Print

Нина Терехова и Сергей Бублик - НАЧАЛО ПУТИ длиною в 200 лет

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - 200 gadu gara CEĻA SĀKUMS

2018. g. – Baltās vārnas gads

2017. gada marts.

 

Vēlreiz par notikušo Pāreju (2009.-2016. gads). D. Melhisedeks šo periodu no 2012. līdz 2016. gadam nosauca par „ātru izmaiņu periodu”.

 

“Mēs esam uz laika sliekšņa, kad jums nopietni ir jābūt nomodā un jāgatavojas iekšējiem un ārējiem pārveidojumiem, kuri jūsu dzīvi izmanīs uz visiem laikiem. Bet atcerieties, ja jūs sekmīgi iziesiet caur Lielo Pārmaiņu logu (2012. g. decembris), mēs vēl arvien esam uz maiju Pravietojumu laika skalas, kamēr mēs neieiesim 2016. gadā. Ātro izmaiņu kritiskais periods būs pabeigts, kad mēs ieraudzīsim Sarkano Zvaigzni pie mūsu debesīm. Tad notiks pārmaiņas uz kārtību un harmoniju...” 2013.02.27.

 

Ir iestājies 2017. gads, un, lūk, ziņa 2017.03.04.

17 04 01 01

“SOHO kosmiskais teleskops ir nofiksējis milzīgu planētu, kura lido uz Zemi. (1. att.) Teleskops atrodas tālā, nekustīgā orbītā starp Zemi un Sauli. Pateicoties ļoti sarežģītām kamerām, ļauj fiksēt komētas un asteroīdus, kuri lido garām Saulei. Seko mūsu spīdekļa aktivitātei.

2017. g. februāra beigās un pašā marta sākumā aparāts sāka fiksēt pēc izmēriem milzīga kosmiska ķermeņa lidojumu. Fotogrāfijas var atrast teleskopa vietnē, kur tiek publicēti ikdienas uzņēmumi https://sohowww.nascom.nasa.gov/

Vizuāli ķermeņa izmēri ir ļoti lieli. Tas ir daudz lielāks par Zemi, iespējams, vairākas reizes. Objekts ir ļoti spožs. Tā starojuma spektrs pēc spožuma ir salīdzināms ar Sauli. Debesu ķermenis patiešām lido uz Zemi. Tas drīz būs redzams katram Zemes iedzīvotājam. Un tā spožums būs salīdzināms ar Sauli. Un tātad pareģojami sāk piepildīties.” https://oko-planet.su/phenomen/phenomennews/360150-kosmicheskiy-teleskop-soho-zafiksiroval-ogromnuyu-planetu-letyaschuyu-k-zemle.html

 

Cik drīz mēs ieraudzīsim šo zīmi-zvaigzni, netiek teikts. Taču kā jau to gribētos – pārmaiņas uz kārtību un harmoniju!

 

Turpinām sekot pārmaiņām, kuras notiek ar Saules sistēmu un ar cilvēci.

Astruss ar Saules sistēmu notiekošo sauc par telpas pārbīdi.

 

“...Zemes virsma ir vairākas reizes lielāka, nekā mēs domājam. Viņai ir tikpat ķermeņu, cik cilvēkam. Tās ir ekoloģiskās nišas... Pašlaik jūs pārejat uz vienu no šīm nišām. Cilvēcei būs dota iespēja tikt tikai trijās. Nonākuši astotajā nišā, jūs pārietu uz citu sistēmu, kurai ir sava saule...” Atruss

 

Tātad pirmo ekoloģisko nišu cilvēce ir apguvusi. Tam mums bija nepieciešami daudzi tūkstoši gadu.

No 2009. līdz 2016. gadam – cilvēcei izdevās atvērt “logu” uz 2. nišu un pat “ielīst” tajā par procentiem 10. Tagad, apmēram 200 gadus, mēs pakāpeniski iejutīsimies šīs nišas perifērijā, lai pēc tam, iespējams, pilnīgi iekārtotos tajā uz daudziem miljoniem gadu.

Un tikai tad varēsim runāt par trešo nišu.

 

Ļoti tēlaini šo telpiskās pārbīdes procesu ir aprakstījusi un pat uzzīmējusi N. Koteļņikova, saņēmusi informāciju no smalkā plāna. http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/vspishka-na-solntse[1]

 

“Redzu, kā Saules sistēma “ielien” īpašā milzīgā Gaismas sfērā. Pašlaik mēs jau esam iegājuši par vienu astotdaļu. Šīs sfēras iekšienē mirdz milzīga Saule. Saules sistēmas spirālveida ceļš ies pa šīs milzīgās Saules perifēriju. Kādu laiku noejot, SS trajektorija “pagriezīsies” pa kreisi. Pēc tam, gluži kā iedarbībā no kāda puses, viņa pagriežas pa labi, un turpinās savu ceļu 90* pret kursu.”

17 04 01 02

2. att. N. Koteļņikovas zīmējums

 

Ja runā vienkāršā valodā, tad iznāk, ka SS pēdējo gadu laikā ir pagriezusies par 90*, kas, starp citu, tika atzīmēts daudzos avotos (tas ļāva Zemei ceļā izmanīties ar Nibiru[2]), bet pēc tam “ielīdusi” (no 2009. līdz 2016. g.) Gaismas Sfērā (Aizkapa pasaules telpā), un tagad pāris gadsimtus mēs pavadīsim Tās pasaules perifērijā, pakļaujoties tās likumiem un īpašībām!

Un tālāk SS telpa Sfērā pagriezīsies par 90*, un cilvēce savu attīstību tajā turpinās daudzu miljonu gadu laikā…

 

Un viss šis process bija Radītāja ieplānots, bet Maiju kalendārs par to tikai pavēstīja.

Ir loģiski pieņemt, ka 2. Niša jau sen gatavojās „iemitināšanai”. (J.V. Kretovs saka, „Skatieties – tā (niša) IR, bet ja runājam priekšmetiski, tad NAV. Bet IR!”)

Norit gan ārēji, gan iekšēji pārveidojumi. Un jau atnāk notiekošā dziļāka izpratne. Diemžēl mēs esam audzināti kā ateisti, un esam pieraduši ticēt zinātniekiem, bet taču „tas, kas pašlaik notiek uz Zemes, tas ir ieprogrammēts, tas ir Dieva veikums, nevis fiziskas parādības” teica Astruss. Pagaidām vēl zinātnieki principā nav spējīgi izskaidrot notiekošo, jo nav ierīču, kas spētu fiksēt šos procesus.

 

Aplūkosim, kas gan tā tāda ir – telpas pārbīde? Lūk, ko raksta Babikovs J.A. (Бабиков Ю.А.) savā grāmatā „Pasaules uzskats jeb Prometeja Atgriešanās” („Мировоззрение или Возвращение Прометея”[3]):

 

Eksistē 7 Visuma telpas līmeņi, 7 nišas.

Šīs 7 nišas-telpas var iztēloties kā saplacinātu matriošku, kur katra telpa aizņem visu apjomu, eksistējot saplūdumā.

To sauc par TELPAS PĀRBĪDI. Kad daļa katras telpas matērijas var vienlaikus piederēt kaimiņu daļai, nodrošinot VISUMA MATERIĀLO STRUKTŪRU NEPĀRTRAUKTĪBU ar telpu savstarpēju iekļūšanu vienai otrā, kā elementu atomu līmenī, tā arī to veidojošo daļiņu līmenī”.

 

Babikovs dod precīzus datus par katras nišas matēriju un par elementiem, kuri vienlaikus pieder divām nišām uzreiz un ir materiālā bāze pāriešanai no nišas nišā. „Ar matēriju, kura vienlaikus var piederēt arī otrai telpai, ir jāsaprot, piemēram, teroīdi (Mendeļejeva tabulas stabili transurāna elementi 143-159), kā arī viļņu lauki un šo struktūru mijiedarbība. VISU telpu elementārdaļiņas pakļaujas vienotiem viļņu teorijas likumiem.”

„Visiem planetārā (daudzslāņu) līmeņa procesiem ir svārstību struktūra. Pie noteiktiem apstākļiem mezglos rodas sinusoīdas traucējums, un jūs varat stāties attiecībās ar jebkuru no mums”, apstiprina Astruss. (Mezgls – tas ir pārejas punkts no vienas sinusoīdas fāzes uz citu.)

 

Cilvēcei ir dots apgūt 3 nišas – tās visas ir materiālas pasaules.

1. Niša. Fiziskā pasaule (Tumšā matērija).

Matēriju sastāda 159 Mendeļejeva Periodiskās sistēmas elementi. 31 elements – pārejoši no iepriekšējā spektra, bet 18 – pārejoši 2. Nišā.

Viļņu lauku ātrums LĪDZ Gaismas ātrumam, Tur eksistē 84 civilizācijas.

2. Niša. Aizkapa pasaule (Baltā matērija).

Matēriju veido 151 Visuma Periodiskās elementu sistēmas elements, turklāt 18 elementi ir pārejoši mūsu telpā, bet 16 – augstākstāvošajā.

Viļņu lauku ātrums 4 reizes pārsniedz Gaismas ātrumu, telpas enerģētikas līmenis ir 6 reizes augstāks par mūsējo, bet saspiedums pēc lineārā faktora – 5 reizes. Matērijai šeit ir torsionu lauku trīspolāras orientācijas vektors.

3. Niša. Pelēkā spektra telpa (Spoguļpasaule – mūžīgās dzīves telpa). Materiāla telpa, 180 elementu, 16 uz leju, 3 – uz augšu.

Gaismas lauku ātrums 6 reizes pārsniedz Gaismas ātrumu. Tur eksistē viena civilizācija – Dieva civilizācija. Tā ir supravadītspēja, atstarotspēja.

Telpu matērijas atšķirības – pēc telpas un tās elementārdaļiņu spina (torsionu) lauka vektoru virzības un kombinācijas.

 

Iznāk, ka pāreja no 1. nišas 2. nišā ir iespējama vismaz uz 2. nišas perifēriju!

 

Bet par mūsu fiziskajiem ķermeņiem Astruss teica:

„Tas, kas var notikt ar fizisko ķermeni – tā nav pāriešana, bet LĒCIENS. Pēc lēciena būs 200 gadu pārejas periods. Lēciens būs ātrs, bet izvēršanās izstiepsies uz 200 gadiem. Un šajā laikā cilvēki dzīvos līdz 176 gadiem. Un jau pēc 5 gadiem sāks augt šis dzīves ilgums.”… Astruss

 

Uz KĀ rēķina un KĀ notiek cilvēka telpas pārbīde fiziskajā ķermenī citā Nišā? Lai to saprastu, ir jāsaprot planētas Zeme un citu planētu uzbūve, cilvēka daudzdimensionālā struktūra – tā ir nākamā raksta tēma.

 

Tātad ir iestājies 2017. gads, mēs esam pārgājuši citā telpas nišā. Bet katrā nišā ir savi likumi!

Vēl vairāk, „Smalkās pasaules likumi pārvalda visu pasaules-ēku, tajā skaitā ar fizisko pasauli. Šos likumus apraksta Navjē-Stoksa vienādojumi attiecībā uz viskozu saspiežamu un nesaspiežamu šķidrumu turbulentām virpuļveida plūsmām,” saka Tihoplavs V.J. (Тихоплав В.Ю.).

 

Zinātnieki apstiprina: „2016. gada novembrī fiziķi, matemātiķi un skaitļošanas mašīnu un sistēmu speciālisti tikās ar evolūcijas un molekulārajiem fiziķiem, lai parunātu par šīm idejām seminārā Santafē Institūtā Ņūmeksikā, kurš nodarbojas ar „sarežģītām sistēmām”. Tika izvirzīts jautājums: cik speciāla (vai nē) zinātniska disciplīna ir bioloģija?

Jēga un nodoms, kuri tika uzskatīti par dzīvu sistēmu noteicošajiem raksturojumiem, dabiskā veidā rodas pēc termodinamikas un statiskās mehānikas likumiem.”

http://earth-chronicles.ru/news/2017-02-13-101441 (ļoti vispusīgs raksts)

 

Šie likumi ir šādi:

„1. Smalkās pasaules pirmais likums pielietojumā pret fizisko pasauli ir tāds. Fiziskajā pasaulē viss pakļaujas labās rokas likumam, saskaņā ar kuru viss vērpjas no labās puses uz kreiso. Ja tiks izmanīts griešanās virziens, notiks kardināla šķidruma plūsmas stāvokļa izmaiņa. Bet tas vedīs pie planētas stāvokļa izmaiņas.

2. Otrais likums. Fiziskajā pasaulē visam ir jābūt kā smalkās pasaules spoguļattēlam, tāpēc fiziskajai pasaulei ir kreisā vērpe. No šejienes – elektroni vienmēr riņķo tikai pa kreisi. Ja tiks izmainīts riņķošanas virziens, tad notiks kardinālu īpašību izmaiņa līdz pat matērijas vielas, kura ir fiziskās pasaules pamats, izzušanai.

3. Trešais likums. Fiziskās pasaule pamatā ir vielas agregātstāvokļa mainīšanās no zemfrekvences līdz augstfrekvences līmenim. Piemēram, zemas frekvences akmeni var pārveidot austākas frekvences šķidrumā un vēl augstākas frekvences gāzē, iedarbojoties uz viņu ar karsēšanu.

Karsēšana ļauj mainīt ne tikai vielas stāvokli, bet arī šīs vielas vibrācijas frekvenci. Notiek tās pārvešana uz citu eksistēšanas līmeni, un tas ļauj tai eksistēt pilnīgi citā stāvoklī, fiziskajai pasaulei neparastā.

Pateicoties šim likumam, izdodas iegūt cilvēka ķermeņa stāvokļa izmaiņu. Piemēram, organisma vibrācijas frekvences paaugstināšana ved pie organisma pāriešanas plazmoīdā ķermeņa stāvoklī.

Plazmoīdais ķermenis – tas ir fiziskais ķermenis lielākā vibrācijas frekvencē. Viņš ir identisks fiziskajam ķermenim, taču viņam ir citi raksturojumi un spējas. Viņš ir neredzams zemās frekvences fiziskajā pasaulē, taču spēj tajā parādīties uz savas vibrāciju frekvences samazināšanas rēķina, un to visu vada būtības, kura atrodas plazmoīdajā ķermenī, apziņa. Tāda transformācija var cilvēkiem dot… iespēju pagarināt dzīvi uz Zemes līdz 190-200 gadiem. Un to ir iespējams sasniegt jau tuvākajos 30-50 gados…

Plazmoīdais ķermenis spēj momentāni pārvarēt milzīgus attālumus, ļauj būtībai vienlaikus atrasties planētas dažādos punktos, iekļūt jebkura cilvēka smadzenēs, lasīt domas.”

Un vēl Tihoplavs V.J. atzīmē tādu plazmoīdās pasaules īpatnību: „Tā spēj ātri izmanīties un kļūt pilnīgi citāda. Piemēram, plazmoīdajā pasaulē viss apkārt var uzreiz pārklāties ar sarmu. Būtības arī pārklājas ar sarmu, taču nejūt aukstumu. Šī sarma nozīmē balto miglu. Tai ir kolosāla ietekme uz visām plazmoīdās pasaules būtībām – viņas lēcienveidīgi paaugstina savas apziņas līmeni, paceļas uz nākamo pakāpi. Sarma visu apklāj apmēram dažas stundas, bet pēc tam pēkšņi uzreiz izzūd. Man ir radies iespaids, ka cilvēki to nepamana. Taču viņu spriedumi mainās.”

 

Uzzinājuši par šo apziņas paaugstināšanas instrumentu 2. nišā, mēs atcerējāmies BALTO PLĪVURU, kuru „ieraudzīja” Kretovs J.V. (Кретов Ю.В.) 2012. gada vasarā. Viņš teica, ka redz, ka 2018. gadā uz Zemes nolaidīsies balts plīvurs, līdzīgs miglai. („Es to nosaucu – baltās vārnas Gads. Es uzreiz sajutu, ka balts plīvurs nolaidīsies uz gadu, bet nevarēju saprast…”)

 

Mēs par to jau rakstījām rakstā „PĀREJAS DIENASGRĀMATA. Baltais plīvurs. 2016. g. jūnijs”.

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub40.html[4]

Astruss toreiz teica, ka baltā migla nolaidīsies „Pār visu planētu... tiks izmainīta nevis apziņa, bet sapratne, par uzbūvi... (pasaules-ēkas?) Šī baltā migla it kā atnāks un aizies. Bet principā neviens nesapratīs, kur atrodas.

Baltā migla nav kondensējies tvaiks. Jūs visi jutīsiet izmaiņas ar baltu nokrāsu. Uztversiet to, un viss.”

 

Mēs atkal ar Kretovu apspriedām šo parādību, totāli mainošu visu cilvēci UZREIZ. Un, lūk, ko izdevās precizēt:

 

„2017. gads – salīdzinoši mierīgs gads”, teica Kretovs J.V.

„Baltās enerģijas plūsmas, pārejot pāri planētai, izmazgās visus netīrumus. Plūdi pildīja to pašu lomu, nomazgāja Sodomas un Gomoras netīrumus. Taču tad bija (visu) nomazgāšana, bet tagad (negatīva domās) izmazgāšana. Šī izmazgāšana jau norit un turpināsies…” Astruss

17 04 01 03

3. att. Uz planētu ienākošo enerģiju plūsmu jauda ir palielinājusies 4 reizes šajā gadā

 

2018. gads. „Migla nolaidīsies nevienmērīgi, vietām, taču aptvers pilnīgi visu Zemi uz vienu gadu. Es uzreiz jutu, ka tas ir uz gadu, bet nevarēju saprast, kāpēc uz gadu?” Kretovs J.V.

(Piezīme. Saskaņā ar Babikovu J.A. ir vajadzīgs gads, lai „objekta” ārējie ātrumi paātrinātos līdz Gaismas ātrumam, un tad notiek viņa PĀRVIETOŠANĀS uz telpas Dzelteno spektru.)

 

Dabiski, mūs ļoti interesē, KAS notiks mūsu telpas lokālajā zonā ar materiāliem objektiem, kad tur sāks iekļauties 2. nišas likumi?

Lieta tāda, ka ir zināmi daudzi gadījumi par cilvēku pazušanu baltajā miglā, un pēc tam viņu uzrašanos pēc vairākiem gadiem…

 

Babikovs J.A. raksta: „Ja lidmašīna vai cilvēks nonāk šajā apgabalā, tad vispirms ir jāpazūd vizuālajai orientācijai – pazūd horizonta un debess redzamība, viss apkārt kļūst līdzīgs baltai miglai, atsaka darboties magnētiskais un radiokompass (žiroskopam ir jāsaglabā darbaspējas). Cilvēks vai lidmašīna pazūd no mūsu telpas, kļūstot par 2. nišas daļu, un attiecībā pret mūsu telpu tiem sāk piemist visas īpašības, kādas ir 1. nišas materiālam objektam 2. nišā, tas ir, viņu relatīvais ātrums sasniedz pseido gaismas ātrumu, un šiem objektiem iestājas relatīvā laika saīsināšanās efekts – lidmašīnas borta pulkstenis un cilvēka bioloģiskais pulkstenis sāk iet tāpat, kā uz kuģa, kurš lido ar gaismas ātrumu. Lidmašīnai ir izredzes, ka tā pēc kustības inerces spēs ātri iziet šo zonu. Tad tā, pazudusi no radara ekrāniem, parādīsies atkal, bet borta pulkstenis atpaliks par tām minūtēm, kamēr tas nebija mūsu telpā. Bet ja kustības inerce ir nepietiekama kā, piemēram, vecajām virzuļu lidmašīnām, tā vispār var neparādīties vai lidojumā izrādīties dažus gadus uz priekšu nākotnē, ieraudzīt to, un pēc tam atgriezties atpakaļ. Tādi gadījumi ir aprakstīti presē, bet pazudušas lidmašīnas, no kurām nekur nav palicis pat ne pēdas, tiek skaitītas simtos un tūkstošos. Kājām ejoša cilvēka izredzes ir daudz mazākas – viņš vai nu iet bojā, vai var parādīties “ne no kurienes”, pēc ilga laika.”

 

Iznāk, ka tiks radīti tādi apstākļi, kad VISA cilvēce nonāks tamlīdzīgā miglā uz gadu. Visi kļūs neredzami uz veselu gadu, bet viņiem šis gads liksies tikai mirklis? Vai visi iznāks no miglas?

 

Babikovs J.A. raksta: “Lai no Zemes pēc Tiesas pārmitinātu “ļaunuma nesējus”, kuri apliecina vardarbības morāli un nepieņem Radītāja Labestības likumus, Dievs radīs mākslīgu planētu “Zeme-2”, kura ieņems vietu 0,5 au no Zemes, starp Marsu un Jupiteru. Tā būs mākslīga planēta ar augu biosfēru – reklosters (реклостер), kur nav faunas. Reklosters tiks aptverts ar “brutalitātes(“озверения”) lauku un no tā aizliegs lidojumus – mūžīga karantīna no Visuma bez tiesībām atgriezties.”

 

Bet mēs jau pieminējām, ka kosmiskais teleskops SOHO ir fiksējis planētu, kura lido uz Zemi... Iespējams, tā ir tieši tā planēta, bet 2018. gads – pārmitināšanas uz viņu sākums?

 

No dialoga ar Kretovu J.V.:

“- Cilvēki pazudīs no redzamā plāna? – Jā-ā. Mīkstā režīmā JĀ, ne strauji.

- Jūs sakāt, ka pēc tam parādīsies ne visi, būs šķirošana? – Ļoti skaidri un spilgti būs šķirošana. JĀ, bet ar elementu NĒ, ar elementu.”

“- 2018. g. labāk būt Krievijā, nekur nebraukt? – Jā! Bet ne obligāti.

- Cilvēku izzušanas laikā uz planētas kaut kas tiks koriģēts, piemēram, Zemes garoza, Kalifornijas lūzums? – Es neizslēdzu tādu iespēju, bet... kaut ko var izdarīt tādā veidā, ka mēs neko nesapratīsim. Viss ir daudz vienkāršāk, nekā mēs domājam.”

 

Astruss saka, ka, ja cilvēks uz Zemes iepazīstas ar šīm zināšanām (par smalko plānu), nodarbojas ar pētīšanu, tad viņš sevi neviļus tam sagatavo...

“Viņš liek apziņā rezonēt zināma veida zināšanām, kurš dara iespējamu pārlēkt tajā pusē diezgan specifiskā veidā, saglabājot personību.”

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 01.04.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/nachalo-puti-dlinoiu-v-200-let

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub59.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1110-uzliesmojums-uz-saules (Tulk. piezīme)

[2] [2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/23-n-terehova-un-s-bubliks/1065-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-jauns-mits-par-veco-punduri-nibiru-pasreizejais-celojums-pa-saules-sistemu-par-kura-lieciniekiem-kluvam-mes-ar-jums (Tulk. piezīme)

[3] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_mirovozzrenie-ili-vozvrashchenie-prometeya.htm (Tulk. piezīme)

[4] http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/876-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-parejas-dienasgramata-baltais-plivurs-2016-g-junijs (Tulk. piezīme)