Print

Прочитайте перед консультацией

Izlasiet pirms konsultācijas

18 07 28

Katrs, kurš izlēmis uz konsultāciju, saņem tieši tik daudz, cik ir gatavs saņemt pašreizējā momentā. Nedomājiet, ka jūs varat visas savas problēmas atrisināt vienā reizē. Cik ilgi jūs krājāt un audzējāt savas problēmas?

Ja nav ātra rezultāta, tas nenozīmē, ka tā vispār nav. Rezultāts var būt nesajūtams – būtību aizvākšana, psiholoģisku problēmu atrisinājums, karstu tēmu apspriešana, pārvirze uz uzdevumu risināšanu u.c.

Dažos gadījumos tiek noregulēts tiešs kontakts ar Skolotājiem un Augstākajiem Es. Citos – tā ir vienkārši tīrīšana un burvju spēriens uz turpmāku attīstību, jo katrs gadījums ir individuāls, un viss notiek samērā ar personīgo gatavību. Ja cilvēks nodarbojas ar garīgām praksēm, viņš var saņemt daudz vairāk, nekā gaidīja, taču dažreiz rezultāts tiek sasniegts ar darbu ar sevi un vairākiem turpmākiem seansiem. Tad labāk paņemt koučingu, tajā katra nodarbība ir lētāka.

Koučingā sākumā notiek attīrīšana, un tai var tikt patērēts ne viens vien seanss. Vajag atrast avotus un cēloņus, bet tie mēdz būt vairāki. Toties pēc tam galva apskaidrojas, un cilvēks sāk uz pasauli raudzīties no cita skatpunkta.

Ja jums vajag vienkārši paārstēties, tad izvēlēties ugunīgās dziedēšanas seansu. Tas nāk no Diženās Dievietes līmeņa un darbojas nepareģojami un kompleksi.

Nav jāaizmirst, ka dziednieks atdodas darbam un tā nav vienkārši saruna, bet prakses, kuras nes spēcīgu enerģijas zaudējumu. Un dziedniekam pēc darba ir jāatjaunojas.

Nav iespējams cilvēku attīrīt uz visu mūžu. Jūs taču mazgājaties katru dienu. Tāpēc vajag apgūt patstāvīgas attīrīšanas un pareizas domāšanas prakses. Ja cilvēks neizmainīsies, tad atkal uzrausīs sev gan mentālus netīrumus, gan būtības (larvas[1]), gan pieslēgumus…

Patstāvīgi attīrīties var iemācīties Sanata Kumaras Skolā. Katru gadu vasarā notiek uzņemšana kārtējai sezonai http://sanatkumara.ru/obyavleniya/onlayn-shkola-sanata-kumari-provodit-nabor-na-noviy-sezon[2]

 

Par tēmu tīklā atrastais:

Reiz kāda sieviete diezgan agresīvi pajautāja, kāpēc brīnumārsts, par kuru mēs runājām, prasa tik milzīgu naudu par darbu? Jo viņam taču ir rets talants, bet cilvēki cieš – tātad viņam vienkārši ir pienākums visiem palīdzēt bez maksas.

“Tāpēc ka viņš dara netīru un smagu darbu,” – es teicu, atceroties, kādas man pašai gadās “atiešanas” pēc darba ar grūtiem mācekļiem (jo es taču ne ar slimniekiem strādāju galu galā). “Tāpēc ka viņš to dara unikāli labi. Bet labais maksā naudu,” – es turpināju. “Tāpēc ka veselība nav novērtējama, bet darbs ar to ir ireāli atbildīgs. Un, ja dziednieks ziedo spēkus – viņam ir tiesības to pašu prasīt arī no pacienta. Lai patiesi pierāda, ka grib izveseļoties. Lai nopelna vai atrod to naudu. Tādā veidā viņš parādīs savu nodomu nopietnību. Tādā veidā arī viņš ziedos spēkus.”

Un vēl es ar skumjām padomāju – kamēr vājie svēti tic, ka stiprie viņiem ir “parādā” – pasaule neizmainīsies. Stiprais par savu spēku ir samaksājis (citādi nemēdz būt), vājais vēlais to saņemt bez maksas. “Dod, tev taču ir! Es taču esmu tik nelaimīgs!” “Tev ir labi, bet man slikti. Dod!” Klau, viņš savu “labi” kala visu to laiku, kamēr tu kali savu “slikti”. Viņš ieguldīja sevī, kamēr tu ieguldīji kaut kur citur. Viss ir godīgi.

Būtībā tie taču ir “stiprie”, kas: ārstē, māca, attīsta, virza uz priekšu zinātni, audzina talantīgus bērnus, sniedz piemēru. Viņi – atdod un rada. Loģiski ir padomāt, ka viņus, vērtīgos un vajadzīgos tieši arī jāsaudzē, jo viņi sabiedrībai ir daudz vērtīgāki par bezatbildīgu cietēju pūļiem. Bet ne. Tieši viņi, darbarūķi, vēl arī visiem ir “parādā”. Jo neuzmanības dēļ ir uzņēmušies atbildību par savu dzīvi. Vainot spēcīgos ir viens no vājo nāvējošajiem ieročiem. Tu esi bagāts, tu esi skaists, tu esi talantīgs? Sajūties vainīgs to priekšā, kam tā nav.

Katram uz šīs zemes stāv priekšā iziet savus personālos pārbaudījumus. Un es viennozīmīgi esmu to pusē, kas savas mācības pieņem ar pašcieņu. Par tādiem pēc tam saka – viņi ir stipri. Viņu spēks ir viņu izvēles rezultāts. Viņi nekādā gadījumā nevienam neko nav parādā. Viņi jau ar to ir atstrādājuši savu parādu sabiedrībai, ka ir realizējušies. Ka ne uz viena nekarājas. Ka māca ar savu piemēru. Ka dod cerību vēl kādam realizēties. Pietiek ar to, ka viņi, līdzīgi atlantiem, balsta ar sevi sociuma ēkas velvi. Patiesi, vājajiem būtu jāsaka viņiem paldies un… arī jāaug.

(avots – https://digitall-angell.livejournal.com/494138.html)

 

Pievienots 28.07.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/prochitayte-pered-konsultatsiey

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. “Лярвы”; “Lemures”; “Larvae” (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1633-sanata-kumaras-tiessaistes-skola-izsludina-uznemsanu-jaunai-sezonai (Tulk. piezīme)