Авторы разные - Отзывы зимы

Dažādi autori - Ziemas atsauksmes

20 02 03 01

Jeļena Šiļajeva

Atsauksme par meditāciju ar Diženo Dievieti:

Pateicos par Meditāciju ar Diženo Dievieti! Kad mēs sākām atlaist bailes, Diženā Dieviete teica – atlaid visas tev nevajadzīgās īpašības. Es to izrunāju balsī un paralēli ar grupu sāku strādāt vēl arī individuāli, izrunāt tās īpašības, kuras es atlaižu, man bija viegli saprast, kādas ir tās īpašības, jo es tās redzu sevī. Vienlaikus man stāstīja, kas notiek. Parādīja, ka, izrādās, man vēl bija aizvainojums pret vienu cilvēku, kaut gan es labi ar viņu sazinos, sajutu šīs jūtas un atlaidu atliekas.

Palūdzu novākt to, kas traucē man būt laimīgai, un sāka iet vārdi: atļauju sev būt tādai, kāda es esmu, šeit un tagad, atļauju būt sev pašai, atļauju sev mīlēt, es atļauju sev dzīvot, es atļauju sev būt laimīgai, es atļauju sev mīlēt sevi pašu, es atļauju sev būt mīļotai, es atļauju sev būt jautrai, es atļauju sev būt priecīgai, es mīlu... Šie vārdi nāca no sirds: es atļauju sev... es atļauju sev... es atļauju sev.

Izrādās, mēs varam paši sev nedot to, ko mēs gribam. Pēc tam interesanti pateica: tavs tīrības ieraksts ir atjaunots.

Atsauksme par Sanata Kumaras Skolas praksi:

Vēl gribu atsevišķi pateikties par čakru attīrīšanas praksi. Pakāpeniski attīru no dažādām īpašībām, tām, ko Jūs iedevāt sarakstā, es to izdrukāju, atlaižu pirmām kārtām to, kas rezonē vai izgaismojas ikdienas situācijās. Daru biežāk vakarā, un interesanti, ka ļoti bieži sāk vilkt uz miegu un nāk attēli, pareizāk, pat es it kā izdzīvoju dažādas situācijas, absolūti dažādās vietās, un jūtos reāli tajās; iespējams, tās ir manu dzīvju situācijas pagātnē. Kādu reizi, tīrot čakras, sāka nākt spēcīga enerģija, ļoti skaidri bija jūtama ķermenī, un vārdi: atgriezts (tas), atgriezta (tā), sajūta, ka man atgrieza zaudētas īpašības un es tās sāku just turpmākajā, aizgāja bloks, un tās varēja ielādēties (atgriezties) manī. Pateicos!

Jeļena Š.

20 02 03 02

Valentīna Talubjeva

Dārgā Natālija, sveicināti! Priecīgu dienu un starojošu noskaņojumu/noskaņu! Pateicos Skolotājam Maitreijam un Jums, jūsu brīnišķīgajai dvēselei par atbildēm uz jautājumiem, kuri man šķita neskaidri. Viss nostājās savās vietās, pienāca pie vispārēja kopsaucēja, ķermenis/gars/dvēsele priecīgi atsaucās uz mīlestību/gaismu. Vienotības ar Visu, Kas Ir sajūta, svētlaime un aprimums – stāvoklis, kuru grūti aprakstīt vārdos. Apskaidrības asaras (burtiskā nozīmē esmu sākusi labāk redzēt) izspiedās acīs, skudriņas sāka skriet pa visu ķermeni, kamēr uzsūcu enerģijas, kas nāca no teksta. Nedaudz patētiski iznāca izteikt tās jūtas, kuras pavadīja mani lasot, tomēr citādi arī neizteikt. Vēlreiz pateicos!

Ar mīlestību, Valentīna!

20 02 03 02

Valentīna Talubjeva

Dārgā Natālija, pateicos par to, ka Jūs esat! Dvēsele priecājas par tādiem vienotības un līdzdalības momentiem, risinot jau planetāra mēroga uzdevumus, kurus pauž uzsāktais tandēms. Manu audzinātāju saruna ar jūsējiem AEs līmenī apstiprina, ka šis tandēms darbojas. Es sev atklāju jaunu izpratnes līmeni par tādu mijiedarbību, kaut arī sapratu – kā Virsdvēsele mēs esam vienotas, mēs esam viena garīga Ģimene, un sinhronisms jebkurā kop-radīšanas sfērā to apliecina. Taču tikai personīgajā pieredzē un caur pašsajūtu tu izzini visu dziļumu, iekļūstot esības noslēpumos un ar saprātu pieskaroties vēl neizzinātiem Patiesības momentiem.

Nekad pat neesmu mēģinājusi parunāt ar jūsu Skolotājiem, turpinot vienu vai otru tēmu, jo uzskatīju, ka tikai mani Skolotāji var mijiedarboties ar mani tā, kā es tam esmu gatava, tas ir, interpretēt no augšas nākošos impulsus man vajadzīgajā uztveres režīmā/reģistrā. Bet tagad pēc apzināšanās es varu paplašināt sava saprāta un sirds iespējas, lai apvienotos mūsu augstāko būtību līmenī un pārvadītu savā interpretācijā viņu vēstījumus. Manuprāt, tas ir sākums jaunam eksperimentam čenelingu informācijas pārvadīšanā, visādā gadījumā mūsu Skolā. Bet varbūt es kļūdos, tādi definējot radušos tandēmu, jo, atrodoties vienā enerģētiskās informācijas telpā, Rezonanses likuma darbības dēļ mēs pēc noklusējuma pieņemam impulsus/vibrācijas no mūsu Virsdvēseles un apmaināmies ar enerģijām apriori. Tomēr ļoti priecājos par tādiem insaitiem, kuri ir mūsu kopīgās gaismspējas pastiprināšanās rezultāts. Un vēl vairs ne abstrakti, bet ar visām dvēseles fibrām un ķermeņa šūnām tu sāc apzināties, cik svarīgas ir grupveida meditācijas, ne tikai lai evolucionāri attīstītos kolektīvā apziņa un planetārā kopiena kopumā, bet pirmām kārtām, lai paceltu vibrācijas katram tādas kopīgas jaunrades dalībniekam.

Atsevišķa pateicība par manu čenelingu publicēšanu jūsu vietnē.

Ar mīlestību, Valentīna.

20 02 03 02

Andrejs

Pateicos, Natālija! Ļoti dziļš un izjusts raksts (Eņģeļi[1])! Lasot šos vārdus, kā arī atceroties mūsu sarunu, es jūtu dziedinošu plūsmu, kura ienāk tieši manā sirdī.

Gluži kā es sāktu atpazīt un atcerēties savu iedabu, kura ilgi palika man slēgta. It kā es varu beidzot paraudzīties spogulī un sākt redzēt sevi no malas. Tas piešķir spēkus un pārliecību par sevi. Palīdz atvērties. Ieelpot ar pilnu krūti. Jūtu, ka manī ir iedarbināts svarīgs process, kurš nesīs daudz vērtīgu augļu! Vēlreiz no dvēseles pateicos par jūsu palīdzību tajā! :))

Un, lūk, ko es vakar radīju https://www.youtube.com/watch?v=wfv_joZp67k&feature=youtu.be

20 02 03 02

Vera Rjazanova

Dārgā Natālija Nikolajevna! Pateicos no visas sirds par semināru, sagatavotu un novadītu ar mīlestību, ļoti augstā līmenī. Katra semināra tēma mums ir vadība Ceļā uz Gaismu. Sajūtama Meistara pieredze; viņš pats ir izgājis šo Ceļa etapu. Paldies par lieliski izvēlētajām meditācijām, kuras palīdz dziļi iegremdēties sevī un izzināt smalkās pasaules. Informācija ir ļoti apjomīga un prasa papildu izstrādi. Klausos ierakstus. Atnāk jauna garīgo Patiesību apzināšanās. Pateicos Jums, Augšupceltajiem Valdniekiem un visiem, kas piedalījās seminārā.

20 02 03 02

Jānis Oppe

Sveicināti, dārgā Natālija!

Ir momenti, kad tava Dvēsele atsaucas uz rindām, kuras burtiski klājas pār tevi. Pateicos par pirmo Jūsu rakstu šajā Jaunajā gadā “Gaisma bez mīlestības un mīlestība bez gaismas[2]”. Manī ļoti labi ienāca, lūk, šis:

“Cilvēks ir radīts, balansējošs starp gaismu un tumsu, starp garu un matēriju, un viņam nav jāatdala šie jēdzieni, bet jāapvieno ar sevi, sevī. Turklāt jums ir dots spēks no VISA, nevis tikai no tā daļas – gaišās vai tumšās. Gaismas un tumsas balanss katram no jums ir dažāds, un cilvēce pāriet no tumsas dominances pie gaismas dominances. Harmonija jūsu priekšstatos arī ir matērijas un gara savienojums.

Kaut arī gaismas vibrācijas jūsu dvēselēs saistās ar visām labākajām dvēseles īpašībām, tas jums nedod tiesības teikt, ka tumsā nav mīlestības.” (Izcēlu man pašu galveno rakstā.)

Ar Pateikšanos un Mīlestību,

Jānis

 

Pievienots 03.02.2020

http://sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-zimi

Tulkoja Jānis Oppe

 


[1] Skat. " Kā dzīvo eņģeļi cilvēku vidū”, http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/28-raksti-2020/2506-ka-dzivo-engeli-cilveku-vidu (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/28-raksti-2020/2486-gaisma-bez-milestibas-un-milestiba-bez-gaismas (Tulk. piezīme)