Print

Татьяна Бреславская - СЕН-ЖЕРМЕН О СВОЕМ «МЕТОДЕ ЗАПУТЫВАНИЯ»

Tatjana Breslavska - SEN-ŽERMENS PAR SAVU “APMULSINĀŠANAS METODI”

18 11 30

Kurš pirmais no “parastajiem mirstīgajiem” izgāja ar tevi uz sakariem un uzzināja par tevi, ka tu esi cilvēces Skolotājs?

- Tie bija Profeti (Elizabeth Clare Prophet & Mark L. Prophet), viņi toreiz spēja mani saprast tā, kā to gribēju es. Un es gribēju, lai cilvēki mani saprastu pēc iespējas labāk, vadoties pēc visu manu dzīvju stāstiem uz Zemes . Es nebiju avantūrists un piedzīvojumu meklētājs, kurš izklaidējas un izmanto savus spēkus un spējas. Jā, mani tas reizēm uzjautrināja, ka es varu vairāk nekā mani laikabiedri, taču es to nekad neizmantoju ļaunumam.

Tas, ko es pašlaik redzu un dzirdu par mani, ka es neesmu tas, par ko izliekos, ka violetā liesma ir izdomājums un nederīga lieta, ka viss, kas par to tiek runāts, ir spēle un fantāzijas astrālās pasaules zemākajās dimensijās, kur valda reptiloīdas būtnes un tml., ir absolūta falsifikācija no to cilvēku puses, kuru attīstītības līmenis ir ne augstāks par astrālo redzējumu, kur patiešām izklaidējas zemākās kārtas jokdari.

Čenelings: Sen-Žermens. Violetā enerģija – tas nav mans radījums:

https://www.youtube.com/watch?v=p3xi2UG1_c8

Viņiem gribas atņemt jums tādus attīrīšanās instrumentus kā violetā liesma – pašu pirmo un vienkāršāko paņēmienu, lai attīrītos no negatīvām enerģijām un informācijas netīrumiem, un ko tad viņi piedāvā tā vietā? Kā izrādās, neko. Notiek “vienkārša atmaskošana” ar vienīgo alternatīvu: SAVU pakalpojumu piedāvājumu!

Iznāk, ka manis – nav, Augšupcelto Valdnieku – nav, visu pārstāvju ar humāniem nodomiem palīdzēt dziedināšanā un attīrīšanā – nav, taču paliek atmaskošanas autora maksas pakalpojumi.

Starp citu, Telosas ar tā apakšzemes pasauli pēc viņu “Redzējuma” arī nav, bet tās vietā ir efemers mākonis “gaišreģes” aizvērto acu priekšā, kuru hipnotiskā stāvoklī ir ievedis autors, kurš piedāvā savus dziedināšanās pakalpojumus.

Mani draugi, tās ir jūsu tiesības ticēt viņiem vai ticēt man! Es un citi jūsu Skolotāji un Audzinātāji vienmēr piešķiram jums izvēles brīvību un brīvu domāšanu, nepārkāpjot neviena tiesības. Tas ir Likums, un mēs to ievērojam līdz galam. Ja jums negribas “sasprindzināt” savas smadzenes ar kaut kādiem secinājumiem, bet gribas “ierīt ēsmu” – tā ir jūsu izvēle.

“Kam acis ir, tas lai redz, kam ausis ir, tas lai dzird.”

Mēs uzmanīgi vērojam jūsu tapšanu un attīstību, kur lauvas tiesa darba ir jāizdara tieši jums. Jo vairāk gaismas atklājas, jo viltīgāka un maskētāka kļūst “gaismas līdzība”, kura vilina jūs ar “novitātēm un atklājumiem”.

Visvieglāk ir nosvītrot visu klasisko, fundamentālo, laika pārbaudīto un ne vienas vien patiesības un ceļa uz gaismu meklētāju paaudzes izpētīto, grūtāk ir noturēties uz slidena ceļa, kurš ir bruģēts ar ilūzijām, atcerieties to.

Kādā attīstītības līmenī atrodas mediji un tie, kas diktē viņu programmu? Hipnoze vispār tiek uzskatīta par vardarbīgu ielaušanos cilvēka zemapziņā, viņa gribas programmēšanu, viņa apspiešanu. Pašlaik nerunāsim par to ārstniecisko hipnozi, kura sniedz palīdzību ekstremālos apstākļos. Konkrētajā piemērā tā tiek izmantota kā “psihotrona ieroča” veids, kurš vērsts uz medija apziņu un caur viņu – uz masu apziņu.

Varbūt mēs patiešām esam “mūsu īsto “Tēvu” radījumi”, kuri patiesībā arī izskatās visi kā reptiloīdi, un mēs esam lelles viņu rokās, un cilvēka izskats ir tieši VIŅU, nevis kāda dievišķa saprāta izdomājums un fantāzija. Lai gan iespējams, ka viņi tad arī ir tas dievišķais saprāts, kuru mums ir tik grūti apjēgt?

Es negribu no tevis kārtējās “mierinošās runas”, es gribu uzzināt patiesību, lai tā kļūtu pat tikai manējā.

- Tu esi nolēmusi iet “uz visu banku”, mana dārgā, nu ko, tas ir slavējami: ja reiz raujam nost maskas, tad raujam! Tev taisnība: mēs neesam tie, par ko jūs mūs iztēlojaties; ne tās būtnes, kuras grib apmuļķot jūs ar saldiem solījumiem, dāvājot tikai konfektes un mierinājumus. Nē, mēs itin bieži kļūstam par bargiem vecākiem, kuri ir noguruši no savu bērnu pastāvīgajām delverībām, arī mēs protam sodīt. Stādieties priekšā, ka arī mēs jūs “liekam kaktā”, kur jums tiek dots laiks apzināties un saprast nodarījumu.

Jūsu dzīvē šis “kakts” izskatās kā atstādināšana no visām jūsu “rotaļām un izpriecām” naudas, seksa, izklaižu veidā un nolikšana tādos apstākļos, kur jūs varat palikt burtiski “nekas” – bez vārda un bez likteņa, “kails karalis”, lai sapurinātu jūs, “mūsu lellītes” tādā mērā, kādā jūs varat apzināties visu notiekošo ar jums un ap jums.

Pašus “nesapratīgākos un slinkākos” mēs izņemam no dzīves spēles. Un tās bildītes, kuras daži no jums var vērot, vadoties pēc savas iztēles un spējām, mēs pieļaujam “apskatei”, lai jūs beidzot sāktu domāt un mācītos atšķirt graudus no pelavām.

Es tieši ar to reizēm nodarbojos, inkarnējoties uz Zemes: es PERSONĪGI gribēju pārliecināties par dažu vēsturisku personību un nozīmīgu figūru nodomu patiesīgumu cilvēces vēsturē. Es itin bieži pats rīkoju viņiem “eksāmenu” ar ēsmām – kārdinājumu lamatām. Un tie reizēm bija Gaismas Ģimenes pārstāvji!

Ticiet man: maz kas ir izmainījies cilvēka dabas raksturā – tā pati varaskāre, iedzīvošanās slāpes, iekāre, cietsirdība. Skumīgi, ka arī daži “mūsu” pārstāvji ir aizgājuši pa šo ceļu. Un tagad arī tos, kas ir noturējušies pret kārdinājumiem rafinētajās tumsas cīņās, atkal mēģina apmulsināt un izsist no sliedēm, bet jau ar citādām metodēm.

Vispār uz Zemes vienmēr ir eksistējusi “apmulsināšanas metode”, kā labirintā, lai cilvēks spētu pats sevi izkalt, sasprindzinot visus savus spēkus, iesaistot visu savu potenciālu un iespējas, – bet to jums ir daudz – bez jebkura cita palīdzības, bet atkal taču – pēc “apmulsināšanas metodes” nosacījumiem no jums pašiem tos slēpj.

Tā ir spēle, mani draugi, bet spēlē uzvar stiprākais un viedākais, tad nu izpaudiet sevi beidzot!

Ar jums bija Sen-Žermens (kādam varbūt arī “Viltus-SEN-ŽERMENS”, skaidrībā jātiek jums (uz atzīmi).)

https://ru.teopedia.org/hpb/%D0%A1%D0%B5%D0%BD-%D0%96%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BD

18.11.30.

 

Atsūtīts 30.11.2018

Tulkoja Jānis Oppe