Дэвид Уилкок - Дэвид Уилкок: происхождение COVID-19

Deivids Vilkoks - Deivids Vilkoks: COVID-19 izcelsme

20 04 02 01

http://www.divinecosmosunion.net/t5481-topic

Britu “The Sunday Times” 2009. gadā [24. maijā] publicēja rakstu “Billionaire club in bid to curb overpopulation” (miljardieru klubs mēģina savaldīt pārapdzīvotību). Deivids (David Wilcock) raksta, ka tas tika izņemts no vietnes 2011. gada 6. oktobrī [tulk. piez.: bet tagad tas ir pieejams, iespējams, tur jau ir izlabota versija?]. Rakstā stāstīts par to, ka šie puiši sapulcējušies uz slepenu tikšanos, tāpēc ka viņi negribēja iesaistīt reliģijas un valdības, tāpēc ka viņi redz, ka pārapdzīvotība – tā ir šausmīga problēma. Rakstā taisni ir teikts, ka viņi negrib izskatīties kā slepenā globālā Kabala. Bet kas tad ir dalībnieku sarakstā? Deivids Rokfellers (David Rockefeller), Vorens Bafets (Warren Buffett), Bills Geitss (Bill Gates), un Geitss to visu arī vada. Tikšanās laikā viņi apspriež, ka iedzīvotāju skaitu nepieciešams samazināt, tāpēc ka citādi radīsies milzīga problēma un visi nomirs.

Deivids nekad nav piekritis šai idejai. Viņam to ir teikuši cilvēki no Kabalas, bet viņš “nenopirkās”. Jūs nevarat rīkoties kā Dievs, bet dabā ir paņēmieni, kā to risināt. Un atbilstoši insaideru vēstījumiem Amazones upes baseinā var komfortabli iemitināt 20-30 miljardus cilvēkus. Šīs teritorijas ir jāizstrādā, bet tas ir labāk, nekā ļaut cilvēkiem mirt. Tur vietas pietiek. Gandrīz neskarta vieta. Daudz zaļumu, daudz ūdens. Nepieciešama terraformēšana un citas lietas, bet to var izdarīt. “– Ak, Deivid, un tu gribi izcirst mežu? – Un jūs gribat, lai nomirtu cilvēki?”

Nu, pašlaik visi ir tik satraukti, ka 1% iedzīvotāju var nomirt. Jā, mēs varam izcirst mežu. Mēs varam izcirst tik daudz, ka tas nenodarīs ilgstošu kaitējumu, un palīdzēsim daudziem cilvēkiem palikt dzīviem. Un vēl jums ir tas fakts, ka viņi aiztur tehnoloģiju, ar kuras palīdzību var dzīvot aiz Zemes robežām. Un tā ir viena no lietām, kura no mums tika slēpta. Jūs varat smieties, ja neesat sekojuši manam darbam, taču aiz tā stāv daudz zinātnes.

Deivids ilgi ir nodarbojies ar tā pētījumiem un ir pārliecināts par to, ko saka. Tad, lūk, The Sunday Times rakstā ir teikts, ka iedzīvotāji – tas ir tas, ar ko viņiem jācīnās. Un pārapdzīvotība – tas ir tas, uz ko viņiem jākoncentrējas. Un pēc tam jau pēc gada, 2010. gadā, Bils Geitss apsolīja piešķirt 10 miljardus dolāru savam fondam vakcīnu pētīšanai. Bet gadu pirms tam viņš bija uz tikšanos, kur viņi runāja, ka viņiem ir jāaptur pārapdzīvotība, kas nozīmē cilvēku slepkavību. Un pēc tam cits puisis no tikšanās dalībniekiem Vorens Bafets apsolīja piešķirt 25 vai 35 miljardus šim fondam.

Lūk, fakts. Jūs varat apmeklēt Justīcijas departamenta (DOJ) vietni, 2020. gada 23. [28.] janvāris, Hārvarda profesors, cik atceras Deivids, viņu sauc Čārlzs Litgens [Lībers] (Charles M. Lieber). Viņš tika arestēts, tāpēc ka viņš strādāja šai kompānijai “Thousand talents” (tūkstoš talantu), un viņi Uhaņas pilsētā, un viņi maldināja un meloja ASV valdībai, kam tiek tērēta viņu nauda. Viņiem bija lieli budžeti, un viņi strādāja ar vīrusiem un vakcīnām, ar vēl diviem ķīniešiem. Un jau ir parādījusies informācija vietnē factcheck.org, kura atzīmēta ar ķeksīti, un ir domājams, ka tā ir oficiāla, un tur ir teikts: tam absolūti nav sakara ar COVID-19; tā ir pilnīgi nejauša sagadīšanās, ka šo puisi arestēja DOJ; tā ir pilnīga sagadīšanās, ka viņi strādāja Uhaņā un strādāja ar šiem cilvēkiem.

Un pēc tam 2020. gada 13. martā, piektdien, Bils Geitss atkāpās no amata Microsoft un Berkshire Hathaway (Vorena Bafeta kompānija) valdē, viņš vienkārši mīklaini demisionēja. Deivids (un viņa sieva) pazīst insaideru, tam ir ļoti augstu stāvošs cilvēks, kurš pavēstījis, ka viens no tiem diviem ķīniešiem, ar kuriem strādāja augstākminētais profesors, ir sieviete, kura arestēta un pie kuras atrastas 23 [21] ampulas ar vīrusu COVID-19 atvilktnē. Tas ir noticis. Tas ir reāli. Un Deividam teikts, ka to paziņos, tas būs jaunumos. Vēl viņš teicis, ka maksāja par visiem šiem pētījumiem (Uhaņā) Bila Geitsa kompānija, un arī tas ir pierādīts. Tāpēc iespējams, ka Bils Geitss atkāpās no amata, jo zina, ka kaut kas “nonāks lejā”, un viņi nevarēja to izdzēst no Interneta. 2009. gada rakstu.

Neprāts! 23 [21] ampulas ar COVID-19. Ko tas nozīmē? Insaiders pavēstījis Deividam, ka puiši no Dziļās Valsts (skat. Deep state in the United States) vērtuši to aerosolā un smidzinājuši cilvēku drūzmēšanās vietās, lai tas turpinātos. Bet kas Deividam vēl teikts? Bija domāts, ka vīruss būs daudz letālāks, taču tas izmainījās, un viņi nezina, kāpēc. Deivids uzskata, ka tā ir dievišķa iejaukšanās. Bija domāts, ka vīruss izdarīs daudz vairāk, vairāk par 1%, viņš tā tika izstrādāts. Viņam bija jācīnās ar pārapdzīvotību. Viņi par to runāja 2009. gadā, viņi ieguldīja naudu, lai tas notiktu.

Kāda tad ir dziļākā jēga tam visam? Tā ir reāli dīvaina. Tāpēc ka šie cilvēki mēģināja iznīcināt planētu. Ķīna uz 3 mēnešiem organizēja distancēšanos no sabiedrības, un tur nav jaunu inficēšanās gadījumu. Jā, pie viņiem nomira vairāki tūkstoši cilvēku. Taču salīdzinājumā ar Ķīnas kopējo iedzīvotāju skaitu ir statistiski nenozīmīgs skaitlis. Tas ir šausmīgi. Taču 20 tūkstoši cilvēku nomira no gripas. Deivida insaiders runājis ar izcilu imunologu, un imunologs teicis: “Es saprotu šos skaitļus; nekam no tā nav jēgas, kāpēc viņi slēdz sabiedrību?”

Deivis uzskata, ka tas ir labi, ka visi paliek mājās. Tāpēc ka tas spēcīgāk apturēs inficēšanos. Taču ilgi tas turpināties nevar.

Parunāsim par to, kas patiesībā notiek. Pirmkārt, bioloģiskajai dzīvei ir enerģētiskā komponente. Jūsu lūgšanas, jūsu izlīdzināšanas var izmainīt to, kā vīruss uzvedas, var padarīt vīrusu mazāk sliktu. Tāpēc, pirms tiek apspriestas citas lietas, Deivids liek priekšā pameditēt, sāk masveida meditāciju.

Aizveriet acis. Izdariet labu ieelpu (un izelpu). Sajūtiet sevi arvien iezemētāku un centrētāku. Iztēlojieties Zemi, aptvertu ar gaismu, brīnišķīgu gaismu. Dziedinošu, attīrošu gaismu. Iztēlojieties, kā šī gaisma atvieglo visas grūtības. Iztēlojieties, kā gaisma maina frekvenci šim, iespējams, roku darinātajam, vīrusam. Paskatieties uz molekulām, iztēlojieties, kā tās pārkārtojas. Lai labvēlīgas ir šī vīrusa mutācijas, lai viņš kļūtu arvien mazāka un mazāka problēma. Jūsu domām piemīt spēks. Kad jūs meditējat kopā, jūs maināt un pārkārtojat šīs molekulas. Ļaujiet sev noticēt, ka tas ir iespējams. Elpojiet dziļi. Un iztēlojieties, kā gaisma iet iekšā šajos vīrusos. Un iztēlojieties, kā viņi pārkārtojas. Iztēlojieties, kā viņi kļūst mazāk letāli. […] Āmen!

3. martā itāļu laikraksts pavēstīja, ka notiek kaut kas lielā mērogā, starptautiska sadarbība visā pasaulē, Eiropā. Nedēļas laikā ASV nosūtījušas vēl 20 000 kareivju papildu tiem 10 000, kuri jau ir. Un viņiem ir tanki.

30 000 kareivju. Vairums no viņiem tika nosūtīti no ASV uz Eiropu pēdējo divu nedēļu laikā. Tie ir labi trenēti operatīvie darbinieki. Nosūtīti, neraugoties, ka Tramps ir aizliedzis pārlidojumus. Kas tad notiek?

Lūk, vēl kaut kas. Kareivji ir nosūtīti uz Eiropas ostām un lidlaukiem uz mācībām Defender 20. Lielākā ASV karaspēka izvēršanās pēdējo 25 gadu laikā. Un tas pa vidu notikumiem ar koronavīrusu. Piedalīsies arī vēl 7000 kareivju no 17 citām NATO valstīm, ieskaitot Itāliju. Nevienam no viņiem nav ķīmiskās aizsardzības vai bioloģisko draudu maskas un kostīmu, kas šķiet neprātīgi, ja COVID-19 patiešām rada tādus draudus, kā mums saka. 30 000 ASV kareivju sadalīsies pa visu Eiropas teritoriju, ar tankiem, un viņi ir atbrīvoti no preventīviem pasākumiem pret COVID-19, kādi ir pielietoti pret parastiem pilsoņiem. Dots apliecinājums, ka viņi vīrusu novēro un karaspēkam ir labs veselības stāvoklis, un ka ar to ir pietiekami. Laikraksts arī atzīmē, ka tik liela mēroga militāru mācību ietekme uz apkārtējo vidi tiek ignorēta.

Ak, Dievs, tanki piesārņo apkārtējo vidi. Deivids par to neuztraucas, tāpēc ka, jo viņš ir uzzinājis instruktāžās, tie ir pūliņi, kas vērsti uz masveida arestiem, par kuriem Deivids visu laiku runā. Lūk, kāpēc viņi ir tur. Šie 37 tūkstoši kareivju no 18 valstīm. Ticiet, tie ir elites kareivji, labi trenēti. Ko viņi dara? Viņi dodas uz vietām, kur atrodas Dziļā valsts. Viņi iekļūst tās cietokšņos un arestē cilvēkus. Nenogalina un nespīdzina. Kāds var padomāt, ka tas ir militārs apvērsums. Taču tās ir 18 valstis. Tie ir starptautiski pūliņi.

Militārās mācības “Defender Europe 20” ASV vadībā – 25 gadu laikā lielākā ASV karavīru izvēršana kontinentā. Sākot no janvāra, 6000 kareivju un 3000 aprīkojuma vienību nosūtīts no ASV uz Eiropu, saskaņā ar “Stop the War” informāciju. Aprīkojuma vienības. Jūs pamanījāt, ka viņi nenosauc, kas tās par vienībām? Tās nav šautenes. Tas var būt transports, kas pārvadā kareivjus un materiālus (tehniku). Tā var būt vesela lidmašīna, piepildīta ar tankiem. Tas ir kaut kas liels, lielākā militārā operācija Eiropā 25 gados.

“Sagaidāms, ka 5 mēnešu mācības kulmināciju sasniegs aprīļa beigās / maija sākumā.”

Tajā piedalās arī 17 citas valstis. Tā nav provokācija, tās strādā kopā. “Pašreizējā sabiedriskās veselības aizsardzības krīzē tas rada draudus dzīvībai ne tikai ASV un daudzu citu Eiropas valstu karaspēkā, bet arī to valstu pilsoņiem, kurās tas darbojas. Šim noziedzīgajam neprātam ir jābeidzas.” Ko Deivids par to teica? Par ko ir viss QAnon? Lielā pamošanās, masveida aresti? Tas nav jaunums. Deivids nezināja, ka tas būs tik intensīvi.

Nebīstieties. Tas patiešām ir ļoti saviļņojoši. Lai kas nenotiktu te, Deivids uzskata, ka tie ir masveida aresti. Šie 37 tūkstoši kareivju no 18 valstīm tieši pašlaik dara savu darbu, lai glābtu jūsu dzīvības. Tāpēc ka problēma – Eiropas un ASV teritorijā. Galvenokārt koncentrēta tur.

Lūk, vēl viena liela lieta. Ja viņi uztaisīja šo vīrusu, tad viņi var vīrusu nogalināt ar antidotu, kuru viņi, iespējams, jau bija izgatavojuši. Un vai jūs nedomājat, ka, ja viņi atrada 23 [21] COVID-19 ampulas atvilktnē, tad kaut kur (un Deivids tikai tā domā, tāpēc ka viņš par to nav instruēts) ir antidots, vakcīna. Un pēc tam viņi arī no viena no Deivida insaideriem uzzinājuši, ka no visām lietām pirms 50 gadiem izstrādāta vakcīna pret poliomielītu, redzams, lieliski strādā ar šo vīrusu. Tāpēc mēs no šī stāvokļa varam iziet daudz ātrāk, nekā mēs domājam.

Deivids šajā uzstāšanās reizē pastāvīgi runā, ka jums nepieciešamas barības un ūdens rezerves, vajadzīgs rīss un pupas, vajadzīgs ūdens pudelēs. Deivids par to runāja ilgi, ilgi. Deividam ir “tonnām” krājumu, to pietiks 6 mēnešiem. Tas ir lieliski.

 

Čiekurveida dziedzeris

http://www.divinecosmosunion.net/t5481-topic (turpat)

(Nenoturējos, necitējot šo mazo teksta gabaliņu.)

20 04 02 02

Čiekurveida dziedzeris – tas ir tīklenes audu rajons. Šo audu iekšienē ir ūdens, un tīklene ir vērsta pret to. Izrādās, ka dimetiltriptamīna (DMT) kristāli ir pjezohromatiski, tas ir, ja pa tiem uzsit ar āmuriņu, tad tie izstaro krāsainu gaismu. Un katru reizi, kad jūs pa tiem uzsitīsiet, gaismas uzliesmojumi būs dažādā krāsā. Tā ka šie mazie kristāli var vibrēt un atbrīvot visa krāsu spektra fotonus, un tie ir jūsu čiekurveida dziedzerī. Lūk, kā jūs redzat to, ko jūsu dvēsele grib ieraudzīt.

Ir sudraba aukla no jūsu čiekurveida dziedzera uz jūsu astrālo ķermeni. Jūs raugāties uz lietām caur savu astrālo ķermeni. Tas ir tas, ko dara cilvēki, kas nodarbojas ar attālināto apskati. Mums visiem tas ir. Informācija tiek pārraidīta pa sudraba auklu, kas atgādina mazus zvaigžņu vārtus, uz jūsu čiekurveida dziedzeri, viņš pārraida vibrācijas DMT kristāliem, kuri ir visiem, un pēc tam tie atbrīvo krāsu fotonus, kuri rāda to, ko jūs redzat. Un pēc tam šī dziedzera tīklenes šūnas, savienotas ar galvas smadzeņu redzes garozu, ļauj jums uztvert vizuālus tēlus jūsu smadzeņu acī, lai kurp nedotos jūsu dvēsele. Ja jūs uz to noskaņosieties, jūs varēsiet to dzirdēt un redzēt. Arī dzirdē ir enerģētiskā komponente.

Čiekurveida dziedzeris, kad jūs sākat meditēt… – un viņi šajās slepenajās programmās izanalizēja, ka tur ir šīs ļoti ātrās strāvas, kā elektromagnētiski gredzeni, kuri iet pa riņķi, gala rezultātā rada Faradeja šūnu, kur viņa ekranē visas elektromagnētiskās radiofrekvences, kuras ir jūsu čiekurveida dziedzera iekšienē. Un, tikko tas notiek, jūs varat redzēt to-pusi.

 

Pievienots 02.04.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/devid-uilkok-proischozhdenie-covid-19

Tulkoja Jānis Oppe