Print

Вопросы Александра – 4

Aleksandra jautājumi – 4

20 01 29

1. Jautājums Debesu Tēvam.

Cik taisnīga ir pasaules tiesu sistēma, ko izdomājis cilvēks un kas balstās uz juridiski precīziem formulējumiem un citos gadījumos nedod ne mazākās izredzes izmainīt nolasīto spriedumu? Kāpēc cilvēks tiesā cilvēku, cik tas ir pareizi no augstākajām pozīcijām, no Visa un Visu Radītāja redzes viedokļa, varbūt pareizāk būtu atcelt visas tiesas un ļaut Karmai risināt soda jautājumus? Vai ir pareizi slepkavam piespriest nāves sodu, it kā dots pret dotu, vai lai pasēž - padomā, ja nu pēkšņi labojas un no Soloveja-laupītāja pārtop Pāvilā-apustulī? Mani interesē Tēva viedoklis šajā sakarā. Un kā notiek tiesas Pasaules-ēkas augstākajās dimensijās?

 

Debesu Tēvs: Kā Es jau esmu teicis agrāk, savas planētas matricu radīja paši cilvēki. Viņu spēkos ir izmainīt jurisprudenci, jo viņi paši ir sistēmas radītāji. Kāpēc cilvēks tiesā cilvēku? Tāpēc ka neredz alternatīvu. Cik tas ir pareizi no Radītāja redzes viedokļa? Tas ir pareizi, tāpēc ka Es nekad nesodu. Karma nevienu nesoda. Visi karmas likumi un darbības kā sodi arī ir cilvēku izdomāti kā laupīšanas un netaisnības attīstības bremzējošs faktors.

“Vai ir pareizi slepkavam piespriest nāves sodu, it kā dots pret dotu, vai lai pasēž - padomā, ja nu pēkšņi labojas?”

Tad vajag nevis sodīt, bet pāraudzināt. Un te nav zināms, kurš kuru pāraudzinās – tu slepkavu vai viņš tevi, kaut vai ar to, ka aizbēgs.

Viss, ko jūs jautājat, jau ir bijis – gan soda neesamība, gan mīksti sodi. Vai jūs apmierina, ka korupcija pie jums valstī netiek sodīta? Ka var no soda atpirkties tie, kas daudz “dos”? Lūk, netaisnības un nesodāmības vai mīksta soda piemērs. Pāraudzinājās korumpētās personas? Karma viņus sodīja? Ceri uz Dievu, bet pats nerīkojies aplam.

“Kā notiek tiesas Pasaules-ēkas augstākajās dimensijās?”

Augstākajām dimensijām ir Vienotības apziņa. Nav ko sodīt, izņemot sevi. Nav neviena, kuru varētu sodīt, izņemot sevi. Tu esi viens, un mūsu daudz vienotībā. Augstākajās dimensijās nav labā un ļaunā jēdziena. Nav jēdziena “es un citi”: “es izdarīju citiem kaut ko sliktu un tāpēc esmu sodīts”. Ko izdarīji, tā arī dzīvo, kamēr neizmainīsies uz labo pusi.

Es: Kā noritēja Tiesa, kuru mēs saucām par “pastaro”?

Tā noritēja un viss. Kā noritēja, tā noritēja. Ne jums tiesāt. Bet Es nepiedalījos un devu atļauju vadīt tā, kā uzskata par vajadzīgu tie Tiesneši, kuri tam iecelti. Nenosodu un nevērtēju.

 

2. Jautājums Ercenģelim Metatronam.

Ar čenelingu sērijas palīdzību Ercenģelis Metatrons caur savu uzticamo kontaktētāju Džeimsu Taiberonu (James Tyberonn) iepazīstināja okulto lasītāju ar ļoti svarīgu tēmu – dažādas konfigurācijas un spēka Gaismas ķermeņiem, kurus var aktivizēt ar Viņa paša pasniegtām atslēgām un sākt dzīvot, tā teikt, pilnīgu dzīvi.

Jautājums: Cik aktuāla mūsu laikā ir šo ķermeņu, katram no kuriem ir dažāds šķautņu skaits, aktivizācija, un kāda bija atslēgu būtība? Tās ir kādas speciālas meditācijas? Vai tiks turpināta brīnišķīgo čenelingu sērija, kura personīgi man izraisīja neviltotu sajūsmu un iedvesmu?

(H.K.: Atgādināšu, ka starp Drunvalo Melhisedeku (Drunvalo Melchizedek) un Taiberonu iedegās strīds sakarā ar tiem kristāliskajiem ķermeņiem, kurus aktivizēja Taiberons.

Drunvalo: “Un es gribu piebilst, pirms sākšu runāt, ka manas jūtas, kuras es izteikšu, nav vērstas pret Džeimsu. Viņš nav izdarījis neko sliktu. Viņš vienkārši nesaprot.

Tādējādi tas, par ko runā Džeimss un kas ir viņa galvenā tēma: kad jūs maināt Mer-Ka-Ba, kuru mācu es, uz to, ko viņš sauc par Mer-Ki-Va (tas pats 8 stūru zvaigžņu tetraedrs, bet citādi pagriezts, un kurš griežas pretēji pulksteņa rādītāja virzienam, jūs dabūjat Gaismas lauku, kuram nav Gaismas ķermeņa dzimuma un polaritātes, – ir nepatiesība no ģeometrijas un matemātikas skatpunkta. Jūs tiekat mānīti. Un tas viss, par ko viņš runā pēc Mer-Ki-Va par Mer-Ka-Va (12 stūru zvaigžņu dodekaedrs) un Mer-Ka-Na (20 stūru zvaigžņu ikosaedrs), arī ir nepatiesība, un es jums vienkārši paskaidrošu, ko es ar to domāju.

Saskaņā ar Džeimsa vārdiem: “Kristāliskā Mer-Ki-Va atrodas aiz polaritātes ietvariem, apvienotā sakrālā Vienotībā, un šis aspekts ir ļoti svarīgs. Kristāliskās augšupcelšanās nepārtrauktajā rītausmā ir ļoti svarīgi un nepieciešami, lai jūs to saprastu.”

Labi, mister Taiberon, jūsu Mer-Ki-Va arī ir polarizēta, tāpat kā Mer-Ka-Ba, šeit nav nekādas starpības. Tai ir tāda pati forma, tikai parādīta no cita skatpunkta. Tas, ka zvaigžņu tetraedrs griežas uz citu pozīciju, nemaina tā polaritāti, lai ko jūs neteiktu. Novāciet Mer-Ki-Va jeb zvaigžņu tetraedra zvaigžņveidīgās cepurītes, un jūs dabūsiet oktaedru, kurš ir polarizēts. Tur ir vīrišķā augšējā piramīda un sievišķā apakšējā. Džeims, tu nevari izbēgt no patiesības. Mer-Ki-Va arī ir polarizēta, neraugoties uz visu, ko tu saki, – tā ir tīra sakrālā ģeometrija un vienkārša matemātika.

Tas tāpat ir spēkā arī Mer-Ka-Va – 12 stūru dodekaedra – un Mer-Ka-Na – 20 stūru ikosaedra – gadījumos. Vienkārši tāpēc, ka jūs esat iztaisījuši daudzstūra zvaigžņveidīgu versiju, tas nemaina sākotnējā daudzstūra polaritātes dabu. Paraugieties uz jebkuru zvaigžņveidīgas formas pentagonālo virsmu, un jūs ieraudzīsiet vienu pentagonu, vērstu uz augšu, otru uz leju – pilnīga polarizācija!

Patiesībā visi daudzstūri eksistencē, kuri sastāv no taisnām līnijām, ir polarizēti, nav svarīgi, vai tie ir zvaigžņveidīgi vai ne. Acīmredzot Džeimsa Taiberona iekšējās balss lords Metatrons nesaprot sakrālo ģeometriju un, protams, nav lords Metatrons.” https://www.liveinternet.ru/users/4026744/post149753424/

 

Metatrons: Jāsaka, ka cilvēkiem ir daudz kristālisko gaismas ķermeņu. Aktivizējot augstākos pavadoņus (AEs), kuri arī ir jūsu Gaismas Ķermeņi, jūs varat paātrināt augšupcelšanās gaismā evolūciju. Taču, ja jūsu apziņa nav izaugusi līdz augstākajiem ķermeņiem, tad viņi paliks tikai potenciālā.

Kā var aktivizēt gaismas ķermeņus? Ar pilnīgu attīrīšanos un gaismas ķermeņa aktivizācijas programmu pieņemšanu sevī. To varu dot Es, Metatrons, to var izdarīt patstāvīgi, palūdzot savam Skolotājam, to var izdarīt jūsu Audzinātāji-apsargātāji. Mēs visi varam vadīt aktivizācijas seansus, taču tas ne pie kā īpaša nevedīs, jo vajag izmantot/iesaistīt jūsu Gaismas ķermeņus, taču tie šeit ir maz pielietojami. Diez vai no tā jūs sāksiet dzīvot “pilnīgu dzīvi”, tāpēc ka viņi darbojas jūsu augstāko apziņu līmenī.

“Cik aktuāla mūsu laikā ir šo ķermeņu, katram no kuriem ir dažāds šķautņu skaits, aktivizācija, un kāda bija atslēgu būtība?”

Aktuāla, kā nekad, nešaubos, ka Gaismas ķermeņi vienmēr ir aktīvi, savienojoties ar augstākajām pasaulēm. Viņi rada jūsu apziņas apvalku meditatīvos ceļojumos, jo jau ir jūsu aktivizēti tajā proporcijā, kura vajadzīga jūsu apzinātības aktivitātei augstākos plānos. Jūs izmantojat jūsu Gaismas ķermeņus mentālajā un budhiālajā plānā. Fiziskajā plānā jūs izmantojat fizisko auru, kura arī iegūst vairāk gaismas savā iekšienē un atstaro vairāk saules staru sava spožuma dēļ.

“Tās ir kādas speciālas meditācijas?”

Piesauciet mani, un mēs visu atrisināsim. Es varu aktivizēt jūsu Gaismas ķermeņus pēc nepieciešamības. Nav vajadzības aktivizēt absolūti visus Gaismas ķermeņus, viņi nenoderēs jaunajā realitātē, taču dažus es ieteiktu iegūt.

Es: Man arī ir jāaktivizē, vai nepieciešamie apvalki jau ir aktīvi?

Tev būtu jāpilnveido daži ķermeņi. Jo tie ir novecojuši.

Es: Man gribētos pielikt punktu Drunvalo un Taiberona strīdā: kādus kristāliskos ķermeņus mēs izpaužam? Kad es aktivizēju savus kristāliskos gaismas ķermeņus, viņi nemaz nebija līdzīgi tiem, ko tika devuši šie skolotāji. Viņi izskatījās pavisam citādi.

Viss ir atkarīgs no Augstāko Es sistēmas un paša cilvēka kristalizācijas – kādā mērā viņš ir izpausts augstākajos plānos un kas viņam ir jāaktivizē. Neaizdomājieties par formu, jūs taču saprotat, ka šeit bija konkurence. Aizmirsīsim par to un sāksim kristālisku saullēktu. Patiesībā gaismas ķermeņu formas ir ļoti kustīgas un plašas. Tām augstākajos plānos nav tāda izskata, kāds tiek uztverts ar 3. dimensijas apziņu. Strīdi ir nevietā, un visi gaismas ķermeņi ir nepieciešami dažādās proporcijās un veidos. Tā ka jūs varat patstāvīgi aktivizēt savus kristāliskos ķermeņus, vienkārši palūdzot to mums.

Es: Lūdzu tev, Metatron, aktivizēt man tos ķermeņus, kuros ir nepieciešamība uz šodienu.

Labi, mani eņģeļi to izdarīs tuvākajā laikā.

Vai ir vēl jālūdz, vai arī uzdevumu tu viņiem pats iedosi?

Vairāk nav jālūdz. Jau viss no tavas puses ir izdarīts. Mēs veiksim atjaunošanu, kad uzskatīsim par vajadzīgu un iespējamu.

Pateicos.

Aleksandrs jautā, vai ir vajadzīgi noteikti aktivizācijas kodi?

Nav vajadzīgi. Es saprotu vārdus.

 

3. Priekšā stāv tikšanās ar Galaktisko Kristu, un es gribētu sazināties ar augsti attīstītās Sīriusa civilizācijas pārstāvjiem, kuri 2012. gadā ceremonijā “Augšupcelšanās Krēsls” Maskavā novadīja tās sapulces dalībnieku tik tikko novērtēto iesvētījumu, kur es personīgi uztvēru ļoti lieliskas enerģijas (reāli ļoti patika, un tās nav salīdzināmas ne ar kādām citām). Un, ja ir tāda iespēja, palūgt viņiem novadīt šo iesvētījumu vēlreiz, bet ar iespēju vērt vaļā šo kanālu ar lieliskajām, iedvesmojošajām, īstenu svētlaimi dāvājošajām Kosmosa enerģijām jebkurā laika momentā pēc savas sapratnes. Nu, kā tas ir pieņemts kosmoenerģētiskajā praksē, kad skolotājs vai iesvētošais nodod lietošanas atslēgas ar kādu konkrētu kanālu vai Kosmosa frekvenci.

Sīriusa pārstāvji Saules sistēmā: Aleksandr, tu esi viens no mums, un visi iesvētījumi pie tevis atnāk samērā ar vajadzību, jo līdz visiem iesvētījumiem vajag izaugt. Tu pats savu iesvētījumu novērtēji īpašā veidā, ne tā, kā pārējie, tikai tāpēc, ka tu arī saņēmi to tādā mērā, kādā mēs tev to devām. Pārējie saņēma to, ko bija pelnījuši. Turklāt ne visi saņēma to, ko mēs spējam dot, jo viņi pieder citai sistēmai.

Katrs iesvētījums tiek dots vienu reizi, tas nav vienkārši kāds parasts kanāls, tā nav parasta apstarošana ar mērķi attīrīties vai dziedināties, tā ir noteiktu kodu atvēršana/piededzināšana tavā sistēmā.

Ar ko iesvētījums atšķiras no parastiem sakaru seansiem? Tas ir unikāls un radīts speciāli tev. Tāpēc atkārtot to nenāksies.

Tu vienmēr vari mūs piesaukt, un mēs atnāksim pie tevis, lai dotu to, ko tu spēj uztvert vientulībā. Grupveida kanāls, protams, dod vairāk enerģijas, taču tas ne vienmēr ir pieejams. Tāpēc mēs ar tevi varam meditēt individuāli. Tas attiecas uz visiem, kas mūs pašlaik lasa.

Mēs priecājamies sadarboties ar katru, kurš spēj mūs uztvert enerģētiski, informācijas vai iesvētījuma veidā.

“…kā tas ir pieņemts kosmoenerģētiskajā praksē, kad skolotājs vai iesvētošais nodod lietošanas atslēgas ar kādu konkrētu kanālu vai Kosmosa frekvenci.”

Mēs tad arī esam noteikta vibrāciju frekvence, un mūsu nosaukums ir Saules Brālības Sīriusa komanda. Vari mūs tā dēvēt un piesaukt.

Mēs atnāksim pie jebkura, ja jūs varat mūs uztvert savā attīstītībā. Nedomājiet, ka mēs jūs nedzirdam vai nesaprotam, ka tik jūs saprastu mūs. Mēs priecājamies sadarboties ar katru, kurš uzskatīs par vajadzīgu ar mums sazināties. Apelējam pie jūsu piederības Kristus-apziņai un saprotam, ka jūsu kalpošanas būtība tad arī ir dziedināties visos līmeņos, palīdzēt to darīt citiem un saprast mūsu vajadzības kā vēlmi atrast jūsu līmenī čenelerus, spējīgus nodot mūsu vēstījumus un dziedināt no mūsu apziņas līmeņa. To var darīt katrs no jums samērā ar savu gatavību un piederību mūsu sistēmai.

Es: Kādām īpatnībām ir jāiemīt tam, kurš grib ar jums saistīties pa kanālu?

Savas daudzdimensionālās struktūras augstākā mentālā līmeņa atvēršanai. Vēlmei strādāt un pieņemt informāciju. Spējai to izklāstīt “uz papīra”.

Es: Vai tā var būt pilnīgi personiska informācija – orgānu ārstēšana, izvēles apspriešana, labākas dzīves meklējumi?

Zināmā mērā jā, taču mēs neesam jūsu personiskie Skolotāji. Drīzāk ar to būtu jāgriežas pie jūsu Skolotāja, kurš jūsu dzīvei seko detalizētāk. Nedomājiet, ka mēs varam zināt visus jūsu dzīves sīkumus un izdarīt jūsu vietā secinājumus, kā jums rīkoties fiziskajā plānā vienā vai otrā situācijā. Mēs, protamas, varam atbildēt uz dažiem jautājumiem sakarā ar jūsu dvēseles izvēli, sakarā ar jūsu sakaru kanālu atvēršanu ar kosmosu, sakarā ar jūsu ķermeņu aktivizāciju, bet ne vairāk.

Viss pārējais, ko jūs varat un kas jums no mums ir jāpieņem, attiecas uz vispārējām cilvēciskām vērtībām un jaunu zināšanu atklāšanu cilvēcei.

Mēs neaizstājam jūsu Skolotājus, taču pievienojam jūsu staru spektram savu zināšanu un jūsu dvēseles un ķermeņa apmācību avotu.

Es: Ar ko atšķiras personiskais Skolotājs, viņa atbildības un iespējas, no jūsu vadības?

Mēs esam Saules Brālības augstākais orgāns un tāpēc nevadām personiski mācekļus, neietilpstam Skolotāju sistēmā, mums nav iespējas personiski atbildēt par vienu vai otru mācekli. Mēs redzam kopumā un veselumā cilvēku Augstāko Es sistēmu un strādājam ar tiem, kas piesauc mūs un ir gatavi kalpot.

Turklāt mēs no parastiem cilvēkiem izvēlamies savus sūtņus un tiecamies panākt, lai viņu kanāls sāktu darboties pilnā spēkā. Tādēļ mēs atrodam viņu personiskos Skolotājus un darbojamies caur viņiem, aktivizējot, tirdot un modinot guļošo.

Es: Vai daudz ir dažādu sistēmu sūtņu uz planētas, un cik no viņiem “guļ”?

Daudz. Attiecībā pret kopējo skaitu uz planētas – nedaudz –, taču savai darbībai mēs un citas sistēmas atsūtījām ļoti daudz cilvēku cerībā, ka daļa no viņiem pamodīsies (rāda bērza sēklas sniegā, kuras pašlaik birst milzīgā daudzumā, bet izšķilsies no tām niecīgs daudzums un izaugs vēl mazāk – dažas).

Es: Kā mēs varam palīdzēt pamosties pēc iespējas lielākam skaitam sūtņu?

Pieņemiet no mums vēstījumus, uzdevumus, dziedināšanu un apskaidrošanu. Mums jau ir vairāki sakarīgi kanāli. Taču tos maz kas klausās vai lasa. Bet tie, kas lasa, jau zina to informāciju, kuru mēs sūtām, lai modinātu pārējos. Tāpēc mēs vēršamies pie katra no jums ar lūgumu veicināt citu cilvēku mošanos, nedomājot par to, no kādas sistēmas viņš ir, vai viņš ir sūtnis vai parasts cilvēks, vai viņš mums ir vajadzīgs vai ne. Viņš viennozīmīgi ir vajadzīgs visai planētai. Katrs cilvēks ar aktīvu apzināšanos ir nepieciešams, un viņi nāk klāt pa vienam līdz šim. Katrs no jums ir uzskaitē Saules sistēmā. Katrs no jums ir vajadzīgs mums. Katru mēs godājam un mīlam. Ceram uz jūsu izpratni. Mīlam un godinām.

Jūsu sīriusieši.

 

Svētīts paldies par visām atbildēm jau iepriekš.

Jūsu uzticamais lasītājs.

 

Pievienots 29.01.2020

http://sanatkumara.ru/stati-2020/voprosi-aleksandra-4

Tulkoja Jānis Oppe