Print

Там, где оживает Душа

Tur, kur atdzīvojas Dvēsele

14 05 28

Acīmredzami, ka katram ir sava taka, savs ceļš pie sevis paša. Taču dažreiz šķiet, ka mūs visus šurp aiz rociņas atved mūsu Eņģeļi[1]. Tā viņi pauž savu gādību par mums un savu bezgalīgo mīlestību.

Daudziem pirmais kurss “Praktiķis” kļūst par svarīgu pāreju. Un dzīve dalās “līdz” un “pēc tam”. Jo taču tieši šeit var saprast: kāda viņa ir, tava dvēsele, un kādēļ viņa atnāca uz šo pasauli? Un tā, kā agrāk jau nu patiešām nebūs.

Tieši šeit, ceļojot pa bērnību, iepriekšējiem iemiesojumiem, Dvēseļu pasauli, mēs galu galā nometam no sevis stereotipus, bailes, aplamus priekšstatus par sevi. Un pasaule atklājas pavisam no citas puses. Tā piepildās ar mīlestību un apbrīnojamu skaistumu.

ten per

Pirmā kursa absolvente Natālija Korčagina:

“Parādījās pārliecība, zināma saskaņotība, vieglums. Mani ļoti sāka iepriecināt dzīve. Atgriežoties no iepriekšējām dzīvēm, tu sāc ļoti novērtēt to, kas pašlaik ir. Dzīve uzplaukst jaunās krāsās. Ir parādījusies dzīves garša, par ko es ļoti priecājos.

Parādījies vieglums, parādījusies nebēdnība. Gribas paspēt izbaudīt šo momentu, kurš saucas dzīve. Pēc kāda mirkļa mūs šajā vietā vairs nebūs. Un šo mirkli vairs neatgriezt. Tā ka baudiet dzīvi!”

ten per

Šis skaistums aizrauj, apbur, pārsteidz, satriec, iedvesmo. Iestājoties pirmajā kursā, katrs sper soli pie sevis, pie savas laimes.

Un, nodarbojoties ar Reinkarnacioniku[2], var pa īstam, ļoti spilgti, ķermeņa sajūtu līmenī izjust to mīlestību, kura mūs aptver pasaulē. Un tagad nav obligāti meklēt to ārpusē.

Tā visa ir tavā iekšienē, tavā mazajā – nē, milzīgajā! – Visumā. Ak! Cik tas ir maģiski!

 

Bērnības atklāšana

Atmiņas par bērnību visiem ir dažādas. Kādam spilgtas un skaidras. Un kāds savas dzīves agrīno gadu notikumus atceras ar lielām grūtībām. Kāds ir pateicīgs vecākiem par savu laimīgo bērnību, bet kādam tā bija piepildīta ar skumjiem notikumiem.

Bet ceļojums pa bērnības priecīgajiem notikumiem mūsu dzīves pirmos gadus pārvērš milzīgā dzīves resursā.

Tieši tur glabājas mūsu bērnības dabiskums, līksmība bez atskatīšanās, bērna-atklājēja entuziasms jaunu telpu atklāšanā un pēc dziļuma satriecošā “šeit un tagad” sajūta.

ten per

Pirmā kursa absolvente Jana Stela:

“Tas bija tik priecīgs mēnesis, kad mēs atcerējāmies bērnību. Cik daudz smieklu! Mēs tik daudz izklaidējāmies nodarbībās! Izrādās, man ir bijusi tik jautra bērnība[3]. Bet es pat nenojautu agrāk. Cik daudz dažādu gadījumu es atcerējos!”

 ten per

Pirmā kursa absolvente Jūlija Iļjina:

“Patīkami bija iegremdēties bērnības pasaulē, atcerēties to prieku, bezrūpību, kuru izjūt bērns, nav satraukuma par rītdienu. Izjust laimi, kādu gūsti par nenozīmīgu notikumu.

Atkal piedzīvot vecāku mīlestības sajūtu[4], kad tevi mīl vienkārši par to, ka tu esi.”

ten per

Par īstu atklāsmi daudziem kļūst pašas agrīnākās atmiņas par savu atrašanos uz Zemes. Sākumā mātes dzemdē, pēc tam piedzimšana, dzīves pirmie mēneši.

ten per

Pirmā kursa absolvente Jeļena Gamiļjaova:

“Mēs iegremdējamies, lai kļūtu laimīgāki šajā dzīvē, vairāk sevi saprastu. Citādi attiekties pret saviem vecākiem. Un, kad mēs ejam cauri piedzimšanas pieredzei, – tā ir pati maģiskākā pieredze!”

 ten per

 

Iepriekšējās dzīves un atbilžu meklējumi

Elpas palēnināšana, nedaudz meditācijas, un, lūk, tu aplūko attēlus no citas dzīves. Tā ir pavisam cita cilvēka dzīve, pareizāk, tas ir pavisam cits stāsts, laiks, ķermenis, vārds un pat dzimums. Bet ir šajā cilvēkā kaut kas pazīstams. Un tā… tā ir tava dvēsele!

Reizēm šķiet neaptverami, bet arī tā ir tava pieredze. Tavas nemirstīgās dvēseles pieredze.

Ceļojums pa iepriekšējām dzīvēm – ļoti spēcīgs instruments sevis pieņemšanai. Sevis dažādā. Slikta un laba, spēcīga un vāja, tāda, kam piemīt apbrīnojamas superspējas, un paša parastākā cilvēka, varbūt pat bandīta vai slepkavas.

ten per

Pirmā kursa absolvente Anna Grigorjeva:

“Reinkarnacioloģija – tas ir tāds maigs paņēmiens paskatīties uz sevi. Ir tādas lietas, kuras sevī redzēt negribas. Bet šeit tev rāda gluži kā kino. Un tas it kā esi tu – un it kā ne tu. Tāpēc uztveršana notiek ļoti maigi.

Man katra noskatītā dzīve – tā ir manis daļa. Un viss, ko es tur daru, – es daru priekš sava “tagad”.

Tieši iepriekšējās dzīvēs daudzi atrod atbildes uz saviem pašiem sarežģītākajiem jautājumiem, iegūst atrisinājumus situācijām, kuras ir mocījušas gadiem.”

ten per

Pirmā kursa absolvente Oksana Panfilova:

“Ļoti svarīgi, ka no iepriekšējām dzīvēm mums ir palikušas kaut kādas sarkanās pogas, kuras traucē mums dzīvot.

Var atrast gadījumu, no kura tas viss sākās: gan slimības, gan rakstura iezīmes, gan kaut kādas problēmu situācijas – to visu var atrast iepriekšējās dzīvēs[5]. Un, izlaižot tās tur, atvieglot savu šodienu.”

ten per

Lūk, apbrīnojami – iepriekšējās dzīvēs var smelties arī visdažādākos resursus. “Kā tā?” jautās nekompetenti cilvēki. Atklājot šos resursus iegremdēšanās laikā, tu saproti, ka tie ir tevī un tagad tu vienkārši par to esi galīgi aizmirsis, un tagad ir pienācis laiks tos atkal sajust savā iekšienē.

ten per

Pirmā kursa absolvente Jeļena Gamiļjanova:

“Sākumā es iepriekšējās dzīves skatījos kā “ķinīti” televizora vietā, bet pēc tam es sapratu, ka iepriekšējās dzīvēs var paņemt milzīgus resursus.

Ja šajā dzīvē kaut kas neizdodas, tad var atrast dzīves, kurās tas izdodas, un visu nedrošību kā ar roku noņem. Var ņemt un paskatīties tēmu, kura ir svarīga pašreizējā momentā.

Var pat atpazīt savu vīrieti, savu radniecīgo dvēseli un pasaukt viņu šajā dzīvē.”

ten per

 

Dvēseļu Pasaule

Un laikam gan pirmā kursa kulminācija – tas ir ceļojums uz Dvēseļu Pasauli. Tieši šeit mēs nokļūstam katru reizi, kad beidzam savu zemes plāna dzīvi.

Tieši šeit mūs sagaida mūsu Garīgie Audzinātāji, mūsu bezķermeniskie draugi, kuri palīdz mums saprast pagātnes dzīves mācības, iegūt dziļu apzināšanos, gūt atbildes par šodienu.

ten per

Oksana Panfilova:

“Pieredze saziņā ar Audzinātājiem nav novērtējama. Ja tu šaubies, kā tev rīkoties, var vienmēr pakonsultēties, un tie ir satriecoši, jautri un lieliski puiši.

Dvēseļu Pasaulē man ļoti patika pieredze, kad pēc nāves, visām attīrīšanām, saziņas ar Audzinātājiem tu ienāc savā lokā. Tā ir tāda vieta, kurā tu jūties mājās. Tā ir satriecoša sajūta!

Kā alpīnistam, kurš ilgi rāpies kalnos, izgājis cauri fiziskām grūtībām un beidzot atgriezies mājās, nometis savu mugursomu. Un, lūk, viņš, kaifs! Viņš ir mājās. Visi par tevi priecājas, visi tevi mīl. Man tā bija satriecoša, kolosāla pieredze.”

ten per

Un stādieties priekšā, ka praktiski katrs Reinkarnacioloģijas Institūta[6] students iemanto savas mājas, kuras viņam nevar ne atņemt, ne nodedzināt, ne sagraut. Ar kādu iekšēju mierīgumu un prieku tad piepildās dzīve!

 

Maģiskie rezultāti

Kā tad mainās dzīve tiem, kas pabeidz šo apbrīnojamo ceļojumu ar nosaukumu Reinkarnacioloģijas Institūta pirmais kurss? Rezultāti dažbrīd šķiet fantastiski.

Pats galvenais, ko atzīmē praktiski visi studenti, – pieaug ticība sev, saviem spēkiem un iespējām.

ten per

Pirmā kursa absolvente Jeļena Petračuka:

“Kad es uz šejieni nācu, es biju apmulsuma stāvoklī. Es nezināju, ko man darīt, kurp virzīties. Tagad man ir salikti visi punkti uz i. Es skaidri virzos noteiktajā virzienā, pateicoties savu Audzinātāju atbalstam, pateicoties Institūta Kuratoru[7] atbalstam.”

ten per

Bet tas vēl nav viss. Cik svarīgi ir katram no mums, kad noregulējas attiecības ar mūsu pašiem tuvākajiem cilvēkiem – radiniekiem! Tā ir gandrīz pati galvenā dāvana, kuru mums var pasniegt dzīve.

ten per

Pirmā kursa absolvente L. Bahmutova:

“Pirms iestāšanās Institūtā man bija grūtas attiecības ar meitu, man pašu tuvāko cilvēku. Tagad mēs esam atvērušās viena otrai. Un kopā raudājām, nesaprotot, no kurienes starp mums ir izaugusi šī siena. Mēs kopā jaucām to nost pa ķieģelītim.

Tās ir ļoti priecīgas sajūtas. Atnāca apzināšanās, ka ir mans Visums un šī Visuma centrs esmu es pati. Šajā Visumā viss griežas ap mani. Tātad es virzīšos pie sevis. Pētīšu sevi.

Un es zinu, ka viss izveidosies man vislabākajā veidā.”

ten per

 

Un kādam šis kurss beidzas ar fizisku savārgumu izbeigšanos, kuri vajāja ilgus gadus

ten per

Pirmā kursa absolvente Žanna Tepļašina:

“Kad atnācu uz kursu, man bija sarežģīta mantota slimība, ar kuru es biju nodzīvojusi 40 gadus.

Taču kursā ar mani notika tādas izmaiņas, tik spēcīgas, globālas apzināšanās, ka es saprotu, slimības manā organismā vairs nav. Un tas ir lieliski!”

ten per

Un kādam vienkārši atdzīvojas dvēsele. Un vai tas nav brīnums[8]?

ten per

Pirmā kursa absolvente Jevgeņija Medvedeva:

“Katru tādu iegremdējumu pavadīja sajūta, ka mana dvēsele[9] atdzīvojas. Viņa it kā mostas pēc dziļa ziemas miega. Un atminas arvien vairāk un vairāk. Kas viņa ir, no kurienes, kādēļ viņa atnāca.

Un līdz ar katru iegremdējumu es arvien vairāk jutos šodienas momentā. Un tagad augstu vērtēju katru dzīves mirkli.”

ten per

Daudzi no tiem, kas atnāk uz Reinkarnacioloģijas Institūtu, līdz pēdējam brīdim šaubās: “Un ja nu man pēkšņi neizdosies?” Taču dažreiz ir vērts spert pirmo soli, lai uzzinātu savu īsto spēku. Savas dvēseles spēku. Un viņa ir brīnišķīga un bezgalīga.

Gribat pārbaudīt?
Tad uz priekšu!

Laipni lūgti uz Reinkarnacioloģijas Institūtu, uz Prakšu pirmo kursu.

Materiālu,
balstoties uz studentu atsauksmēm,
sagatavoja Vera Prosvirņina

P.S. Vai jums bija noderīgas studentu atsauksmes? Dalieties komentāros!

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 28.05.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/tam-gde-ozhivaet-dusha/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/2663-vera-prosvirnina-filma-par-engeliem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4133-reinkarnacionika-dveseles-acim (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alla-sirko/11-dazadi/3780-alla-sirko-kur-ir-bernibas-speks (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/3996-si-magiska-milestiba (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2480-tatjana-zotova-sapni-varti-uz-pagajusajam-dzivem (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4018-reinkarnaciologija-tavu-iespeju-telpa (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3825-vera-prosvirnina-brinumi-no-reinkarnacionikas-instituta-garigo-kuratoru-puses (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4003-tiksanas-ar-m-nutonu-ko-redz-dveseles (Tulk. piezīme)

[9] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4135-mana-pagatnes-dzive-ka-imperatora-sievai (Tulk. piezīme)