Print

Практический вебинар «Внутренняя Земля»

Praktisks vebinārs “Iekšējā Zeme”

Praktisks vebinārs “Iekšējā Zeme”

 

17 03 01 01

 

Dārgie draugi! Aicinu jūs uz praktisku vebināru “Iekšējā Zeme”, kurš notiks 2017. g. 5. martā pulksten 13 pēc Maskavas laika.

Uzmanību! Vebināra sākums 13:00

 

Par ko ir šis vebinārs? Viens no svarīgiem atklājumiem būs iepazīšanās ar personisko Ēdeni, miera pasauli, kur katra dvēsele var atrast savu pašas Paradīzi. Jūs pēc tam varēsiet apmeklēt šo savas pasaules daļiņu un papildināt sevi gan enerģētiski, gan karmiski.

Par otru svarīgu atklājumu jums kļūs Brūču Palātas apmeklējums Ēdenē, kur mums var parādīt kaut ko, ko mēs neatceramies no šīs dzīves, vai to, kas ir noticis citās dzīvēs un traumējis jūs šajā.

Gribu pastāstīt par savu brūci, kura notika šajā dzīvē, un par kuru es neko neatcerējos. Brūču palātā es ieraudzīju mazulīti – sevi, sēdošu uz grīdas, visu slapju no asarām, aizsmakušu no raudām.

Māmiņa aizgāja, atstājot mani guļam, kā liekas, kas gan šeit tāds? Taču bērns pamodās, paspēja izbīties un nolemt, ka viņš ir pamests uz visiem laikiem.

Man pieaugušai tas neliekas tāds liels notikums – padomā tik, bērns ilgi raudāja, nu un tad? Taču pamestības programmas ļoti labi darbojās šajā dzīvē personiskajās attiecībās, ietekmējot pašvērtējumu un partnera izvēli, panākumus uz skatuves un paniku, kura man gadījās, kad kaut kas gāja ne tā.

Tā nav tik liela trauma, un mana apzinātība un Skolotāji manā apzinātajā dzīvē atgrieza man mīlestību pret sevi un pacēla pašvērtējumu. Viņi patiešām man palīdzēja pašās sarežģītākajās situācijās un neļāva man nogriezties no ceļa.

Bet ne visi taču saprot un jūt tā.

Kā mūsu dzīvē darbojas dvēseles brūces? Es sniegšu vēl piemērus.

 

Vladimirs vienā no iepriekšējām dzīvēm noslīka purvā, tas tika konstatēs Brūču Palātā. Un šajā dzīvē viņš nevar peldēt, smok. Mums nācās pastrādāt ar iepriekšējo dzīvi. Paskatīsimies vasarā, kā šis darbs atspoguļosies viņa peldēšanā.

Mēs atradām arī programmu (it kā lāstu), pēc kuras viņam vienmēr bija jāpalīdz citiem, biežāk karavīra arodā, nedzīvojot savu dzīvi. Un tas bija vairākas inkarnācijas.

“Ты вечный воин, и нет тебе пристанища

Ты будешь ходить из двери в дверь

И вечно будешь отблагодарен

За свой ратный труд

И не будет тебе ни ребенка, ни котенка

И всегда тебя будет звать

Вечная неутолимость души

И ничем ты не будешь удовлетворен”

“Tu esi mūžīgs karavīrs, un nav tev pajumtes

Tu staigāsi no durvīm līdz durvīm

Un tev mūžīgi pateiksies

Par savu kara darbu

Un nebūs tev ne bērna, ne kaķēna

Un tevi vienmēr sauks

Mūžīgā neremdināmā dvēsele

Un ne ar ko tu nebūsi apmierināts”

 

Interesanti, ka sieviete, kura uzsūtīja viņam tādu programmu vienā no dzīvēm (pelnīti), iepazinās ar mums šajā dzīvē. Viņas programma ir ļoti līdzīga, tā tādejādi atgriezās pie sievietes.

Dabiski, ka dvēseles traumas gadījumā cilvēks izdara secinājumus uz visu atlikušo dzīvi, viņš upurē savas “svētās govis” – principus, ja grib drošību, sātību, pieprasījumu u.c. Viņš rada kontraktu, pie kura kaut kādi svarīgi principi tiek pārkāpti kā dzīves nosacījums, piemēram, zems pašvērtējums, upurēšanās, pārliecīga pašatdeve uz savas attīstības rēķina, suģestējamība, pakļautība, mūžīga vaina un savu vēlmju neesamība.

Otrā palāta, kura mūs gaida, tā ir kontraktu slēgšanas palāta. Šeit mēs varam atrast pazeminošo kontraktu un apzināti to izmanīt. Arī šeit konsultācijās es esmu sadūrusies ar grūtībām, kuras droši vien sagaida ar dažus no jums.

Iespējams, ne katram grupveida darbā vebinārā izdosies ieraudzīt savu „nepareizo” kontraktu, un to varēs pabeigt personīgā konsultācijā, pēc vēlēšanās. Grūtības, lai cik tas nebūtu bēdīgi, ir tādas, ka kontrakta pārslēgšanai ir jāizmaina jūsu dzīve, tāda nostabilizējusies, ērta un praktiska. Mums ir jākļūst citādiem, jāsāk domāt un jādarbojas citādi. Mums ir jāsaprot tādas dzīves mūsu labumi un jāizmana tā, iespējams, zaudējot daļu no sekundāriem labumiem. Mums ir arī jāatceras – pat ja es kontraktā visu uzrakstīšu tā, kā ir „prasīts”, kā „vajag”, un nevirzīšos uz priekšu, tad kuru es apmānīšu?

Mēs zinām, ka pret apzinošiem cilvēkiem, ar augstu apziņu, prasības ir citas, nekā pret parastu vidēju apziņu. Tu zināji, ko dari, kad paziņoji visumam, Karmas Padomei, jaunu kontraktu, nu tad dari!

Un kā lai tā uzraksta, lai neko nedarītu, bet viss pats kaut kā nokārtotos? Lai būtu sekmju garantijas, lai visi pasaulē palīdzētu man kā … (bērnam?) Lai manā dzīvē pēkšņi ienāktu laimests… apslēpta manta… panākumi…

17 03 01 02

Un ja jums tomēr izdosies izmanīt savu kontraktu un uzņemties lielāku atbildību par savu likteni un izmaiņām tajā, tad jūs vēl gaida pazaudētā dvēseles fragmenta atjaunošanas Palāta. Traumas gadījumā dvēsele it kā zaudē gabaliņu (pēc Dienvidamerikas indiāņu ticības). Un patiešām, mēs saplūstam ar to būtību, kuru mēs ieraudzīsim šajā gaišajā palātā. Un tas ir labi sajūtams. Iespējams, ka katra brūce nes tādu dvēseles gabaliņa zaudēšanu, un dvēseli ir iespējams atjaunot, tikai izmainot savu „vīrusaino” kontraktu.

Un nākamais ceļojums uz Dāvanu Palātu nostiprina jauno dotību, nesot jaunas iespējas, profesijas, nodarbes, hobijus un dziedināšanas. Arī tos vajag pieņemt un saprast, kāda velte jums ir dota.

Aicinu jūs uz semināru 2017. g. 5. martā pulksten 13 pēc Maskavas laika.

Visas detaļas pēc norādes http://www.sanatkumara.ru/seminari-2017-goda/vebinari-pod-obschim-nazvaniem-shkala-mnogomernosti[1]

 

Pievienots 01.03.2017, atjaunots 02.03.2017

http://sanatkumara.ru/stati-2017/prakticheskiy-vebinar-vnutrennyaya-zemlya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1080-vebinari-ar-kopeju-nosaukumu-daudzimensionalitates-skala (Tulk. piezīme)