Print

Летучий голландец бессмертия

Nemirstības Klīstošais holandietis

18 07 11 01

Citāts no man atsūtītā dokumenta:

“Šodien, 2018.07.05. ir veikta planetārās Apziņas PĀRIEŠANA uz citu dimensiju.

DNS pavedienu līmenis katram dzīvam organismam nesāpīgi ķermeņiem ir izmainījies.

Divu spirāļu molekulai, kurai bija 64 kodoni, tagad ir citāda bioloģija ar 81 kodonu.

Cilvēka DNS ir mutējusi virzienā no diviem līdz 36 000 DNS pavedieniem (pirmā cilvēka uz Zemes DNS) un pastāvīgi mainās, izplatījusies visā cilvēku sugā.

Tās sastāvs, apvalks, kodols, citas komponentes lokalizēti maina cilvēka genotipa struktūru! DNS pati ieslēdz un izslēdz gēnus.

Jaunajā DNS pilnīgi nav nāves gēna. Cilvēks var dzīvot MŪŽĪGI! Tas ir iespējams pie noteikta APZIŅAS, garīgās attīstītības līmeņa. Cilvēka šūnai tagad nav nepieciešams slimot un mirt.”

https://absolutera.ru/article5343-vazhnoe-soobschenie-vnimanie-pro100-avtor

 

Dārgais Sanat Kumara, es lūdzu komentēt tādu drosmīgu paziņojumu. Jo ir taču pilnīgi iespējams, ka tikai dažām “dzīvām dievietēm” ir notikušas tādas izmaiņas. Turklāt cik bieži mēs vēlamo pasniedzam kā reālo. Es saprastu, ja DNS izmainītos ne tik kardināli. Mēs zinām, ka arī astrālais ķermenis mirst. Mentālais arī ir mirstīgs.

Ja mēs nepārstātu novecot, tad tagadējie mazuļi nekad neizaugtu?

 

SK: Šis ir tas gadījums, kad vēlamais tiek pasniegts kā reālais. Ja DNS mutētu tik spēcīgi, cilvēks būtu augšupcēlies Ādamā Kadmonā. Kā mēs redzam, kas ārpusē, tas arī iekšpusē. Viss nav tik rožaini, kā rakstīts šajā rakstā. Turklāt tu taču redzi, ka tie ir astrālie jokdari (Uz Zemes ir sākusies jaunas Pasaules būvēšana – Paradīzes būvēšana, jo uz Zemes caur Kolektīvo Tīro Apziņu vēsta Pravietis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzīvs ir DIEVA Radījumus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Metafizika plus reliģija plus medicīna plus fizika plus psiholoģija tagad arī ir cilvēku sugas Vienotās Kolektīvās Apziņas noteicēja. APSVEICAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jautājums: DNS pati ieslēdz un izslēdz gēnus?

Ja tas būtu tā, tad cilvēcei nebūtu gribas brīvības. DNS nevada cilvēku, nekādā gadījumā. Taču viņa ir dzīva struktūra, un uz viņu var iedarboties kā no augšas, tā arī no iekšienes. Tā ir mainīga struktūra, un viņa ļaujas viļņveidīgai ietekmei. Domas un skaņas – tie ir viļņi. Tādējādi vārdi un domas var ietekmēt (nedaudz) veselību. Taču vislielākā ietekme uz jūsu veselību ir jūsu apziņai – pārliecībām, ierobežojumiem, gribai, izturībai – kā fiziskai, tā arī psiholoģiskai.

Kas nosaka cilvēka apziņu? Pirmām kārtām, kultūra un audzināšana, planetārās realitātes blīvums, fiziskie dzīves apstākļi uz planētas, garīgās injekcijas un centieni, zinātne un reliģija. Turklāt jūsu apziņa tiek ietekmēta caur implantiem un čipiem, caur svešu domu pastiprinātājiem un projektoriem, kurus uz jums vērš dažādas attīstītākas būtnes, kurām patīk vadīt cilvēkus.

Jautājums: Kā DNS ir saistīta ar apziņu?

DNS atbilst apziņai. Katrs izpausts ķermenis nes savus DNS kodonus. Mēs par to rakstījām tava ceļa pašā sākumā. Samērā ar ķermeņu izpaušanos katrs slānis nes atbilstošas DNS izpausmi. Cilvēka mentālajai projekcijai ir vairāki tūkstoši DNS, bet kā tas ietekmē fizisko cilvēku? Saikne pagaidām ir tieva, vai arī tās nav nemaz.

Pārāk daudz negatīva un samudžināta tiek sūtīts jums izmēģināšanai – kā jūs reaģēsiet, cik attīstīts saprāts jums ir? Daži tic jebkurai rindiņai internetā, un tas ir pa rokai tiem, kas patiesību grib aiznest prom no skatiena, no acīm prom, no sirds ārā!

Par ko konkrēti es gribu brīdināt lasītājus, kuri priecīgi berzē rokas – “mēs dzīvosim mūžīgi”.

1. Kādēļ mūžīgi dzīvot uz Zemes – gribu pajautāt tādam cilvēkam? Ko tu darīsi tādu, ko tu pašlaik nedari? Vai arī tu darīsi to, no kā baidies pašlaik?

2.Cik jūsu būs pēc 20-30 gadiem, ja jūs pārstāsiet mirt, bet tikai dzimsiet?

3. Kādēļ jums vecs ķermenis, jo jūs taču varat atnākt šurp arī jaunā izskatā? Un citā apziņā, lūk, kas interesanti! Vecajai apziņai arī ir savi ierobežojumi – domas ātrums, dvēseles brūces, nepareiza audzināšana un apmācība, zemas vibrācijas… Vai nav labāk atnāk “jauniņam”, kad jums būs radīti citādi apstākļi veselībai un labklājībai?

Bet sacerējumā ir teikts, ka šūnas nenovecos…

Šūnas atjaunojas pastāvīgi, taču novecošanas mehānisms viņās jau ir iedarbināts. Pagaidām nav tāda instrumenta, kurš jūs atgrieztu jūsu 18 gados. Jebkurā gadījumā – nav uz Zemes. Fiziskās vielas sabrukšanas mehānismu vēl neviens nav atcēlis.

 

Mentālajā realitātes plānā jūs visu laiku atjaunojaties, un jums pats labākais – aiziet no fiziskās planētas, lai iegūtu citu ķermeni, citu gribu, spēkus, iespējas un mērķus, jēgas un dzīves priekus.

Dzīve turpinās, vai arī jūs tam neticat? Tad kādēļ palikt šeit un mūžīgi kvēpināt debesis?

 

Jautājums: Kā notiks “planetārās Apziņas PĀRIEŠANA uz citu dimensiju”? Vai apziņa var pati par sevi pāriet uz citu dimensiju, bez cilvēka?

Paaudze pēc paaudzes maina planetāro apziņu caur domu. Ja cilvēkam neiemāca domāt, tad apziņa paliks tāda pati vai degradēs. Lūk, arī šis viltojums – apziņas tests cilvēkam, kurš to lasīs: kā to sapratīsiet, ko jūs izdarīsiet, kā izplatās doma, kādus secinājumus jūs izdarīsiet?

Jūs vēl arvien baidāties mirt, bet attieksme pret nāvi kā pret pāreju arī taču ir atkarīga no jūsu apziņas līmeņa.

Nedomājiet, ka es negribētu, lai jūs dzīvotu mūžīgi. Jūs jau tāpat dzīvojat praktiski mūžīgi, tikai atjaunojoties, kā jūsu šūnas. Atjaunošanās ļauj paātrināt attīstības procesu un nepieļauj stagnāciju un mieru, pēc kura jūs tiecaties.

Es pateicos par sarunu!

***

Es piesaucu Diženo Dievieti un lūdzu komentēt tādu tekstu. Ko var teikt cilvēka nemirstības sakarā?

Mana dvēsele, tu gribi iestrēgt vienā un tajā pašā dzīvē? Tev apniks, un tu vēlēsies mirt, tāpēc ka pazaudēsi dzīves jēgu.

Dvēsele atjauno pozīcijas caur inkarnācijām, un katru reizi viņa grib, lai cilvēks viņai atnestu pēc iespējas vairāk “medus”.

Mūžīgā dzīvē jūs sasniegsiet mieru un sēdēsiet zem kokiem kā Buda. Jūs visu esat uzzinājuši un vairs neko negribat. Vai to vajag dvēselei?

18 07 11 02

Jūsu intereses vienalga atšķirsies no jūsu interesēm jaunībā. Un kur tad ir civilizācijas būvēšana? Kurš kops labību un dzemdēs pēctečus? Kurš jūs baros? Jums pēcteči kļūs nevajadzīgi, bet viņi taču ir ceļš uz apziņas atjaunošanos, viņi ir ceļš, lai radītu attīstītākus ķermeņus, veselākus un izturīgākus.

Saprotiet, jūsu apziņai periodiski ir jāattīrās no atkritumiem, kas sakrāti mūžā. Ja netaisīsiet atjaunojumus, jūs pārvērtīsieties par vecīšu rasi. Un klusējot raudzīsieties uz dzīvi bez intereses un vēlmēm. Viss ir sakrāts, viss ir iziets, un nekā jauna.

Es pateicos par sarunu!

18 07 11 03

18 07 11 04

 

Pievienots 11.07.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/letuchiy-gollandets-bessmertiya

Tulkoja Jānis Oppe