Нина Терехова и Сергей Бублик – Отчёт по ПРОЕКТУ «Контакт с Цивилизацией из созвездия Альфа Центавра» (ч2. Альфа Центавра)

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Atskaite par PROJEKTU “Kontakts ar Civilizāciju no Centaura Alfas zvaigznāja” (2.d. Centaura Alfa)

Atgādināšu, ka mūsu kā “kontaktieru” stāvoklis ir ļoti ievainojams. Zinot, ka mūs dezinformē, mēs turpinām uzdot jautājumus. Mēs atkal un atkal jautājam VIŅIEM, tāpēc ka cilvēks ir tā iekārtos, ka viņam ir jāsaprot, viss jāsaliek shēmā, lai pat tā pēc tam izrādās nepareiza.

Jurijs Vasiļjevičs (Юрий Васильевич Кретов) saka, ka ir jātiek skaidrībā, kas dominē mūsu kontaktu gadījumā – enerģija vai informācija. Tie ir savstarpēji saistīti jēdzieni – viens pārtek otrā... Lai kāds nebūtu šis koeficients – informācija velk līdzi enerģiju, bet enerģija savukārt izvērš informāciju.

Domāju, ka ar šo izpratni var apmierināties un strādāt tālāk. (Piemēram, šodien kontakta laikā ienāca 80% enerģijas, bet informācijas – 20%.)

Piezīmēsim, ka “mijiedarbības process” ar Ārpuszemes civilizāciju ļāva PLAŠĀK paraudzīties uz tiem pārejas perioda notikumiem, kurus mēs novērojam kopš 2005. gada (Zemes magnētiskais lauks, cilvēku apziņas vibrāciju līmenis, magnētisko lauku anomālija utt.). Turklāt zinātnieki ir publicējuši papildus faktus par šiem procesiem. Viss kopā ļāva apkopot dažus rezultātus, kas tad arī ir atspoguļojies šajās ATSKAITĒS...

 

Jautājums Kretovam: “Astruss saka, ka “Būs kontakts ar civilizāciju, kura atrodas paralēlā telpā, eksistējošā jūsu laika savijumā (pēc 75 gadiem, no Plejādēm, jo “viņi jūs radīja (“они вас явили”).” Bet jūs ar Ļevašovu (Левашов) runājat par kontaktieriem no Centaura Alfas, un tas notiek tieši pašlaik. Kuram taisnība?

(Rādu 1. att., piktogrammu 17.05.24., Hempšīra.) Par kuru Jurijs Vasiļjevičs toreiz teica: “Tās ir zīmes. Kad viena civilizācija rāda citām, ka tā ir viņas teritorija. Gluži kā iezīmē. Tas momentāni tiek skenēts, un citas civilizācijas nesāks pārkāpt Visuma Likumu. Ja kāda civilizācija iezīmē, tad citas netraucē.”

18 03 05 09

1. att. Piktogramma 2017.05.24., Hempšīra. Anglija

Kretovs no jauna noskaņojās uz piktogrammu... “Tomēr Centaura Alfa nolika šo iezīmi.”

- Bet kāpēc Atruss teica par Plejādēm?

Kretovs: Tāpēc ka mijiedarbība ar viņām arī norit.”

(Ir zināms, ka mēs pastāvīgi mijiedarbojamies ar 84 civilizācijām caur frīdmoniem šūnās. Dalāmies enerģijās. Iespējams, kontakts ar Plejādēm vēl gaida cilvēci Astrusa norādītajā laikā...)

Mūsu cienījamie Kontaktieri palūdza saukt viņus par BRĀĻIEM, ko mēs arī turpmāk darīsim.

Vēl gribu teikt, ka viņi ir ļoti neitrāli, mierīgi. No viņiem nav “mīlestības viļņu”, kādi bieži ir sajūtami meditāciju momentos...

 

Tas, ko apraksta N. Koteļņikova (18.02.08. čenelingā “Mūsu uzliesmojums”, http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/nasha-vspishka[1]), ļoti saskan ar mūsu sajūtām.

“NK. Mēs jūtam šīs Būtnes kā uguns kolonnas, bet es nejūtu, ka no viņām nāk daudz mīlestības. Viss ir ļoti mierīgi un saprotami.”

Viņi saka: “Mēs neesam pieraduši atdot mūsu mīlestību, nepietiekoši pazīstot būtnes. Un negribam jūs piesaistīt sevi kā pie Dieva, lai nebūtu pielūgsmes. Mēs gribam, lai jūs uzskatītu sevi par vienlīdzīgiem mums. Un ja jūs gribat nodemonstrēt savu mīlestību, tad – lūdzu.”

NK. Man parādīja milzīgas būtnes, zeltītā ugunī mirdzošas.

SB: Tie ir jaunie Kosmiskās Federācijas augstāka blīvuma locekļi, kuri jūt ziņkāri iepazīties ar jums. Viņi nesen ir atnākuši uz mūsu pasauli, nolaidušies no citas galaktikas liesmas. Viņus viss interesē – kas mēs tādi esam, kā mēs mijiedarbosimies mūsu federācijā.

Tie ir tie, kas vadīs mūsu Federāciju, apsargās un vedīs mūs?

Šķiet, ka jā.

Kāds sakars viņiem ar mūsu Federācijai bija agrāk?

Viņi novēroja mūs, neiejaucoties un nepaziņojot par sevi. Viņi ir pozitīvi noskaņoti, un viņiem piemīt ļoti augstas ugunīgas vibrācijas.

18 03 05 10

2. att. Ra Ģimenes, sestā blīvuma Sfēru Būtņu, pārstāvis (gaišzilais aviānis) un Korijs Guds (Corey Goode) (materializēti 4. blīvuma ķermeņi)

Tūlīt būs pirmā tikšanās ar tiem, kas vadīs mūsu konklāvu, un grib paskatīties visas pasaules un svarus, apziņā savienojoties ar visuma būtnēm.”

 

Kontakts 2017.10.08..

Jautājumi. Vai VIŅIEM ir 3. dimensijas materiāli ķermeņi, tādi kā mums? Jeb ar kuģiem ir ieradušies roboti?

Atskaites.

Ņina. Fiziska ķermeņa jūsu izpratnē, NĒ. Ne 3., ne 5., ne 7. dimensijā. Pie Zemes ieradušies bioroboti-manipulatori.

Darīna. Uz jautājumu parādīja... Dinozauru... zaļu... kā bērnu multenē.

- Tas ir joks?! Pēc tam “ieraudzīju” milzīgu figūru tumši violetā apmetnī ar kapuci. “Seju” saskatīt nevaru – tumšs. Pazibēja: “Jāpaskatās uz rokām. Tās ir cilvēciskas?” – “Ne gluži...”

Oļa. Sapratu, ka starp viņiem ir pārstāvji ar materiāliem ķermeņiem, ir ar mākslīgo intelektu. Ieraudzīju profilu ar irokēzu no antenām pie vadības pults. Miera stāvoklis, no kura negribējās nākt ārā, līdz šim brīdim jūtu patīkamas vibrācijas ķermenī.

Nataša (pa tel.). Strādāju uz soliņa blakus Gostinyi Dvor (Гостиный Двор). Parādīja virkni vienādu cilvēku skafandros un ķiverēs, ar antenām. Gara auguma, līdz 2 m. Palūdzu noņemt ķiveri. Bet tur parasts cilvēks... (dīvaini). Bet, kad atvēru acis, tad ieraudzīju 3 melnā tērpušos vīriešus, zem 2 m, ķiverēs. Padomāju, ka esmu “piepeldējusi”... Bet uz ielas stāvēja dīvains pieplacināts automobilis ar riteņiem, augstākiem par mani, un tajā arī stāvēja tādi ļoti gari puiši...

 

Apspriešana. Tāda interesants smalkā plāna un fiziskā sinhronisms.

Vēl smieklīgs moments! Darīnai oktobrī “parādīja” drakoniņu... bet februārī N. Koteļņikovai “Parādīja tēlu – ugunīgu drakonveidīgu būtni. (“Vai tas būtu drakons, reptilis? Mums tā ir negatīva informācija. Mēs neesam ne drakoni, ne reptiļi, tuvāk dinozauriem, un fiziski mūsu rase ir iemiesojusies dinozauros, bet ne uz jūsu planētas. Uz citas planētas astrālajā blīvumā,” viņai paskaidroja.)

 

Kontakts 2017.10.09..

Jautājums. Tā kā jūs iedarbojaties caur hromosomām, tad JŪS varat būt mūsu tiešie senči. Tas tā ir?

 

Ņina. Kontakts sākās ar “rokas spiedienu”, bet pēc tam vienkārši komforts. Izjutu milzīgu pateicību pret VIŅIEM, pirmoreiz sajutu no VIŅIEM kaut kādu siltumu, kā no vecākiem, vai. Un notika vesels dialogs, kura apspriešanu skatieties zemāk.

Sergejs. Uz jautājumiem nav atbildes Bet, lūk, ārstēja acis.

Darīna. Atbilde uz jautājumu: “Jā.” Pēc tam redzu Zemi jaunībā. Skaisti cilvēki baltos, ar sarkanu izšūtos tērpos. Harmonijas un laimes sajūta. Katrs ir aizņemts ar savu lietu. Pēkšņi satumst. Kaut kas ir noticis... Bojāejoša Zeme un izdzīvojušos prom aiznesošs kuģis. Dziļas skumjas...

 

Apspriešana.

Uz jautājumiem sākuši atbildēt tā: “Tā kā jūs paši to nopratāt...”

 

No dialoga ar Kretovu:

- “Tā kā VIŅI iedarbojas caur hromosomām, tad pilnīgi var būt mūsu tieši senči vai radinieki. Tas tā ir?”

Kretovs: “Tieši senči nav, bet sakars ir.”

 

- Tā kā BRĀĻI mijiedarbojas ar mums caur hromosomām, tad mūsu hromosomu sistēmām ir jābūt līdzīgām, tā?

Kretovs: Ignorējot savu nervu stobru organizāciju – JĀ!

Paskaidrošu: Hromosomas sastāv no DNS (zinātne ģenētika) un olbaltumvielām (pēta zinātne epiģenētika).

Iznāk, ja runājam īsi, tad mums ar VIŅIEM ir līdzīgas DNS, bet olbaltumvielas ir dažādas. Tas liecina par to, ka ķermeņu olbaltumvielu struktūra ir dažāda, bet ķermeņu forma līdzīga.

 

Zinātnieki no Lielbritānijas izteikuši domu, ka Centaura Proksima, kura ir Zemei tuvākā zvaigzne aiz Saules (kuras orbītā ir kolonizācijai potenciāli piemērota ekzoplanēta Proksima b), nav formējusies blakus dubulto zvaigžņu sistēmai Centaura Alfa, bet tikusi pievilkta no kosmosa dziļumiem. http://earth-chronicles.ru/news/2017-10-08-108909

Jautājums:

- Vai viņa agrāk nebija tā mūsu Saules Sistēmas otrā Saule, kura pēkšņi pazuda? Vēl jo vairāk, ka viņa ir ļoti līdzīga mūsu Saulei pēc saviem raksturlielumiem. (Iespējams, kāda katastrofa atmeta Sauli uz turieni.)

Kretovs: Jā. Jā.

 

- Tādā gadījumā tur, uz ekzoplanētas, kura līdzīga Zemei, dzīvo un novēro mūsu tiešie vec-vec-senči?

Kretovs: Tam patiešām ir sakars. Jautājums, kāds sakars – tas ir cits jautājums. Bet tas tā ir.

 

- lai iedarbotos uz mūsu hromosomām caur torsionu rezonatoru, viņiem ir jābūt PARAUGAM…

Kretovs: Mēs laužamies iekšā kaut kur tādā… Mēs varam domāt, ko vēlamies. Bet tam ir sakars. Es jau teicu – “kādu aizsardzību pret citplanētiešiem var uzstādīt, ja viņi var veikt darbības, kuras mēs pat nevaram pamanīt?!

 

Sakarā ar to, ka kontaktieri izrādījās no Centaura Alfas, Nataša atgādināja par ģeniālā zinātnieka Nikolaja Ļevašova (Николай Левашов) pētījumu, kurš arī tika pieminējis šo zvaigžņu sistēmu…

Tautas pasakā “Finists - skaidrais piekūns” (“Финист Ясный Сокол”) Ļevašovs atrada daudz detaļu, kuras apstiprina Senslāvu Vēdu ticamību.

Viņš runā par cilvēkiem no zvaigžņu sistēmas Centaura Alfa kādas planētas, kā runājošiem senkrievu valodā. Ja valodas pamats ir vienots, tad arī DNS ir līdzīgas (vienotas pamatā). (Sk. Garjajevs P.P. (Гаряев П.П.) “Lingvistiskā viļņveidīgā ģenētika” (“Лингвистико-волновая генетика”). “…Bez hologrammām hromosomās ir teksta programma pēc cilvēka runas principiem.” Tas ir, DNS, bez visa cita, ir arī teksts, bet olbaltumvielas ir kopija, tulkotājs no DNS-valodas uz olbaltumvielu valodu.)

Un saikne caur hromosomām ir iespējama!

Vēl vairāk, var domāt, ka uz Centaura Alfa planētas (attālums no Zemes 4.2. au) var dzīvot cilvēku senči no planētas Zeme?

(Un pēc “teiksmas” Nastjeņkas ceļš[2] gāja vēl pa 5 planētām pie zvaigznēm: Bārnarda zvaigzne (Čūsknesis, 6.3 au), Sīriuss (Lielais Suns, 8.6 au), Procions (Mazais Suns, 11.4 au) Altairs (Ērglis, 5.6 au), Ahirds[3] (Kasiopeja, 11.36 au).)

 

Kontakts 2017.10.15..

Jūs iepriekšējā kontaktā teicāt, ka “Tieši senči neesam, bet ir sakars.”

Iespējams, tur varēja palikt dzīvot cilvēki no Midgardas-Zemes, jo zvaigžņu ceļojumi reiz bija parasta lieta. Tāpēc tur ir DNS paraugs torsionu retranslatoram. Tā?

(Un ja šie cilvēki ir no mūsu planētas, kuri ir evolucionējuši patstāvīgi, tad tagad var palīdzēt saviem pēctečiem DNS atjaunošanā, jo tas NAV aizliegts Radītāja likumos. Aizliegts ir iejaukties evolūcijā no malas.)

Atskaite.

Ņina. Atbildi deva ne uzreiz, “JĀ-Ā”. Par katru no sešām planētām. Uz pirmās – 4%, uz otrās 2%, uz trešās – saskaitāms skaits, uz 4. – 2 %, uz 5. – 10%, bet uz 6. – 20%! Piemēram, Gaļa ir no Kasiopejas. (Es vispār gan nejautāju.) Tad sāku jautāt par pārējiem – “ne no šīm sešām sistēmām”. Uz Zemes cilvēki ir no visurienes! No daudzām civilizācijām! Bet ne visi! Jo Radītājs nepārtrauc radīt Jaunas Dvēseles, kuras var sākt dzīves ceļu caur Midgardas-Zemes Saules sistēmu. Man nāk skaitlis – 51%. Tas ir likumsakarīgi visām apdzīvotām planētām.

 

Reiz “Apollo 15” astronauts A. Vordens (Alfred Worden) ieminējās, ka mēs visi esam citplanētieši. http://earth-chronicles.ru/news/2017-10-13-109070

18 03 05 11

3. att. Saskati sevī citplanētieti…

No N. Ļevašova:

“M.ē. 500. gados Zemes cilvēki VĒL nelidoja starpzvaigžņu kuģos (vaimanos) uz citām planētām. (Nastjeņka no Teiksmas “Finists - skaidrais piekūns” tēva mājās atgriezās – m.ē. 470. vai 471. gada 15. jūnijā.)

Pierādījumi:

Pirmkārt. Urālu dienvidos ir atrasts milzīgs kosmodroms.

“1999. gadā Čandar (Чандар) ciemā tika atrasta akmens plāksne ar apvidus telpisku attēlu, radītu nezināmā veidā. Uz plāksnes attēlota telpiska karte – Urālu reģions ar upēm Belaja, Ufimskaja, Sutolka (Белая, Уфимская, Сутолка). Turklāt uz šīs kartes ir atzīmētas hidrotehniskas konstrukcijas: kanālu sistēma 12 tūkstoš kilometru garumā, dambji, spēcīgi aizsprosti. Kanāli veido divas sistēmas ar kanālu platumu pa 500 metriem. Ir atzīmēti divpadsmit aizsprosti 300-500 metru platumā, līdz desmitiem kilometru garumā un dziļumā pa trīs kilometriem katrs.

Otrkārt, uz šīs reljefa kartes netālu no kanāliem ir atzīmēt daži “dīvaini” dažādu tipu laukumi. Attēls uz kartes virsmas ir karte mērogā 1:110 000 (2 cm – 1,1 km). Uz plāksnes ir daudz uzrakstu, kuru “ķīniskā izcelsme” neapstiprinājās viena vienkārša iemesla dēļ – uzraksti ir izdarīti slāvu-āriešu rūnās. Ko tādu radīt iespējams ir, ja jūsu rīcībā ir informācija no pavadoņiem un tehnoloģija, mūsdienu civilizācijai nezināma.

Profesors A.N. Čuvirovs (А.Н. Чувыров), kurš šo karti atrada, Ufas ģenerālgubernatora arhīvos konstatēja norādi, datētu XVIII gadsimta beigās, par divsimt baltām akmens plāksnēm, kuras it kā atradušās Nurimanovskas (Нуримановский) rajona Čandar ciema tuvumā. Domājams, ka tās veidoja mūsu planētas – Midgardas-Zemes – telpisku karti. Profesora A.N. Čuvirova organizētā jaunā ekspedīcija atrada otru plāksni-karti, kas apstiprina arhīva datus. Maz ticams, ka izdosies atrast visas akmens plāksnes, bet arī ar to, kas jau ir konstatēts, pietiek, lai pierādītu, ka uz Midgard-zemes vēl pavisam nesen, pirms trīspadsmit-piecpadsmit tūkstoš gadiem, ir eksistējusi augsti attīstīta civilizācija, kura bija daļa no sistēmas, kas apvieno daudzas Galaktikas civilizācijas.

Šo telpisko karšu atrašana pilnīgi apstiprina Slāvu-Āriešu Vēdu informāciju, pārvērš tās ticamā informācijas avotā par mūsu civilizācijas pagātni.”

 

Otrkārt. Nastjeņkas zvaigžņu ceļa ticamības apliecinājums – 1961. gadā dzīvesbiedrus Bārniju un Betiju Hillus (Barney and Betty Hill) nolaupīja citplanētieši. Viņiem parādīja zvaigžņotās debess Karti ar tirdzniecības, komercijas un ekspedīciju ceļiem. Hipnozē Betija to uzzīmēja, pēc tam viņiem pierādīja, ka viesi ir ieradušies no Retucili zvaigznāja Zeta I un Zeta II zvaigznēm.

Tātad pie mums ir ieradušies jauni Kosmiskās Federācijas locekļi! Kuri grasās ieņemt Zemes Glabātāju vietu.

 

Vienā no kontaktiem mums norādīja uz “dīgļa šūnu”. Es apsolīju tikt skaidrībā…

Jautājums Glabātājiem: “Vai jūs nevarētu pēc iespējas vairāk pastāstīt par IekšZemes un ĀrpusZemes avotiem?

“Iekš-Zemes Avots – tas ir planētas Centrālais kodols, tas ir, kristāliskais IekšZemes kristāla kodols. Jūsu saikne ar viņu nodibināsies kādā noteiktā laika momentā, ļaujot jums stingri un galīgi savienoties ar IekšZemes kristāla kodolu. Jūsu ķermenis, kurš tad būs būvēts nevis uz ūdens pamata, bet uz ētera pamata, uztvers šī kodola rezonansi. Jūs ar šo Avotu ieiesiet tādā kontaktā, kāds jums ar viņu pirms tam nekad nav bijis. Tas jums ļaus arī būt pastāvīgā kontaktā ar visām citām kolektīvajām Vienotībām, kādas eksistē piektajā dimensijā.

ĀrpusZemes avots – tas ir jūsu Dievišķais atoms-dīglis, kurš ir saistīts ar jūsu PirmAvotu, kurš atrodas uz vienas vai otras planētas vai vienā vai otrā visumā. Atkarībā no tā, no kurienes esat atnākuši. Vieniem tas būs Orions. Citiem tās var būt Plejādes vai Liras Beta, vai Altairs. Lūk, to es domāju, kad runāju par ĀrpusZemes avotu.

Tā sakot – tas ir “zvaigznājs, no kura esam atnākuši?”

Pilnīgi pareizi.”

 

Jau ir pagājis pusgads kopīgā darbā ar BRĀĻIEM. Aplūkosim mūs interesējošu notikumu datumus hronoloģiskā secībā, vēl jo vairāk, ka pienāca fakts no zinātniekiem, publicēts 2018.02.27., ar kavējumu par veselu gadu!

 

2017.03.24. – Spēcīgs uzliesmojums uz Saules sistēmai tuvākās zvaigznes – Centaura Proksimas. “Sprādzienam bija anomālas īpašības, atšķirīgas no analoģiskām parādībām uz Saules.” http://vitatrans.net/paronormalnoe/na-sosednei-zvezde-proizoshel-zagadochnyi-vzryv.html#more-38238

2017.05.24. – piktogramma uz lauka Anglijā. Centaura Alfas civilizācijas “Iezīme”.

2017.07.05 – sērija piktogrammu par to, ka “gatavi klausīties”, un tā atkal ir civilizācija no Centaura Alfas.

2017.09.05 – sākas mūsu Projekts “Kontakts ar Ārpuszemes civilizāciju no Centaura Alfas sistēmas.”

 

Šodien, 2018.02.28., mēs ar Kretovu apspriežam pagājušā perioda notikumus:

- Uzliesmojums uz zvaigznes Centaura Proksima 2017. g. 24. martā bija tūkstoš reizes spožāks par viņas gaismu brīvā stāvoklī. Vai uzliesmojums nekaitēja zvaigznei tuvākās planētas Proksima b iemītniekiem, uz kuras, kā domā zinātnieki, var būt dzīvība? Vai tas nelika viņiem laikus pamest savu planētu, jo “iezīme” uz lauka Anglijā taču parādījās tieši 2 mēnešus pēc sprādziena?

Kretovs: “Ko mēs nezinām? Tur ir milzīgi daudz aizsardzības pakāpju (kuras stāv dimensiju saskares vietās) un bloķē jebkādus starojumus. Arī šī daļa viņiem ir neitrāla. Taču kaut kas šajā sakarā veidojas.” (VIŅU vizīte pie Zemes ir saistīta ar uzliesmojumu.)

 

PATEICAMIES BRĀĻU Augstajai Civilizācijai, kā arī VISIEM šī PROJEKTA dalībniekiem PAR DARBU! Kontakti turpinās…

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 05.03.2018

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub85.html

Pievienots 15.03.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/otch-t-po-proektu-ch-2

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1427-musu-uzliesmojums (Tulk. piezīme)

[2] Skat. “Сказ о Ясном Соколе” (Tulk. piezīme)

[3] Skat. “Eta Cassiopeiae” (Tulk. piezīme)