Print

О чем говорит наше тело? Исследуем сами

Par ko runā mūsu ķermenis? Pētām pašas

14 07 15 01

Pasaules Veselības organizācijas veselības definīcija – pilnīgas fiziskās, garīgās un sociālās labklājības stāvoklis, nevis tikai slimību un fizisku defektu neesamība.

Tā ir diezgan pilnīga definīcija, un patiešām veselības jēdziens ir ļoti plašs. Taču tagad mēs pievērsīsim uzmanību tieši cilvēka fiziskā ķermeņa veselībai.

Ir daudz dziednieku, kuri prot strādāt ar cilvēka organismu ar dažādām metodēm.

 

Fiziskā ķermeņa skenēšana

Māra Drešmaņa vadībā notika meistarklase par fiziskā ķermeņa veselības tēmu. Dalībnieces izmantoja organisma skenēšanas tehniku.

Ar virzītas meditācijas palīdzību meistarklases dalībnieces skenēja katru sava organisma sistēmu un kā spēlēdamās saņēma atbildes par katra orgāna stāvokli. Kā tas notika?

14 07 15 02

Pirmā darbība, kuru veica dalībnieces, – saskaņošanās ar savu organismu ar elpošanas palīdzību.

Dalībnieces mācījās klausīties savu elpu, pievēršot tai uzmanību un atceroties dzīves priecīgos notikumus.

Tālāk dalībnieces katra iztēlojās sevi šodienējo un blakus vēl vienu sevi, bet jau ideālā stāvoklī – veselīga organisma etalona maketu.

Pēc tam pievērsa savu uzmanību pēc kārtas katrai sava organisma daļiņai, sākot ar kaulu sistēmu.

Katrā skenēšanas reizē darbs tika veikts diviem variantiem – ar reālo un etalonu, un tika meklēta starpība starp tiem. Rotaļīgā formā, bez saspringuma, dalībnieces pakontaktēja ar savu mugurkaulu, ar katru ķermeņa kauliņu.

Nākamais skenēšanas etaps – cīpslas un saites, ceļgalu bļodiņas, starpskriemeļu diski.

Katru reizi, atrodot atšķirības no sava etalona varianta, dalībnieces sev jautāja: “Ar ko ir saistītas šīs izmaiņas? Ko vajag izdarīt, lai atkal tuvotos etalona variantam?”

Bija gadījumi, kad kāda no dalībniecēm neatrada cēloņus savam savārgumam šajā dzīvē, jo šiem vājuma momentiem bija saikne ar viņas iepriekšējiem iemiesojumiem[2].

Tādā ganījumā viņa iegremdējās kādā no savām iepriekšējām dzīvēm, ar kuru bija saistīta slimība, un jau tur centās noskaidrot cēloņus.

 

Meistarklases dalībniece Valentīna:

“Bija momenti, kad ieraudzīja bildītes no pagātnes dzīves. Kad es kontaktēju ar mugurkaulu, konkrēti ar diskiem, es ieraudzīju, kā man galvu nocirta. Kakla rajonā. No tā man arī ir problēmas ar kaklu.”

 

Pašas attīstītākās varēja pāriet uz šūnu līmeni un centās vienoties ar sava ķermeņa šūnām.

Nākamais skenēšanas etaps bija muskuļi. Tie tika izmeklēti pēc tās pašas shēmas. Pēc tam meistarklases dalībnieces pakontaktēja ar saviem orgāniem.

14 07 15 03

Darbu sākām no smadzenēm. Paskatījāmies, kādi smadzeņu rajoni ir iesaistīti, kādi ir aktivēti un kādi ne. Salīdzinājām ar etalona smadzenēm, parunājām, saņēmām atbildes. Pēc tam pārgājām zemāk.

Patstāvīgi pastrādājām ar galvenajiem orgāniem: plaušām, sirdi, barības vadu, kuņģi, resnās un tievo zarnu traktu, nierēm, aknām.

Konstatējām, kam nepieciešama lielāka uzmanība un kas ir pilnīgā kārtībā. Pēc tam secīgi pārgājām pie nervu sistēmas, ādas, acīm, ausīm, deguna, matiem.

Darba beigās pateicāmies savam ķermenim, katram orgānam un sistēmai par to, ka viņi mums kalpo.

Kā darba noslēdzošais etaps tika ieslēgta organisma pašdziedināšanās programma.  Dalībnieces savienoja pašreizējo un etalonu attēlu vienā ideālā, veselīgā.

Darba laikā meistarklases dalībnieces guva daudz negaidītu atklāsmju, piemēram, kā noņemt dažus savārgumus no iepriekšējām dzīvēm[3].

 

Meistarklases dalībniece Sāra:

“Bija viens moments, uz īsi brīdi es ieraudzīju bildīti no pagātnes dzīves. Es biju vīrieša ķermenī un sajutu triecienu pa galvu tieši aizmugurējā daļā, kur man pašlaik ir sāpju sajūta. Saņēmu sitienu pa galvu ar dzelkšņainu bozi.

Es šodien tieši piedalījos šodienas nodarbībā dēļ problēmām galvas kreisajā pusē: kreisā auss, kreisā acs, galvas kreisā puse. Man bija trauma un bija bailes, ka tas ir nopietni, bet man atnāca atbildes, ka to var novērst, kā to var darīt.”

 

Dažreiz mēs nekādi nevaram atrast savu sāpju un savārgumu cēloni, un Reinkarnacionikas metode ļauj caurskatīt iepriekšējos iemiesojumus, kur tas sākās, un novērst šo cēloni.

 

Meistarklases dalībniece Silvija:

“Šodien es redzēju savu nervu sistēmu. Tā it kā tāda taukaina bija, un es to nomazgāju, labi sasukāju, pēc tam mazgāju un pēc tam atkal sasukāju. Āda kļuva zeltaina. Aizkuņģa dziedzeris man pavēstīja, ka nav mīlestības pret viņu, ka viņu neviens nemīl, ne tagad, ne pagātnes dzīvē.”

 

Viss mūsu ķermenis grib, lai viņu mīlētu, lai viņam veltītu uzmanību. Un tad viņš atbild mums ar mīlestību un absolūtu veselību.

Visas meistarklases dalībnieces atzīmēja šīs tehnikas noderīgumu un nepieciešamību to regulāri pielietot.

 

Garīgo palīgu padomi

Tikšanās otrajā daļā Māris Drešmanis veica kādas dalībnieces, Valentīnas, iegremdējumu pagātnes dzīvē un pēc tam Dvēseļu Pasaulē[4]. Valentīna saņēma ļoti vērtīgus padomus no garīgajiem palīgiem no Smalkas pasaules.

Uz iegremdējuma pamata Valentīna spēja nonākt pie dažiem ļoti svarīgiem slēdzieniem.

 

Meistarklases dalībniece Valentīna:

“Vajag pastāvīgi kontaktēt ar savām šūnām, sūtīt viņām mīlestību. Ir liela starpība, kā šūnas uzvedas dažādos cilvēka stāvokļos. Negatīvu zemfrekvences vibrāciju gadījumā šūnas izskatās pelēki melnas, saliektas.

Toties pozitīvu emociju – prieka, smieklu, laimes – gadījumā šūnas izstaro zeltainu gaismu!”

14 07 15 04

Turklāt ar Valentīnu “pastrādāja” dziednieki no Smalkās pasaules, un viņa guva šī procesa izpratni un sajuta uz sevis dažādu krāsu un dažādu vibrāciju enerģijas spēku.

Un vēl viena svarīga izpratne, kuru priekš sevis atklāja Valentīna: kādā no iepriekšējām dzīvēm viņai pašai piemita spēcīgas dziednieciskas spējas, un šodien vēl var kontaktēt ar Garīgajiem palīgiem.

Viena no Garīgo palīgu svarīgām rekomendācijām mums – mums noteikti ir jātur prātā un jārūpējas par savu ķermeni tāpat kā par savu garīgumu[5]! Tas ir, jāievēro balanss.

Tu nevari būt garīgs, nemīlot un ignorējot savu ķermeni. Un papildu “bonuss” fiziskai veselībai – mūsu unikālo dziedniecisko spēju atklāšana.

 

Apkopojot pagājušās meistarklases rezultātus, var izdarīt secinājumu, ka mūsu ķermenis – tā ir gudra pašregulējoša sistēma ar lieliskām iespējām.

Katrs cilvēks var atjaunot savu ideālo veselību un uzturēt to stabilā veselīgā stāvoklī. Tālab vajag savam ķermenim pievērst uzmanību, mīlēt viņu un iemācīties kontaktēt ar viņu, un dzirdēt viņa atbildes.

 

Katrs orgāns var mums pateikt, kāds ir savārguma cēlonis, un mēs varam izdziedināt sevi patstāvīgi. Taču dažreiz cēlonis var slēpties kādā no iepriekšējām dzīvēm.

Tādā gadījumā vajag pastrādāt ar reinkarnacionikas konsultantu, vai pašam iemācīties iegremdēšanas un ķermeņa skenēšanas tehniku.

Turklāt būt veselīgam nozīmē piedzīvot pozitīvas jūtas un emocijas, priecāties par dzīvi un būt veselam!

 

Materiālu, balstoties uz meistarklases
“Fiziskā ķermeņa veselība” dalībnieku atsauksmēm,
sagatavoja Aļona Rezņika un Marija Omeļkova

 

P.S. Jūs esat pamanījuši, ka daži jūsu slimību cēloņi stiepjas tālu pagātnē? Kādu iespaidu uz jums atstāja meistarklases dalībnieku atsauksmes?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 15.07.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/o-chem-govorit-nashe-telo-issleduem-sami/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2444-tatjana-zotova-kermena-dziedinasana-caur-celojumiem-uz-pagajusajam-dzivem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4024-ka-atmineties-ieprieksejas-dzives-atri-un-viegli (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/3990-vai-parestiba-var-pariet-pa-dzimtas-liniju (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3825-vera-prosvirnina-brinumi-no-reinkarnacionikas-instituta-garigo-kuratoru-puses (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4019-ka-es-atradu-savu-garu (Tulk. piezīme)