Print

Нафиса Кравцова – АКТИВАЦИЯ ДЕНЕЖНОГО ПОТОКА

Nafisa Kravcova - NAUDAS PLŪSMAS AKTIVIZĀCIJA

20 12 28

Autors Nafisa Kravcova

Katrs cilvēks grib palielināt savu naudas plūsmu. Un piedāvājumu par šo tēmu internetā ir daudz. Kāds liek priekšā aktivizēt pārpilnības plūsmu, kāds piedāvā amuletus utt. utt. Visu pienesīs uz apakštasītes, tikai samaksā un neko nedari. Kā saka, “uzticieties mums”.

Bet es lieku priekšā pacensties tikt skaidrībā patstāvīgi, kā palielināt naudas plūsmu mūsu dzīvē.

Skolā mēs jau nedaudz iepazināmies ar šīm enerģijām. Un pat salīdzinājām naudas un finanšu egregorus.

Naudas enerģija ir daudzdimensionāla, Radītāja dota kopīga visai Zemei, bet, ņemot vērā specifiku katrai realitātei. Pats fakts, ka enerģija ir Debesu Tēva dota, mums saka priekšā, ka cilvēka vibrāciju līmenis nosaka naudas enerģijas līmeni viņa dzīvē. Secinājums: gribi pacelt savu materiālo līmeni, cel vibrāciju līmeni. Šeit gribu pievērst jūsu uzmanību tādai situācijai. Vēl pavisam nesen tika uzskatīts, ka nauda un garīgā attīstība nav savietojamas. Skaidrs, ka tās ir izkropļotas patiesības.

Es salīdzināju naudas enerģiju laika griezumā. Pastāstīšu, ko redzēju. Naudas enerģija pēdējo 500 gadu laikā ir stipri izmainījusies. Kāpēc tā ir izmainījusies un kāpēc paņēmu tieši šo laika intervālu, pastāstīšu nākamajā reizē. Ja pievērsāt uzmanību, šodien mums ir pirmā daļa.))

Pirms 500 gadiem naudas enerģija bija zelta un balta zelta krāsā, taču matēta. Lauks vienmērīgs, mierīgs.

Pirms 450 gadiem šajā krāsu laukā parādījās melnas līnijas, dažādos virzienos. Kā abstrakta glezna.

Pirms 250 gadiem melnās līnijas izzuda, “baltā zelta” krāsas kļuva mazāk, “zelta” krāsa kļuva sulīgāka un parādījās ielāsmojumi spilgti sarkanā krāsā.

Pašlaik – sulīgs zelts un sarkani plankumi. Es tos redzēju kā uzšūtās kabatas sieviešu kleitai.

Enerģija dinamiska, priecīga, viegla. Taču visvairāk mani pārsteidza enerģijas sastāvs, kad es pacentos noteikt, ko jūtu.

Sastāvs: prieks, vieglums, veselība, radošums, harmonija, pieņemšana. Pievērsiet uzmanību, ne pieņemšana, kad mūs kaut kas neapmierina, bet mēs to pieņemam. Šeit totāli, bez ierunām viss ir pieņemts… Un sarkanās “kabatas” atnesušas sev līdzi neatlaidīgumu, mērķtiecīgumu, sīkstumu.

It kā pati pierakstīju, bet, kā vienmēr, uznāca šaubas.

Debesu Tēvs saka: “Vai tad ne TO jūs jūtat, kad saņemat naudu?”

Es: “Jā, piekrītu, bet, kad nauda ir vienmēr, nepārtraukti, tu pārstāj to just.”

Tēvs: “Tad jūs piepildāties ar šīm enerģijām, un tas viss pāriet jūsu dzīves kvalitātē.”

Tagad parunāsim par finanšu enerģiju. Nodarbībā mēs pārliecinājāmies, ka tās kvalitatīvi atšķiras. Taču izrādījās, ka tā ir tā pati naudas enerģija, bet pēc manipulācijām apakšējā mentālajā plānā. Uzstādījām programmu: “nepietiek” un “esmu mazs”.

Kas notiek pēc šīm manipulācijām? Aizveras sirds, krīt vibrācijas.

Nodarbībā mēs redzējām, ka naudas enerģijas egregors ir ievērojami vājāks par finanšu egregoru. Kāpēc?

Atbilde: Jūsu apziņa, jūsu pārliecības padara tos tādus. Šeit tiek domāta cilvēce. Jūs nekādi nevarat noticēt savam spēkam. Naudas plūsma, kura nāk pie mums, tiek kontrolēta mazāk par 1/3. Visu pārējo jūs līdz galam padarāt paši.

Kā mēs to darām? Skatieties: ieslēdzas programma “esmu mazs”, un uzreiz jūs atslēdzaties no sava Dievišķā Avota, un tātad jūs vairs neesat Dieva Dēls, bet Dieva vergs. Jums vairs nav dievišķās varenības. Un šim vergam visā ir trūkums. Godīgi sakot, sagatavošanās procesā es šo programmu pienācīgi nenovērtēju. Programma ar īsiņu nosaukumu ir mūs ļoti globāli ietekmējusi.

Domās uzmetiet acis mūsu dzīvei. Jūs varat sniegt piemērus, KUR nav šīs programmas iedarbības? Mēs REDZAM deficītu visā. Mūsu veselībā, mūsu attiecībās, ekonomikā, dabā utt. utt. Rezultātā mums ir slikta veselība, mēs esam nabadzīgi, un mēs neko tur darīt nevaram, tāpēc ka mēs esam mazi, vāji. Mūsu mūs pašus ierobežojošas pārliecības.

Attiecībā uz naudu – mūsu pašu ierobežojumi:

Godīgā darbā nenopelnīsi.
Naudu pelna smagā darbā.
Nabadzības psiholoģija.

Tās ir mūsu pašu programmas, mūsu pieredze. Uz ko balstoties, mēs nonācām pie šīm pārliecībām? Iegūt šo pieredzi mums palīdzēja šīs divas programmas.

Tad ko gan vajag izdarīt, lai palielinātu naudas plūsmu savā dzīvē?

Pašu galveno nosacījumu mēs jau nosaucām. Vajag celt savas vibrācijas. Un tas nozīmē – vākt prom psihosomatiskos blokus. Ar ko mēs arī nodarbojamies mūsu skolā.

Biežāk strādāt ar naudas enerģiju.

Ja mēs ar saviem ugunīgajiem ķermeņiem iegriežam veselu planētu, tad nostiprināt, pastiprināt enerģiju uz viņas mēs jau nu gan varam. Taču strādāt šajā virzienā vajag ļoti akurāti. Mēs taču negribam kolapsu. Tāpēc dziedināt finanšu enerģiju vajag pakāpeniski. Jo spēcīgāka naudas enerģija, jo ātrāk izdziedēsies finanšu enerģija.

Valdniece Marija Magdalēna iesaka:

“Bez meditācijām ar naudas enerģiju, kuras to neapšaubāmi nostiprina, dzīvē centieties vairāk izmantot skaidru naudu. Noņemiet naudu no kartes, paceliet vibrāciju līmeni pēc Krajona metodes un izmantojiet.”

Šeit es gribu atgādināt Tēva vārdus, ko mēs jūtam, kad saņemam skaidru naudu. Pilnīgi citādas sajūtas.
Un vēl vajag pateikt par Krajona metodi. Diemžēl es nevarēju atrast norādi uz šo metodi. Par to es lasīju kaut kad 13.-14. gados. Jau tajā laikā čenelings bija ļoti sens, un es domāju, ka informācija bija no tā paša Krajona.))

Kāda ir šīs metodes būtība. Katru reizi, kad jūs saņemat skaidru naudu, neatkarīgi no nomināla, pirms ielikt naudu makā, vajag izteikt: “Es paceļu jūs līdz savu vibrāciju līmenim.” Un viss.))

Kā redzat, neko jaunu es nepateicu, kā palielināt savu naudas plūsmu. Visas šīs metodes ir sen zināmas. Kāpēc tad tās nedarbojas? Mēs taču gribam reizi par visām reizēm.))

Kā vienmēr, galvenais nosacījums, lai viss darbotos, ir uzrakstīts apakšā un ļoti maziem burtiņiem. Jums ir jābūt aktīviem ugunīgajiem ķermeņiem. Un pat tādā gadījumā aizvākt šīs programmas patstāvīgi ir teorētiski iespējams, bet ārkārtīgi sarežģīti. Ja jūs atceraties, tās mums vāca prom Skolotāji. Tas ir, ar afirmācijām, aicinājumiem, pavēlējumiem tās neaizvākt.

Piekrītu, ka nosacījums ir diezgan stingrs, tāpēc ka ne visiem ir aktivizēti ugunīgie ķermeņi, bet es lūdzu Skolotājiem aizvākt šīs programmas, un viņi vienalga ar tām strādāja. Jā, aizvākt līdz galam neizdosies. Jums vienkārši vajag to zināt. Kā saka, “brīdināts, tātad apbruņots”.

Un, lūk, kad es jau atviegloti uzelpoju, uzskatot, ka teksts ir gatavs, es “norāvos”. Es pat teiktu, ka tas bija agresijas sprādziens. Kā vecajos labajos laikos.))

Bet es taču tagad vairs neesmu agrākā. Es ļoti izbrīnījos, ka automātiski nostājos novērotāja pozīcijā un sāku vērīgi aplūkot savu negatīva sprādzienu no malas. Pievērsu uzmanību, ka “kodoltermiskā” reakcija nav vadāma. Kā saka, “iekodos iemauktu dzelžos (закусила удила)”.) Pēc tam, kā parasti, nožēla, sevis vainošana, bezspēcība (nu kad gan reiz tas beigsies!).

Lūk, tādā veidā otra puse man pateica priekšā, ka ne visas programmas esmu uzskaitījusi. Jūs jau apjautāt, ka ir agresivitātes programma. Atcerieties, kad mēs iepazināmies ar Zemes pasaku valstībām, Sanats Kumara teica, ka “bez iedarbības cilvēks nemaz nav tik agresīvs”. Galaktiskā Kristus pēdējā nodarbībā, kad mēs iepazināmies ar tumšo dvēseļu klasteri, arī mēs pievērsām uzmanību agresivitātes trūkumam. Arī par to mēs parunāsim otrajā daļā.

Pēc tam nāk nožēlas, sevis vainošanas programma. Ļoti manipulatīva. Ir bezcerīguma programma. Arī to es sev esmu pamanījusi, burtiski līdz pēdējam laikam. Ļoti brīnījos, tāpēc ka man viss ir labi, visi mani tuvinieki ir dzīvi un veseli, un pēkšņi tāda sajūta.

Redzat, ar ko mēs sākām un kur nonācām.)) Es ļoti ceru, ka pēc tādas informācijas jums neaktivizējās bezcerīguma programma.) Ar šīm programmām var un vajag strādāt no jebkura sagatavotības līmeņa. Tās pakļaujas iedarbībai. Teikšu pat vairāk. Kamēr jūs neiztīrīsiet savus psihosomatiskos aizgruvumus, tas ir, neiztīrīsiet savu mentālu, jūs nevarēsiet pacelties uz ugunīgo plānu.

Ko nozīmē – būt ar aktīviem ugunīgajiem ķermeņiem? Tas nozīmē iziet no Zemes matricas. Tas savukārt nozīmē, ka no jums neievāc gavvakh (гаввах) (ciešanu enerģiju). Par viņu mēs reiz runājām Skype grupā. Ja kādu šī informācija interesē, rakstiet man uz personīgo e-pastu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Atbildēšu.

Tad, lūk, turpināsim. Jūs esat brīvi no šīs savākšanas, bet visas šīs programmas, tam uzstādītas, vēl ir uz jums. Jūs pakāpāties uz nākamo plānu, un šīs programmas ir šeit – apmēram tas pats, kas psihosomatiskie bloki mentālajā plānā. Vienkārši vajag zināt, ka galīgi tās aizvākt var no ugunīgā plāna.

Mums notika nebijis darbs. Mēs enkurojām jaunās enerģijas. Un kopā ar enerģijām mēs saņēmām arī jaunas programmas. Pašlaik smalkajā plānā mēs droši vien esam līdzīgi Jaungada eglītei. Un tikai no jums ir atkarīgs, kādām programmām likt darboties un kādas mūs vairs neinteresē.

 

Pievienots 28.12.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/aktivatsiya-denezhnogo-potoka

Tulkoja Jānis Oppe