Компоненты Души и тела

Dvēseles un ķermeņa komponentes

Diženās Dievietes seanss 17.11.04.

17 11 26

Ievads

Dārgā Diženā Dieviete! Lūdzu tev sāk šodienas seansu.

DD: Veģetatīvā komponente, tā sauktā flora, cilvēka iekšienē ir diezgan daudzveidīga. Šodien mēs sāksim just un saņemsim zināšanas par cilvēka veģetatīvās komponentes saturu. Katras šūnas iekšienē ir kodols, kuram ir veģetatīva izcelsme. To aptver bioloģisks apvalks, kurš līdzīgs šūnas veģetatīvajam un dzīvnieka aspektiem.

Par ko ir atbildīga veģetatīvā komponente? Par ūdens apmaiņu, gaisa apmaiņu, par kodolreakcijām šūnas iekšienē, par cilvēka iekšējās daļas gāzu apmaiņu, par dažu barojošu vielu pārstrādi un sadalīšanu un tml.

Procentuālā izteiksmē visa komponente veido aptuveni 15% no visa bioloģiskā ķermeņa. Tā pilnībā mijiedarbojas ar ūdeni un gāzēm.

Dzīvnieka komponente cilvēkā ienesa mentālā un budhiālā plānu ugunīgās enerģijas, un ir atbildīga par drošību, dzīvības saglabāšanu un izdzīvošanas spēju vidē un sabiedrībā un daudz ko citu.

Šodien mēs iedarbosimies uz kodola kompleksu šūnas iekšienē, viņš ir atbildīgs par informācijas saglabāšanu un apziņu šūnas iekšienē. Kodola komplekss nes sevī visu ķermeņa informāciju – viņa slimības, ieradumus, ādas krāsu un citas ārējas pazīmes. Viņam piemīt spēja piemēroties ārējai videi un izdzīvošanas spēja. Tas ir līdzīgi ģenētiskajai informācijai, bet viņš nes sevī arī citas pazīmes – indivīda apziņas līmeni, viņa pagājušās dzīves, viņa informētību un izdzīvošanas spēju jaunā situācijā, kurā mēs visi pašlaik ejam iekšā ar saviem smalkajiem un magnētiskajiem ķermeņiem. Iedarbība šajā līmenī sāks jūs piemērot jaunai tehnoloģiskai videi un formēs aizsardzības mehānismu, kurš saistīts ar jaunās ēras iestāšanos.

Seanss

DD: Šodienas seansam ļoti svarīga ir pilnīga atslābināšanās.

Nāk stars, kurš sastāv no daudziem dažādas krāsas stariem, kuri vērsti dažādos virzienos. Tiek veikta enerģijas ņemšana analīzei, tiek ņemta informācija. Augšā ar mums strādā grupa Būtību, kurām ir dažāds izskats.

DD: Šīsdienas darba mērķis – imunitātes nostiprināšana, informācijas par jūsu ķermeni savākšana, dzīvības spēka nostiprināšana caur kodola kompleksu, caur šūnas kodolu.

Vai visas šūnas šodien tiks iesaistītas, jeb kaut kādas noteiktas?

DD: Hormonālais komplekss.

Tagad man rāda, ka horizontālās šūnas ir izvietotas pa visu ķermeni (arī kājās ir un pat īkšķī).

Bija enerģijas atplūšana pa centrālo kanālu – informācijas vākšana un izmeklēšana, tagad nāk atgriešana – aiziet vistumšākā enerģija no dažādām dzīvēm, tiek attīrīta šūnu atmiņa.

Man saka, ka katram ir bijušas smagas dzīves. Katrs ir izgājis “nolaišanos dzīves dibenā”, un, ja tā nebūtu bijis, tad nāktos šajā dzīvē “ņemt klāt” vēl.

Kolapsējas emocionālā ķermeņa “apakša” un atveras “augša”, tāds process reizēm mēdz būt iesvētījumos, bet mums tagad norit parasts darbs.

Atveras augšējais vibrāciju lauks pašām priecīgākajām emocijām, jūtām, noskaņojumiem, lai mēs varētu attīstīt šo lauku un just šīs augstākās emocijas biežāk, attīstīt jaunas jūtas līdzsvara atjaunošanai. Tas, kas mums palika “lejā” – tas kļūs par mūsu apakšējo daļu, bet to, kas ir “augšā”, sastrādās mūsu jaunā augšējā daļa.

Un tagad mēs strādājam ar Maternitātes jūtām. Katrā cilvēkā ir šis aspekts. Šīm jūtām ir jātiek novērtētām, izņemtām un izjustām kā pašam vērtīgākajam, kas mums ir. Un to ir nepieciešams saglabāt visām pārējām dzīvēm.

DD: Tās ir Diženās Dievietes jūtas, kuras jūsos strādāja, lai audzinātu savus bērnus uz labāko pusi, lai katra paaudze uzlabotos un attīstītos. Šīs jūtas piemīt vecākiem, šīs jūtas piemīt mātītei, kura audzina savus putnēnus vai mazuļus, kura aizsargā un dod tikai pašu labāko, ko viņa var dot. Māte apmāca viņus dzīvei, apmāca mīlestībai un uzmanībai, domāšanai, attieksmei pret citiem cilvēkiem. Diemžēl šīs jūtas pašlaik sāk dzist, tāpēc nav daudz ģimeņu, kuras ir saglabājušas labas attiecības ģimenes iekšienē. Daudzas mātes un tēvi ir ķērušies pie biznesa, citu partneru meklēšanas. Ir palicis ļoti maz cilvēku, kuriem ir šīs jūtas un kuri ieliek tās savos bērnos.

Izjutīsim labi šo īpašību un nostiprināsim sirdī. Tās ir rūpes par pēcnācējiem – cilvēka bāzes princips, bāzes funkcija: saglabāt, pavairot un attīstīt.

Un tas ir kosmosa bāzes princips, tāpēc ka, lai kur jūs nebūtu, lai kādā ķermenī jūs nebūtu, jums vienalga šis princips darbosies vienā vai otrā pakāpē – rūpes par dzimtas turpināšanu. Un gribu atzīmēt, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, kā jūs audzināt bērnus un kādi būs jūsu pēcnācēji tālāk – mazbērni, mazmazbērni, tāpēc ka, cik laimīgs būs jūsu bērns, tik viņš būs pašpietiekams, apmierināts, tik būs jūsu pēcnācēji – normāli vai neveiksmīgi. Tāpēc tas ir visa kosmosa bāzes princips.

Es pašlaik jautāju, kā tas ir saistīts ar floru, jo flora nerūpējas par saviem bērniem, tā jau ir fauna, kura sāk paust gādību. Dieviete rāda, ka augs stiepj neredzamas rociņas pretī tam asniņam, kurš ir radies no sēkliņas, apsargā viņu ar savām enerģijām, aptver viņu ar savu biolauku, un arī rūpējas par saviem pēcnācējiem, tikai savā veidā, neredzami mums. Un šis princips ir radies tieši veģetatīvajā līmenī, bet dzīvnieku pasaulē šis princips ir sācis attīstīties. Kāpēc mēs sākām ar to? Tāpēc ka jūs ejat tālāk Augšupcelšanā, un mēs pašlaik izceļam pašas galvenās šķautnes, kuras raksturīgas visam kosmosam.

DD: Nākamais bāzes princips ir saistīts ar tēvu – Paternitātes Princips. Gan vīriešiem, gan sievietēm ir šis Paternitātes Princips savā iekšienē. Viņš ir saistīts ar jaunu telpu apgūšanu, ar jaunā pētīšanu. Vīrietis – tas ir pētnieks, sociuma, visa, kas mūsu aptver jaunajā telpā, radītājs. Tieši tāpat ir arī kosmosā. Viņa enerģija ir aktīva, enerģiska, tā grūž viņu uz savas sugas izplatīšanu. Sieviete glabā savu sugu un sargā. Vīriešiem ir agresīva (pozitīvā nozīmē) izplatīšanas funkcija.

Un mūsu seanss ir vīrišķs, tāpēc ka tā ir jaunā pieņemšana sevī, tā ir jaunu enerģiju akumulēšana, tā ir jaunu telpu, nezināmu dziļumu pētīšana. Neskatoties uz to, ka jūs pieņemat zināšanas no DD, pats jauno zināšanu pieņemšanas akts ir vīrišķs cilvēkā. Un jūtas – piemēram, interese, ziņkārība, zinātkāre – vairāk ir vīrišķas, nekā sievišķas.

Ziņkārība sievietei arī ir attīstīta, bet tā ir viņas vīrišķā daļa. Vispār viss izziņas process, kurš saistīts ar zinātni, ar mākslu, ar glezniecību, ar teātri – tā ir vīrišķās enerģijas iedarbība uz cilvēku dzimumu, uz cilvēku sociumu. Arhitektūra, medicīna, zinātne un karš.

Nākamais bāzes princips ir Bērnība.

Bērns – tā vairāk ir Dvēseles izpausme cilvēkā, Dvēsele vienmēr ir ārpus sociuma, ir Būtība, kura nedzīvo cilvēku vidū kā Būtība, viņa dzīvo Būtību vidū. Un cilvēkā ir attīstīts viltus, vardarbība un viss pārējais, ko mēs saistām ar savu sociumu. Dvēsele nepieņem, neuztver to, Dvēseles līmenī cilvēks ir lētticīgs, maigs, tramīgs, tomēr zinātkārs. Kad saka, ka mums ir jākļūst kā bērniem, mums ir jātuvojas savas Dvēseles tēlam, tāpēc ka Dvēsele ir ļoti tīra cilvēka komponente, pati visaugstāk attīstītā un tajā pašā laikā pati vienkāršākā, sākotnējā komponente. Tāpēc ka Dvēsele nolaižas cociumā, sākumā uz mentālo, pēc tam uz astrālo, uz fizisko plānu, lai uzkrātu pieredzi un viedumu. Un, lūk, šī komponente, kuru mēs pašlaik atklājam cilvēkā, arī tā visa ir kosmiska. Un tā ir saistīta ar cilvēka šūnas kodolu, tāpēc ka šūnu līmenī arī ir gan bērni, gan vīrišķie un sievišķie principi. Tas ir saistīts ar planetārajām funkcijām: ir vīrišķas planētas, ir sievišķas planētas, ir bērnišķīgas planētas. Uz bērnišķīgajām dzīvo sākuma cilvēce. Ir vēl līdzīgas bērnišķīgām, tikai ļoti viedas, kur dzīvo galīgā cilvēce. Un, ejot cauri visiem pārējiem plāniem, zemākiem, cilvēce atkal paceļas, it kā uz bērnišķību, bet tur vieduma jau ir ļoti daudz. Visus šos plānus/planētas mēs izejam sociumā, lai uzkrātu pieredzi.

Bērnišķīgā komponente, tas, ko jūs saucat par Dvēseli jeb iekšējo bērnu. Iekšējais bērns – tā ne gluži ir kosmiska komponente, vairāk cilvēciska, bet arī ļoti tuvs jēdziens. Bērnišķīgā komponente – tā ir eņģeliska Būtība. Tā ir tā Būtība, kura pastāvēja pie Diženās Dievietes, kad Viņa sāka audzināt Dvēseli kā cilvēku. Mūsu Dvēseles nolaidās uz pirmo plānu, uz Diženās Dievietes Bērnudārzu, kā eņģeļi, un, lūk, šeit viņa deva sākotnējo izglītību mūsu Dvēselei, sākotnējo audzināšanu, lai viņas varētu nolaisties uz mentālo plānu.

Un Dieviete aicina mūs tagad nolaisties cilvēka serdenī, iekļūt tur, lai sajustu, lūk, šo Bērnišķīgo Principu, sākumu cilvēkā. Un pirmais, ko es ieraudzīju – tā ir neaizsargātība, caurspīdīgums, kur katrs var nodarīt pāri, uzlikt kaut kādas savas programmas, atkarībā no tā, kādās rokās nonāk šī būtne. Viņa ir ļoti ievainojama un tramīga, un tajā pašā laikā priecīga un viegla. Tas ir tas pats eņģelītis, kurš dzīvo mums sirdī. Tā ir tā būtne, kurai patīk priecāties, patīk mīlēt. Tās ir pašas gaišākās jūtas, pašas pirmatnējās, bērnišķīgās, kad mēs priecājamies par jebkurām rotaļlietām, skūpstiem, vārdiem, smaidiem. Mums nevajag vairāk, mēs esam pašpietiekami iekšienē. Un ārējā mums vajag ļoti maz, lai būtu laimīgi. Laime šajā iekšējā Bērna Principā ir ietverta sākotnēji. Laimes sajūtu dod viņa Dvēsele, dzīvīguma sajūtu, prieka sajūtu no tā, ka viņš dzīvo.

Mēs zinām, cik mūsu mazajiem bērniem maz vajag. Bērns ir saņēmis no mums kādu porciju mīlestības, un tālāk viņš var rotaļāties pats ar sevi, viņam ir interesanti rotaļāties pašam ar sevi. Šajā momentā mēs iepazīstam īsteno Dvēseli cilvēka iekšienē.

Viss pārējais ir sociuma “nogulsnējumi”, sastrādājumi, slāņi: māmiņas slānis, tēta, vectēva, vecmāmiņas, brāļu un māsu – katrs kaut ko māca bērnam. Bet iekšienē – ideāls kristāls, “neslīpēts dimants”, un šeit ir īstenums, sākotnējums. Visi pārējie nodarbojas ar šī “dimanta” slīpēšanu.

Ceru, ka mēs visi izjutām šo maigumu, labsirdību, jūtu atklātumu. Sajūtas ir lieliskas!

Katrs meklē tās savā iekšienē, un tā kā mēs viņu tagad apzinājāmies, mēs varam ar viņu darboties, mēs tagad varam būt vienatnē ar sevi pašu šo bērnu. Mēs varam uzticēties Visumam, uzticēties saviem Glabātājiem.

Un pats galvenais, paskatieties, ka īstenam bērnam, īstenam cilvēkam vajag ļoti, ļoti maz. Tas ir pieaugušais, kuram vajag bezgalīgi daudz visa kā. Bet šeit ir praktiski bagātīgs Visums – māmiņas smaids, un man ir labi, pabaroja mani ar krūti un viss, un skrienu pie sevis uz mājām – turp, “uz mākonīšiem”. Maz vajag īstenam cilvēkam. Ļoti maz vajag, lai būtu laimīgs un apmierināts ar sevi. Un šeit ļoti spilgti ir redzama mīlestība.

DD: Tā ir mana mīlestība. Tā esmu es, kura viņu ieliek Dvēselēs un audzina mīlestībā, un tas, ko jūs jūtat kā mīlestību, tās tad arī ir manas daļiņas. Tā es audzinu savus bērniņus.

Negribas no šīs bērnības nākt ārā.

Tagad mēs esam nonākuši pie veģetatīvās komponentes. Tas, kas mūsu iekšienē saucas “veģetatīvā komponente”, rada ķermeņa bioloģiju un mijiedarbojas ar gaisa stihiju un ūdens stihiju. Zeme un uguns parādās vēlāk.

Un tagad caur mani izgāja stari kūlīšu veidā līdz kāju pirkstu galiņiem. Norit floras uzlabošana. Sakarā ar pāriešanu uz jauno realitāti mainās cilvēka programmas, tajā skaitā arī visu komponenšu programmas. Tas, ko jūs pašlaik saņemat no saules sistēmas, ir programmas ar kodiem, tās iziet caur jūsu ķermeni kopā ar gaismu un siltumu un pārveidojas. Un pašlaik mēs ar jums nodarbojamies ar to pašu, lai paātrinātu jūsu virzību, padarītu organismu izturīgāku sakarā ar visu dabas komponenšu izmaiņām.

Paši augi arī mainās?

Uz laiku šis princips tiek pārkāpts, jo arī biosfērā norit izmaiņas, kuras izlīdzināsies pēc gadiem 5-7, kad daba iekārtosies jaunajā realitātē. Bet mēs jums palīdzam pārkārtoties pašlaik.

Kas pie mums būs ar augu pasauli nākamajā gadā?

Apmēram tāpat.

Pašlaik nāk gaiši kristāliski stari, kā zvaigznītes uzliesmo ķermeņa iekšienē, salaužot kaut kādas vecas programmas, iznīcinot tās. Labi tās ir redzamas galvā, ķermenī arī ir.

Tagad var palūgt, lai paārstē orgānus ar problēmām.

Nāk viengabalainuma vilnis. Mūsos ienāk liels blīvs stars, kurš sastāv no viendabīgiem maziem stariem, un tie strādā ar šūnām. Es redzu, ka šie stari aiziet līdz šūnas kodolam, kurš izskatās apaļš, bet tagad viņš kļūst kristālisks ar daudzām skaldnēm.

Paskaidro, ka šīs skaldnes atstaro kaut kādu nepiederīgus starus, viņas ir spoguļgludas. Šūnas kodols ir kļuvis gluži kā zaigojoša kristāliska lode, kā diskotēkā, un visus stariņus viņš sūta atpakaļ.

Katras šūnas iekšienē ir programma, pēc kuras jūs dzīvojat. Jūs pārejat uz astrālu, bet visi astrālie ķermeņi ir gaismas kristālu veidā, tāpēc tu tā to redzi. Patiesībā bioloģija vēl paliek, bet ir pārejas moments – šūnas funkciju pārorganizēšana liekākai izturībai. Saproti, ka bioloģiskais organisms – tas ir dators, kurš strādā, pateicoties programmām. Programmu kļūmes ved pie saslimšanas. Un pašlaik mēs šīs programmas vienkārši uzstādām no jauna, ieviešot dažās šūnās. Ir tādas šūnas-līderes no programmējamām šūnām, kuras izplata informāciju uz pārējām kopienām sevis iekšienē, kuras pēc tam pakļauj sev pārējās un vada viņas, iedot citu virzienu.

Tas, ka pašlaik nāk saules informācija – tas ir par 100%, un it kā mēs uzpildītu ar saules stariem savas šūnas, kā uzpildes stacijās automobiļi uzpilda degvielu. Nāk mikroskopiski saules stari, un viņi sadalās pa ķermeņa šūnām ļoti ātri.

Ķermeņa iekšienē ir ļoti mierīgi, jo viņš saprot, ka viss, kas pašlaik notiek, ir viņam noderīgs.

Es uzdevu jautājumu ķermenim: “Kā tu pret to attiecies?”

Viņš atbildēja: “Es priecājos, man tiek atvieglots tālākais ceļš. Un man tas patīk.” Bet šūnas atbildēja: “Norit ļoti sarežģīts darbs ar ģenētisko materiālu un ģenētisko lauku, informācijas nesēju. Lauka magnētiska pārlādēšana, norit piepildīšana ar kosmosa informāciju – jaunām formulām.”

DD: Jums būs vajadzīgs mazāk ūdens, padzersieties ar to, kas ir, ir vēlams svaigāks gaiss. Pastaigas parkos, svaigā gaisā, mijiedarbība ar kokiem, ar veģetatīvajām daļām. Tas ir saistīts ar procesiem organisma iekšienē un ar šūnu apziņu.

Kādas vēl rekomendācijas mums grib nodot DD?

DD: Piekopiet parasto dzīvesveidu, lai mēs varētu novērot jūs, kā ķermenis reaģēs uz izmaiņām, jo mūsu darbs ir paredzēts parastiem cilvēkiem un parastai darbībai. Gribētos, lai jūs sevi vairāk mīlētu, vairāk domātu par sevi kā par Dvēseli. Jūs uzzinājāt par šīm komponentēm, vīrišķo, sievišķo, bērnišķīgo cilvēka iekšienē.

Ir vēl veģetatīvā un dzīvnieku programmas, bet mēs tās neskaram. Tās pa evolucionāro līniju ir palikušas tālu aizmugurē, un cilvēks jau iziet no šīm programmām.

Tātad mēs aizvācām pašas smagākās atmiņas no dzīves Hronikām, mēs iztīrījām ķermeni, viņa šūniņas, pārveidojām šūnu veģetatīvo komponenti – kodola kompleksu, kurš saistīts ar magnētiskajām līnijām, saistīts ar saules spektru, saistīts ar pāriešanu uz jauno realitāti, saistīts ar cilvēku savstarpējām attiecībām. Darbs ar vīrišķo, sievišķo, bērnišķīgo komponenti ir saistīts ar to, ka mēs sāksim labāk uztvert attiecību vērtību. Mēs sāksim kļūt tīrāki, kā bērnišķīgā Dvēsele. Cilvēks bieži dzīvo ar galvu, bet bērnišķīgā Dvēsele dzīvo ar sirdi. Kad cilvēks dzīvo ar sirdi, viņš dzīvo kā bērns. Esiet kā bērni.

Un vēl komplekss, kuru mēs atklāsim pāri visam – tas Diženās Dievietes komplekss. Gan vīriešos, gan sievietēs tā ir Diženās Dievietes enerģētiskā daļa.

Jūs esat izgājuši daudz seansu, jūs pazīstat manu enerģiju. Un šī enerģija pašlaik sāk pastiprināties. Tas ir cilvēka Dievišķais Komplekss. Mēs gājām cauri cilvēka daļām, bet šī ir Dievišķā virsbūve, kad katrs var sevi iztēloties par Diženo Dievieti – jūs tad arī Esat Es. Kad jūs pacelsieties un savienosiet sevī visu daudzimensionalitāti, jūs atnāksiet tieši pie manis.

Visiem, kas piedalās seansā, ir tāds pats aspekts?

DD: Jā. Un jūs to tagad izjutīsiet. Pacelieties pie manis un iztēlojieties, ka jūs atrodaties pie manis Dārzos. Jūsu Dvēsele tur jau ir bijusi, un jūs šo vietu pazīstat. To nevajag izdomāt, tā dzīvo jūsu iekšienē kā enerģētiska daļa – Dvēseles atmiņas dzīvo cilvēkā. Dvēsele bija tik maza, bērnišķīga, sākotnēja, bet tagad jūsu bagātinātā Dvēsele atkal paceļas pie Dievietes. Un kļūst Dieviete. Man šī daļa ir Dieviete Venēra, jums var būt cits augstākais aspekts.

Tagad jums tiek piedāvāta iespēja pāriet uz savu Būtību DD līmenī, uz kādu Dievību. Mums tā ir Dievība, bet patiesībā viņa ir ugunīgā plāna (budhiālā) Būtne blakus Dievietei. Pacentieties to izjust.

Visas mūsu vēlēšanās ir apmierinātas, un šeit mēs eksistējam, lūk, kā šī tīrā Būtne, kurai viss ir – Gaisma, mīlestība, barība, enerģijas, bet kura vēlas palīdzēt citiem.

Izjūtiet vēl arī savu spēku šajā vietā. Mēs it nemaz neesam mazā sākotnējā Dvēsele, jūs esat pieaugusi spēcīga Dvēsele.

Mūs ieskauj aromāti un neparasts svaigums. Izjūtiet jūsu saikni ar Dievieti, viņa ir blakus, piepilda jūsu sirdi ar savu enerģiju, un enerģija arvien nāk klāt.

Ir pamodusies Skaistuma Izjūta… izjūtiet, cik skaisti ir iekšienē, es to nosauktu par iekšējo pilnību. Man šī eksistence ir ilgota, unikāla.

Es ieraudzīju mūsu grupu šajā Dievišķajā plānā, kā jūs raugāties uz sevi, pētāt savus ķermeņus: kas to būtu domājis, tā esmu es tāda? Kluss prieks…

Es pašlaik stādos priekšā visus jūs pēc kārtas, un ne katrs no jums atbilst tur vīrietis – vīrietim, sieviete – sievietei, ir dažādi…

Mēs pašlaik beidzam klātbūtni pie Dievietes un ejam tālāk. Un viņa piedāvā paskatīties kosmiskos aspektus.

Visuma līmenī cilvēks kļūst Visums, aktivizējis Visuma aspektu. Kad mēs nodarbojāmies ar Dievišķo Aizbildni – tas tad arī bija Visums, Visuma Gars. Šajā līmenī mēs esam Būtnes, kuras pieder viņai. Jūsu Visuma aspektam piemīt Visa, Kas Ir apziņa. Jūs esat daļiņa, bet tajā pašā laikā jūs esat viss Visums.

Kas ir Visums mūsu fiziskajā izpratnē?

Dieviete man rāda lielu caurspīdīgu lodi, un iekšā ir simtiem Galaktiku. Šeit ir tāda pati uzbūve, kā Galaktikai: iekšā ir fiziskais plāns, bet tālāk smalkā realitāte un milzīgs burbulis ārpusē. Daudz, daudz smalkās telpas, kuru mēs neredzam, un tajā arī ir galaktikas, tikai viņas atrodas smalkajā telpā (astrālās, mentālās), un mēs viņas neredzam. Viņu ir mazāk nekā fizisko, bet arī diezgan daudz, un viņas ir ļoti lielas, salīdzinot ar fiziskām galaktikām, kuras šķiet kā magones sēkliņas, bet tās ir kā āboli. Lūk, tāda starpība starp viņām.

Un tagad pamēģināsim kļūt par šo “ābolu”. Diženā Dieviete tuvina mūs Visa, Kas Ir sajūtām šajā līmenī. Pamēģināsim ieplūst šajā sajūtā, ieiet fiziski, it kā mēs kā putniņi ielidotu šajā telpā.

Mans personības aspekts ir aizgājis, un esmu kļuvusi Visums. Nekā no manis nav, savas apziņas sajūta ir, bet viņa ir Visums. Un es redzu, kā mana ķermeņa iekšienē kaut kas pārveļas, transformējas kā milzīgi gabali, viļņi, notiek vētraina kustība smalkajā plānā. Ja fiziskais plāns praktiski stāv, tad smalkajā plānā ir ļoti daudz kustības. Tas ir mans Visuma “metabolisms”. Tā darbojas mans organisms, mana forma strādā, iekšā ir elektriskas, magnētiskas, gravitācijas kustības, apziņas un vielas plūsmas iet gareniski man kā asinsvadi. Diezgan tumšs ir man iekšā, tas ir, man nav kaut kāda viena spīdekļa, kurš visu apgaismotu.

Būtības apziņu ir ļoti grūti aprakstīt. Bet vienīgais, ko varu teikt, ka šeit nav mīlestības, šeit nav piederības kādam, nav domu un jūtu, kuras atrodas cilvēkam iekšienē. Šeit ir funkcija – es saprotu misiju, es to pildu, bet bez emocijām, kā Visuma mehānisma daļa.

DD: Jā, emociju un jūtu nav, domu tādu nav, bet šeit ir kas cits – tas, ko cilvēks vēl nezina, šeit ir pilnīgi citas lietas. Un pievērsīsim uzmanību tam, kas šeit ir.

Ļoti liela pašapzināšanās… Būtne, kura ir Visums, ar savu apziņu iekļūst visās pārējās sevis apziņās. Ja cilvēkam savienojums ar šūnas apziņu ir apgrūtināts vai praktiski neiespējams, tad šeit ir absolūti atklāta apziņa līdz pašam vissīkākajam atomam. Realizējas atomu vadība apziņas līmenī, enerģiju un informācijas vadība nodoma līmenī. Es radu, es daru, es atļauju. Momentāna iekšēja sevis vadība, kādu cilvēks pagaidām nepārvalda.

Kāpēc mēs kā cilvēki esam saistīti ar šī milzīgās Būtnes – Visuma apziņu? Kāpēc mēs varam ieiet šajā apziņā? Kā tas viss izpaužas?

Tas izpaužas kā virs-apziņa. Tā tad arī ir jūsu kompleksā virs-apziņa, kad jūs caur šo aspektu varat iedarboties uz savām šūnām un atomiem. Tieši no šejienes ar saviem AEs jūs varat mijiedarboties ar ķermeni.

Mēs sākām uzreiz programmēt sevi, lai pilnīgi attīrītos un izveseļotos, lai aizvāktu negatīvus kompleksus, kur mums traucē kļūt Dievišķai Būtnei savā līmenī.

Kaut kas tiek aizvērts un atvērts, kā šūnas, kuras atveras un aizveras. Tāda tēlaina darba uztvere. Cik viegli mums būs dzīvot!

DD: Ne tikai viegli… Iedomājies, kas tā ir par super-atbildību par visu, ko tu dari ar katru organismu. Tā ir atbildība par mijiedarbību kompleksu, par to, kā tavs darbs ietekmē pārējos Visumus. Tā ir milzīga atbildība citā līmenī. Tas tā liekas, ka viegli. Bet patiesībā tas ir visu apziņu komplekss un milzīga atbildība par visu, kas ir tev iekšā.

Visuma intereses – uzplaukums…

Misija – Dzīvības Devējs.

Es dodu dzīvību un atņemu, sagrauju un radu no jauna. Sajūtiet šo funkciju – Dzīvības Devējs…

Es pajautāju, bet kas tas ir – dzīvība? Ja reiz Viņa ir Dzīvības Procesi.

Un nez kāpēc viņš man parādīja Pisandru, Saules Valdnieku, Citu Būtni no cita Visuma.

Varbūt viņi tieši mijiedarbojās šajā līmenī?

Kas ir Dzīvības Procesi un Dzīvības Došana?

Visums norādīja uz Pisandru kā uz Skolotāju…

Šodien ir neparasts seanss…

Kāpēc mēs tagad iegājām Visuma līmenī?

Tāpēc ka viņš atrodas tieši šūnas kodolā, kā pats dziļākais līmenis. Tas ir pats galējais šūnu līmenis.

DD: Lūk, tāpēc jūs varat ieiet Visuma līmenī, tāpēc ka jūsos šis līmenis iekšienē ir, iespiests jūsu DNS, un tas tika aktivizēts, piedzimstot jūsu Būtībā, jūsu Dvēselē. Šis līmenis fizisko plānu savieno ar smalko, un tā ir jūsu bagātā pieredze.

Pašlaik es jūtu, ka daži no jums turp iet, bet baidās izšķīst, baidās pazaudēt sevi. Viņiem nesanāk izšķīst jaunā apjomā. Atkal nolaižamies sirdī, galvai šeit galīgi nav nekāda sakara. Tieši, lūk, šīs iekšējās sajūtas ir tagad vajadzīgas, tās ir enerģētiskas, starveidīgas. Tās ir mentālas, ugunīgas, nekādi no fiziskā plāna.

Nebaidieties. Vienkārši atlaidiet sevi. Kontrole. Mēs baidāmies zaudēt kontroli.

Būtībai nav kontroles, viņai ir pavisam citāds stāvolis. Tur nav loģikas, mūsu cilvēciskās pieredzes. Tur ir Eksistence, Esība. Un iekšēja zināšana, šīs Būtības funkcijas realizēšana. Tā mums ir dota, iekšienē tas ir.

Mēs pamazītēm sākam iziet no šī stāvokļa, nolaisties uz Diženās Dievietes līmeni. Viņa nenodarbojas ar Visumu, viņai ir savs eksistences areāls.

DD: Labi. Malači. Katrs spēra solīti savā apziņā, pielika pūles, un tas ir ļoti svarīgi. Tas viss jums tiks ieskaitīts.

Un tagad mēs samazināmies apjomā un pamazītēm ieejam fiziskajā ķermenī. Un ļoti akurāti ieejam sirdī.

Džins atgriežas pudelē! Tā ir sagatavošanās mūsu mentālajai dzīvei.

 

Pievienots 26.11.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/komponenti-dushi-i-tela

Tulkoja Jānis Oppe