Print

Смирение чувств...

Jūtu nomierināšana…

Savu pašu dumpīgāko un nesamierināmāko jūtu nomierināšana – mūsu ceļš no Sansaras

Ievads seansam ar Diženo Dievieti

20 12 26

Audioieraksts

Lejupielādēt ierakstu

26.12.20.

Pirms sākt čenelingu ar Diženo Dievieti, es izlasīju mūsu skolas tērzētavu skaipā.

Viedokļi no SK Skolas tērzētavas:

***

Atraisījusies no tērzētavas un iegājusi svētīgā stāvoklī, aizvedusi visas tamlīdzīgas domas uz dibenplānu, es atnācu pie Diženās Dievietes un uzdevu jautājumu: “Kas man ir jāzina priekš semināra par budhi un atmu attiecībā uz cilvēku?” Man gribējās sākumā turpināt darbu pie semināriem.

Taču atbildi es saņēmu uz to, kas man bija dziļi prātā, – uz visiem tiem izteikumiem no audzēkņiem, kuri gatavi “strādāt”, bet nezina, kā.

DD nolaiž uz mani maksimālu gaismu un nomierināšanu. Aiziet visas blakus domas, mēs paliekam ar DD vienatnē. Tikai viņa un es.

DD: Laikā, kad pasaule atkal dalās sarkanajos un baltajos, mēs saprotam, cik veltīgi ir mēģinājumi atkal veikt visādas revolūcijas un pārliecināt cilvēkus par savu taisnību. Aiz katra konflikta stāv noteikti spēki, kuri tad arī grūž kopā cilvēkus, lai dzēstu savas iedarbības un manipulāciju pēdas. Un, kamēr jūs būsiet šo spēku pavadā, kuriem ir izdevīgi, lai jūs ķildotos un pēc iespējas vairāk – un dos viņi jums trumpjus rokās –, jūs tā arī paliksiet marionetes viņu rokās.

Pacelieties virs pasaules un mīliet dzīvi. Mīliet to tādu, kādu jums gribas to radīt, – tīru un brīnišķīgu, piepildītu ar mīlestību un piedošanu, mierīgu un rimtu. Jūsu dvēsele nealkst vardarbību, viņa priecājas par katru atelpu un aprimumu.

Šeit, klusumā un mierā jums nav ko dalīt, ne uz vienu nav jātur aizvainojums, nav, ar ko strīdēties. Visi jautājumi paliks bez atbildes… prāts klusē…

Baudiet mieru dvēselē un aprimumu.

Mani izbrīnīja, ko Debesu Tēvs teica Nafisai: “Izrādās, tiek ņemti vērā nodomi tikai no tiem, kas izgājuši no matricas.” Ko nozīmē – izgājis no matricas? Jo Tēvs taču ir kopā ar mums matricā, un mēs ar viņu?

Viņš ir ar katru odu un gliemezi, ar mušām un tārpiem. Tā nav jūsu priekšrocība. Vienkārši jūs ar Viņu sarunājaties savā veidā, un Viņš radīja jūs savā veidā. Mums ir apziņu vienotība, un visām apziņām ir privilēģija, tas ir, visas ir vienlīdzīgas.

Mēs esam vienlīdzīgi mušām?

Tā ir Dzīvība, un, lai kā viņa neattīstītos, kaut kur viņa paņems savu un kaut kur pārvērtīsies par neko. (Aiz tā stāv izteikums par citām rasēm uz citām planētām ķermeņos, kurus mēs uzskatām par dzīvniekiem un kukaiņiem.)

Es vienkārši pajautāšu – ja mēs attīstām saprātu un nekādi nevaram atrast saskaņu cits ar citu valstu līmenī, mēs varam kaut ko izdarīt konkrēti? Vai arī Zemei sava blīvuma un zemās apziņas dēļ lemts mūžīgi karot?

Nē, protams, aprimšana un nomierināšanās liek par sevi zināt. Un, ja katrs no jums sevi nomierinās, atstās savu dumpīgumu un sāks mīlēt un saprast citus cilvēkus, jūs nonāksiet pie tādas valsts, par kādu sapņojat.

Taču turklāt mūs kā baru sāk dzīt steliņģos. Bet mēs taču tomēr esam saprātīgāki par aitām?

Bet uzvedaties nesaprātīgi. Jūs reizi pēc reizes izvēlat sev suņus un ganus un pēc tam dusmojaties uz viņiem par to, ka jūs izmanto.

Pajautā sev – mūžīgais karš, cīņa un naids vedīs pie gaismas?

Bet jūs gribat nonākt pie gaismas?

Un jūs nedzirdat, ko mēs jums sakām.

Un mēs jums sakām – klausieties savu sirdi, savienojieties ar lielām Būtnēm, esiet ar viņām savā iekšienē. Atdaliet sevi no cīņas pilnās pasaules, iemācieties dzīvot savā iekšienē, esiet ar Mani, ar Mīlestību un Prieku. Nomirt ar mīlestību sirdī ir daudz labāk nekā ar naidu un lūgšanām pēc pestīšanas.

Mēs arī izsakāmies ar lūgšanām nodibināt mieru uz planētas. Mūs neviens nedzird?

Dvēsele atnāca iegremdēties pasaulē, kurā viņai nepatīk dzīvot. Un viņa tagad grib pacelties no šīs pasaules, lai pārietu uz mierīgāku un skaistāku pasauli. Bet, ja jūs laidīsiet sevi lejā līdz naidam, jūs nespēsiet savu dvēseli pacelt pat par pakāpīti. Jums ir brīva izvēle – cīnīties un turpināt nākt uz šo pasauli reizi pēc reizes. Vai arī iemīt sev ceļu uz augstākajām pasaulēm.

Un es saprotu, ka tikai nomierināšanās šajā gadījumā palīdzēs jums pārraut loku un iziet no Sansaras riteņa citā pasaulē. Savu pašu dumpīgāko un nesamierināmāko jūtu nomierināšana. Nepiekrišana, izaicinājums, cīņa un bailes – tās ir tās jūtas, kuras piedzīvojot jums pagaidām nav izdevies samierināties ar cilvēku pasauli.

Miers savā iekšienē – tas ir miers uz Zemes. Ja visi cilvēki karos un nenomierināsies savā iekšienē, kā jums nodibināt vispārēju mieru?

Nomieriniet sevi un iemācieties turēt iekšienē mieru.

Mīliet un iemācieties turēt iekšienē mīlestību visos gadījumos.

Atnāciet pie Tēva un nožēlojiet, ka zemes plāns neatlaiž jūs un atkal un atkal velk iekšā cīņā un vardarbībā. Šīs piesaistes nepiekrišanai ir uzstādītas speciāli, un tās kā tīkls tur jūs šeit, neļaujot aiziet. Viss ir aprēķināts uz jūsu pretošanos.

Saprotiet, ir dvēseles, kuras šajā cīņā kļūst līderi, nostiprina sevi un sāk just varu. Tādas dvēseles pašas necīnās, bet vada citas, liekot lielgabala gaļu zem pretinieka sitieniem. Viņām tas ir izdevīgi, viņas izvēlas kalpošanu sev un savā cīņā izmanto pelēko vidusceļu, kurš visu laiku svārstās no labās puses uz kreiso un atpakaļ. Kurš spēj labāk pārliecināt, tam arī ir taisnība šodien. Jums vajag šo karu? Jūs kļūstat par bandiniekiem vispārējā vidē, atdodot savu enerģiju par labu cīņai.

Bet, kad mēs sūtām uz planētu mīlestību un gaismu, arī viss veltīgi?

Lūk, tas ir jūsu pats svarīgākais darbs. Sastrādājot savu gaismu, jūs varat to atdot cilvēkiem. Bet tikai ar mīlestību. Nevis jūtot cīņu ar tumsu, ar cilvēkiem, kuri dibina varu pār jums. Jūsu dvēsele grib tā justies? Ar kādu impulsu jūs sūtāt mīlestību? Dariet to mierīgumā un aprimumā. Sākumā radiet dvēselē augstākās vibrācijas, nevis zemākās. Un sūtiet uz planētu īstenu mīlestību, īstenu vēlēšanos nomierināt pretiniekus, abas puses. Dariet to bez piesaistes cilvēkam vai valstij. Dariet to uz visu pasauli. Kļūstiet par neitrālo pusi, uz gaismas un tumsas robežas. Un sūtiet vienādu nomierinājumu gan tumsas cilvēkiem, gan gaismas cilvēkiem.

Tā arī ir iziešana no dualitātes matricas. Tā arī ir Kristus-apziņa. Tā arī ir Dzīvība kā Radītājs, kā tas, kas radīja šo dzīvību un deva viņai savdabīgu nokrāsu – cīņas tīģeli, lai attīstītos saprāts šajā sulu spiedē.

Ja jūs esat attīstījuši pietiekošu saprātu, vienkārši ejiet ārā no spēles. Un tad jūs nekļūsiet aitas. Jūs paši sev kļūsiet gani un suņi. Un sapratīsiet, kurp jūsu personiskie Gani jūs ved – uz izeju no matricas gaišākās un mierīgākās pasaulēs.

Grib to jūsu dvēsele?

Un mēs dodam jums šo ceļu, bet jūs nedzirdat mūs. Jums visu laiku vajag būt bara centrā un pat kļūt par tā vadoni.

Padomājiet, kad jūs strādājat planētas labā, kādas jūtas jūs piedzīvojat? Vai jūs izjūtat protestu pret cilvēkiem un matricu? Vai jūs gribat salauzt eksistējošo iekārtu? Vai jūs baidāties kļūt roboti?

Protests, cīņa, bailes. Kas tās ir par jūtām? Vai jūs varat ar tām iziet no matricas? Nē.

Vai nu jūs sapratīsiet mūsu mācības, vai ne, tā ir jūsu izvēle.

Tātad, pirms strādāt ar planētu, ir jāizskauž sevī nosauktās jūtas?

Protams, jo darba laikā taču visa jūsu iekšiene bez atlikuma strādā ar planētu, un, ja jūs vēl arvien esat protestā, tad tādu protestu jūs uz planētu arī projicējat. Vai tas pastiprina cīņu vai nes mieru?

Ja jūs esat bailēs par planētas nākotni, kādu enerģiju jūs pastiprināt?

Ja jūs nezināt, ko apjukumā darīt, vai vienkārši pievienojaties vispārējai cīņai, ko jūs pastiprināt – cilvēku apjukumu, viņu stāvokļa nenoteiktību, bailes par savu nākotni?

Meklējiet savu jūtu saknes. Skatieties, no kurienes viss aug, un, kad pilnībā pārvaldīsiet sevi, jūs varat uz planētu gaismot un mīlēt bez jebkāda kaitējuma, augstākajos plānos, bez dualitātes matricas.

Bet līdz tam brīdim vienkārši saprotiet, ka daudzi no jums pagaidām vēl ne tādā mērā ir izgājuši no cīņas un protestu matricas, lai mirdzētu miermīlīgi. Jūs pastiprināt cīņu un piešķirat tai savu nokrāsu, dodat tai savu enerģiju.

Protams, manus vārdus cilvēku vairākums pagaidām nesapratīs. Bet es ceru radīt jūsos Diženās Dievietes dvēseles siltuma dzirksti, lai parādītu jums Patiesību, kāda tā ir.

Kamēr jūsu iekšienē ir dualitātes matrica, jums nebūtu par sevi jādomā pārāk labi. Jo mūsu Skolā mēs tieši mācām jūs no tās iziet, pa pilienam spiežot no sevis ārā vergu.

Pirms iemācīties strādāt augstākajos plānos, jums vajag pieņemt šo matricu. Nevis dvēseles ir tādas, bet matrica ir tāda. Balstoties uz visām matricas ietekmēm, jūs padevīgi sekojat suņiem.

Ejot ārā no ierastā prāta aptumsuma, jūs paceļaties uz pasaulēm, kur jūsu matricas ietekmes mums šķiet kā dzīvnieki. Vāciet prom no sevis visas šīs baiļu un cīniņu jūtas. Glābiet nevis ķermeņa dzīvību, bet dvēseli. Jūs jau zināt, pie kādiem nosacījumiem dvēsele glābjas. Dodiet savai dvēselei mīlestības un cēluma, tīrības un kristālskaidra godīguma augstākās jūtas. Savienojieties ar Manasu, ejot ārā no apakšējām mentālajām pasaulēm.

Esiet ar Mani, nevis ar tām.

 

Pievienots 26.12.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/smirenie-chuvstv

Tulkoja Jānis Oppe