Евгения Горева Талисманы Знака Зодиака Рыбы

Jevgēnija Goreva - Zodiaka Zīmes Zivis talismani

18 10 24 26

Talismani jebkurai Zodiaka Zīmei, tajā skaitā arī Zīmei Zivis – var izvēlēties:

  • intuitīvi, pēc sajūtām,
  • vai apzināti – izmantojot zināšanas par šīs Zīmes uzdevumiem un īpašībām.

Pirmajā gadījumā jūs tiksiet galā arī paši, bet apzinātai talismana izvēlei vajag zināšanas, kuras jūs saņemsiet no šī raksta.

Navigācija pa rakstu

Raksturs un īpašības

Zodiaka Zīmes Zivis simboli

Zīmes Zivis krāsas

Zodiaka Zīmes Zivis akmeņi-talismani

 

Raksturs un īpašības

Zivtiņu galvenais uzdevums – atgādināt jebkuram cilvēkam, ar kuru viņš nonāk vienās situācijās, – par mūžīgajām vērtībām. Par augstāko dimensiju eksistenci, par Dievu un dievišķo mūsos pašos, par to, ka mūsu dzīve neaprobežojas ar redzamo un apskatāmo.

Nevarētu teikt, ka tas ir sarežģīts uzdevums, nu vienkārši ļoti smalks. Tamlīdzīgi pārdzīvojumi var dot cilvēkam spēkus dzīvot un attīstīties, atgriezt ticību sev un evolūcijai.

18 10 24 27

Šī uzdeva izpildīšanai Zivīm ir dotas lieliskas pozitīvas īpašības:

  • bagāta iekšējā pasaule, kura glabā milzīgu mīlestības, emocionālo rezervju, izpratnes, žēluma u.c. potenciālu;
  • iekšējais plastiskums un jutīgums, kas ļauj just apkārtējās pasaules enerģijas un augstākās vibrācijas;
  • spēja ietekmēt ar saviem stāvokļiem citus cilvēkus – Zivis tiešā veidā translē savus priekšstatus un emocionālos stāvokļus uz āru;
  • spēja upurēties, palīdzēt un labdarīgi attiekties pret tiem, kam ir sliktāk, – glābēja loma viņiem ir ļoti tuva.

18 10 24 28

Zivīm ir raksturīgas iekšējas problēmas, kuras pazemina viņu efektivitāti:

  • viņām ir grūti pašnoteikties, atrast iekšējo serdeni un savu vietu ārējā pasaulē;
  • var slīkt savā bezapziņas okeānā, slēpties sapņos, atmiņās, ilūzijās, pašapmānā u.c., nepildot savu dzīves uzdevumu;
  • viņas prot būt manipulatori un bieži pašas krīt krāpnieku rokās, pakļaujoties ilūzijām;
  • viņām vajadzīga periodiska aiziešana no realitātes, bēgšana no pasaules – bieži tas ir saistīts ar kaitīgiem ieradumiem (alkohols, narkotikas, sektas utt.).

Ņemot vērā šos plusus un mīnusus, tiek izvēlēti Zīmes Zivis talismani, lai pastiprinātu viņu pozitīvās īpašības un palīdzētu atrisināt iekšējās problēmas.

 

Zodiaka Zīmes Zivis simboli

Okeāns – kā ūdeņu stihija, šīs Zīmes iekšējās bagātības un emocionālā spēka avots. Okeāna tēli visos tā variantos var uzturēt Zivju iekšējo stāvokli. Tie ir labi kā mājām, tā arī viņu profesionālajai mītnei.

18 10 24 29

Aka – dziļo dzīvības spēku ūdens avots, palīdz Zivīm nostiprināt savu asi, būvēt iekšējo serdeni. Simbolizē iekšējo tīrību un dziļumu, to telpu, kur glabājas dzīvības ūdens no Gara.

18 10 24 30

Gliemezis, spirāle – laika attīšana un satīšana. Palīdz noskaņoties uz slēptajiem dzīves spēkiem, secīgu attīstību: spirāli pēc spirāles, arvien augstāk un plašāk, vai otrādi, arvien dziļāk un tuvāk patiesībai.

18 10 24 31

Tauriņš[1] – kā Dvēseles simbols, Psiheja, kura ir mūsu mūžīgāka, nekā ķermenis, pajumte. Palīdz Zivtiņām justiem viesos šajā pasaulē, attiekties pret notiekošo vieglāk.

18 10 24 32

Delfīns[2] – tamlīdzīgs tēls vai simbols atgādina par iespēju cilvēkam saņemt palīdzību no nezināmām sfērām. Sniedz iespēju kontaktēties ar augsti attīstītām civilizācijām – caur zemapziņu, saņemt informāciju un atbalstu.

Labs kolektīvais simbols, noskaņo attiecības uz augstu noti.

18 10 24 33

Nāra – atspoguļo Zivju spēju emocionāli valdzināt, kārdināt citus cilvēkus, partnerus, gremdēt viņus ilūzijās, vilkt viņus iekšā vienās vai otrās lamatās, atkarībās. Simbols ir viltīgs, izmantot rekomendējas piesardzīgi.

18 10 24 34

Kuģis – lielisks talismans, kurš palīdz garīgajās praksēs, īpaši lidojumos pēc informācijas, sapņos un telepātijā. Kuģis simbolizē apzinātus ceļojumus pa savas atmiņas jūrām, bezapziņas okeānu, – pašizziņas, iekšējo dārgumu vākšanas dēļ.

18 10 24 35

Trijžuburis (Poseidona trijžuburis) – Neptūna, Zivju planētas, zīme, ir trešās varas – garīgās – zīme. Palīdz atklāt savas zemapziņas noslēpumus, uzlauzt zīmogus saviem un svešiem iekšējiem kompleksiem, blokiem, resursiem.

Trijžuburis var tikt izmantots kā profesionāls simbols, logotips, piemēram, psihologiem, regresologiem, dažādiem ezotēriķiem.

18 10 24 36

 

Zīmes Zivis krāsas

Violetā, lillā, lavandas krāsa – kā noslēpumainu, pēc vibrācijām augstu sfēru krāsas, noskaņo uz misticismu, burvestības uztveršanu pašos parastākajos notikumos un situācijās. Ar šīm krāsām Zivīm ir vieglāk dzīvot mūsu pasaulē.

Matēti zaļā – krāsa, kas palīdz izteikt savas dziļās emocijas – caur maigumu, līdzjūtību, emocionālu apskāvienu.

Šīs krāsas kombinācijā – psiholoģiski atbilst attīstītu Zivju iekšējam dumpīgumam, atspoguļo iekšējās pasaules polifoniju, jūtu pilnību un daudzveidību.

18 10 24 37

 

Zodiaka Zīmes Zivis akmeņi-talismani

Zivīm piestāv akmeņi tajās krāsās, kuras viņām ir psiholoģiski tuvas, un tie, kuri tā vai citādi ir saistīti ar Ūdens stihiju.

Ametists – akmens, kurš nostiprina un uztur augstāko sfēru enerģiju un to saikni ar cilvēku. Akmens der tām Zivīm, kas vēlas attīstīties un augt garīgi. Tas cilvēku noskaņo uz viedumu un atbrīvošanos no kaitīgiem ieradumiem, atkarībām.

Zivīm šis akmens var sniegt pārliecību par saviem spēkiem, par savu pievilcību.

Ar ametistu paaugstinās meditāciju kvalitāte, smalkais ķermenis kļūst spēcīgāks un saņem papildu aizsardzību no šī akmens lauka.

Ametisti tiek izmantoti arī parastās pasaulīgās lietās – lai attīrītu telpu, pievilktu veiksmi, tirdzniecības darījumos – lai neuzķertos uz blēžu makšķeres.

18 10 24 38

Aleksandrīts – akmens, kurš palīdz cilvēkam konkretizēt savus mērķus un vēlmes, kas ir svarīgi Zivīm, kurām itin bieži ir grūti tikt ar to skaidrībā. Ar tādu talismanu tu kļūsti pārliecinātāks par sevi, lēmumus pieņem ātrāk un vieglāk.

Šis akmens maina krāsu, kas ir rada Zivju Zīmes mainīgumam, – tas uzlabo noskaņojumu cilvēkam, kurš nēsā aleksandrītu. Palīdz arī atjaunot dzīves enerģiju – tieši tai krāsai (tai čakrai), kura jums pašlaik nepieciešama.

Aleksandrīti uztur cilvēka intereses, palīdz iegūt un apgūt informāciju, satikt vajadzīgos cilvēkus, dzīvot precīzāk un skaidrāk.

Pastāvīgai nēsāšanai Zivīm aleksandrīts diez vai būs piemērots, tas nepieciešams svarīgiem un atbildīgiem dzīves momentiem, kad vajag būt vislabākajā formā un psiholoģiskā organizētībā.

18 10 24 39

Akvamarīns (berila varietāte) uzsver Zodiaka Zīmes Zivis pārstāvja visas pozitīvās iezīmes – ideāls talismans. Gan pēc krāsas, gan pēc akmens maģiskajām īpašībām.

Akvamarīna krāsas un skaidrums mainās atkarībā no cilvēka noskaņojuma; tas var kļūt par indikatoru Zivīm ar noslieci uz pašapmānu.

Akvamarīns spēj savu nēsātāju padarīt spēcīgāku un izturīgāku, jo ir piemērots Zivīm enerģētikas ziņā un papildina viņām noturību.

Tas noskaņo saikni ar informāciju, tas attiecas gan uz saņemšanu, gan atdošanu. Ja jūs esat kautrīgi un par sevi nepārliecināti, izmantojiet akvamarīnu, teikt runas būs vieglāk. Emocijas mazāk ietekmēs jūsu uztveri un jūsu secinājumus, vieglāk būs izskaidrot, vienoties.

18 10 24 40

Smaragds – akmens, kurš pazemina Zivju negatīvo noslieču ietekmi.

Akmens ir slavens ar to, ka spēj līdzsvarot emocionālās sfēras un intelektuālo īpašību ietekmi. Tiem, kas ir pārāk emocionāli, tas papildina prāta skaidrību un apdomību. Tiem, kas ir pārāk sausi un racionāli, paver sirdi un padara jutīgākus.

Sentimentalitāti un pakļautību emocijām, kuras pilnīgi pārvalda tipiskas Zivs stāvokli, smaragds papildina ar prāta skaidrību un tālredzību.

Smaragds kā talismans Zīmei Zivis rekomendējas personisko attiecību būvēšanai, tas var veicināt partneru mīlestību un uzticību.

18 10 24 41

Pērles – Ūdens stihijas mākslasdarbs, tāpēc šo akmentiņu enerģētika ir tuva Zīmei Zivis. Pērles labi ietekmē Zivju jūtas un emocijas. Tās uzsver un dabiski pavada viņu maigumu un sirsnīgumu. Pērļu rotājumi noskaņo uz sievišķību, labām attiecībām ar partneri, laimīgu ģimenes dzīvi.

18 10 24 42

Opāls – akmens ir labs tiem, kas vēlas attīstīt savas radošās spējas.

Mākslas cilvēki, kas dzimuši Zivs Zīmē, ar šī akmens palīdzību varēs vieglāk izpaust sevi, izšļākt dziļās emocijas no savas iekšējās pasaules, pārvēršot tās savos darinājumos.

Mēnesakmens – palīdzēs Ūdens Zīmei Zivis vieglāk paust savas emocijas un neuztraukties par to – vai viņus sapratīs vai ne, atbalstīs, vai otrādi. Ar mēnesakmeni var mierīgi sevi izpaust, emocijas kļūst dinamiskākas un spilgtākas, jo Mēness taču – pats ātrākais debess ķermenis.

Sievietēm mēnesakmens palīdz noskaņot hormonālo sistēmu uz Mēness cikliem, kas pozitīvi ietekmē veselību kopumā – fizisko un dvēselisko.

18 10 24 43

Koraļļi – zemūdens pasaules mākslasdarbs, Ūdens zīmēm – lieliski piestāv. Koraļļu talismani nostiprina cilvēka raksturu tādā gadījumā, ja viņš pats ir tam gatavs. Palīdz dzīves pieredzes kvantitāti pārveidot tās kvalitātē. Ar koralli Zivtiņām var būt vieglāk formēt praktisko viedumu, viņām vieglāk ir izpaust sevi un realizēt.

Koraļļi ir labi ar informāciju aizņemtam cilvēkam, kurš daudz laika pavada pārdomās, atvieglo rakstīšanas darbu.

18 10 24 44

Rauhtopāzs jeb dūmu kvarcs – akmens nemierīgiem Zivju Zīmes pārstāvjiem kļūs vienkārši par glābiņu. Tas palīdz tikt galā ar bailēm, atkarībām, panikas lēkmēm, uzstājīgiem stāvokļiem.

18 10 24 45

To labi izmantot depresijas, smagu pārdzīvojumu periodā, tas aizved sāņus no depresīvām domām un jūtām, atgriež pārliecību par sevi, pakāpeniski atgriež no drūmās puses Gaismā.

Citu Zīmju talismani - rubrikā Zodiaka Zīmju simbolika[3]

 

Pievienots 24.10.2018.

https://znak-simvol.ru/talismany-znaka-zodiaka-ryby/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/31-jevgenija-goreva/3201-jevgenija-goreva-taurins-simbols-un-totems (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/31-jevgenija-goreva/3199-jevgenija-goreva-delfins-simbols-un-totems (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://sanatkumara.lv/index.php/birkas/zodiaka-zimju-simbolika (Tulk. piezīme)