Print

Татьяна Бреславская - Мы — светильники и носители будущего мира!

Tatjana Breslavska - Mēs – nākotnes pasaules gaismekļi un nesēji

21 03 30

No spēcīgo enerģiju plūsmas man nācās atgulties... Mana skatiena priekšā parādījās varena gaismas būtība. Debesu Tēvs. Un enerģijas savērpās burtiski virpulī. Pēc tam atvērās milzīgs koridors, aicinot ienākt.

Uz jautājumu, ko tas nozīmē, Tēvs atbildēja: pāreja uz nākotni. Žēl, ka man nācās pārtraukt šo neparasto procesu “zemes” apstākļu dēļ, un šodien es lūdzu Debesu Tēvam nokomentēt to visu.

Debesu Tēvs: Tev tika uzrādīts tas, kas atveras pasaulei. Jūsu pasaulei. Norit patiešām jaunas ieejas jaunā realitātē aktivācija. Bet, kā jums ir zināms, viss sākumā notiek Smalkajā plānā un pēc tam “nosēžas” zemes plānā. Jūsu prātos šai pāriešanai un pārejai jau ir jāizgaismojas, jākļūst par prožektoru, kurš apgaismo un attīra ceļu jaunajam. Gribat, nosauciet sevi par “jāņtārpiņiem”, lietas būtība nemainās.

Ja noteikta daļa zemiešu ietvers sevī jauno ceļu, burtiski kļūstot par pāreju, vārtiem uz to, tad tas noteiktā veidā izvērsīsies darbībā.

Cilvēki, enerģētiskas piltuves un spēka vietas ir pārejas informācijas nesēji. Tāpēc vari arī sevi pieskaitīt viņiem. Tādiem kā tu nesējiem tiek piešķirta īpaša programma, kuru ievadot, viņiem ir paredzēts sabalansēts stāvoklis un neitrāla, absolūti neitrāla attieksme pret visu notiekošo, neiesaistīšanās visās pretrunās un nenosodīšana pirmām kārtām.

Reizēm tāpēc jums sāk šķist, ka jūs esat kļuvuši pasīvi, vienaldzīgi pret visu, zaudējuši interesi par visiem dzīves procesiem. Es saprotu, ka tīri pēc zemes plāna sajūtām jums no tā kļūst skumji, taču tieši tāds stāvoklis ļauj aktivizēt sevi kā jaunās īstenības – jūsu Jaunās pasaules – portāla nesēju zemes plāna līmenī.

– Vai tas ir savienots ar Augšupcelšanās procesu, vai arī tas jau ir jauns faktors? Es apzinos, ka tas viss var būt ielikts dvēseles programmā. Bet varbūt tā ir korekcija vai papildu uzdevumu ienešana mūsu programmā? No kā tas ir atkarīgs?

Debesu Tēvs: Tas ir atkarīgs no visiem pūliņiem, kurus jūs pieliekat Augšupcelšanās procesā. Iztēlojies, ka tu kāp pa kāpnēm līdz kādam stāvam, bet tur – ļoti daudz dažādu iespēju. Tevi tas "iesūc”, un tu bagātinies ar šīm enerģijām un informāciju.

Atgriežoties zemes plāna līmeņa sākuma pozīcijā, tu vairs nevari palikt iepriekšējā, tevi burtiski spīlē jaunais apjoms, un tu, protams, gribi to visu realizēt, ieviest dzīvē. Tie arī ir jaunā apjomi, pēc kuriem jūs drosmīgi dodaties savos sapņos. Uz jaunu realitāšu pieliekamo.

Un tieši Augšupcelšanās, gara augšā kāpšanas procesā notiek tādas “metamorfozes”! Augšupejošajam atklājas jauni apvāršņi! Protams, tas viss ir jūsu dvēseles uzdevumu atspulgs. Bet mums arī ir “jaunas tehnoloģijas" un tāpēc dzīves laikā iespējamas papildu korekcijas un atjauninājumi dvēseļu programmās. Jūs taču atjaunojat savas datorprogrammas?!

– Iznāk, ka nav jēgas sapņot un plānot nākotni, vadoties pēc tīri zemes plāna pieredzes? Iespējams, mēs domās pārveidosim jau to, kas mums ir, bet tas var izrietēt no nosodījuma un neapmierinātības ar īstenību principiem. Tad kā mums izkustināt šo trešā blīvuma inertuma milzeni mūsu prātos?

Debesu Tēvs: Jā, zemes plāna pieredze – tas ir lieliski, tā arī turpmāk būs zemes plānam piederoša, bet – jauna! Viss Radījums alkst pēc novitātes un atjaunošanās, un tas ir dzīves likums. Šī likuma ritenis griežas bez apstājas, neraugoties uz zināmu atpalikšanu visā esošajā. Taču runa nav par to, bet par jūsu līmeņa virzošo spēku.

Šī procesa norisē tiks iesaistīts absolūti viss! Daudziem nāksies zaudēt daudz ko no “smagā darbā iegūtā”. Tā būs lieka krava, tiecoties uz jauno, neizpētīto. Es nepareģoju kataklizmas un nelaimes, kuru gaitā tas viss var tikt zaudēts: pats laiks to atšķels.

Zemei ir iezīmēts jauns laiks, kā Centrālā Avota dzīvības impulss, un jautājums: vai viss “iegūtais” atbildīs ŠIM RITMAM?

Jebkurā gadījumā es novēlu jums visiem tikai labāko: iet kopsolī ar laiku, un viss būs labi!

Ar jums bija jūs visus mīlošais jūsu Tēvs.

– PATEICOS!

29.03.21.

 

Pievienots 30.03.2021.

https://pulsarvremeni.ru/my-svetilniki-i-nositeli-budushhego-mira/

Tulkoja Jānis Oppe