Нина Терехова и Сергей Бублик – 2019 год и ГАЛО

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - 2019. gads un HALO

 

Pēdējā laikā internets ir vienkārši piegāzts ar HALO fotogrāfijām.

Halo – optisks fenomens, mirdzošs gredzens apkārt gaismas avotam. Halo parasti parādās apkārt Saulei un Mēnesim. Tos galvenokārt izraisa ledus kristāli spalvmākoņos 5–10 km augstumā troposfēras augšējos slāņos.

19 02 13 01 19 02 13 02 19 02 13 03

1. att. 18.10.29., Āfrika, Botsvāna, 18.11.09., Zimbabve, 19.01.24., Maskava un Maskavas apgabals

Šo parādību novēro ne tikai ziemeļos, bet arī Āfrikā, Indijā, Brazīlijā – tur, kur tās agrāk nekad nebija.

Kāpēc pēkšņi reta atmosfēras parādība ir kļuvusi novērojama tik bieži, sākot no 2018. g. rudens?

 

Nedaudz no vēstures. Atcerēsimies 2015. gadu.

Uz mūsu jautājumu toreiz, martā: “Vai ir notikusi mūsu planētas telpas-laika pārbīde, un mūsu Zeme (kopā ar Saules sistēmu) ir pārgājusi citā dimensijā?” Astruss atbildēja, ka “Pāreja sākās 2009. gadā, un jūs mīksti virzāties uz 2016. gadu, kurā pietuvosieties /pārejai/, bet nepāriesiet”.

 

2017. gads.

Mēs turpinām sekot notiekošajām neparastajām parādībām, bet J.V. Kretovs (Ю.В. Кретов),

“redzošs” to izpausmes būtību, palīdz apjēgt.

Daudzie “apļi uz laukiem” pa visu planētu liecina par telpas-laika izmaiņām. Pie debesīm ir anomāli logi, kvadrātveida mākoņi – norit mūsu telpas mēru transformācija.

Planētas kodols ir kļuvis ļoti nenoturīgs. Un arī viņas rādiuss paplašinās, planētas garoza strauji pārkārtojas.

Turklāt planētas kodola ātras griešanās momenti ved pie tā, ka Zemes ass uz kādu laiku maina savu nolieces leņķi, turklāt “var uz mirkli uzšūpoties pat līdz 93 grādiem”, teica Astruss. Un tad ziemeļpols nonāk, piemēram, Čikāgā, momentāni sasaldējot veselu ezeru. Šī kodola nestabilitāte tad arī izskaidro dabas pašreizējās anomālijas.

“Es lūdzu piedošanu, ka esmu spiests būt šo satraucošo ziņu vēstnesis, bet, ja jūs gribat izdzīvot, jums ir jāzina, ka mūs sagaida te SAUSUMS un karstums, te APLEDOJUMS un sasalums,” saka Drunvalo Melhisedeks.

 

Atcerēsimies apbrīnojamo video no Ustjkamenogorskas (2017.07.19.), kur pēc tornado izveidojās lode, līdzīga planētai (2. att.).

Kā izrādījās, mums, cilvēkiem, parādīja mūsu planētas turpmāko pārveidojumu shēmu pāris gadu uz priekšu!

19 02 13 04

2. att. Video. 100 km no Ustjkamenogorskas https://ok.ru/video/299504896670

2. att., pa kreisi, mēs redzam ko līdzīgu HALO un pa labi rotējošu “sfēru”, ļoti līdzīgu Zemei.

Kretovs iesaucās: “Tam ir sakars ar 2018. g.. Pārklās visu uz pusstundu. Planētas griešanās ātrums ir milzīgs!”

Toreiz mēs daudz par to domājām un atradām mehānismu, Tihoplavu (Тихоплавы) un Astrusa aprakstītu, ar kura palīdzību iespējams saglabāt cilvēci planētas kodola ātras griešanās momentos. Runa ir par negentropisku portālu (NP):

Šis portāls ir dubultots ar tuneli, pa kuru mēs aizejam uz To pasauli. Cauri tunelim izgājušais atgriezties nevar, bet cauri negentropiskajam portālam – var.

NP un tunelis – tās ir vienas un tās pašas īpašības parādības, ar dažādiem saspringumiem. (Kretovs: Tunelī saspringums ir lielāks.)

Astruss: “Negentropisks portāls – tā ir ieeja TAJĀ pusē, kur parādās pulsējošs moments.”

Šis portāls mūsu iekšējo pasauli saista ar zināmu dimensiju sistēmu, ar iekšējo saikņu orientācijas sistēmu.

Šī jaunā dimensiju sistēma raksturo tās-puses-pasauli un kā atspulgu – spoguļa pasauli.

 

NP ir saistīts ar informācijas signālu caurumiņiem caur secīgi izvietotiem punktiem, kuri seko cits aiz cita. Šie punkti pēc būtības ir stīgas. (Pavedienveida stīgas (daļiņas) ir cieši piestiprinātas 3 dimensiju brānai, iziet uz citām dimensijām nevar. Bet gredzenveida stīgas (gravitons) – var).

Informācijas signālu caurumiņi – tās ir durvis uz citām dimensijām. Tie jebkuru fiziskās pasaules punktu saista ar ideālo Dieva pasauli, apejot mūsu Visuma četrdimensiju telpas-laika nepārtrauktību.

Ideālā pasaule (antifotoni); pasaule, kurā ātrumi ir mazāki par gaismas ātrumu – fotoni. Un šīs pasaules sasaista daļiņas – frīdmoni (mikro-starp-civilizācijas).

Dimensiju sistēma var izjaukt savas spēka saiknes nulles punktā un turpināties aiz šī nulles punkta robežām.

Nulles punkts – tas ir pārejas punkts no vienas dimensiju sistēmas citā. (Pievērsiet uzmanību šim momentam!)

Mūsu iekšējā telpā ir dažādas dimensiju sistēmas. Negentropiskais portāls atrodas sestajā.”

(Sk. rakstus: “2018. gads un HALO”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub70.html[1], “2018. gads un HALO (turpinājums)”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub68.html[2]).

 

Kādi tad planetāri notikumi tika gaidīti 2018. gadā?

2018. gada 27. jūlijā tika gaidīta Saules, Zemes un Marsa lielā opozīcija. Kad viņi sakārtosies rindā, tad kopējais Saules halo iedarbosies uz abām planētām uzreiz.

(Ir zināms, ka opozīciju momentos ir iespējama Augstāko Civilizāciju darba visaugstākā precizitāte, ieskaitot zīmējumu uz laukiem precizitāti.)

Pamatoti ir izmantot tādu momentu masveida Pāriešanai, vai ne tā?

Mēs uzdevām jautājumu Kretovam: “Vai 2018. g. 27. jūlijs būs tāds nulles punkts?”

Kretovs: “Jā, turklāt perifēri. Jebkuras planētas, tajā skaitā arī mūsējās, ies cauri šim punktam.”

Perifērija (apkaime) – plašā šī vārda nozīmē – nomale, ārējā daļa kaut kam, pretstatīta centram.

Var palasīt rakstus, kas attiecas uz šo Marsa “lielās opozīcijas” notikumu: https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub103.html[3], https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub106.html[4], https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub108.html[5], https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub110.html[6])

 

Bet pēc planētu opozīcijas parādījās vispār sensacionāls notikums!

2018. gada novembrī mūsu planētu, kopā ar Saules sistēmu atvēra Visumam, Esībai.

(Sk. “Sensācija! Mūsu Saules sistēma ir atvērta Visumam, var teikt, Esībai!”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub126.html[7])

Kretovs: “Procesi ir ĻOTI sarežģīti. Tas it kā ir saistīts pasaules izpausmes, ESĪBAS izpausmes procesu. Tas maina visu mūsu domāšanas struktūru.”

Mūs atvēra iekšējam Visumam! Un pašlaik izkārtojas jaunās ekoloģiskās nišas, kura tiek gatavota cilvēcei, telpa.

(Sk. “Tad uz kurieni gan atvēra mūsu Saules sistēmu?”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128.html[8])

 

“Tas, kas ar mums pašlaik notiek – tas saucas telpas pārbīde. Kad vienas telpas matērijas daļa vienlaikus var piederēt kaimiņu telpai, nodrošinot visuma struktūras materiālo nedalāmību ar telpu savstarpēju iekļūšanu vienai otrā kā elementu atomu līmenī, tā arī to veidojošo daļiņu līmenī. Visas telpas ir apvienotas ar visām telpām vienotu un nemainīgu lielumu – laiku, kā vektora funkciju, kurai visās telpās ir vienāds ātrums un vērsums.” J. Babikovs (Ю. Бабиков)

 

Dabiski, ka tamlīdzīgus globālus procesus pavada globālas planetāras kataklizmas.

Bet! Cilvēce tiek sargāta.

Cilvēkiem ir uzbūvēts glābjošs negentropiska portāla kokons, kur katrs var nogaidīt pašus bīstamākos momentus. Paskatieties, kāds glābjošs krusts ir redzams Penzas apgabala HALO iekšienē!

19 02 13 05

3. att. 2019.01.07. Penzas apgabals, Krievija

Kā šis process notiek?

Astruss: “Process ir pulsējošs. Pāriešana uz jauno mēru sistēmu notiks tikai individuāli, jo cilvēka enerģētiskās informācijas kompleksam iet cauri nulles punktam liek viņa paša ritms, saistīts ar katabolismu un anabolismu.”

Katabolisms un anabolisms ir metabolisma divas stadijas. Vielmaiņa, metabolisms ir ķīmisko reakciju komplekts, kurš rodas dzīvā organismā dzīvības uzturēšanai.

“Aiz nulles punkta cilvēka struktūra atkal organizējas sistēmiskumā, kur tad arī sāk atrasties. Taču nepakļaujas Tās pasaules izpausmes likumam. Viņam to nevajag. Viņš ir dzīvs. Turklāt cilvēks atrodas it kā kokonā, un viņam nevar tuvoties ne šajā pasaulē, ne tajā.

 

Bet nākt no turienes uz šejieni liek mirdzums galaktikā – HALO. Tam ir tāda īpašība. HALO ir saistīts ar negentropisko portālu jūsu organismā kā uzkrājējs, informācijas saglabāšanas sistēma. Informācija, kura atrodas HALO, stimulē kustību. Tā ir efektivitātes sistēma.

Tendence noteiktā veidā izmainās, un tad informācijas sistēma sāk kustību /atpakaļ/, aizraujot sev līdzi enerģiju un provocējot to. Izejot nulles punktu, komplekss šeit atjauno savu struktūru līdz negentropijas iepriekšējai vērtībai. Ķermenis būs līdzīgs tam, kāds bija līdz pāriešanai uz turieni, taču iegūs jaunas īpašības.

Izejot cauri nulles punktu, “notiek spēka saikņu deformācija, taču parādās iespēja saglabāt to pašu struktūru, bet no “Tās puses”.

Enerģētiskās informācijas komplekss izplešas, it kā izstiepjas līdz izzušanas (nulles) punktam, saiknes tiek sagrautas un turklāt negentropija (sakārtotība) nokrītas līdz nullei.

Ir svarīgi, ka tas ir process bez enerģijas zuduma no tās un no šīs puses! (Enerģija tiek zaudēta pašā mezglā, pārvēršoties sistēmas strukturizācijā tās-puses-pasaulē /un otrādi/.)”

 

Iznāk, ka katrs, briesmu momentā, nonāk NP kokonā, ja ļauj viņa metabolisma ritms, bet no turienes, drošā momentā, HALO pakalpīgi viņu izgrūž atpakaļ.

Ja runājam ļoti tēlaini, tad kokonā ir “nulles punkts”. Tajā ir liels spēks – cilvēka pasaules izpratne (tā dzīves Dievišķās programmas daļa, kuru kaut kādā veidā cilvēks ir apguvis). Šis spēks veļas uz kokona perifēriju vājinoties. Turp, kur ir nefiziskā īstenība (un Tā pasaule ir tikai viņas daļa). Perifērijā atrodas visas cilvēces informācijas glabātuve par visu viņas evolūcijas laiku. Periferiālais vilnis no turienes nāk pretim. (Mums pašlaik – tas ir HALO!)

 

Un izmantot šo portālu pašlaik nāksies katram, kuš vēlas vienkārši izdzīvot pašreizējā momentā uz planētas. Pat ja cilvēks par to nezina neko, individuālais ritms, kurš saistīts ar katabolismu un anabolismu, liek viņam neapzināti iet uz negentropiskā portāla nulles punktu.

 

Mēs bijām domājuši, ka tā ir procedūra vienai reizei. Mūs ievedīs HALO kokonā (2. att.), mežonīgi iegriezīs Zemes kodolu, un HALO pēc tam izgrūdīs mūs atpakaļ uz planētu.

Taču izrādījās, ka tas atkal ir process. Pulsējošs process. Izstiepts kā minimums līdz 2019. gadam. (Tā saka Kretovs.) Jo norit cilvēku mīksta adaptācija jaunās ekoloģiskās Nišas apstākļiem, kura uz Zemes formējas tieši tagad.

Slimības un problēmas liecinās par to, ka ir jāpievērš uzmanību savai vielmaiņai, lai uzturētu vajadzīgo ritmu PASTĀVĪGI un lai būtu iespēja ienirt kokonā jebkurā momentā.

Uz bērniņiem tas neattiecas – viņi jau ir adaptēti, jūt momentu un nirst kokonā.

 

Atgādinām, ka mūs atvēra iekšējam Visumam! Ir jēga vērst savu uzmanību uz sava ķermeņa iekšieni. Un tad jūs saņemsiet veltes! Ir daudz paņēmienu, kā to izdarīt. Griezieties pie mums – palīdzēsim.

 

Atļausimies papildināt ar informāciju no Astrusa:

“Zinātnieki mēģina atklāt mirru parādības būtību. Katrs cilvēks spēj sevī izteikt mirru parādību. Ja viņš noskaņojas uz sevi, nodarbojas ar savas pasaules iekārtojumu, tad noteiktā momentā viņa bioloģiskās struktūras sāk pārkārtoties, un cilvēks var izpaust mirres, bet tās ir aminoskābes.

Uz svētbildēm parādās mirres vai pat piens uz dievību statujām Indijā tikai, iedarbojoties ticīgo egregoram (egregors sevī nes tukšu struktūru), taču pie ticīgo uzmanības nosacījuma. Ja uzmanības nav, tad tādas parādības nebūs.

Ja jogas savu uzmanību pievērš sava ķermeņa iekšienei, tad viņi savu ķermeni pārkārto sturkturāli, palaižot programmu un no aminoskābēm sintezējot jaunas olbaltumvielas, kurām piemīt nepieciešamās īpašības. Viņš var vienkārši ēst zemi un saņemt visas vielas, kuras viņam vajadzīgas. Bet zinātnieki lauzīs galvas, kā tas notiek. Daži pamanās nedzert, ņem ūdeni no gaisa.”

2019. g. 12. februārī.

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 13.02.2019

https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub128_sub2_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1_sub1.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1219-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-2018-gads-un-halo (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1223-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-2018-gads-un-halo-turpinajums (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1666-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-cetrdesmit-dienas-lidz-marsa-lielajai-opozicijai-uz-planetas-notiekoso-notikumu-apraksts-2018-g-beigas (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1678-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-nedelu-pirms-marsa-lielas-opozicijas-2018-g-julija-notikumi (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1700-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-marsa-liela-opozicija-ir-notikusi-2018-07-27 (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1717-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-pagajis-menesis-pec-marsa-lielas-opozicijas-1-d-2018-g-27-augusts (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1921-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-sensacija-musu-saules-sistema-ir-atverta-visumam-var-teikt-esibai (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/n-terehova-un-s-bubliks/23-n-terehova-un-s-bubliks/1934-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-tad-uz-kurieni-gan-atvera-musu-saules-sistemu (Tulk. piezīme)