Print

Татьяна Бегляк«Замещение», или Воплощение через обмен душами

Tatjana Begļaka - Dvēseles Apmaiņas (jeb “Ienākšanas”) būtība

17 08 01 01

17 08 01 01aEsmu iemiesojies nedaudz neparasti – veidā, ko sauc par “Dvēseles Apmaiņu” vai biežāk par “ienākšanu”. Tas ir gadījums, kad divas dvēseles samainās vietām pilnvērtīgā cilvēkā, svēti vienojoties. Tas bieži notiek tuvu nāvei (bet ne tikai). Kāda ir šī procesa būtība, un kāpēc tā notiek? Es uzskatu, ka patiesībā daudz vairāk dvēseļu ir iemiesojušās tādā veidā, nekā mums varētu likties, un varētu būt ārkārtīgi grūti to saprast un pieņemt, tāpēc es jūtu, ka ir nepieciešams apgaismot šo tēmu. Mans mērķis ir atbalstīt un palīdzēt. Varbūt jums šeit ir pildāma īpaša misija[1]

17 08 01 02

 

Savā ziņā katrs atnāk caur “Dvēseles Apmaiņu”

Tiem, kas skeptiski raugās uz ideju, ka savā ziņā VISAS dvēseles “ienāk”, man ir jāsaka, ka ar to domāju galvenokārt laiku starp ieņemšanu un dzimšanu. Jūsu māte “izaudzēja” jums transportlīdzekli un apgaroja viņu ar savu dvēseli, līdz jūsu piedzimšanai turēja viņu pār jums, un, kad piedzimāt, paņēma savu dvēseli atpakaļ. Tāpēc varētu teikt, ka pats dzemdību process ir Dvēseles Apmaiņa.

 

Sk. arī: Kā dvēsele izvēlas savus vecākus.[2]

 

Tomēr šis raksts ir speciāli veltīts gadījumiem, kad Dvēseles Apmaiņa notiek jau nobriedušā būtnē.

 

Kopīga vēlēšanās

Patiesa Dvēseles Apmaiņa bieži notiek tuvu nāvei (kā tas notika ar mani). Svarīgi ir uzsvērt, ka tā nekādā veidā nav apsēstība. Konkrētu iemeslu dēļ iemiesotā dvēsele jūt ilgas pacelties uz citu dimensiju, lai iegūtu citu pieredzi, un ir gatava to darīt. Un dvēselei, kura grib iemiesoties, parasti ir svarīgs iemesls būt šeit.

Parasti šī kopīgā vēlēšanās pēc Pievilkšanas Likuma liek dvēselēm tuvoties vēl pirms faktiskās apmaiņas. Dvēsele, kura vēlas iemiesoties, varētu būt, piemēram, citas augstākas dimensijas pavadonis vai aizbildnis[3]. Tāpēc ir ļoti ticams, ka līdz faktiskajai apmaiņai patiešām nodibināsies kāds savienojums starp dimensijām.

Manā pieredzē otra dvēsele – “viņš” (*) – jutās izpildījis visu, ko “viņš” bija iecerējis šajā iemiesojumā, redzējis spēcīgas vīzijas par Jauno Paradigmu Piektajā Blīvumā un bija gatavs doties uz šo vietu – “viņa” dvēsele stingri bija nolēmusi pamest “viņa” iemiesojumu. Man likās, ka šeit ir darāms svarīgs darbs, un tāpēc, kad radās iespēja, es izvēlējos iemiesoties. (* Es dzimumu ieliku iekavās, jo, stingri runājot, dvēselei nav dzimuma.)

Kāpēc dvēsele izvēlējās ienākt pilnīgi pieaugušā cilvēciskā transportlīdzeklī?

17 08 01 03

 

Kāpēc notiek Dvēseles Apmaiņa?

Ja dvēsele ir jau pietiekami attīstīta, iemiesošanās šajā vietā kā bērnam var būt diezgan bīstama. Dvēseles gaisma sāk parādīties jau agrīnā vecumā, kas šim cilvēkam var likt nošķirties spriedumu un pārpratumu pilnās un bieži diezgan brutālās pasaules dēļ. Piemēram, ja cilvēkam norit spēcīga Kundalini Aktivizēšanās, nav nekas neparasts, ka veselības aprūpes iestādes to nesaprot un izraksta “koriģējošus medikamentus”, kas ved pie visāda veida psiholoģiskām un garīgām traumām. Tas var būt īpaši sarežģīti, ja ir noticis mazā bērnā.

Arī tad, ja dvēsele, kura vēlas iemiesoties, jau skaidri apzinās savu mērķi šeit vai īpaši noteiktu misiju, Pievilkšanas Likums var likt šai dvēselei pievilkties jau nobriedušai un savu uzdevumu pabeigušai būtnei. Tas nozīmē, ka jūs varat doties taisni uz savu mērķi. Sākt savu darbību nekavējoties un ar ticību veiksmei (It’s like ‘hitting the ground running’).

Ir svarīgi uzsvērt, ka šis process pamatā nav pārāk apzināta izvēle vai “kontrakts”. Pievilkšanas Likums saderīgas dvēseles savelk kopā kā magnēts, un labvēlīgā situācijā un apstākļos dvēseles varētu samainīties vietām. Tāpēc to varētu nosaukt par “svētu līgumu”, jo tas tiek noslēgts, tikai pilnīgi akceptējot no abu dvēseļu puses. Taču tas nav iepriekš sagatavots – nav noslēgts meditatīvi.

 

Sk. arī: Dzīve pēc klīniskās nāves.[4]

 

Es teiktu, ka Dvēseļu Apmaiņa notiek biežāk, nekā varētu domāt. Šobrīd šeit uz Zemes, iespējams, ir vismaz desmitiem tūkstošu Apmainījušos Dvēseļu, kuras iemiesojušās, lai palīdzētu ļoti blīvos un sarežģītos laikos. Daudzas izprot šeit notiekošo Dimensiju Satuvināšanos un ir ļoti prasmīgas, lai palīdzētu atraisīt enerģijas. Tomēr ne tik daudzas, iespējams, atceras vai zina, ka viņas ir atnākušas caur Dvēseļu Apmaiņu. Kāpēc tā?

Tiklīdz jūs iemiesojaties, jūs pieņemat sev tā cilvēka būtību (landscape), kurā esat iemiesojies. Jūs pieņemt visa viņa domas, emocijas un atmiņas (lai gan ne to karmu, kura paliek sākotnējai dvēselei). Jūsu apziņa vizualizē iepriekšējās atmiņas un idejas, tāpēc jūs skaidri jūtat kā sevi pašu. Tomēr šī iepriekšējā vēsture Apmainītajai Dvēselei neliksies pilnīgi pareiza. Viņa jutīsies kaut kā dīvaini attālināta no tās. Personība visticamāk diezgan spēcīgi mainīsies, un apmainītā dvēsele, iespējams, jutīsies diezgan attālināta no savas bioloģiskās ģimenes, kā tas notika ar mani.

17 08 01 04

Tas var kļūt par ārkārtīgi lielu izaicinājumu Apmainītajai Dvēselei (un ģimenei). Jūs varētu justies, ka jūs velk prom, jo jūtaties atšķirīgs (lai atgūtu autentiskumu), un jūs apzināsieties, ka tas var izraisīt sāpes citiem. Tomēr jūs joprojām jūtat, ka jums nav citas izvēles, kā būt pašam un izpaust sevi.

No Dvēseles Apmaiņas procesa es varu atcerēties daudzus gadījumus, kad es jutos eksistējam divās dažādās vietās vienlaikus – tā ir neticami savdabīga pieredze. To var viegli diagnosticēt kā personības dalīšanos, vairāku personību klātbūtni vai bipolārus traucējumus. Taču Dvēseles Apmaiņas ne tuvu nav vienādas. Minētie gadījumi parasti novērojami tad, kad viens dvēseles fragments filtrējas dažādās personības identitātēs – tomēr parasti konkrētā laika momentā izpaužas viena personība. Dvēseļu Apmaiņā – kad tā notiek – viņas burtiski jūt divas apziņas plūsmas, kas vienlaikus iet caur ķermeni un prātu. Jūs jūtaties tā, it kā atrastos divās vietās vienlaikus – faktiski tas nozīmē, ka viena dvēsele var darboties pārsvarā zemākajās dimensijās, bet otra – pārklājoties un galvenokārt augstākajās dimensijās.

Dvēseles Apmaiņai ne vienmēr ir jānotiek uzreiz. Manā gadījumā pāreja ilga vairākus gadus, pirms beidzās. Sākotnējā apmaiņa sākās dzīvību apdraudošas autoavārijas laikā, bet otra dvēsele kavējās krietni ilgi – šajā laikā notika “daudzu vietu” pieredzes. Ja tā notiek, pilnīgi galva griežas integrējoties!

17 08 01 05

 

Galvenās pazīmes, ka jums, iespējams, ir notikusi Dvēseles Apmaiņa:

 

Sk. arī: Kā nāvei tuva pieredze maina cilvēku dzīves.[5]

 

Kā integrēt Apmainīto Dvēseli

Lielākais izaicinājums Apmainītai Dvēselei ir iekļauties bijušās būtnes dzīvē, uzņemties viņas personību, tādā veidā ierobežojot sevi ar veco būtību (landscape) – veco apziņu.

Ja jūs uzzināt, ka tas varētu būt noticis ar jums, vissvarīgākais ir radīt distanci jūsu paša telpā. Ir ļoti svarīgi, lai jūs radītu telpu, kurā varat brīvi elpot. Tas varētu nozīmēt, ka ir jāizveido svēta vieta mājas citā daļā vai daudzos gadījumos jāuzbūvē pilnīgi jauna dzīves telpa.

Jums ir jāstrādā, lai veco apziņu atstātu aiz muguras. Lai savas jaunās dvēseles vibrācijas ienestu sevī. Tad jūs varat personības transportlīdzekli transformēt, lai to vairāk saskaņotu ar jūsu autentisko būtību.

Ļoti būtiski, ka jūs sāksiet saistīties ar cilvēkiem, kuri vairāk rezonē ar jūsu vibrācijām, – ar tiem, kas palīdz jums atcerēties, kas jūs patiesībā esat, sajūtu veidā.

Ja jums kļūst skaidrs, ka jūs esat Apmainītā Dvēsele, ir svarīgi atlaist pagātni, atlaist veco būtību. Jūs, piemēram, varat just, ka jums jāmaina vārds uz tādu, kurš ir atbilstošāks jūsu kodola vibrācijām. Es konstatēju, ka svinēt manu dzimšanas dienu man ir kļuvis ne tik svarīgi, kā svinēt manas iemiesošanās datumu. Tas var izklausīties ne pārāk nozīmīgi, bet tā ir ceremonija, un tātad tā satur enerģiju. Tas ir sava veida paziņojums. Tagad ir laiks svinēt sevi jauno un dzīvot kā viņam.

17 08 01 06

Ja jūs sevi atpazīstat kā Apmainīto Dvēseli, ir laiks doties ārpasaulē un izpausties – būt pilnīgi pašam. Nav svarīgi, ko citi varētu domāt vai teikt. Tas nekalpo jums, lai jūs justos niecīgs un atvainotos par jūsu neparastajiem apstākļiem.

 

Sk. arī: 6 cēloņi dvēseles nākšanai uz Zemi[6].

 

Jums, iespējams, būs diezgan skaidrs, kāpēc jūs esat šeit un kas jums jādara. Jūs varat būt disidents, celmlauzis vai ceļa rādītājs. Jūsu misija var likties kā esoša “ārpus visa”, ārpus ierastās ainavas, pārāk tāla, lai to viscaur pieņemtu. Tam nav nozīmes. Jums ir sasniedzams svarīgs mērķis, un pasaulei jūs esat vajadzīgs, lai to izpaustu. Tāpēc neslēpiet savu gaismu zem pūra!

Jūs, iespējams, atturaties dalīties šajā iekšējā vislielākajā patiesībā ar kādu, bet tomēr tas nedrīkst jūs apturēt būt pašam un izpaust sevi. Šajā vētrainajā laikā, kad Zeme ceļas augšup uz 5. dimensiju, pasaulei esat vajadzīgs jūs un jūsu enerģija. Ļaujiet jūsu gaismai būt redzamai!

 

Par autoru

 

OpenOpenhand ir vārds, kuru mēs devām augstākas dimensijas klātbūtnei, kura darbojas mūsu dzīvajos audos, vada dvēseles pēc iespējas pilnīgāk izpaust to, kas viņas var būt. Tā palīdz novākt karmas bloķējumus un atraisīt patieso būtību. Tā darbojas, lai sniegtu līdzsvarotu harmoniju un saskaņotu plūsmu viscaur visumā.

Lasiet vairāk… Openhandweb. Sekojiet mums Openhand on Facebook.

 

Avots: https://wakeup-world.com/2016/10/27/the-nature-of-a-soul-exchange-or-walk-in/

 

P.S. Vai jums ir zināmi dvēseles aizvietošanas gadījumi? Varbūt tas ir noticis ar jums? Dalieties komentāros.

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 01.08.2017

https://ru.journal.reincarnatiology.com/obmen-dushi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1367-tatjana-beglaka-kads-ir-jusu-iemiesojuma-merkis (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3821-vera-prosvirnina-ka-berna-dvesele-izvelas-vecakus (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1304-tatjana-beglaka-vai-jums-ir-garigie-audzinataji (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4007-dzive-pec-kliniskas-naves (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4028-reimonds-mudijs-navei-tuva-pieredze-maina-cilveku-dzives (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/irina-akulova/11-dazadi/3774-irina-akulova-dzives-jegas-meklejumos-6-celoni-dveseles-naksanai-uz-zemi-2 (Tulk. piezīme)