Мария Симоненко – Свойства информации

Marija Simoņenko - Informācijas īpašības

19 02 12

Es: Tev nav nekas pretī, ja centīšos pārbaudīt jebkuras informācijas, kura nāk no tevis, ticamību? Pašlaik es gribu iemācīties uzticēties, bet turklāt būt pārliecināta, ka kanāls ir tīrs un nav dažādu nevajadzīgu pieslēgumu.

Lucifers: Jā, protams. Jebkurā gadījumā vislabāk ir pārbaudīt pēc iespējas visu, kas jums atnāk. Šī iemesla dēļ es pagaidām daudz pilnīgi jauna nedodu. To vajag tāpēc, lai tu nedaudz aprastu un pārstātu turēties pie saviem priekšstatiem par to, kā visam ir jānotiek...

Pagaidām pateikšu tikai, ka ar laiku jaunas informācijas daudzums pieaugs. Droši vien kāda tās daļa jums būs šokējoša.

Tā kā pašlaik ir daudz novecojušu konstrukciju – mēs tās vāksim prom pakāpeniski, pagaidām neskarot fundamentālus pamatus. Cilvēkiem ir jābūt gataviem pieņemt jauno. Sakarā ar jaunas informācijas atnākšanu notiek pasaules iekārtojuma pārformēšana.

Sākumā cilvēki var nebūt gatavi pieņemt jauno. Mēs pakāpeniski paplašinām robežas kopīgā darbā ar jums.

Nav jādomā, ka jauna informācija tikai atspoguļo notikušu faktu. Nē, tā rada arī jaunu iekārtojumu. Tā nes to sevī.

Pievērs uzmanību, cik bieži mēdz būt, ka sākumā, kad es dodu informāciju – tas ir kaut kas pilnīgi atsevišķs, un tu neko tamlīdzīgu nesastopi. Taču paiet laiks un tiek konstatēts arvien vairāk “apstiprinājumu” no citiem avotiem, kuriem, šķiet, vispār nav sakara ar tevi, līdz pat zinātniskiem pētījumiem. Turklāt tie jau paši nejaušā veidā sāk tev pagadīties acīs. Tu parasti brīnies un saki: “Tad nu gan! Izrādās – es visu pareizi rakstīju! Ja citos avotos tas arī ir, tātad tā ir taisnība!”

Patiesībā itin bieži informācija par izmaiņām nāk caur vienu kanālu un izplatās tālāk pa tīklu. Tā var skart dažādus realitātes apgabalus un slāņus, ieskaitot informāciju no pagātnes. Jā, arī pagātne mainās. Tāpēc nebrīnies, kad atradīsi pagātnes zinātnieka piezīmes, kurš raksta to pašu, ko es tagad tev saku.

Informācijas nodošanai neeksistē tāds jēdziens kā laiks. Un informācija spēj mainīt ne tikai tagadnes un nākotnes, bet arī pagātnes pasaules iekārtojumu.

Tāpēc mūsu sakaru kanāli ar jums ir tik svarīgi.

Centieties uzdot pareizus jautājumus. Nelūdziet mums sastādīt karu vai kataklizmu prognozi.

Negatīva informācija pievelk negatīvas izmaiņas.

Mēs negribam apgaismot kara, politikas, katastrofu un citus līdzīgus jautājumus. Galvenais cēlonis tam ir tāds, ka mēs negribam tādā veidā formēt apstākļus to attīstībai. Bet itin bieži mēs esam spiesti atbildēt, tāpēc ka to gribat jūs.

Zināt, kāds ir vislabākais paņēmiens, kā atbrīvoties no šiem un citiem negatīviem notikumiem? Vienkārši aizmirstiet par tiem! Aizmirstiet par kariem un politiķiem, šausmām un katastrofām. Tādā veidā jūs neatstāsiet iespēju visiem šiem notikumiem formēties.

Pārtrauciet masveidā pārdomāt, ar ko beigsies militārais konflikts Sīrijā, pretstāve ar ASV vai ekonomiskā krīze. Jūs domājat par to katru dienu. Jūs apspriežat politiķu darbību. Un tā jūs formējat nākotni visiem šiem notikumiem! Neļaujiet sevi ievilkt visās šajās spēlēs! Netaisiet nekādas prognozes! Aiciniet cilvēkus nekādi nereaģēt uz negatīvu informāciju! Un jūs redzēsiet, kā konflikts vai nepatīkams notikums izbeidzas pats no sevis.

Mēs dodam informāciju caur jums un formējam realitāti. Jūs dodat informāciju cits citam un formējat notikumus. Neaizmirstiet to un kontrolējiet informāciju, ar kuru jūs apmaināties.

2019.02.11.

© Simoņenko Marija

 

Pievienots 12.02.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/svoystva-informatsii

Tulkoja Jānis Oppe