Алеся Егорова Загадки кармы: почему мы не можем создать семью?

Aļesja Jegorova - Karmas mīklas: kāpēc mēs nevaram izveidot ģimeni?

20 11 14 01

Reti var sastapt sievieti, kura nesapņo radīt ģimeni un dzemdēt bērnus. Taču mēdz būt tā, ka attiecības ilgst gadiem, bet līdz laulībām vai kopīgas dzīves tā arī nenonāk. It kā tiek iešūpots vēzēklis, kurš periodiski satuvina un attālina jūs vienu no otra.

Vīrietis precēties nesteidzas, sieviete arī šaubās, vai īstais cilvēks ir blakus. Kopā neveidojas tā, kā gribas, bet mēģinājumi šķirties ne pie kā neved. Gausās attiecības atgādina slīksnāju, no kura, šķiet, nav izejas.

Ģimenes izveidošanas grūtības – tā ir tradicionāla psiholoģijas tēma. Taču ir arī dziļāki šīs problēmas cēloņi. Jūs var saistīt iepriekšējo kopīgo iemiesojumu karmiski parādi, un atminējums, kāpēc nav iespējams izveidot ģimeni ar savu partneri, glabājas tieši tur.

 

Dvēseles atpazīšana

– Kas ir noticis iepriekšējās dzīvēs starp mani un manu partneri, un kāpēc mūsu attiecības nepāriet ģimenes radīšanā un bērnu dzemdēšanā? Kā to izlabot?

Ar tādu jautājumu pie manis uz konsultāciju atnāca Natālija (vārds ir izmainīts pēc klientes lūguma). Pirms pieciem gadiem viņa atnāca intervēt klīnikas direktoru un no pirmā acu uzmetiena vīrietim sajuta nepārvaramu pievilkšanos.

Viņā bija kaut kas ļoti tuvs, šķita, ka viņa sen pazīst šo cilvēku. Notika “atpazīšana” un gaumju, dzīves uzskatu, interešu sakrišana. Viņš juta to pašu, un attiecības sāka strauji attīstīties:

– Mēs bijām kā magnēti un nevarējām to slēpt viens no otra un sevis pašiem. Es iemantoju sevi, kļuvu viengabalaina, pieskāros kaut kam nezināmam un mūžīgam. Ar katru šūniņu jutu savienojumu ar viņu, beidzot varēju atslābt un izbaudīt katru mirkli.

Sk. arī Dvēseļu karmiskā pievilkšanās.[1]

20 11 14 02

 

Tikšanos un šķiršanos vēzēklis

Totāla uzticēšanās, mīlestība no pirmā acu uzmetiena, pieņemšana kādu laiku turpinājās, bet pēc tam nenozīmīgu pretrunu dēļ nomainījās uz atšķirtību.

Un kopš tā brīža attiecības iegāja šķiršanās un “mēs esam kopā” fāzē. Natālija periodiski apzinājās, ka negrib būt kopā ar šo cilvēku. Saprāta signāli, ka jāšķiras, pilnīgi atsaucās Dvēselē.

Bet, lūk, visa izlēmība saraut šīs attiecības ne pie kā neveda. It kā ļoti spēcīgs magnēts turēja Natāliju un neļāva viņai pāršķirt šo savas dzīves nodaļas lappusi.

Viņa atnāca pie manis uz konsultāciju periodā, kad viņi ar puisi bija kopā, bet par ģimenes radīšanu un bērnu dzemdēšanu runas nebija.

– Es gribu jau izveidot ģimeni un dzemdēt bērniņu, taču šaubos, ka mans vīrietis ir tieši šis cilvēks. Man šķiet, ka stāv priekšā cita tikšanās. Kas gan starp mums ir noticis pagātnē, un kā to izlabot?

Sk. arī 5 cēloņi neapprecēties.[2]

 

Iepazīšanās pagātnes dzīvē

Konsultācijas laikā atklājas pagātnes dzīve, kurā viņa bija meitene no bagātas ģimenes ASV dienvidos 19. gadsimtā. Tā bija ļoti laimīga dzīve un bezrūpīga bērnība.

Viņas puisis pagātnes dzīvē bija jauns melnādains vergs, kuru vecāki iegādājās darbam muižā. Viņi sāka kontaktēties un draudzēties, turklāt meitene neapzinājās, ka viņai var rasties jūtas un puisis bija zemākas kārtas.

20 11 14 03

Pēc kāda laika sākās uzmanības zīmes, parādījās simpātijas un jūtas, kuras viņi rūpīgi slēpa no visiem, kas dzīvoja un strādāja muižā.

Kādā brīdī meitene saprata, ka grib būt kopā ar šo cilvēku, neraugoties ne uz ko, taču bīstas no kauna un nosodījuma. Viņa nopietni domāju par bēgšanu uz Eiropu kā drošu vietu dzīvei.

 

Jauns dzīves etaps

Eiropā jaunais pāris patiešām iemantoja laimi. Viņi kļuva pazīstami cilvēki, ģimenes harmonijas un mīlestības paraugs. Taču kādā brīdī situācija izmainījās, un sākās kara darbības.

Reiz jaunais pāris nonāca apšaudē, kura vīrietim beidzās fatāli. Viņu ievainoja, un viņš mira savas sievas rokās ar vārdiem:

– Es tevi nekad neaizmirsīšu un atradīšu jebkurā dzīvē. Tu vienmēr esi manā sirdī, un es tevi mīlēšu mūžīgi.

Sieviete nolēma cīnīties pret netaisnību un apsolīja izmainīt šo pasauli un padarīt to labāku. Viņa izdarīja daudz laba cilvēkiem un bija pazīstama valstī, kurā dzīvoja. Mirstot viņa bija pilnīgi apmierināta ar savu dzīvi bez nožēlas par nodzīvotajiem gadiem.

 

Ko bija plānojusi Dvēsele

Dvēseļu pasaules telpā atklājas, ka pagātnes dzīve tika nodzīvota tā, kā bija plānots. Tik daudz sāpju un sarežģījumu bija svarīgi iziet tālab, lai iemācītos mīlēt bez nosacījumiem ne tikai vīrieti, bet arī citus cilvēkus, pasauli un pašu dzīvi.

Divas dvēseles bija savus uzdevumus izpildījušas un pašreizējo dzīvi plānoja nodzīvot ar citiem cilvēkiem. Natālijas Dvēsele arī vienojās ar Dvēseli, kura šajā iemiesojumā būs viņas bērns, un ar cita vīrieša Dvēseli.

20 11 14 04

Taču uz šo dzīvi ieplānoto scenāriju realizēt traucēja mūžīgās mīlestības apsolījums, kuru viņai deva vīrs pagātnes dzīvē.

Sk. arī Zvērests no pagātnes dzīve: kā nosaka dvēseļu saikni.[3]

 

Šis zvērests saistīja ar neredzamiem valgiem, bloķējot izvēles brīvību un bīdot kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Ar reinkarnacionikas metodes palīdzību Natālija spēja pabeigt saziņas ietekmi no pagātnes iemiesojuma.

Turklāt vēl viņa saprata, kāpēc tik daudz nesavtīgi palīdz šajā dzīvē cilvēkiem, kāpēc viņu kopš bērnības pievelk Skotija un Īrija, kuras šķita tik tuvas, kā arī bija tieksme kļūt slavenai.

Mūsu darba rezultātā meitene spēja iziet no problemātiskajām attiecībām, un viņas dzīve kardināli izmainījās. Viņa sāka realizēties iemīļotajā profesijā, pilnīgi nomainīja dzīvesveidu un spēja satikt citu vīrieti, ar kuru pašlaik dibina attiecības.

Nepabeigtas attiecības, tāpat kā nepiedotas pārestības velk atpakaļ, neļaujot realizēt savas Dvēseles plānu.

Daudzi no mums ir devuši visdažādākos solījumus, zvērestus un apņemšanās iepriekšējos iemiesojumos. Tie, neapšaubāmi, ietekmē pašlaik dzīvoto mūžu, daudzējādā ziņā ierobežojot un bloķējot mūs.

Neatkarīgi no noilguma, jūs vienmēr varat neitralizēt iedarbību jebkuram solījumam, kā savam, tā arī pārraut pavedienus zvērestiem, kurus jums deva citi cilvēki.

Pašlaik karmiskas tikšanās notiek bieži, atklājas iepriekšējo iemiesojumu atmiņa, un mūsu jaunajā laikā jūs varat to izmantot savā labā, risinot savas problēmas.

Tikai jūs paši varat pārraut karmisku piesaisti, pārskatot iepriekšējās dzīves, un tas kalpos par grūdienu jaunām attiecībām ar to cilvēku, ar kusu jūsu Dvēsele vienojās satikties.

P.S. Jūsu dzīvē ir karmiski partneri, no kuriem jūs nevar ne šķirties, ne arī radīt laimīgu ģimeni?

Alesja Jegorova

Aļesja Jegorova

Reinkarnacionikas konsultante, transformācijas koučs, žurnāla “Reinkarnacionika” korespondente

https://www.instagram.com/alesya.yegorova/?hl=ru

 

Pievienots 13.11.2020

https://ru.journal.reincarnatiology.com/zagadki-karmy-pochemu-my-ne-mozhem-sozdat-semyu/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/2737-alesja-jegorova-liktenu-savijums-karmiskas-attiecibas (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/2742-jevgenija-goreva-5-celoni-neappreceties (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/2727-alesja-jegorova-es-zvereju-vinu-milet-muzigi-zverests-no-pagatnes-dzives (Tulk. piezīme)