Print

Татьяна БеглякКонтракты, заключенные на небесах

Tatjana Begļaka - Debesīs noslēgtie kontrakti

17 10 17 01

 

1. daļa – [Jūs esat šeit] Debesīs noslēgtie kontrakti

1. daļa – Naudas kontrakti

 

Vai jūs nekad neesat aizdomājušies, kāpēc noteikts cilvēks ienāk jūsu dzīvē? Vai jūs esat kādreiz jutuši, ka kaut kas traucē jums atrast mīlestību, pelnīt naudu vai būt ilgās attiecībās? Nekad neesat domājuši, ka jūsu mājas mīlulis var būt šeit, lai palīdzētu jums mācīties un augt? Dvēseles kontraktu konsultante Daniela Makkinnona (Danielle MacKinnon) paskaidro, ka dvēsele pirms iemiesojuma var sastādīt vienošanās ar citām dvēselēm, lai palīdzētu cita citai augt un attīstīties. Šīs vienošanās var mums likties kā nepatīkamas sasaistes no pagājušās dzīves, piemēram, kaut kādi solījumi bloķē mūs no vēlamā sasniegšanas. Taču pastāv iespēja tos izmainīt. Intervijā Daniela izskaidro, kā noteikt savus dvēseles kontraktus, uzzināt, kā tie darbojas mūsu dzīvē un ko jūs varat izdarīt, ja jums nepatīk, ka kāds dvēseles kontrakts ietekmē jūs.

Dvēseļu kontraktu konsultantei Danielai Makkinnonai piemīt smalka intuīcija, un viņa ir garīgā trenere. Viņa ir pirmajā vietā “Labāko psihes mediju” sarakstā, kuru sastādīja un pārbaudīja grupa Boba Olsona (Bob Olson) vadībā. Izmantojot dvēseles kontraktu kā pamatu, Daniela Makkinnona piedāvā svaigu skatienu uz darbu ar dvēseles kontraktiem, iespēju dziļi pastrādāt pie jūsu savstarpējām attiecībām (tajā skaitā arī pie attiecībām ar jūsu mājas mīluļiem), pie intuīcijas attīstības un garīgās izaugsmes. Daniela palīdz saprast attiecību dabu mūsu dzīvē. Uzziniet, kāpēc cilvēks, dzīvnieks, notikums vai problēma ir jūsu dzīves plāna daļa un ko jūs varat izdarīt, lai tie jums nestu maksimālu labumu. Vēstījumi, kas saņemti caur Danielu, ir piepildīti ar mīlestību un līdzcietību, bet Danielas treniņu sesijām piemīt viņas pašas unikāls stils.

 

Danielas Makkinnonas tīmekļa lapa: https://www.daniellemackinnon.com/

 

Video, no kura tapis šis raksts: https://www.afterlifetv.com/2012/03/22/discover-the-soul-contracts-that-influence-your-life/

 

Sk. arī: Pagājušās dzīves cilvēki nesatiekas nejauši.[1]

 

Intervija ar Danielu Makkinnonu

Bobs Olsons: Sveiciens visiem. Esmu Bobs Olsons no telekanāla “Afterlife”. Šeit mēs meklējam pierādījumus dzīvei pēc nāves un uzdodam satraucošus jautājumus par šo tēmu. Jūs varat mūs atrast šeit: www.afterlifetv.com. Šodien mēs runāsim par dvēseles kontraktiem, kuri ietekmē mūsu attiecības.

Mēs taisāmies pajautāt mūsu viešņai Danielai Makkinnonai, kādi kontrakti dvēselei tieši ir, kā tie ietekmē mūsu dzīvi, ko mēs varam izdarīt, ja mums nepatīk to ietekme uz mūsu dzīvi. Viņa ir eksperte šajā sfērā un bija mūsu pirmā viešņa, kopš eksistē telekanāls “Afterlife”. Mēs ļoti priecājamies, ka tu esi atgriezusies, Daniela. Paldies tev.

Daniela Makkinnona: Paldies, Bob. Es priecājos būt šeit.

Bobs Olsons: Tas vienmēr ir prieks – būt kopā ar tevi.

Daniela Makkinnona: Es zinu. Tā tas ir vienmēr.

Bobs Olsons: Mums jau bija daži šova mēģinājumi, pirms mēs parādāmies, tāpēc redzēsim, kas rezultātā ir iznācis. Bet jebkurā gadījumā šis jautājums mani ļoti interesē. Man ir bijis dvēseles kontrakts, ko tu nolasīji. Es pat nezinu, kad tas bija; pirms vairākiem gadiem. Tas bija pārsteidzoši.

Es ar patiesu aizrautību uzzināju, kāpēc noteikti cilvēki ir manā dzīvē; kāds ir mūsu attiecību slēptais mērķis; ka esmu viņu dzīvē, lai palīdzētu viņiem, un ka viņi ir manā dzīvē, lai palīdzētu man. Tas sniedz jums plašāku perspektīvu par jūsu attiecībām. Tomēr, vai tu nevarētu mums vienkārši nodefinēt, kas ir dvēseles kontrakts?

17 10 17 02

Daniela Makkinnona: Labi. Dvēseļu kontrakts attiecībās – tas ir līgums, kuru tava dvēsele un otra dvēsele noslēdza, pirms ieiet ķermenī, lai pie kaut kā strādātu kopā un turpmāk vestu dvēseles uz apskaidrību. Tātad tas nenotiek tad, kad mēs dzīvojam. Es ar to domāju, ka viss notiek, kad mēs atrodamies citā vietā, dvēseļu pasaulē, ja to var tā nosaukt, pirms iemiesojuma. Un tas ir abu dvēseļu vislielākajam un augstākajam labumam.

Bobs Olsons: Interesanti. Vai tu varētu sniegt dažus piemērus?

Daniela Makkinnona: Tātad mums ir dvēsele, kura nākamajā dzīvē grib strādāt pie tā, lai kļūtu pilnīgi neatkarīga, būtu atbildīga par savu dzīvi, pārliecināta, tiektos uz mērķi. Tāpēc viņa var pieiet pie citas dvēseles un teikt: “Lūk, tas, pie kā man jāstrādā.” Un šī otra dvēsele teiks: “Labi, forši. Es tev pie tā palīdzēšu.” Tad, noteiktā dzīves momentā divas dvēseles saies kopā, dvēseles kontrakts aktivizēsies, un viņas sāks pie tā strādāt.

 

Sk. arī: Dvēseļu līgums.[2]

 

Bobs Olsons: Tas ir ļoti interesanti, un esmu pārliecināts, ka mēs sniegsim vēl piemērus. Tāpēc es gribu zināt, kur tas sākas un beidzas. Tātad, vai mums ir dvēseļu kontrakti ar visiem mūsu dzīvē vai arī tikai galvenajās attiecībās, kuras mums ir?

Daniela Makkinnona: Tas var likties pilnīgi neiedomājami. Mums ir dvēseļu kontrakti ar katru cilvēku, katru dzīvnieku, katru būtni mūsu dzīvē. Mums ir kontrakts ar katru no viņiem. Man pat ir kontrakts ar mana dēla skolotāju, kaut arī es viņu pārāk bieži neredzu. Un man ir dvēseles kontrakts ar cilvēku, kurš iesaiņo manus produktus pārtikas veikalā. Lai arī viņiem nav lielas ietekmes manā dzīvē, viņi tomēr palīdz man virzīties pa dzīvi un attīstīties dvēselei.

Tas kļūst ļoti, ļoti sarežģīti, kad tu sāc par to domāt, tāpēc ka šie kontrakti ir sarežģīti savīti. Mēs visi palīdzam cits citam, bet daži no mums palīdz cits citam vairāk nekā citi. Tādējādi ir dvēseles galvenie līgumi un ir otršķirīgie. Tāpēc cilvēks pārtikas veikalā, ar kuru es mijiedarbojos ne pārāk bieži, būs ar mani saistīts ar dvēseļu otršķirīgu kontraktu.

Bobs Olsons: Skaidrs. Tā ir kā galvenā tēma un otršķirīgā.

Daniela Makkinnona: Jā.

Bobs Olsons: Man bija jautājums. Kā mēs zinām, ka mums ir dvēseles kontrakts ar kādu? Tu savā veidā uz to atbildēji. Ja viņi ir mūsu dzīvēs, tad mums ir kontrakti. Labi.

17 10 17 03

Daniela Makkinnona: Grūtības ir tādas, ka daudzi cilvēki nezina, kas tas ir. Viņi, tāpat kā es, saprot: ir cēlonis, kura dēļ, piemēram, mana vīramāte mani reizēm kaitina. Es zinu, ka mums ir dvēseļu kontrakts, taču es nezinu, kāds. Es nezinu, kā to pildīt.

Kontrakti ar dzīvnieku dvēselēm

Bobs Olsons: Labi, pirms ejam tālāk, pirmīt tu mani pārsteidzi par mājdzīvniekiem, dzīvniekiem mūsu dzīvēs. Viņiem ir dvēseles. Vai mums ir dvēseles kontrakti arī ar viņiem?

Daniela Makkinnona: Protams. Dzīvnieki mūsu dzīvē – tas patiešām ir ļoti forši. Es uzzināju par dvēseļu kontraktiem pirmām kārtām no dzīvniekiem, tāpēc ka es strādāju ar dzīvniekiem. Dzīvniekiem mūsu dzīvē ir nedaudz vienpusīgāks dvēseļu kontrakts. Tātad starp cilvēku un cilvēku jeb divām cilvēku dvēselēm dvēseļu kontrakts nesīs labumu abām. Bet dvēseļu kontrakts starp dzīvniekiem un cilvēkiem nesīs tiešu labumu cilvēkam, jo cilvēks dziedinās, virzās uz priekšu uz apskaidrošanos, lai kā mēs to nesauktu, bet dzīvnieka dvēsele gūst labumu no tā, ka cilvēks ir laimīgs un veselīgs.

Bobs Olsons: O, interesanti. Būtu jāpiemin, ka mūsu pašā pirmajā intervijā runa bija par to, kā mājdzīvnieki dodas uz pēcnāves dzīvi. Mēs par to runājām daudz vairāk nekā šajā intervijā, tas bija ļoti aizraujoši, tāpēc es piesaistīju to pārraides titros zem šī video, tāpēc cilvēki, ja vēlas, var to noskatīties, jo te vēl daudz ko var mācīties.

 

Skatieties manu pirmo sarunu ar Danielu Makkinnonu “Vai mājdzīvnieki dodas pēcnāves dzīvē?”. https://www.afterlifetv.com/?p=81

 

Un, ja kāds to skatīsies, viņš redzēs, ka tas, ko tu tikko stāstīji, pilnīgi rezonē ar to, ko tu mums mācīji. Ļauj man pajautāt par mājas mīluļiem un dzīvniekiem. Kur tas beidzas un sākas? Ja zirneklis pārskrien man pār ceļu, vai man ir dvēseles kontrakts ar viņu?

Daniela Makkinnona: Jā. Tev tas liekas par traku?

Bobs Olsons: Jā, jā.

Daniela Makkinnona: Tev ir kontrakts ar katra dzīvnieka dvēseli. Man bija nepieciešams zināms laiks, lai patiešām pieņemtu tādu uzskatu, bet dzīvnieki man to rādīja atkal un atkal. Man ir dvēseļu kontrakts ar katru sastaptu mirušu dzīvnieku ceļa malā. Viņi palīdzēja man iemācīties pieņemt nāvi; pieņemt, ka nāve – tas ir normāli. Tāpēc ka man bija ļoti smagi domāt par jebkurām dzīvnieku ciešanām, tāpēc visi šie dzīvnieki sapulcējās kopā, lai būtu miruši dzīvnieki ceļa malā vairāku gadu laikā, palīdzot man pieņemt nāvi.

17 10 17 04

Bobs Olsons: Hm, labi. Tas, ko tu saki, mani pārsteidz. Es saprotu, ka ne visam ir dvēsele, bet vai mums ir kaut kas līdzīgs kontraktam ar katru nedzīvu priekšmetu mūsu dzīvē? Ja es sasitu ceļgalu pret kafijas galdiņu, vai tas ir tāds pats attiecību tips, no kura man kaut kas ir jāmācas, kā tev, braucot garām mirušiem dzīvniekiem ceļa malā?

Daniela Makkinnona: Jā, bet ne gluži tā, tāpēc ka tas ir cits dvēseles kontraktu veids. Ir dvēseles kontrakti attiecībās, tie ir tie dvēseles kontrakti, kā es teicu, pirms iemiesojuma, kad divas dvēseles sanāk kopā. Taču ir arī dvēseles kontrakti, kurus mēs uzņemamies, kad esam mūsu ikdienas dzīvē.

Piemēram, es varētu būt uzņēmusies dvēseles kontraktu šajā dzīvē, un varbūt tāds kontrakts patiešām ir momentā, kur es esmu, – tas ir ļoti izplatīts cilvēkiem, kuri pārāk daudz atdod. Viņi pārāk daudz dara citu cilvēku labā. Tātad, piemēram, tu sasit savu ceļgalu pret galdu vai nokļūsti autoavārijā, jo tu patiešām esi ļoti noguris – tu piecas stundas esi pavadījis, kādam palīdzot, neskatoties uz nogurumu. Tev nevajadzēja novest sevi līdz tādam pārgurumam. Tas būtu gadījums, ka jā, šeit ir iesaistīts dvēseles kontrakts, bet tas ir kontrakts ar savu dvēseli bez otras dvēseles iesaistīšanās.

Bobs Olsons: Labi.

Daniela Makkinnona: Tomēr. Nav dvēseles kontraktu ar galdiem.

Bobs Olsons: Labi, labi. Nu, es vienkārši reiz lasīju grāmatu, kuras autorei bijusi nāvei tuva pieredze, un viņa stāstīja, ka pat nedzīviem objektiem ir apziņa. Ne tā, kā stādāmies priekšā apziņu, bet kaut kāda apziņa tajos ir. To saku sakarā ar to, kad tu runāji par dzīvniekiem ceļa malā, tu saproti.

Kontrakti attiecībām

Tas jums liek domāt. Tas liek jums brīnīties, ka tādas iespējas pastāv. Runājot par dvēseles kontraktiem, kas saistīti ar attiecībām, kā tās sākas? Tu īsumā to sākumā pieminēji. Tā ir ideja, ka divas dvēseles ir pēcnāves dzīvē, patiešām, pirms vēl ir dzimušas, un viņas saiet kopā.

 

Sk. arī: Karmiskās attiecības un garīgās pusītes.[3]

 

Droši vien tādu kontraktu ir bezgalīgi daudz. Daudzas dvēseles saies kopā, kuras pēc tam ies, lai dzīves laikā būtu tajā pašā vēstures periodā, tā teikt, un viņas visas runā par to, kā viņas var palīdzēt cita citai plānos, ko viņas vēlas sasniegt, par ceļiem, kā viņas vēlas augt, un pieredzi, ko viņas vēlas piedzīvot. Vai tas tik vienkārši?

Daniela Makkinnona: Ja vēlies, vari saukt to par vienkāršu.

Bobs Olsons: Bezgalība. Tas ir vienkārši.

Daniela Makkinnona: Tā tas ir. Tas ir vienkārši, bet tad tev par to ir jādomā, jo tas nozīmē, ka ar katru cilvēku un katru dzīvnieku, ar kuriem tu kontaktējies šajā dzīvē, tava dvēsele šajā vietā pirms dzimšanas faktiski ar katru no tiem ir saistījusies un visu organizējusi. Tas ir lielā dziļumā. Lielā dziļumā.

Bobs Olsons: Labi. Pasekosim tādām līnijām, kad daudzi cilvēki, teiksim, dodas uz suņu patvertni. Viņi dodas uz patvertni – vai mums maz vairs ir suņu patvertnes? Es nezinu. Patvertnes kucēni.

Daniela Makkinnona: Tu parādi savu vecumu, Bob.

Bobs Olsons: Jā, piekrītu. Tu dodies uz patvertni, un tu vēlies atrast sev kādu kucēnu, un daudzi cilvēki saka – kucēns atrada mani. Viņi ieiet iekšā. Kucēns lēkā ap viņiem – tā tas notiek. Tas ir ļoti vienkārši, īpaši, ja tu domā par šīm attiecībām, ka, jā, tā tam bija jānotiek, jo pēc kāda laika tu nevari iedomāties savu dzīvi bez viņa.

17 10 17 05

Vai mēs to kaut kā varam kontrolēt? Tā savā veidā ir brīvās gribas izpausme. Es saprotu, ka mums vienmēr ir brīvā griba, bet mēs patiešām esam pievilkti kopā, teiksim, ar kaķiem un suņiem mūsu dzīvē, tāpat kā cilvēkiem, draudzība un attiecības – to ir viegli saprast.. Tu piedzimsti noteiktā ģimenē, pareizi?

Daniela Makkinnona: Jā.

Bobs Olsons: Tātad ar draugiem un mājdzīvniekiem tu būsi pievilkta kopā pēc iepriekšēja nosacījuma?

Daniela Makkinnona: Tu esi pievilkts kopā saskaņā ar kontraktu. Tam nav jābūt tik precīzi, ka tu taisies satikt šo suni vai šo cilvēku, vai skolotāju noteiktā laikā. Bet principā dzīvē ir kāds moments, kad tu gatavojies saistīties ar dvēselēm, ar kurām tu noslēdzi šīs vienošanās.

Protams, pastāv brīvā griba. Varbūt tu taisījies aizbraukt uz suņu patvertni, bet neaizbrauci. Nu, tu satiksi šo dvēseli citādā veidā. Tāpat ir arī ar cilvēkiem. Tev kādreiz ir bijusi tikšanās, kad tev uzreiz rodas sajūta, it kā jūs būtu sen pazīstami?

Bobs Olsons: Jā, jā.

Daniela Makkinnona: Lūk, mūsu acu priekšā ir dvēseles kontrakts darbībā. Bet, no otras puses, cilvēki var teikt, ka tā ir kļūda. Suns ir pārāk naidīgs. Es paņēmu ne to. Vai – ak, es izvēlējos ne to puisi attiecībām, jo šīs attiecības ir šausmīgas. Tas tā nav. Jā, tu ar viņiem izej sarežģītu mācību, taču dvēseles kontrakts tomēr ir. Šie kontrakti ne vienmēr ir pozitīvi. Tie ne vienmēr ir patīkami, šie dvēseles kontrakti. Tie var būt gan pozitīvi, gan negatīvi.

Bobs Olsons: Labi. Tas ir interesanti, jo – kad tu runā par dvēseles kontraktiem, daudzi cilvēki runā par dvēseļu grupu, dvēseļu ģimeni un citām tāda veida lietām un izmanto tāda paša veida stāstu, ka tu satiec kādu un viņš liekas tev ļoti pazīstams. Vai starp šīm divām pieredzēm ir atšķirība? Vai tās ir divas atšķirīgās lietas, kas notiek? Vai arī mēs parasti dzīvojam kopā ar cilvēkiem, kuri ir no mūsu dvēseļu grupas, un tāpēc mums vienmēr būs dvēseles kontrakti ar šiem cilvēkiem, ar kuriem mēs pavadām kopā šo dzīvi?

Daniela Makkinnona: Esmu konstatējusi, ka, tieši kā tu minēji, mēs iemiesojamies dvēseļu grupās pēc lielākiem dvēseles kontraktiem, ja mēs tā varam tos saukt. Primārie dvēseles kontrakti parasti ir ar cilvēkiem, kuri pieder mūsu dvēseļu ģimenēm vai mūsu dvēseļu grupām. Un tad ārpus tām mēs nonākam apakšdvēseļu kontraktos ar cilvēkiem, kuri ne vienmēr ir daļa no dvēseļu grupas.

17 10 17 06

Bobs Olsons: Labi, skaidrs. Un tāpēc es tikai gribu pārliecināties, ka tev var būt dvēseles kontrakts ar kādu, ar kuru esi ticies tikai vienu reizi?

Daniela Makkinnona: Jā. Tev var būt dvēseles kontrakts ar kādu, kuru tu redzi pa televizoru un tev uz to ir viscerāla reakcija.

Bobs Olsons: Labi, labi, labi. Labi, pārejam pie dažiem piemēriem par to, kā dvēseles kontrakts var ietekmēt mūsu dzīves. Tu sākumā sniedzi piemēru, bet vai tu vari sniegt mums citu piemēru ar dvēseles kontraktu, varbūt starp vecākiem un bērniem vai starp laulātajiem draugiem, vai ko tamlīdzīgu? Un pastāsti mums, kāds šis dvēseles kontrakts bija un kā tas ietekmēja viņu dzīves.

Daniela Makkinnona: Jā. Tātad, ja mēs aplūkojam dvēseles kontraktu attiecībās, tad mēs raugāmies, kā divas dvēseles palīdz viena otrai. Viena dvēsele, kā es jau pieminēju, daudz atdod. Ir daudz cilvēku, kas to dara, un es vienkārši gribu atgriezties pie tā, tāpēc ka tas var atspoguļoties vairākos dažādos veidos. Vienas dvēseles var būt pārāk daudz atdodošas, un viņām ir jāmācās parūpēties par sevi, uzstādīt savas robežas un būt stiprām.

17 10 17 07

Tātad viņas var saistītes ar citu dvēseli, kura saka: “Labi, es tev iemācīšu to, kas tev patiešām ir vajadzīgs.” Vai arī viņas varētu satikties ar citām, daudz dodošām, un tad divas stājas sava veida cīņā, kura otrai atdos vairāk, bet tas var sākt pārvērsties sava veida apgaismošanā. Tas ne vienmēr izpaužas vienādi. Viens cilvēks netaisās mācīties un apgūt dvēseles kontraktu noteikti tādā pašā veidā, kā vēlētos otrs cilvēks. Vai tam ir jēga?

Bobs Olsons: Jā.

(Turpinājums sekos)

 

Par autoru

Bob OlsonBobs Olsons ir Afterlife TV vadītājs un “Atbilžu par pēcnāves dzīvi” autors. Afterlife TV ir Boba jaunākais resurss, lai palīdzētu un izglītotu jūs par dzīvi pēc nāves. Šeit jūs varat noskatīties epizodes, kur Bobs intervē autorus, ekspertus un praktiķus, Boba epizodes, kuras parāda, ko viņš ir apguvis šajos pētījumos (no vēstījumiem), un Boba epizodes, kurās viņš intervē cilvēkus par viņu ārkārtējām pēcnāves dzīves pieredzēm.

Bijušais privātdetektīvs Bobs Olsons kopš 1999. gada ir pēcnāves dzīves un psihisko mēdiju pētnieks. Meklējot pierādījumus dzīvei pēc nāves, Bobs ir pārbaudījis simtiem psihisko mēdiju un citu ar pēcnāves dzīvi saistītu praktiķu, lai no leģitīmā ravētu ārā nepatiesības, krāpniecības un viltus aktierus.

 

Avots: https://www.afterlifetv.com/2013/04/15/discover-the-soul-contracts-that-influence-your-life-2/

April 15, 2013

 

P.S. Dalieties komentāros, ar kuru jūs jūtat dvēseles kontraktu, kādus uzdevumus jums jau ir izdevies atrisināt ar citu dvēseļu palīdzību.

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 17.10.2017

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kontrakty-dush/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-vasiljeva/11-dazadi/2330-marina-vasiljeva-nebut-ne-nejausa-cilveku-satiksanas-no-pagatnes-dzives (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4036-dveselu-ligums (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1191-irina-telinska-karmiskas-attiecibas-un-garigas-pusites (Tulk. piezīme)