Мария Симоненко - БУДУЩЕЕ...

Marija Simoņenko - NĀKOTNE…

NĀKOTNE, KURĀ VAR BŪT LAIMĪGI VISI, IR PATIEŠĀM IESPĒJAMA!

19 11 30 01

Autors – Marija Simoņenko

25.11.19.

Šis čenelings sākās ar manas draudzenes, Olgas R., jautājumiem. Sniegšu dažus mūsu dialogus ar nelieliem labojumiem un papildinājumiem, jo man tie šķiet visai interesanti.

Olga: …Es arī domāju, kā gan naudu (lielu) dabūt. Ko tur Lucifers vēsta šajā sakarā?

Jautājumu par naudu Olga ir lūgusi Luciferam uzdot ne reizi vien. Esmu vienmēr to ignorējusi kā nenopietnu, taču šodien viņas uzstājība uzvarēja. Vēršos pie kanāla ar viņas jautājumu. Atbildi pierakstīt netaisos, jo negaidu, ka tā būs. Taču Lucifers sāk izskaidrot, saka, ka nauda ir cieši saistīta ar cilvēka enerģijas resursu, un, lai tā nāktu klāt, ir jāpaplašina ietekme uz cilvēkiem un/vai jākļūst populāriem.

Rakstu Olgai:

Mēs to paši negribam, redzams, jo finanšu plūsma ir cieši saistīta ar cilvēkiem, ar daudziem cilvēkiem. Ir jāpaplašinās līdz lielam cilvēku lokam, lai masas tevi pazītu (*Un, lai viņi tevi mīlētu, viņiem ir jāizdabā.) Cilvēcei ir zema apziņa, pašlaik piesaistīt sevi masām – tā dvēselei ir smaga nasta. Viņai to vienkārši nevajag.

Visi bagātie un ietekmīgie ir saistīti ar daudzu cilvēku karmu. Tā droši vien viņus papildus apgrūtinās. Domāju, ka masas uz saviem elkiem uzliek noteiktas projekcijas (*tajā skaitā arī negatīvas). Tā ka viņu zemā apziņa un zemie darbi ir saistīti tajā skaitā ar zemo tautas apziņu.

Olga: Domāju, ka var arī nesaistīt. Ir dažādi pelnīšanas veidi. Vari būt miljardieris inkognito.

Es: Un kā? Finanšu sistēma – tas ir cilvēku enerģijas ražojums, tās resurss.

Olga: Vēl jautājums: Vai patiešām karma eksistē? Vai var būt tā, ka tās pašas karmas nav, bet objektīvi eksistējošās cēloņsakarības ir par daudz pārvērtētas tādos jautājumos?

 

Uzdodu jautājumu Luciferam: “Vai ir tiesa, ka mēs negribam kļūt bagāti tā iemesla dēļ, ka nevēlamies saistīt sevi ar tautas karmu vai vispār uzņemties jebkādus karmiskus pienākumus sakarā ar to?

Lucifers: Atbrīvota apziņa paceļas virs planētas, iegrimusi materiālajā slānī – ne. Karmai ar to nav sakara. Savstarpējā saikne ar pašreizējo cilvēku kopienu stipri sazemē. Jūs atbrīvojaties, slānis pēc slāņa, pārejot autonomijā. Neviena pāreja autonomijā nemēdz būt viegla un patīkama. Taču tā ir tikai procesa daļa. Pacēlušies savienosies jaunā kopienā un uzbūvēs vajadzīgās savstarpējās saiknes un veselīgu enerģiju apmaiņu.

Es: Varbūt mēs negribam sevi cieši saistīt ar to sabiedrības starpslāni, kurš pašlaik stūrē finanšu sistēmu?

Lucifers: Jā, protams, jūs negribat savstarpējas saiknes ar tiem, kas paliek. Tā ka citādā gadījumā būs pieaugšana pie sabiedrības starpslāņa, kurš radījis finanšu egregoru.

 

Tas man bija pārsteigums. Es biju uzskatījusi, ka nevēlēšanās nopietni nodarboties ar finanšu jautājumiem ir saistīta ar uztveres īpatnībām, konkrēti ar neprasmi koncentrēties šim mērķim un būt konsekventai darbībās. Mans prāts vienmēr staigā kaut kur augstāk, pāri peļņai un darbībām, saistītām ar tās iegūšanu. Biju domājusi, ka tamlīdzīga situācija ir arī citiem ezotēriskās kopienas pārstāvjiem (ja runājam par vairākumu). Tas ir, mēs nekļūstam bagāti, tāpēc ka neprotam.

Vēl ir iespējams, ka mēs vienkārši negribam likt tajā iekšā enerģiju, bet kāpēc?

Izrādījās, ka viss ir daudz interesantāk. Mēs vēlamies autonomiju, neatkarību no izveidojušās finanšu sadalījuma sistēmas. Iespējams, pat neapzinoties, mēs izvairāmies iekļauties šajā plūsmā, tāpēc ka tā esam nolēmuši Augstāko Es līmenī. Vēlāk es Luciferam uzdošu vēl dažus jautājumus.

Es: Olga uzskata, ka vari būt bagāts cilvēks un tev var nebūt attiecību ar eliti. Tas ir – būt pilnīgi neatkarīgai, kļūt bagātai ar savu enerģiju, talantiem un pārējo. Cik lielā mērā iespējama tāda autonomija?

Lucifers: Runa nav par autonomiju. Jebkurš atsevišķs cilvēks tādi vai citādi pieder kādai kopienai. Kļūstot neatkarīgs no vienas, cilvēks nonāk pie citas. Notiek apvienošanās dvēseļu klasteros. Savstarpējās saiknes ne vienmēr ir redzamas, jo cilvēks nespēj redzēt kopainu, bet parasti vēro tikai tās daļu. Katrs pieder kādai kopienai, viņam tajā ir sava vieta, un viņš tās labā pilda darbu, pat ja tas nav pamanāms pirmajā acu uzmetienā.

Tie, kurus jūs saucat par eliti, reiz veicināja cilvēku apziņas spēcīgu progresu, ieviešot tehnisko civilizāciju. Un tāpēc ieņēma augšējās pozīcijas. Taču pakāpeniski šis attīstības kanāls stipri panīka, un tā elementus aprija trūdēšana. Pašlaik viņi vēl mēģina turēt savas pozīcijas, taču cilvēku kopienas noslāņošanās turpinās.

Tie, kas vēlas attīstīties tālāk, pievelk arvien jaunas enerģijas no Kosmosa Telpas. Sistēma brūk. Es domāju, nevajag paskaidrot, kas to uztur pašlaik, likt iekšā tajā savu enerģiju nav jēgas. Projekts tuvojas noslēgumam. Drīzumā tiks apkopoti rezultāti.

Taču tie, kas vēlas palikt, gūs tādu iespēju alternatīvā realitātē. Tajā ieinteresētie cenšas pārējos pārliecināt, ka nepieciešams saglabāt veco sistēmu, ka tā ir nemainīga un nesagraujama, un var mēģināt jūs izsist no harmonijas stāvokļa. Attiecieties iecietīgi pret tamlīdzīgiem mēģinājumiem, viņi to dara, vēloties redzēt jūs savās rindās. Atcerieties to, kad jūs sāk īpaši kaitināt. Tad jūs nefiksēsieties uz negatīvu un cīņu. Jaunais necīnās ar veco, viņš atnāk nomainīt.

Es: Tātad mēs distancējamies, lai nākotnē ķertos pie savas sistēmas būvniecības?

Lucifers: Nu kāpēc tad nākotnē (smaids). Jūs jau tagad to darāt. Viss sāk būvēties no smalkā plāna, kur tiek noteikts attīstības vektors un vāktas vajadzīgās programmas, ar kuru izstrādi stāv priekšā nodarboties. Pašlaik jau daudzi pilnīgi apzināti strādā mentālajā plānā, citi tikai kāpj augšup un pievienosies vēlāk. Pagaidām vēl darbi norit kopīgi ar Augstākajiem Es un viņu vadībā. Taču pakāpeniski jūs kļūstat arvien patstāvīgāki, apzinātība pieaug un kopā ar to arī iespējas.

Pašlaik jūs varēsiet sev palīdzēt, ja sāksiet veidot sarakstu. Izdomājiet tam nosaukumu, piemēram: “Ko es gribētu izmainīt šajā pasaulē” vai “Manas nākotnes pasaule”. Rakstiet tajā pastāvīgi visu, ko gribētu izdarīt nākotnē un ko gribētu izmainīt un izlabot. Jūs gribat jaunu pasauli? Kāda tā būs? Rakstiet sīki sarakstā visu, ko gribat ieraudzīt, neskatoties uz to, vai jums šķiet reāli to īstenot.

Domājiet par vēlamo vērienīgi visas cilvēces apjomos, vizualizējiet, tuviniet savu nākotni, pievelciet to ar savām domām.

Darbojieties kopīgi. Radiet spēcīgu virpuli mentālajā telpā. Tavs ievērps sev iekšā enerģiju realizācijai. Jo vairāk būs cilvēku, kuriem domās būs jaunā gaišā nākotne, jo ātrāk pienāks tās iestāšanās laiks. Un atcerieties, viss sākas šeit un tagad!

19 11 30 02

Kad es rakstīju vēstījuma pēdējās rindas, mani pēkšņi pārņēma sajūta, ka esmu nonākusi karstā vasaras dienā. Apkārt zaigoja zeltainas gaismas plūsmas. Šķiet, ka es tās redzēju ar acīm. Redzēju, kā tās apmazgā manu ķermeni, gluži kā robeža starp fizisko un garīgo pasauli būtu nodzēsta. Kopā ar to es sajutu kaut ko jaunu. Es spēju sajust to, kam līdz šim tikai ar grūtībām ticēju:

NĀKOTNE, KURĀ VAR BŪT LAIMĪGI VISI, IR PATIEŠĀM IESPĒJAMA!

Es sapratu, ka Lucifers vienmēr ir gribējis mani uzstumt šai sajūtai vai drīzāk aizvest mani pie tās.

Šķiet, man izdevās sajust Kaut ko, kas iziet aiz mūsu ierasto priekšstatu par Vienotību un Brālīgu mīlestību robežām, gluži kā tā būtu nākamā šo jēdzienu mērvienība, kurai vēl nav nosaukuma.

Nezināmā sajūta atnāca kā sākums kaut kam jaunam manī, kādai agrāk man nepazīstamai Dzīvei.

Tā atnāca kā atklāsme, izraisījusi izbrīnu, gluži kā uz mirkli būtu nodrebējis tumšs priekškars, un aiz blīviem smagiem aizkariem skatam pavēries logs uz jaunu spilgtu pasauli.

19 11 30 02

P.S. no Natālijas Koteļņikovas

Dārgie lasītāji! Radīsim tādu pasauli mūsu saprātos, atbildot uz jautājumiem “Ko es gribētu izmainīt šajā pasaulē” vai “Manas nākotnes pasaule”! Jūs varat to aprakstīt, bet es tādu Krājumu nopublicēšu vietnē.

Rakstiet man e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pievienots 30.11.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/buduschee

Tulkoja Jānis Oppe