas izklāstīta “Dzīvās Ētikas” grāmatās, it kā ir ilustrēta ar grāmatas “Divas dzīves” varoņu likteņiem. Tas ir tas pats Vienotās Patiesības Avots, no kura nākušas Gautamas Budas, Jēzus Kristus un citu Lielo Skolotāju mācības.

Jūs iepazīsieties ar Augšupceltajiem Skolotājiem un viņu dzīvi Zemes Iemiesojumā.

Kā izrādījās, pašlaik Augšupceltie Skolotāji ir Reinkarnacionikas Institūta Garīgie Kuratori!

Šo grāmatu saturs ir tik ļoti caurausts ar Garīgo Viedumu un saskanīgs ar to, ko tagad pārraida Garīgie Kuratori caur Valentīnu Pavļenko (Валентина Павленко). Un reiz viņi bija tādi paši cilvēki kā mēs ar jums.

Turklāt Konkordija Antarova bija ļoti apdāvināta rakstniece – Mākslinieciskā Vārda Meistare. No lasīšanas nav iespējams atrauties!

 

Konkordija Antarova “Prieka māksla”

(Конкордия Антарова “Наука радости”)

17 12 18 12

Prieks – neuzvarams spēks, kamēr grūtsirdība un noliegums samaitās visu, lai pie kā tu neķertos. Zināšanas aug nevis no tavām uzvarām pār citiem, uzvarām, kas tevi paaugstina, bet no vieduma, mierīguma un prieka, kurus tu guvi sevī, kad neviens to neredzēja.

Uzvari mīlot – un tu uzvarēsi visu. Meklē priecīgi – un viss atbildēs tev.

 

Lumari “Akašas Hronikas”

(Lumari “Akashic Records”)

17 12 18 13

Tas ir čenelings no Visuma Informācijas Glabātājiem. Pēdējā laikā daudz tiek runāts un rakstīts par Akašas Hronikām – daudzdimensionālu informācijas glabātuvi par visu, kas ir bijis, ir un var būt Visumā.

Pazīstamā gaišreģe Lumari, bestsellera “Alavaška (Alawashka)” autore, iegāja čenelinga kontaktā ar Akašas Hronikām un noskaidroja, ka patiesībā tā nav tikai gigantiska bibliotēka, bet arī kolektīvs saprāts, kurš sastāv no daudzām atsevišķām būtnēm – Glabātājiem.

Tieši viņi nosaka, vai mēs esam gatavi pieskarties Hroniku zināšanām un kādu pieejas līmeni mēs varam dabūt. Glabātāji ļoti grib, lai mēs mācītos patstāvīgi izmantot viņu informāciju, un piedāvā šajā grāmatā atbilstošus vingrinājumus.

 

Inna Ļubimova “Augstākais saprāts turpina atklāt noslēpumus. (3. grāmata) Ādams un viņa pēcteči”

(Инна Любимова ”Высший разум продолжает открывать тайны. (Книга 3) Адам и его потомки”)

17 12 18 14

Šajā grāmatā lasītājs iepazīsies ar unikāliem datiem, kuri nekad Zemes cilvēkam nav bijuši zināmi. Ar Dievišķās Hierarhijas 27. Līmeņa palīdzību autore pēta enerģētiskos datus daudzām pazīstamām personībām, kas dzīvojušas uz Zemes dažādās civilizācijās un laikmetos.

Cilvēkus vienmēr ir pievilkuši stāsti, kas saistīti ar pārdabisko un neizskaidrojamo. Viņus vienmēr piesaista tā robeža, aiz kuras beidzas zemes plāna esība un sākas mistika.

Jūs uzzināsiet:

  • vai beidzās Jēzus Kristus dzīve pēc krustā sišanas;
  • kāpēc imperators Konstantīns atļāva kristietību;
  • no kā pirms nāves baidījās Nostradams;
  • vai Fjodors Dostojevskis un Vladimirs Majakovskis ir pašnāvnieki;
  • kāpēc Džūna Davitašvili zaudēja dēlu;
  • kā Krievijas Pareizticīgā Baznīca atmaksāja Aleksandra Meņa (Александр Мень) slepkavām;
  • kas palīdzēja aiziet no dzīves Arkādijam Raikinam (Аркадий Райкин), Sergejam Koroļovam, Albertam Einšteinam, Jevgēņijam Martinovam (Евгений Мартынов), Mihailam Jevdokimovam (Михаил Евдокимов), Vladam Ļistjevam (Владислав Листьев), Igoram Taļkovam (Игорь Тальков), Čārlijam Čaplinam, Andrejam Tarkovskim, Jurijam Gagarinam, Jevgēņijam Jevstigņejevam, Vasīlijam Šukšinam (Василий Шукшин) un citiem;
  • kāpēc Svjatoslavs Fjodorovs (Святослав Фёдоров) aizgāja no dzīves tik agri;
  • kāpēc Leha Kačinska dvēsele atstrādās smagu un ilgstošu karmu;
  • vai Mihails Gorbačovs bija CIP aģents;
  • vai Stepans Bandera ir varonis;
  • vai Hodorkovskis ir upuris;
  • vai amerikāņi bija uz Mēness;
  • vai E. Muldašovs (Эрнст Мулдашев) atradīs Šambalu;
  • kas notika Ēdenes dārzā jeb patiesība par Ādamu, Ievu un viņu ģimeni;
  • kāpēc matemātiķis Grigorijs Pereļmans (Григорий Перельман) atteicās no 1 000 000 USD;
  • un daudz ko citu…

Lasot čenelingu vēstījumus, var tikai pabrīnīties, kā autori uztver un nodod informāciju no augšas.

Ar to mēs beidzam laidienu sēriju par grāmatām par reinkarnāciju, garu pasauli un stāstiem par iepriekšējām dzīvēm. Ceru, ka mūsu izlases izrādījās jums noderīgas. Bet varbūt mēs kaut ko interesantu esam palaiduši garām?

 

Jūs varat komentāros dalīties savos iespaidos par izlasīto, atklājumiem vai arī ar grāmatām par līdzīgu tēmu, kuras jūs rekomendētu tiem, kas interesējas par iepriekšējām dzīvēm.

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 18.12.2017.

https://ru.reincarnatiology.com/knigi-o-proshlyh-zhiznyah-p6/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3418-natalija-golubkina-gramatas-par-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3419-natalija-golubkina-gramatas-par-ieprieksejam-dzivem-personiga-pieredze-un-atminas (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3420-natalija-golubkina-gramatas-par-ieprieksejam-dzivem-ieprieksejo-dzivju-atminesanas-panemieni (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3423-natalija-golubkina-gramatas-par-ieprieksejam-dzivem-specialistu-petijumi (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3424-natalija-golubkina-gramatas-par-engeliem-un-audzinatajiem (Tulk. piezīme)