Татьяна Бреславская - КОМАНДА ВРЕМЕНИ ЗЕМЛЯ НА СВЯЗИ

Tatjana Breslavska - LAIKA KOMANDA “ZEME” SAKARU LĪNIJĀ

21 11 22

Sakarā ar visiem pasaules notikumiem, ar visu ienākošo informāciju es izdarīju pieprasījumu Gaismas Spēkiem, ko es, personīgi, mana grupa, varam izdarīt šajā situācijā? Pēc kāda laika uz sakariem iznāca “Laika Komanda “Zeme””, kura atrodas tieši Zemes robežās, precīzāk, pašā Zemes centrā/kodolā.

Viņi saprata mūsu norūpētību, un pirmais, ko parādīja kā pierādījumu tam, ka viss iet pēc plāna, bija mana ieiešana Jaunā laika koridorā/portālā. Mani burtiski ievilka iekšā ļoti spēcīgā enerģētiskā kanālā, kur visi atradās pastāvīgā “virpuļveida savērptā” stāvoklī. Kanālam bija savs sākums Centrālajā Zemes Zvaigžņu Radiānā viņas kodolā.

Dabiski, Komanda nolasīja/noskenēja manu satraukumu un novietoja mani Jaunā Laika spēka laukā, lai nostiprinātu šī Laika spēku/enerģijas pārvadītājas pozīcijas. Paskaidroja, ka tā būs gan aizsardzība, gan manas pārvadītājas spējas nostiprinošs pasākums. Tas ir, kā es sapratu, katrs moments ir kā zināms šī Jaunā Laika portāls/kanāls, saglabājot visas tam nepieciešamās funkcijas.

Komandas locekļi bija nedaudz pārsteigti, ka mēs – (dažas Gaismas grupas) – esam “norūpējušies” par pāreju uz Jauno Laiku: šis projekts JAU ir realizējies! Un, patiešām, (cik vāja ir mūsu cilvēciskā atmiņa!) es, personiski, un mēs ar grupu jau esam veikuši tamlīdzīgu darbu, bet ne tikai “atmiņa mums ir vāja”, vāja ir arī TICĪBA tam, ko mēs darām! Gribas, kā vienmēr, momentānus, ātrus rezultātus! Bet šeit ir vēl šīs ķibeles – vīruss, ierobežojumi, aizliegumi… Jebkuram var šķist, KAS un KURŠ ņem virsroku.

Informācijas no “gaismas”, kurā cenšos izskaidrot notiekošo, ir daudz, un reizēm tā ir ārkārtīgi pretrunīga. Tad ko gan mums šajā sakarā pateiks MŪSU Laika Komanda?

Laika Komanda “ZEME”: Mēs esam sakaru kanālā, mēs dzirdam tevi, kaut arī tu mūs neredzi, kā tas bija iepriekšējā seansā. Nepieciešams daudz enerģijas, lai uzrādītu savu attēlu. Šoreiz iztiksim ar telepātiskajiem sakariem.

Tu zini, kaut reizēm arī aizmirsti, to faktu, ka jūs šeit (tu un tava grupa, par citiem neatbildam) esat no savas NĀKOTNES, lai iztaisnotu laika līniju. Tas nozīmē, ka “šeit un tagad” uz Zemes – tā ir pagātne (relatīvi, protams). Daudzi atgriezās pagātnē, tāpēc ka jau bija atradušies uz šīs līnijas, bet ir arī tādi, kas ieradās no Vienotās Laika Komandas kā noskaņotāji pirmoreiz. Tu – gan esi dzīvojusi Zemes pagātnē, gan esi noskaņotāja. Dzīvoji speciāli, lai pamatīgi iedziļinātos notiekošā niansēs, lai precīzāk noteiktu “liekuma” sākumu – pāreju uz “kļūdaino” laiku.

Pašlaik ir tieši tas moments, kur tas ir noticis. Par to zināt ne tikai jūs, “jāņtārpiņi”, bet arī otra, jums pretējā komanda, kura visādā veidā mēģina noturēt šo “izšķirošo punktu”. Kā jums tika pavēstīts, vīrusa izlaišana notika ar tās ziņu, tas ir viņas roku darbs. Taisnība ir arī tas, ka, kurš ir gatavs ieiet un turpmāk virzīties pa jauno laika skalu, tam no vīrusa nav jābaidās: vīrusa vibrācijas ir zemākas par vibrācijām, kādas ir Jaunā Laika kanālā ieejošajam. Un, pat ja arī nāksies “durties”, ja “piekārs birku” koda veidā, tad tas būs neko nenozīmējošs fakts. Visas šīs darbības atpaliek no tā frekvencēm, kurš ir gatavs un kurš ieiet. Var, protams, papildu ietvert sevi Radītāja Gaismā un Mīlestībā, kaut gan pats augstu vibrāciju rādītājs ir Gaismas un Mīlestības liecība. Un, kā tu pati atzinies, bieži arī jūsos, “jāņtārpiņos” ielaužas šaubas, un tātad notiek vibrāciju pazemināšanās, ka “tā vien skaties – atvelsies atpakaļ”.

Tiek izsūtīta arī informācija, ka caur vakcināciju noritēs “dusošo modināšana”, jo visas citas metodes it kā esot izmēģinātas un nedod rezultātus, ka katra vakcīnas ievadīšana darbojas kā programma (šeit tiek domāts, ka uz Gaismu). Kas ir šī informācija?

Laika Komanda “ZEME”: Tas nav nekas cits kā provokācija! Par kādām rūpēm par apskaidrošanu, turklāt visām Zemes valdībām vienlaikus, ir runa, ja daudzi iedzīvotāji reizēm mirst badā! Pabarot, apģērbt, apmācīt, atveseļot – lūk, vissvarīgākie uzdevumi. Izsalkušais diez vai sāks domāt par apskaidrošanos, bet valdītāji, vai viņi tiks uzskatīti par pietiekoši humāniem un taisnīgiem, veicot TĀDUS aktus? Runa ir par nevis apskaidrojošām, bet pretēji vērstām darbībām, pakļaujoties augstākstāvošo varas orgānu pavēlēm un doktrīnām uz Zemes. Tas – rafinēts ierocis, lai pretotos cilvēka gribai.

Kā jūs pareizi šeit definējāt, BAILES – galvenais “figurants lietā”! Tieši tās ir gan noturošs, gan virzošs faktors vienlaikus: turēt ciet iziešanu Gaismā, virzīt uz leju, krist pa vibrācijām un tātad stiprināt “vecā laika” pozīcijas, neļaujot izlabot laika līniju.

Kad jūs lūdzat Gaismas Spēkiem iedarboties uz laika līniju, jūs lūdzat sev pašiem, tiem, kas JAU strādā Laika Komandā. Nekā slikta tur nav, protams, bet tas – rādītājs zināmiem maldiem vai neticībai sev, savai misijai. Šeit, Komandā, nav jūsu “augstāko aspektu”, ir operatori sakariem ar JUMS. JŪS esat šie “augstākie aspekti”, jo tādos visu izkropļojumu un maldu kuluāros spēj noturēties un tikt galā ar uzticēto uzdevumu tikai īstens meistars!

VISS NORIT PĒC PLĀNA! Taču caur VISĀM ziņu sistēmām prātu apstrādāšana notiek pilnā sparā. Proti, arī jūsu iekšējais informācijas uztveršanas instruments – smadzenes un sirds – tiek pakļauts tādai pašai apstrādei. Tāpēc vispirms sekojiet SAVU sakaru kanālu noskaņojumiem, lai neiekristu vispārējā samulsuma vērpetē. Lai tas kļūst par jūsu ikdienas uzdevumu, tāpēc ka “izliecošās” enerģijas Zemes laukā vēl ir pietiekami spēcīgas.

Iesakām arī piesaukt sadarbībai jūsu darbā tikai tos, kas tam ir gatavi, “neaplaistīt ar Gaismu” visus bez izšķirības, jo ne visi grib un ir gatavi to pieņemt.

Daži no jums uzdod arī jautājumus vai ir sašutuši sakarā ar to, ka “cik aktivāciju, noskaņošanu, vingrinājumu tu netaisītu”, bet nekas nemainās, un visi šie instrumenti – pa tukšo, ka viss it kā paliek, kā bijis. Tas viss ir no neticības sev, draugi! Mēs redzam, kāpēc jūs zaudējat šo ticību, uzmundrinām jūs, taču izgriezties atpakaļ uz ticības ceļa – tas ir jūsu uzdevums.

Biežāk ievietojiet sevi (meditatīvi) Jaunā Laika kanālā, pārbaudiet savus Laika spēka laukus, VISUS savus noskaņojumu un sakaru kanālus.

Pašlaik galvenais JUMS – NOTURĒTIES un NOTURĒT īstenā laika vektoru! No tā ir atkarīga visa jūsu dzīve.

Ar vislabākajiem novēlējumiem,

Jūsu Laika Komanda “Zeme”.

22.11.21.

 

Atsūtīts 22.11.2021., pievienots 25.11.2021.

https://pulsarvremeni.ru/komanda-vremeni-zemlja-na-svjazi/

Tulkoja Jānis Oppe