Татьяна Бреславская - ПОСЛАНИЕ АЛЬДЕБАРАНА В ДНИ СОЛНЦЕСТОЯНИЯ

Tatjana Breslavska - ALDEBARANA VĒSTĪJUMS SAULGRIEŽU DIENĀS

18 06 20Mēs sveicam jūs mīlestībā! Mēs esam jūsu brāļi no tālās Aldebarana sistēmas. Mēs bijām uz Zemes pirms tūkstošiem gadu Eifratas upes ielejā, radot Šumeru civilizāciju. Šī civilizācija bija iedīglis augsti attīstītai kultūrai, kuru mēs labprāt piedāvājām visiem planētas iedzīvotājiem. Šumeru kultūras attīstības rezultātā jūs daudzējādā ziņā pavirzījāties zinātnē, tehnikā un sevis, zvaigžņu telpas un dzīvnieku pasaules izzināšanā. Turklāt mēs piedāvājām visjaunāko tehnoloģiju medicīnā un cilvēka ģenētikas pētījumos.

Jūsu smadzenes nebija attīstītas tādā pakāpē, lai to visu apjēgtu, daudz reižu mūsu mantojums tika bez žēlastības iznīcināts, mūsu bibliotēkas un zināšanas atnesa labumu tikai mazai saujiņai cilvēku.
Šodien jums stāv priekšā vēl atminēt mūsu noslēpumu, atstātu jums mantojumā hieroglifos un zīmēs. Pasaules vadošās kultūras ir balstītas uz šo mantojumu, jo mūsu saikne bija ļoti plaša un izglītošana bija mūsu misija.

Pašreiz uz Zemes ir mūsu novērotāji un pētnieki, kuri fiksē mūsu mantojuma izzināšanas pakāpi. Mēs spējām savas zināšanas ielikt Zemes informācijas laukos, pie kuriem pieeju saņem tie, kas ir izgājuši nepieciešamās sevis un pasaules izzināšanas pakāpes.

Visa pasaule ir atspulgs tam, kas ir ielikts mūsu atmiņas matricā. To ne reizi vien ir mēģināts un tiek mēģināts sagraut, lai neļautu jums apgūt visas zināšanas. Atklājot sevī un informācijas laukā to, kas jums ir raksturīgs pēc izcelsmes, jūs pārstāsiet nest uz sevis apmaldījušos klejotāju zīmogu un iemantosiet dvēseles mieru un harmoniju, pieņemsiet Zemi kā savas dzimtās mājas.

Mēs atnācām jums palīdzēt atkal apvienot savu lauku un Zemes informācijas (morfoģenētisko) lauku.
Rīt, vasaras saulgriežu Dienā, mēs sevi izpaudīsim un vedīsim jūs turp, kur notiks šis “patiesības moments” – apziņu atkalapvienošanās. Tā būs jūsu dzimšanas diena un Zemes dzimšanas diena, jo viņa iegūs otro elpu, savienojoties ar jums, saviem bērniem.

Mēs sadarbojamies ar jūsu saules sistēmas Gaismas spēkiem, un Ra Gaismas Ģimene ir mūsu audzinātāja un virziena rādītāja. Mēs savienosim kopā savus pūliņus un pievedīsim jūs kopā ar mums pie “vienota kopsaucēja”. Savienošanās ar Zemes apziņu un gaismu ir jūsu augšupcelšanās neatņemama daļa un faktors. Tieši šis savienojums palīdzēs jums sekmīgāk sasniegt pozitīvus rezultātus.

Mūsu apziņas lauks, kurā atrodas mūsu civilizācija, izplatās visā Visumā, un mēs varam aktīvi sadarboties ar citām pasaulēm. Kas attiecas uz orioniešiem, kuri reiz okupēja Zemi un ietekmē viņu un viņas nākotni, tad viņi drīz ieņems neitrālu stāvokli attiecībā ne tikai pret planētu un viņas iemītniekiem, bet pret visu saules sistēmu pēc tam, kad viņiem tika uzrādītas prasības attīrīt planētu un saules sistēmu no savas klātbūtnes. Viņi nevēlējās pamest “iesildītās vietas” un piekrita pazemināt agresijas un vardarbības līmeni viņu pašreizējās mitināšanās un ietekmes vietās. “Pateicoties” viņiem, mēs uz tūkstošgadēm bijām atmesti atpakaļ no īstenā evolūcijas ceļa, visas patiesās zināšanas tika izkropļotas vai vispār iznīcinātas. Tās atjaunojās pa kripatiņai, taču jūsu atmiņa ir tik “aptumšojusies”, ka jūs nespējat tās pieņemt.

Lūk, arī pašlaik tiek rīkotas tādas patiesi provokatīvas akcijas, kā “gaišo spēku" čenelingu vēstījumi vai tādi šovi, kādus vada Korijs Guds (Corey Goode). Vai tiešām jūs nesaprotat, ka tā ir jauna jūsu apdullināšana un apmulsināšana! Šajās intervijās patiesība ir sajaukta ar meliem, un tas ir izdarīts tik smalki, ka atminēt būtību ir grūti pat “rūdītam” gaismas darbiniekam.

Šo “sarunu” galvenais secinājums ir, ka jums atkal vajag gaidīt kādu “kosmisko atklāšanu”. No kā? No Dieva tā Kunga? Tad kādēļ jūs visi esat šeit? Atkal gaidot “debesu mannu”, paies gadi, simtgades un vairāk, bet jums atkal un atkal bāzīs iekšā iluzoras cerības un solījumus.

Mūsu brāļi, draugi! Saprotiet, ka viss jūsu spēks ir JŪSOS un tikai JŪSOS!!! To apzinoties, jūs nonāksiet pie lēmuma apgūt VISAS zināšanas, kas ieliktas kā jūsos pašos, tā arī jūsu planētas laukā.
Šī iespēja ir jau tagad, un mēs nedodam jums neauglīgus solījumus un cerības, mēs aicinām jūs apgūt visu, kas jums pieder pēc izcelsmes tiesībām.

Rīt atvērsies “Saules vārti”, un viņas enerģijas sāks līt uz Zemi. Nelaidiet garām tādu iespēju, Saules enerģija palīdzēs jums atjaunot jūsu dievišķo atmiņu.

Lai notiek tā!
Jūsu saprāta brāļi no Aldebarana.

18.06.20.

 

Pievienots 20.06.2018

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/poslanie_aldebarana_v_dni_solncestojanija/28-1-0-2100

Tulkoja Jānis Oppe