Реинкарнациология — инструмент Новой Эры

Reinkarnacioloģija – Jaunās Ēras instruments

14 03 24 09

 

14 03 24 10

Valentīna Pavļenko

Šodien es apzinājos visu Skaistumu savas Dvēseles izvēlei atnākt uz šo iemiesojumu tieši šajā laikā – lielo garīgo iespēju laikā uz Mīlestības planētas – svētītās Terras.

Laikā, kad izpaužas un pilnveidojas tava meistarība tik dāsnos laika plūsmas paātrināšanās apstākļos, kad lejup nokāpj jaunas enerģijas, smalkāks kļūst aizsegs, brīvāka kļūst saziņa ar Lielajiem Skolotājiem.

Garīgo Būtību vēstījumi[1], ka karmas vairs nav, manuprāt, sniedz mums uzvedni, ka tagad mums ir pieejami instrumenti, kuri ļauj to atstrādāt virtuālā režīmā, paātrinātā tempā iziet apmācību kā eksternam.

Viens no tādiem instrumentiem ir Reinkarnacionika – metode, kā apzināties savu garīgo būtību, cēloņsakarību likumus.

Metode arī, kā lasīt uzvednes par dzīves mācībām, kuras būtu jāiemieso dzīvē ar Mīlestību.

Reinkarnacionikā darbs ar tiem mūsu dzīves apstākļiem, kuri mūs neapmierina, norit caur iegremdēšanos pirmcēlonī – saknē, momentā, kad dzimst situācija, kuras sekas mēs plūcam pašreizējā dzīvē.

Tas var atrasties tālu aiz šī iemiesojuma robežām.

Tas var pārnesties no dzīves uz dzīvi, radot karmiskas iemiesojumu ķēdītes, kuru izpausme pieņemas savā spēkā kā sniega pika, padarot smagāku mūsu dzīves spēku, velkot ārā mūsu enerģiju, kuru mēs varētu izmantot, radot skaistumu un pārveidojot pasauli.

Iespēja sazināties ar Garīgajiem Skolotājiem[2], dzīves starp dzīvēm apmeklēšana Reinkarnacionikas seansā atklāj mūsu priekšā neskaitāmas bagātības ar augstākajām zināšanām, atklāsmēm, savas garīgās dabas iepazīšanu, sapratni, ka mēs un tikai mēs esam atbildīgi par mūsu dzīvi.

Tas palīdz pārbīdīt rakursu no upura lomas uz savas realitātes radītāja lomu.

Galvenā mācība, kuru mēs skaidri un gaiši apgūstam, pētot reinkarnācijas, – ir tā, ka, vienalga, kādā ģimenē mēs piedzimstam, tu viens esi atbildīgs par to, kas un kāds tu esi šodien.

Mēs domājam, ka mēs mantojam savus talantus un savus ierobežojumus no mūsu vecākiem caur viņu gēniem, taču patiesībā mēs piesaistām sev tos vecākus, kuru gēni spēj sastādīt mūsu karmisko formulu[3] šai dzīvei.

Jūs esat mantojuši visvairāk no sevis paša, nevis no jūsu ģimenes! Ģimene – tā ir tikai upe, no kuras “iztek” Dvēsele.

“Karma un reinkarnācija”, E. K. Profeta (Elizabeth Clare Prophet)

 

Darbā ar Reinkarnacionikas metodi:

  • Mums ir iespēja savām acīm ieraudzīt visas mūsu situāciju cēloņsakarības.
  • Izlasīt kontraktus, kas saista mūs ar dažādiem cilvēkiem.
  • Saprast, kā mums nepieciešams rīkoties vienā vai otrā situācijā, lai izlīdzinātu mūsu reiz ienestos izkropļojumus dzīves plūsmas audeklā.
  • Iegūt viengabalainumu, atkal apvienoties ar savu Dvēseli, ar saviem Augstākajiem Aspektiem, iemantot Prieku un piepildīt ar to savu dzīvi.
  • Atklāt talantus, ko mēs esam sakrājuši visos iemiesojumos, papildināt un izpaust tos par labumu cilvēcei un pasaulei.

 

Mēs – savas realitātes radītāji ar Jaunās Ēras instrumentiem uz Mīlestības planētas

 

Valentīna Pavļenko,
Reinkarnacionikas Institūta pasniedzēja

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 22.03.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/reinkarnatsionika-instrument-novoj-ery/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3825-vera-prosvirnina-brinumi-no-reinkarnacionikas-instituta-garigo-kuratoru-puses (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/3994-dieviska-transformacija (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4008-karma-un-reinkarnacija (Tulk. piezīme)