Марина Васильева Какие способности соответствуют предназначению души

Marina Vasiļjeva - Kādas spējas atbilst dvēseles misijai

16 08 16 01

Daudzi vecāki ir norūpējušies par talantu meklēšanu savam bērnam.

Tikko mazulis sāk staigāt, runāt, stiepties pēc zīmuļa, māmiņas-tēti ar vecmāmiņām-vectētiņiem uzreiz sāk domāt: uz ko gan bērnam ir nosliece, kādas spējas attīstīt?

Tālāk bērnu ved uz visdažādākajiem testiem, pieraksta dažādos pulciņos, studijās. Un ne vienmēr tas nes labumu. Mazulis pārpūlas, viņam viss ātri apnīk, un, lūk, radinieki jau ir gatavi viņā vilties.

Cik lieliski būtu, ja vecāki pārvaldītu reinkarnacionikas pētījumu tehniku.

Un tā vietā, lai zīlētu, kādā sekcijā kārtējo reizi atdot dēlu vai meitu, paskatītos viņa dvēseles plānu[1].

Pie viena atcerētos savus kontraktus Dvēseļu Pasaulē: kādas spējas var bērnam palīdzēt attīstīt, lai tas atbilstu viņa aicinājumam.

Diemžēl par tādu iespēju zina ne tuvu visi. Un arī es pati nonācu pie reinkarnacionikas tuvu četrdesmit gadiem un tikai šajā vecumā sāku tikt skaidrībā ar saviem talantiem un spējām. Bet labāk vēlu nekā nekad. Tiesa?

Jau pirmais grupveida pētījums par tēmu “Kādi talanti ir aktuāli šodien?” veda pie nepareģojamiem rezultātiem.

Jaunā laikmeta cilvēkiem daudz svarīgāks izrādījās tas, ko šodien sauc par pārdabiskām spējām!

 

Nākotnes paredzēšanas talants

Lasot stāstu par lielajiem pareģotājiem, tu sapņaini aizdomājies: “Kaut es tā prastu!” Turklāt tu nez kāpēc nejautā, cik viegli ir dzīvot ar nākotnes paredzēšanas talantu?

Pagātnes dzīves pētījumā Svetlanai izdevās izjust visus šo spēju “jaukumus” no iekšienes.

Svetlana I.: Ieraudzīju dejojošu čigānieti raibos brunčos, spilgta āriene, rokās tamburīns. Meitene pēc savas dabas jautra; ar savu temperamentu, kurš izpaužas caur deju, viņa uzlādē skatītājus.

Savās darīšanās ejošie norūpējušies cilvēki apstājas, jaunās dejotājas pozitīvās enerģijas piesaistīti. Neviens nevar paiet garām. Cilvēki priecājas, raugoties uz tādu “šķiltaviņu”, arī viņa pati gūst baudu no dejas un smaidiem.

16 08 16 02

Taču jaunās čigānietes galvenais talants – likteņa pareģošana.

Neraugoties uz savu spilgto ārieni, šķietamo jautrību un bezrūpību, iekšienē dzīvo bailes. Tas ir pareģošanas talants, kurš uzliek zīmogu.

Viņa var redzēt likteņus cilvēkiem, kuri ne vienmēr ir priecīgi un harmoniski, bet pateikt to citiem viņa nevar, nākas glabāt visu sevī. Viņai ir smagi un mokoši.

Pastāvīgi nākošo vīziju dēļ meitene stipri pārdzīvo. Deja ir viņas glābiņš. Caur kustībām notiek sprieguma izmešana, viņa izlādējas, un uz kādu brīdi kļūst vieglāk.

Pirmoreiz pareģošanas talants izpaužas, kad meitenei ir četri-pieci gadiņi. Viņa skatās uz vīrieti, kurš taisās iet savās darīšanās, un pēkšņi redz, ka viņu gaida nepatikšanas. Mazulīte mēģina brīdināt, apturēt, lai viņš neietu uz turieni, kur viņu gaida briesmas. Bet bērnu neviens neklausās.

Pusaudzes vecumā nākotnes vīzijas kļūst nepanesamas. Meitene stipri pārdzīvo, talants viņu satrauc, viņai ar to ir grūti dzīvot.

Izmisumā viņa atnāk pie vecas čigānietes: “Es vairs negribu redzēt, man ir bail no tā, ka izdarīt neko nevaru un cilvēki mani neklausās.”

Bet viedā sieviete ir nelokāma: “Spējas – tas ir tavs liktenis, no tā nevar atteikties, to vajag izmantot labumam!”

Meitenei ir grūti pieņemt šo patiesību, viņa gaidīja ko citu, gaidīja palīdzību, lai atbrīvotos no vīzijām. Viņas sapnis – būt kā visiem, būt bezrūpīgam bērnam, dejot un līksmot. Viņa aiziet neapmierināta, noskumusi.

 

Sk. arī Kā atklāt savus talantus?[2]

 

Kad viņa iznāk no vecās čigānietes mitekļa rietā, viņu pēkšņi apstādina rietošās saules skats. Viņa raugās uz to un pēkšņi saprot, kāds spēcīgs instruments ir viņas rokās!

Tā ir atklāsme. Viņa jūt savu spēku, top pieaugusi, no bērna pārvēršas nobriedušā cilvēkā.

Notiek personības tapšana, savas lomas jauna apjēgšana, notiek talanta pieņemšana.

Jaunā stāvokļa pārņemta, meitene dejo ļoti emocionālu deju, kurā ieliek visus savus pārdzīvojumus. Deja kļūst par viņas savdabīgu meditāciju, ar kuras palīdzību viņa ieiet izmainītā apziņas stāvoklī.

16 08 16 03

Bet nākotnes paredzēšanas spējas nes arī prieku. Sievietes nāk pie jaunās čigānietes cerībā uzzināt par vīru-karotāju.

Meitenes mēģina uzzināt, kurš būs izredzētais, vai viņas apprecēsies. Kad nākotne attīstās harmoniski un skaisti, pareģotāja stāsta ar labpatiku un pati priecājas.

Kāds jauns pāris atnāca pajautāt, vai viņiem būs bērns. Viņi dzīvo jau piecus gadus, bet bērnu nav. Viņi ir gatavi uz visu, lai parādītos mantinieks. Čigāniete dod padomus, izskaidro, kāpēc nav bērnu, un beigās iepriecina laulātos draugus – ja viņi izpildīs visas rekomendācijas, tad viņiem būs pieci bērniņi.

Paredzēšanas talants Svetlanai ietilpa dvēseles plānā. Tā ir pieredze dvēselei, kura gribēja saprast, kā ar to dzīvot, kā to jūt cilvēks, kad viņam ir zināma apkārtējo nākotne. Izrādījās, ka tas nav vienkārši, ka spējas kļūst par diezgan smagu pārbaudījumu.

 

Dziedniecības spējas

Vēl viens talants, kuru atcerējās Jeļena pēc pieprasījuma, kā aktuāls šodien, – dziedniecības spējas. Turklāt neparastas dziedniecības – dvēseles dziedniecības!

Jeļena S.: Redzu jaunu cilvēku – gaišmatainu, cirtainu, sārtvaidzi. Viņam ir talants just cilvēkus. Viņš ļoti spēcīgi jūt svešas emocijas, var tās harmonizēt.

Jaunietim neklājas viegli: pie viņa visi tiecas pēc pozitīvām emocijām. Bet viņš dzīvo karu laikos, apkārt ir daudz bēdu. Visiem spēkiem viņš palīdz cilvēkiem pārvarēt smagus stāvokļus, daloties enerģijās, kuras ārstē.

16 08 16 04

Viņš dzīvo lielā apmetnē. Visi viņa kaimiņi, visi, kas zina par jaunieša spējām, nāk pie viņa piesūcināties ar enerģijām, iegūt aprimumu.

Un it kā viņš izmanto vienkāršus vārdus mierinājumam, bet tas spēks, kurš nāk no viņa, nes dvēselei mieru.

Reiz atnāk kaimiņiene, kurai pazudis vīrs. Sieviete neatrod sev vietu bēdu dēļ.

Jaunais dziednieks vienkārši pienāk pie viņas, glāsta galvu, sarunājas, un bēdu māktā kaimiņiene nomierinās, jūt, ka bēdu stāvoklis noņemas. Bet zēns pats nezina, kā to dara.

Pārdzīvojot stāvokli no iekšienes, Jeļena atceras: “Es jūtu lielu mīlestību pret šo sievieti un milzīgu vēlēšanos palīdzēt viņai. Mani sāpīgi ievaino bēdas cilvēka dvēselē, es tās redzu un sūtu domas, pozitīvas jūtas, kuras aiziet līdz cietošajiem. Es saprotu, ka man ir spējas cilvēkiem harmonizēt noskaņojumu un emocijas.”

 

Sk. arī Kā raganas kļuva par ārstiem, jeb Spējas ārstēt cilvēkus[3].

 

16 08 16 05

Paraudzījusies uz šo iemiesojumu no telpas starp dzīvēm, Jeļena izdara atklājumu: izrādās, dziedniecības spējas tai dzīvei netika izvēlētas nejauši!

Dvēsele nolēma tuvāk iepazīties ar tādu darbu, atrodoties starp cilvēkiem, tāpēc ka Dvēseļu pasaulē ar savu radniecīgo grupu viņa nodarbojas ar tādu darbu: “Mēs sapulcējamies aplī un sūtām no turienes enerģijas, lai harmonizētu lokālus negatīvus uzliesmojumus uz Zemes.

Šajā darbā piedalās apmēram piecpadsmit dvēseles, taču tādu apļu ir vairāki. Es kopā ar visiem laižu caur sev pozitīvu lādiņu uz to vietu, kur notiek, piemēram, stihiska nelaime.

Mūsu darbu koordinē Audzinātāji. Bet tajā iemiesojumā nolēmu pamēģināt tādu darbu lejā starp cilvēkiem.”

 

Sk. arī Radniecīgu dvēseļu nodarbes telpā starp dzīvēm[4].

 

Talants just planētu enerģijas

Trešās atmiņas pētniekus pārnesa uz mīklaino zemi Hiperboreju. Tur vienā no pagājušajām dzīvēm Irinai piemita talants just planētu enerģijas. Viņai, kā dziļumu pētniecei, planēta ir dzīva būtne.

Irina H.: Redzu lielu kuģi, absolūta sfēra kosmosā. Tas lido augšup caur kosmosa putekļiem.

Iekšā ir divi kosmonauti mīkstos skafandros. Pats kuģis ir bez logiem-iluminatoriem, taču iekšā ir milzīgi ekrāni, kuros redzama visa zvaigžņotā debess. Esmu viens no kosmonautiem, mēs lidojam no mājām – Hiperborejas.

16 08 16 06

Mūsu zemē bija skaisti kalni. No tās vietas, kur esmu dzimis, atklājas ieleja, kur uzcelta liela pilsēta.

No augšas ir redzama tās radiālā uzbūve – centrs un astoņi stari-ielas. Pilsētā ir daudz ūdens, izmantota skaistumam. Tiltiņi, dobes ar ziediem, daudz zaļumu.

Esmu jauns 25-30 gadu vecs cilvēks vārdā Toboss. Mans darbs – kopā ar pētniecības grupu, kurā es ietilpstu, pētīt zemes enerģiju, vulkānu, uguns enerģiju.

Es varu iegremdēties šajā stihijā, mācos to pārvaldīt. Protu just vienotību ar uguns, plazmas enerģijām, zinu, kā tās izmantot kosmosa kuģu palaišanai.

Pilsētā ir kosmodroms, mēs varam lidot, pārvietojoties caur telpu un laiku. Kuģa vadības process ir neparasts.

Cilvēki kuģī paši ir akumulatori, sintezē enerģiju, un tajā paša laikā kuģī ir kaut kas gudrs. Kosmonauti iedod virzienu, un tas automātiski izpildās.

Mēs lidojam uz mums jaunu nepazīstamu planētu.

Tur vēl eksistē pirmatnējā dzīve, daudz zaļumu, koku, to apdzīvo dinozauri un citi lieli dzīvnieki. Tur mēs vācam informāciju, dibinām kontaktu ar planētu kā dzīvu būtni, iepazīstamies ar viņas enerģijām.

Tuvojamies dubļu vulkānam, ieskatāmies iekšā, tur plēnē uguns. Mēs planējam virs krātera un skatāmies. Mums tas ir kontakts ar planētas centru. Uzsākam sarunu ar planētu.

Meditatīvā stāvoklī notiek dialogs apziņas līmenī, domas līmenī. Tā ir mazāk traucējumu kontaktam ar centru, kodolu.

Sniedzam informāciju par sevi: kas mēs esam, kādēļ esam šeit. Pārraidām savu funkciju – organizēt kosmisku simbiozi, planētu, kas apmainās ar informāciju, savienību.

16 08 16 07

Pēc tam palīdzam noskaņot kanālu Zemes saziņai ar to planētu. Tas nepieciešams savstarpējai attīstībai.

Vācam datus par enerģiju pārveidošanos, kā iespējams tās izmantot jaunu vielu radīšanai. Mēs dalāmies Zemes vibrācijās ar šo planētu. Un saņemam vibrācijas pašas Zemes kristāliem.

Vācot atmiņas par to dzīvi, Irina dalās: “Es sevi pilnīgi jūtu kā uguni, mana spēja – darbs ar ugunīgo stihiju, ugunīgajām enerģijām. Šīs enerģijas tiek izmantotas kopā ar citām.

Es kā kosmosa un kosmisko enerģiju pētnieks grupā pētu enerģiju dažādas izpausmes, to vibrāciju īpatnības, iespēju radīt sintezētus materiālus. Tur nav domnas krāšņu, kuras kausētu metālu, bet process materializējas caur darbu ar stihijām.

16 08 16 08

Šie pētījumi pavēra noslēpumu par trīs apbrīnojamiem talantiem, kurus dalībnieku atmiņa uzskatīja par aktuāliem dzīvei šeit un tagad.

Gribat uzzināt, kāda spēja ir svarīga šodien jums un palīdzēs personīgi jums sajust jaunrades prieku, izpildīt savu misiju[5]?

 

P.S. Kādu super spēju jūs gribētu? Vai jūs zināt, kādu talantu jūsu Dvēsele plānoja attīstīt šajā dzīvē?

 

 Marina Vailjeva

Marina Vasiļjeva

Reinkarnacionikas institūta sertificēta konsultante. Palīdzu cilvēkiem atrast sevi caur jaunradi.

 

Pievienots 16.08.2016

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kakie-sposobnosti-razvivat/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4192-musu-dveseles-plans-no-sapju-dziedinasanas-lidz-sapna-izdzivosanai (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4063-ka-atklat-savus-talantus (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4064-tris-raganas-tris-arstes (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2352-marina-vasiljeva-radniecigas-dveseles-darbs-starp-iemiesojumiem (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/4046-misija-ir-jusu-dabiskaja-butiba (Tulk. piezīme)